Wellton Riverside SPA Hotel sijaitsee sijaitsee Riian historiallisessa keskustassa vanhassakaupungissa lähellä Unescon maailmanperintökohteita – Mustapäiden taloa, Riian tuomiokirkkoa ja Latvian kansallisoopperaa.

Hotellin 8. kerroksen terassilta on unohtumattomat näkymät ihaniin auringonlaskuihin sekä panoraamanäkymä Riikan kaupunkiin.

Hotellissa on 265 huonetta, joista on panoraamanäköala. Riverside-huoneista on näkymät joelle. Asiakkaiden käytössä on myös baari, sikarihuone ja ilmainen WiFi. Valoisissa ja moderneissa huoneissa on taulu-tv, WiFi, työpöytä, minibaari, tallelokero.

Hotellin ravintola tarjoaa eurooppalaista ruokaa ja ravintolasta on maalaukselliset näkymät Daugava-joelle. Ravintolassa voi nauttia runsaan päivittäisen buffetaamiaisen. Pohjakerroksen ravintola-baari After tarjoilee erilaisia eurooppalaisia ruokia ja cocktaileja.

Hotellissa on juhla- ja konferenssisali, johon kuuluu terassi. Terassilta avautuu viehättävä näköala vanhaan kaupunkiin ja Väinäjoen 4 sillalle.

Hotellissa on myös Riian vanhankaupungin suurin SPA-Riverside, joka tarjoaa laajan valikoiman SPA- ja kosmetiikkapalveluita. Hotellin asiakkaat voivat rentoutua tilavassa lämpökylpyläkeskuksessa, jossa on uima-allas, poreallas, kylmäallas, kylpytynnyri, yrttisauna, turkkilainen sauna ja setriallas. Kylpyläkeskuksessa on tarjolla erilaisia lisämaksullisia hieronta- ja muita hoitoja, joissa käytetään paikallista luonnonkosmetiikkaa, kuten leipää, hunajaa ja karpaloita. Huomioithan, että spa-tilat ovat käytettävissä lisämaksusta.