Andalusian ja Marokon kiertomatka

Andalusian ja Marokon kiertomatka on kiehtovia kohteita Madridista Marrakechin mausteisille kujille ja Granadasta Aurinkorannikon hiekkarantojen kautta Marokon Rabatiin.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Andalusian ja Marokon kiertomatka

Madridista Marrakechiin

Matka kestää kokonaista 14 päivää, jonka aikana näet monia kiehtovia ja eksoottisia kohteita modernista miljoonakaupungista Madridista Marrakechin mausteilta tuoksuville kujille ja historiallisesta Granadasta Aurinkorannikon hiekkarantojen kautta Marokon pääkaupunkiin Rabatiin. Lähde mukaan upealle Andalusian ja Marokon kiertomatkalle Espanjaan ja Marokkoon!

Andalusian ja Marokon kiertomatka

Andalusian ja Marokon kiertomatkalla koet ihastuttavan Andalusian ja mystisen Marokon! Reissun aikana pääset seikkailemaan Marrakechin tuoksuviin ja vilkkaisiin basaareihin, Granadan upeaan Alhambran palatsiin, Fèsin vanhaan medinaan ja Sevillan flamencon rytmeihin ja tietysti nauttimaan Andalusian ja Marokon upeista, mausteisista ruokakulttuureista. Englanniksi opastetulla matkalla kuljetaan modernilla, ilmastoidulla linja-autolla ja matkan hintaan sisältyy aamiaisten lisäksi 11 illallista.

Pakkaa siis laukkusi ja lähde seikkailemaan kahdelle mantereelle!

 

Andalusian ja Marokon kiertomatka

Kymenmatkat FB>

Armenia opastettu matka>

Lähtöpäivät 2024: Pyydä tarjous toimistoltamme toivomallesi lähtöpäivälle!

Hintaesimerkkimme 14 pv: 2295 €/hlö

Päivä 1: Madrid
Saapuminen Madridiin, Espanjan pääkaupunkiin. Vapaata aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

Päivä 2: Madrid – Cordoba – Sevilla
Aamulla varhain noustaan linja-autoon, joka kuljettaa ryhmän La Manchan halki, pysähtyen matkalla Puerto Lapicessa. Matkalla kuljetaan läpi Despeñaperrosin solan ja saavutaan Andalusian maakunnan puolelle. Cordobaan saavuttua kierros kaupungin vaikuttavassa moskeijassa ja ihastuttavan juutalaiskorttelin kapeilla kujilla. Myöhemmin päivällä ajetaan Sevillaan, jossa majoittuminen ja illallinen.

Päivä 3: Sevilla
Aamiaisen jälkeen lähdetään kaupunkikierrokselle, jonka aikana nähdään muun muassa upea Sevillan katedraali, joka on maailman toiseksi suurin katolinen katedraali Vatikaanin Pietarinkirkon jälkeen (huom. katedraalissa ei käydä sisällä), Santa Cruzin kortteli, Maria Luisan puisto ja Plaza de España. Iltapäivällä sinulla on vapaata aikaa tutustua kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin omatoimisesti. Illallinen hotellilla, mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle Flamenco-kierrokselle.

Päivä 4: Sevilla – Ronda – Costa del Sol
Aamiaisen jälkeen matka jatkuu tyypillisten andalusialaisten pikkukylien kautta Rondaan, jossa on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin ja ihastella henkeäsalpaavia näkymiä laaksoon ja vuorille. Iltapäivällä matka jatkuu Costa del Solille, Aurinkorannikolle, jossa majoittuminen ja illallinen.

Päivä 5: Costa del Sol – Fès
Aamulla lähdetään matkaan ja kuljetaan Costa del Solin idyllistä rannikkoa pitkin joko Algecirasiin tai Tarifaan, josta matkataan lautalla yli Gibraltarinsalmen kohti Afrikkaa. Kun maahantulomuodollisuuksista on selvitty matka jatkuu Larachen kautta Fèsiin, joka on eräs Marokon upeimmista kaupungeista; täynnä historiaa ja nähtävää. Illallinen.

Päivä 6: Fès
Aamiaisen jälkeen lähdetään kaupunkikierrokselle, jonka aikana nähdään tämän elämää kuhisevan ja kenties hieman mystisenkin kaupungin tärkeimmät nähtävyydet: kuninkaallisen palatsin portit, Mellah, juutalaiset korttelit ja tutustutaan kaupungin kuuluisaan medinaan, eli muureilla ympäröityyn vanhaan kaupunkiin, Fès el-Baliin. Tämä UNESCO:n Maailmanperintölistalle päässyt alue on yli kolmensadan hehtaarin laajuinen ja arabimaailman suurin ja toiseksi vanhin medina. Se on myös maailman suurin asuinalue, jossa ei liiku autoja. Iltapäivällä sinulla on vapaata aikaa seikkailla kaupungissa omatoimisesti. Illallinen.

Päivä 7: Fès – Meknes – Marrakech
Aamulla vieraillaan historiallisessa, muurien ympäröimässä Meknesin kaupungissa, joka oli 1600-luvulla Marokon pääkaupunki. Panoraamakierroksella näet muun muassa Bab Al Mansourin portin, joka on yksi Marokon kauneimmista ja kaupungin tunnetuin monumentti. Meknesistä jatketaan Atlasvuoriston halki Marrakechiin. Majoittuminen ja illallinen.

Päivä 8: Marrakech
Kaupunkikierros tutustuttaa sinut kaupungin merkittävimpiin nähtävyyksiin, kuten Koutoubia moskeijaan, Saadinesin hautakammioihin ja Bahian palatsiin. Iltapäivällä tehdään vielä kävelykierros kaupungin medinassa, soukeissa ja taianomaisella Djemaa el-Fna -aukiolla, joka on kaupungin ykkösnähtävyys. Aukio, jonka nimi tarkoittaa ’kuolleiden kokousta’, on täynnä ennustajia, käärmeenlumoajia, akrobaatteja ja katutaiteilijoita, jotka luovat ainutlaatuisen tunnelman. Winston Churchill on joskus sanonut Marrakechin olevan ’maailman kaunein paikka auringonlaskun aikaan’, joten ehkä haluat tarkistaa, oliko entinen valtiomies oikeassa? Illallinen ja mahdollisuus osallistua lisämaksulliseen Fantasia Chez Ali -esitykseen.

Päivä 9: Marrakech – Casablanca – Rabat
Aamiaisen jälkeen matkustetaan Bengueririn ja Settatin kautta Casablancaan, jossa on panoraamakierros, jonka aikana näet kaupungin tärkeimmät nähtävyydet: Anfa Bulevardin, Kansojenaukion ja Hassan II moskeijan. Iltapäivällä matkataan Rabatiin, Marokon hallinnolliseen pääkaupunkiin. Majoittuminen ja illallinen.

Päivä 10: Rabat – Larache – Tangier
Kaupunkikierros tutustutta sinut Rabatin nähtävyyksiin, kuten Kuninkaalliseen Palatsiin, Mohamed V:n mausoleumiin ja iltapäivällä matkustetaan Larachen kautta kansainväliseen Tangieriin, joka on aina toiminut porttina Euroopan ja Afrikan välillä. Lyhyen kaupunkikierroksen jälkeen ilta on vapaata aikaa. Illallinen.

Päivä 11: Tangier – Costa del Sol
Tänään Pohjois-Afrikka jää taakse ja matkataan lautalla yli Gibraltarinsalmen Costa del Solille, jossa majoittuminen ja illallinen.

Päivä 12: Costa del Sol – Granada
Aamiaisen jälkeen matkustetaan Granadaan, joka on yksi Espanjan kauneimmista kaupungeista ja tunnettu erityisesti häikäisevän upeasta Alhambran palatsistaan. Iltapäivällä on vapaata aikaa tutustua nähtävyyksiin omatoimisesti. Illallinen.

Päivä 13: Granada – Toledo – Madrid
Päivän ensimmäinen kohde on Toledo, joka on vuosisatojen ajan ollut kolmen kulttuurin – kristittyjen, maurien ja juutalaisten – kohtauspaikka ja sulatusuuni. Koko kaupunki on täynnä taidetta ja historiaa ja lyhyt kierros vanhassa kaupungissa tutustuttaa sinut kaupungin kapeisiin kujiin. Myöhemmin palataan Madridiin, johon opastettu kierros päättyy.

Päivä 14: Madrid
Kotiinpaluun aika, monia muistoja rikkaampana!


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Costa del Solin ilmasto

Kaupungissa vallitsee välimerellinen ilmasto, mikä tarkoittaa, että kesät ovat pitkiä, kuumia ja kuivia ja talvet ovat hieman viileämpiä ja suurempaa mahdollisuutta sateeseen. Paras aika matkustaa Fuengirolaan on keväällä tai syksyllä mukavan lämpötilan ja runsaan auringonpaisteen vuoksi. Varhaisen kevään keskilämpötila on 14 °C ja ylin lämpötila 18 °C vuorokauden huippuaikoina.  Säätila syys- lokakuussa keskimäärin päivällä 19-24°C, yöllä 15-19°C ja vesi 20-22°C. Talvi on vuoden kostein aika, mutta sade ei estä lomaasi, koska sateet ovat yleensä lyhyitä ja kevyempiä.

 

Mystinen Marokko on monipuolinen lomakohde, täynnä itämaista kulttuuria ja historiaa. Maassa on niin kiehtovia kaupunkikohteita, kuin rantakohteita ja aktiivilomailijalle sopivia vuoristomaisemia.
Pääkaupunki: Rabat
Virallinen kieli: Arabia
Valuutta: Marokon Dirham
Passi ja viisumi: Passin tulee olla voimassa kuusi kuukautta kotiinpaluun jälkeen. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivää kestävälle matkalle.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit:
Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.
Aikaero Suomeen
:  -2
Ilmasto: Marokon ilmasto on tasaisen lämmin vuoden ympäri ja päivän keskilämpötila pysyttelee aina noin 20 asteen paremmalla puolella Agadirissa. Marrakechissa lämpötila laskee hieman alle 20 asteen joulu- helmikuussa.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Matkaohjelman mukaiset kuljetukset ilmastoidulla linja-autolla
* Aamiaiset ja 11 illallista

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset Madridissa

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >