Irlanti Dublin Joulutorit

Dublin Joulutorit ovat säihkyvää joulutunnelmaa, kun Irlantilaiset joulumarkkinakojut muuttavat kaupungin taianomaiseksi joulumaaksi. Varaa Dublinin matka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Irlanti Dublin Joulutorit

Säihkyvää joulutunnelmaa

Dublin Joulutorit on oikea kohde, kun haluat kokea säihkyvää tunnelmaa, kun joulumarkkinoiden myötä kaupunki muuttuu taianomaiseksi joulumaaksi. Perinteisissä irlantilaisissa kojuissa vierailijat voivat nauttia mausteisesta hehkuviinistä, joululauluista ja jouluisesta markkinatunnelmasta. Joulupukin lisäksi paikalle saapuu ympäri Irlantia kauppiaita osallistumaan ja myymään tuotteitaan torilla. Markkinoilta mukaan saattaa tarttua upeita  käsintehtyjä lahjoja. Lähtekää jouluiselle Dublinin matkalle!

Dublin Joulutorit

George’s Street Arcadella vietetään joulumarkkinoita, jossa kimaltelevien valojen loiste herättää juhlallisen tunnelman vierailijoiden sydämissä. Täällä upean punatiilisen kävelykadun varrella kävellessäsi voit nauttia tunnelmasta joulutoreilla ja tunnet kuinka lämpimät kanelintuoksuiset kahvilat kutsuvat sinua nauttimaan vaikkapa mukillisen paikallista kuumaa suklaata. Matkat Dubliniin sopivat myös ryhmille.

Dublin jouluohjelmaa

Dublinin keskustassa kannattaa käydä katsomassa Olympia-teatterin joulupantomiimia sekä Christ Church -katedraalin ja Pyhän Patrikin katedraalin kirkkokuorojen juhlavia esityksiä. Dublin Joulutorit

Dublin Joulutorit

Teemamatkat>>

Kymenmatkat Facebookissa>>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 515 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Dublin-Helsinki
* Lentokenttäverot ja ruumaan menevä matkalaukku
* Majoitus 3 yötä kahden hengen huoneessa aamiaisin Albany House hotel***

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset

* Guinness Storehouse – Vierailu panimonäyttelyssä
(sisältää tuopillisen Guinness olutta) n. 26 €/hlö

* Old Jameson Distillery – ‘Barrelman Feast’ – Irlantilainen ilta
Jamesonin viskitislaamossa lauantaisin n. 59 € / hlö. Sisältää 4 ruokalajin illallisen, yhden Jamesonin kuuluisista coctaileista & Irlantilaisen shown

* Dublin Hop on, Hop off bus, Dublinin kaupunkiertoajelu
Bussipysäkki on suoraan hotellin edessä. Lippu on voimassa 48 tuntia, bussi pysähtyy kaikkien tunnetuimpien nähtävyyksien kohdalla 37 € / hlö

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan, pyydä tarjous toimistoltamme.

 

Joulumarkkinat:

* Dublinin St. Stephen’s Greenin Joulutori on avoinna  30.11 – 23.12.
* Dublinin Docklands Christmas Festival on avoinna 13.12 – 22.12.

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.


Irlanti Dublin tekemistä ja käyntikohteita

Retkiehdotelmia Dublinissa

National Gallery of Ireland
Irlannin kansallistaidemuseo sijaitsee Dublinin keskustassa monen muun nähtävyyden vieressä. Sisäänpääsy on ilmainen eli kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa 1200-1900-luvuilta peräisin olevaan taiteeseen. Museossa on noin 15000 näyttelyesinettä. Irlantilaisten taiteilijoiden lisäksi museosta löytyy muun muassa Carvaggiota, Picassoa ja Vermeeriä.

Dublinia & Viking World
Pyhän Michaelin kukkulalla sijaitseva museo esittelee keskiaikaista Dublinia  800-1100-luvuilta. Tämä nähtävyys tarjoaa hupia ja hyötyä koko perheelle. Kaiken lisäksi museon yhteydessä oleva torni tarjoaa mahdollisuuden katsoa Dublinia uudesta kuvakulmasta.

Wicklow-vuorten kansallispuisto
Kansallispuisto sijaitsee itärannikolla Dublinin eteläpuolella, kansallispuistoon kuuluu osa Wicklow-vuorista jotka kulkevat koko Wicklow:n kreivikunnan poikki. Vuorten rinteillä virtaa jokia ja puroja, alue on suosittua retkeilyaluetta. Kansallispuistossa sijaitsee Glendaloughin laakso josta löytyy Kevinin luostarin rauniot.

Guinness Storehouse
Guinness Storehouse on Guinness oluesta kertova museo ja näyttely joka sijaitsee Dublinissa. Täällä pääset kuuntelemaan Guinnessin historiasta ja jopa maistamaan olutta tehtaan koemaistolaboratoriossa. Ylimmässä kerroksessa sijaitsee Gravity Bar, josta on 360 asteen näkymä yli Dublinin.

Temple Bar
Tunnetuin pubialue ja yöelämän keskus on Temple Bar, joka sijaitsee aivan Liffey-joen etelärannalla. Alueella on monia pubeja ja ravintoloita. Kaupunginosan mukaan nimensä saanut The Temple Bar on matkailijoiden suosiossa.

Old Jameson Distillery
Tutustu irlantilaisen viskin valmistamisen saloihin Old Jameson Distilleryssä. – ‘Barrelman Feast’ – Irlantilainen ilta Jamesonin viskitislaamossa lauantaisin.

National Leprechaun Museum
Sukella irlantilaisten menninkäisten ja kansantarujen sekaan maailman ensimmäisessä menninkäismuseossa! Museon halki kulkiessasi opit enemmän näistä Irlantia kansoittavista pikkuisista hahmoista ja monista kelttiläiseen mytologiaan kuuluvista legendoista.

Dublinin linna
Dublin Castlea voi pitää yli 700 vuotta kestäneen brittiläisen herruuden symbolina Irlannissa. Linnan alueeseen kuuluu epätasainen pihamaa ja useita torneja. Dublinin linnaa käytetään nykyisin pääasiassa Irlannin ja EU:n hallituksen kokouspaikkana.

Pyhän Patrikin Katedraali
1100-luvun lopulla rakennettu St. Patrick’s Cathedral on Irlannin merkittävin ja suurin kirkkorakennus. Rakennuksen tiloissa toimii myös kirkkomuseo. Katedraalissa esiintyvän heraldisiin keskiaikaisiin asusteisiin pukeutuneen kuoron esitys on taianomainen kokemus.

Merry Ploughboy Pub show ja illallinen
Koe aito irlantilainen ilta iloisen irlantilaismusiikin tahdissa. Nauti maukkaasta irlantilaisesta kolmen ruokalajin ateriasta ja koe loistava esitys, jossa on vauhdikasta perinteistä tanssia ja kansanmusiikkia.

Dublin Hop on, Hop off bus
Dublinin kaupunkiertoajelu. Lippu on voimassa 48 tuntia, bussi pysähtyy kaikkien tunnetuimpien nähtävyyksien kohdalla

Irlanti Dublin Albany House Hotel

Albany House sijaitsee Dublinin keskustassa lähellä St Stephens Greeniä, Grafton Streetiä ja Trinity Collegea. Täällä olet lähellä useimpia Dublinin museoista, gallerioista, teattereista, ravintoloista ja pubeista.

Lue lisää
Irlanti

Irlanti: Vihreänä saarena tunnettu maa kutsuu tutustumaan paikallisten letkeään elämäntyyliin sekä jylhiin maisemiin, pubi-iltoihin ja vilkkaisiin kaupunkeihin.
Pääkaupunki: Dublin
Virallinen kieli: Iiri, englanti
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>