Andalusian ja Marokon kiertomatka

Andalusian ja Marokon kiertomatka Madridista Marrakechin mausteisille kujille ja Granadasta Marokon Rabatiin. Marokon matka >

Andalusian ja Marokon kiertomatka

Madridista Marrakechiin

Matka kestää kokonaista 14 päivää, jonka aikana näet monia kiehtovia ja eksoottisia kohteita modernista miljoonakaupungista Madridista Marrakechin mausteilta tuoksuville kujille ja historiallisesta Granadasta Aurinkorannikon hiekkarantojen kautta Marokon pääkaupunkiin Rabatiin. Lähde mukaan upealle Andalusian ja Marokon kiertomatkalle Espanjaan ja Marokkoon!

Andalusian ja Marokon kiertomatka

Andalusian ja Marokon kiertomatkalla koet ihastuttavan Andalusian ja mystisen Marokon! Reissun aikana pääset seikkailemaan Marrakechin tuoksuviin ja vilkkaisiin basaareihin, Granadan upeaan Alhambran palatsiin, Fèsin vanhaan medinaan ja Sevillan flamencon rytmeihin ja tietysti nauttimaan Andalusian ja Marokon upeista, mausteisista ruokakulttuureista. Englanniksi opastetulla matkalla kuljetaan modernilla, ilmastoidulla linja-autolla ja matkan hintaan sisältyy aamiaisten lisäksi 11 illallista.

Pakkaa siis laukkusi ja lähde seikkailemaan kahdelle mantereelle!

 

Andalusian ja Marokon kiertomatka

Kymenmatkat FB>

Armenia opastettu matka>

Lähtöpäivät 2024: Pyydä tarjous toimistoltamme toivomallesi lähtöpäivälle!

Hintaesimerkkimme 14 pv: 2295 €/hlö

Päivä 1: Madrid
Saapuminen Madridiin, Espanjan pääkaupunkiin. Vapaata aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

Päivä 2: Madrid – Cordoba – Sevilla
Aamulla varhain noustaan linja-autoon, joka kuljettaa ryhmän La Manchan halki, pysähtyen matkalla Puerto Lapicessa. Matkalla kuljetaan läpi Despeñaperrosin solan ja saavutaan Andalusian maakunnan puolelle. Cordobaan saavuttua kierros kaupungin vaikuttavassa moskeijassa ja ihastuttavan juutalaiskorttelin kapeilla kujilla. Myöhemmin päivällä ajetaan Sevillaan, jossa majoittuminen ja illallinen.

Päivä 3: Sevilla
Aamiaisen jälkeen lähdetään kaupunkikierrokselle, jonka aikana nähdään muun muassa upea Sevillan katedraali, joka on maailman toiseksi suurin katolinen katedraali Vatikaanin Pietarinkirkon jälkeen (huom. katedraalissa ei käydä sisällä), Santa Cruzin kortteli, Maria Luisan puisto ja Plaza de España. Iltapäivällä sinulla on vapaata aikaa tutustua kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin omatoimisesti. Illallinen hotellilla, mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle Flamenco-kierrokselle.

Päivä 4: Sevilla – Ronda – Costa del Sol
Aamiaisen jälkeen matka jatkuu tyypillisten andalusialaisten pikkukylien kautta Rondaan, jossa on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin ja ihastella henkeäsalpaavia näkymiä laaksoon ja vuorille. Iltapäivällä matka jatkuu Costa del Solille, Aurinkorannikolle, jossa majoittuminen ja illallinen.

Päivä 5: Costa del Sol – Fès
Aamulla lähdetään matkaan ja kuljetaan Costa del Solin idyllistä rannikkoa pitkin joko Algecirasiin tai Tarifaan, josta matkataan lautalla yli Gibraltarinsalmen kohti Afrikkaa. Kun maahantulomuodollisuuksista on selvitty matka jatkuu Larachen kautta Fèsiin, joka on eräs Marokon upeimmista kaupungeista; täynnä historiaa ja nähtävää. Illallinen.

Päivä 6: Fès
Aamiaisen jälkeen lähdetään kaupunkikierrokselle, jonka aikana nähdään tämän elämää kuhisevan ja kenties hieman mystisenkin kaupungin tärkeimmät nähtävyydet: kuninkaallisen palatsin portit, Mellah, juutalaiset korttelit ja tutustutaan kaupungin kuuluisaan medinaan, eli muureilla ympäröityyn vanhaan kaupunkiin, Fès el-Baliin. Tämä UNESCO:n Maailmanperintölistalle päässyt alue on yli kolmensadan hehtaarin laajuinen ja arabimaailman suurin ja toiseksi vanhin medina. Se on myös maailman suurin asuinalue, jossa ei liiku autoja. Iltapäivällä sinulla on vapaata aikaa seikkailla kaupungissa omatoimisesti. Illallinen.

Päivä 7: Fès – Meknes – Marrakech
Aamulla vieraillaan historiallisessa, muurien ympäröimässä Meknesin kaupungissa, joka oli 1600-luvulla Marokon pääkaupunki. Panoraamakierroksella näet muun muassa Bab Al Mansourin portin, joka on yksi Marokon kauneimmista ja kaupungin tunnetuin monumentti. Meknesistä jatketaan Atlasvuoriston halki Marrakechiin. Majoittuminen ja illallinen.

Päivä 8: Marrakech
Kaupunkikierros tutustuttaa sinut kaupungin merkittävimpiin nähtävyyksiin, kuten Koutoubia moskeijaan, Saadinesin hautakammioihin ja Bahian palatsiin. Iltapäivällä tehdään vielä kävelykierros kaupungin medinassa, soukeissa ja taianomaisella Djemaa el-Fna -aukiolla, joka on kaupungin ykkösnähtävyys. Aukio, jonka nimi tarkoittaa ’kuolleiden kokousta’, on täynnä ennustajia, käärmeenlumoajia, akrobaatteja ja katutaiteilijoita, jotka luovat ainutlaatuisen tunnelman. Winston Churchill on joskus sanonut Marrakechin olevan ’maailman kaunein paikka auringonlaskun aikaan’, joten ehkä haluat tarkistaa, oliko entinen valtiomies oikeassa? Illallinen ja mahdollisuus osallistua lisämaksulliseen Fantasia Chez Ali -esitykseen.

Päivä 9: Marrakech – Casablanca – Rabat
Aamiaisen jälkeen matkustetaan Bengueririn ja Settatin kautta Casablancaan, jossa on panoraamakierros, jonka aikana näet kaupungin tärkeimmät nähtävyydet: Anfa Bulevardin, Kansojenaukion ja Hassan II moskeijan. Iltapäivällä matkataan Rabatiin, Marokon hallinnolliseen pääkaupunkiin. Majoittuminen ja illallinen.

Päivä 10: Rabat – Larache – Tangier
Kaupunkikierros tutustutta sinut Rabatin nähtävyyksiin, kuten Kuninkaalliseen Palatsiin, Mohamed V:n mausoleumiin ja iltapäivällä matkustetaan Larachen kautta kansainväliseen Tangieriin, joka on aina toiminut porttina Euroopan ja Afrikan välillä. Lyhyen kaupunkikierroksen jälkeen ilta on vapaata aikaa. Illallinen.

Päivä 11: Tangier – Costa del Sol
Tänään Pohjois-Afrikka jää taakse ja matkataan lautalla yli Gibraltarinsalmen Costa del Solille, jossa majoittuminen ja illallinen.

Päivä 12: Costa del Sol – Granada
Aamiaisen jälkeen matkustetaan Granadaan, joka on yksi Espanjan kauneimmista kaupungeista ja tunnettu erityisesti häikäisevän upeasta Alhambran palatsistaan. Iltapäivällä on vapaata aikaa tutustua nähtävyyksiin omatoimisesti. Illallinen.

Päivä 13: Granada – Toledo – Madrid
Päivän ensimmäinen kohde on Toledo, joka on vuosisatojen ajan ollut kolmen kulttuurin – kristittyjen, maurien ja juutalaisten – kohtauspaikka ja sulatusuuni. Koko kaupunki on täynnä taidetta ja historiaa ja lyhyt kierros vanhassa kaupungissa tutustuttaa sinut kaupungin kapeisiin kujiin. Myöhemmin palataan Madridiin, johon opastettu kierros päättyy.

Päivä 14: Madrid
Kotiinpaluun aika, monia muistoja rikkaampana!

Espanja

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Ilmasto: Espanjan ilmasto on Välimerellinen, jossa kesät ovat kuumat ja kuivat ja talvet ovat leudot. Espanjan keskialueilla ilmasto on enemmän mannermainen, jossa kesät ovat kuumia ja kuivia ja talvet kylmiä. Pohjoisessa on vallitsevan Atlantin valtameren ilmaston vuoksi kosteampaa ja kylmempää ympäri vuoden.

Tiedot sitoumuksetta.

Marokko

Mystinen Marokko on monipuolinen lomakohde, täynnä itämaista kulttuuria ja historiaa. Maassa on niin kiehtovia kaupunkikohteita, kuin rantakohteita ja aktiivilomailijalle sopivia vuoristomaisemia.
Pääkaupunki: Rabat
Virallinen kieli: Arabia
Valuutta: Marokon Dirham
Passi ja viisumi: Passin tulee olla voimassa kuusi kuukautta kotiinpaluun jälkeen. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivää kestävälle matkalle.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit:
Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.
Aikaero Suomeen
:  -2
Ilmasto: Marokon ilmasto on tasaisen lämmin vuoden ympäri ja päivän keskilämpötila pysyttelee aina noin 20 asteen paremmalla puolella Agadirissa. Marrakechissa lämpötila laskee hieman alle 20 asteen joulu- helmikuussa.

Tiedot sitoumuksetta.

Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Matkaohjelman mukaiset kuljetukset ilmastoidulla linja-autolla
* Aamiaiset ja 11 illallista

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset Madridissa

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>