Budapest_Christmas lights on a row of trees, Budapest, Hungary400x300
Unkari Budapest Joulutorit

Tule mukaan – Budapestin joulutorimatkalle. Jouluisesti koristeltu kaupunki, paahdettujen kastanjoiden tuoksu ja lämmin glögi siivittävät joulun tunnelmaan! Budapestin joulutorit ovat joulukuun alussa parhaimmillaan – käsityöt, joulukoristeet ja suussa sulavat herkut joulutoreilta tai maailmankuulusta Kauppahallista. Matkan aikana tutustutaan myös Szententren taiteilijakaupungin joulunodotukseen. Retken aikana maistellaan viinejä ja nautitaan lounasta ja vapaata aikaa jää myös kaupungin pikku putiikkeihin tutustumiseen

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Unkari Budapest Joulutorit

Tule mukaan – Budapestin joulutorimatkalle

Tule mukaan – Budapestin joulutorimatkalle. Jouluisesti koristeltu kaupunki, paahdettujen kastanjoiden tuoksu ja lämmin glögi siivittävät joulun tunnelmaan! Budapestin joulutorit ovat joulukuun alussa parhaimmillaan – käsityöt, joulukoristeet ja suussa sulavat herkut joulutoreilta tai maailmankuulusta Kauppahallista. Budapestissä voit myös tutustua Szententren taiteilijakaupungin joulunodotukseen ja shoppailla jouluostoksilla kaupungin pikku putiikeissa.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 315 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*
Norwegianin lennot turistiluokassa meno-paluu
* Lentokenttäverot, matkustajamaksut, polttoainelisämaksu sekä matkatavarat lennolla
* 3 yön majoitus 2 hengen huoneessa Hotel Ibis Budapest
* Hotelliaamiainen

Räätälöimme matkan toiveidenne mukaan.

Budapestin joulutorit   

Budapestissa on edullisia joulutoreja, joilta kannattaa ostaa joulutuomiseksi pukinkonttiin aitoja käsitöitä. Toreilla on kaupan neuleita, koruja ja keramiikkaa sekä ihastuttavaa jouluista pikkutavaraa. Kojuissa myydään joulukoristeita, makeisia ja suolaista syötävää, hehkuviiniä.

Vörösmarty -aukio 10-31.12.2017
on yksi Euroopan suurimmista joulutoreista. Unkarin pääkaupungin merkittävin talvitapahtuma tarjoaa aitoja perinteisiä unkarilaisia käsitöitä. Torilla leijuu houkutteleva kuuman viinin, mantelin ja perinneherkkujen tuoksu. Iltaisin kävijöille tarjotaan kansanperinne-esityksiä.

* Szent István Square 24.11-02.01.2018
Iltapäivisin tapahtuman kruunaa kolmiulottenen valokuvataiteen animaatio, joka heijastetaan St. Stephenin basilikan julkisivulle. Aukiolla voi luistella ja tehdä ostoksia ja ostosten jälkeen nauttia kuumaa hehkuviiniä sekä maistaa perinteisiä kulinaarisia erikoisuuksia.

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

Lue lisää Budapestin joulutoreista: visitbudapest.travel/christmas-market/


Unkari Budapest

Näe Budapest uudella tavalla

Kävely…panoraamabussi… Nämä ovat tavallisimpia tapoja tutustua vieraaseen kaupunkiin. Mutta entä, jos voisitkin kokeilla jotain aivan erilaista?
*
Monsterroller
Monsterroller on sähköskootteri, jonka leveät renkaat ja hydrauliset jarrut tarjoavat mukavan ajonautinnon, riippumatta maaperän pinnanmuodoista ja katujen päällysteestä. Sen lisäksi ne näyttävät todella cooleilta!
*
Airwheel tai Segway
Airwheel ja Segway ovat kumpikin motorisoituja kulkuvälineitä, jonka tasapainottavat järjestelmät estävät niitä kaatumasta. Niillä on helppo liikkua ja ne ovat hauskoja.
*
TukTuk
TukTukit ovat kolmipyöräisiä motorisoituja riksoja, joita käytetään paljon Thaimaassa ja Intiassa. Nyt voit kokeilla niitä myös Budapestissä ja tutkia kaupungin kaikkia kolkkia.
*
Trabant
Hyppää Trabantin nostalgiseen kyytiin. Tämä ikoninen ja ihastuttava itäsaksalainen auto on muisto menneestä ajasta ja joukko värikkäitä Trabanteja kruisailemassa kaupungilla saa hymyn kenen tahansa huulille.
*
Turistihölkkä
Oletko urheilullinen ja rakastat juoksemista? Tutustu Budapestiin ja sen kuuluisiin nähtävyyksiin turistihölkän avulla. Tämä on täydellinen valinta niille, jotka haluavat parantaa kuntoaan ja samalla nauttia kaupungin tunnelmasta ja kulttuurista.

RETKIMAHDOLLISUUKSIA

House of Houdini sijaitsee salaperäisellä linna-alueella Budan puolella, vain sadan metrin päässä kuninkaanlinnasta. Talo on omistettu suurelle taikurille ja kahlekuninkaalle Harry Houdinille (1874 Budapest, HU – 1962 Detroit, USA). The House of Houdinissa on Euroopan suurin pysyvä näyttely Harry Houdinista. Ohjelma: taikuri Show (25 min.) ja opastettu kierros museossa (15 min.)Ihanteellinen ryhmäkoko on 10 henkilöä, suurin ryhmäkoko on 20 henkilöä. (Suuremmat ryhmät voidaan jakaa).

Andrássy út on vanha bulevardi Budapestin keskustassa. Bulevardi tarjoaa eräitä kaupungin hienoimpia putiikkeja ja lähinnä korkeatasoisia liikkeitä. Se kulkee Pestin halki Erzsébet térin aukiolta Kaupunginpuistoon, noin 2,5 kilometriä pitkän matkan.

Váci utca on Budapestin historiallisen keskustan kuuluisin katu, kadun varrella on lukuisia matkamuistomyymälöitä, kahviloita ja ravintoloita.

Budan linna on Unkarin kuninkaiden entinen linna Budapestin I osa-alueella, Linnavuoren eteläkärjessä.

Pestissä Andrássy út -kadun päässä, sijaitseva Sankarien aukio on tunnettu nähtävyys ja Unkarin kansallisten juhlien järjestämispaikka.

Pestin Kaupunginpuistossa sijaitseva Széchenyin uusbarokkinen kylpylä on Budapestin suurin terveys- ja lämminvesikylpylä. Kylpylässä on sekä sisä- että ulkoaltaita.

Pyhän Tapanin kirkko on Budapestin suurin kirkko. Se sijaitsee Lipótvárosin kaupunginosassa.

Budan Linnavuorella sijaitseva Kalastajanlinnake on Budapestin vanhan kaupunginmuurin päälle tehty rakennelma ja tunnettu näköalapaikka. Kalastajanlinnake ja sen vieressä oleva Matiaksenkirkko ovat Linnavuoren suosituimmat nähtävyydet.

Matiaksenkirkko on Budapestin tunnetuimpia maamerkkejä Linnavuorella. Tämä katolinen, keskiajalta peräisin olevan kirkon päätorni näkyy kaupungin kattojen yllä.

Széchenyin ketjusilta oli ensimmäinen pysyvä siltä Tonavan yli, ja se avattiin käyttöön 1849. Silta on riippusilta, joka ylittää Tonavan Budasta Pestiin.

Margitinsaaressa Tonavalla  on paljon puistoja, ja se onkin suosittu virkistäytymisalue.

Unkarin parlamenttitalo on Budapestin ja koko Unkarin tunnetuimpia rakennuksia. Siellä kokoontuu Unkarin parlamentti eli kansalliskokous.

Unkarin valtionooppera sijaitsee Budapestin 6. kaupunginosassa eli Terézvárosissa Andrássy út -kadun varrella.

Terrorin talo kertoo Unkarin synkästä historiasta fasismin ja kommunismin aikoina 1900-luvulla.

Ibis Budapest City  ***

Sijaitsee Pestin puolella, kaupungin sydämessä ja 100 m Blaha Lujza -aukiolta. Kansallismuseo on 1,2 km kävelymatkan päässä ja keskikaupungin kävelyalue "Váci utca" on vain 1,5 km hotellista.

Hotellissa on 24 tuntia avoinna oleva vastaanotto, langaton internet-yhteys yleisissä tiloissa (lisämaksusta), itsepalvelu business center, baari, tallelokero (lisämaksusta), kemiallinenpesulapalvelu ja silityspalvelu.
Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, puhelin, satelliitti/kaapeli-väritv, radio, ilmastointi, työpöytä, langaton internet-yhteys (lisämaksusta).

Osoite: Address: Akacfa u. 1-3, 1072 Budapest, Unkari.

Unkari_Hotelli Ibis Budapest_400x300Unkari_Hotelli Ibis Budapest2_400x300Unkari_Hotelli Ibis Budapest3_400x300

Unkari: Tunnetaan erinomaisesta ruoasta, vilkkaasta kaupunkielämästä sekä kukoistavasta maaseudustaan.
Pääkaupunki: Budapest
Virallinen kieli:
Unkari
Valuutta: Unkarin forintti (HUF)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.