Kymenmatkoista sanottua Moskova

Maaliskuun auringon valaistessa päivää aamusta alkaen, aloin ilolla lukea vanhoja sähköposteja asiakkailtamme. Asiakkaamme olivat Moskovassa koko perheen voimin etsimässä väriä ja piristystä arkeen. Ihana Ludmila oppaamme oli asiakkaitamme vastassa asemalla.

Täysi kymppi sekä hotellista, että kuljetuksesta hotelliin ja takaisin! Opas oli hyvä, mutta sateisesta säästä johtuen kierros jäi hieman vajaaksi. Ohjelma painottui Kremliin, jossa oli paljon muitakin ryhmiä. Opas kertoi lopussa, millaisia mahdollisuuksia on kaupunkikierroksille, mutta ne jäi nyt kokeilematta. Kävimme omalla porukalla bussikierroksen keskustan ympäri, ei hopp-on, hopp-off, vaan normaaliliikenteen. Ja tutustuimme omatoimisesti pariin puistoalueeseen kaupungin ulkopuolella. Myös metrot tulivat tutuiksi, ihan kaikkia asemia ei ehditty käydä. Tyttäreni etsi netistä tutustumisen arvoisia paikkoja niin pääsimme illastamaan White rabbitiin, mikä oli hieno kokemus!
Kiitos jo toisesta onnistuneesta Venäjän matkasta kauttanne!
Niin ja lisäyksenä vielä, että opas neuvoi meidät Gumiin neuvostoaikaiseen ruokalaan, joka myös oli hieno kohde tutustua paikallisten ihmisten arkeen ja ruokakulttuuriin. 😃

Moskova

#Satumaisetmatkat #Matkavinkit #Unelmalomat #Rakkaudestamatkailuun
#Kymenmatkat #Nautielämästä #Nautimatkasta #Matka #Kotimaanmatka
#matkustavastuullisesti

Suomi tarvitsee matkailua!