Dublin_River Liffey and Four Courts building in Dublin, Ireland_800x600
Irlanti Dublin Joulutorit

Irlannin vihreällä saarella sijaitseva Dublin on yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista. Historian ja kulttuurin lisäksi Dublinissa on trendikkäitä baareja, klubeja ja ostospaikkoja. Ja jos kerran Irlantiin saakka pääsee, niin pitäähän irlantilaista olutta ja whiskyä maistaa ihan paikan päällä. Dublinia, kuten koko Irlantia, värittävät monet tarut ja uskomukset, joten sinunkin pitää olla varuillasi – tiedä vaikka onnistuisit löytämään maahisen ja tämän aarteen sateenkaaren päästä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Irlanti Dublin Joulutorit

Koe Dublinin  säihkyvä joulutunnelma!

Joulumarkkinoiden myötä Dublinin kaupunki muuttuu taianomaiseksi joulumaaksi. Perinteisissä irlantilaisissa kojuissa vierailijat voivat ihailla ruokaa, juomaa ja koristeellisia lahjoja. Paikalle saapuu kaikkialta kauppiaita osallistumaan joulumarkkinoihin.

Dublinin keskustassa kannattaa käydä katsomassa Olympia-teatterin joulupantomiimia sekä Christ Church -katedraalin ja Pyhän Patrikin katedraalin kirkkokuorojen juhlavia esityksiä.

Hintaesimerkkimme 4 pv:  605 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot, verot
* Majoitus 3 yötä kahden hengen huoneessa aamiaisin

Joulumarkkinat:

* Dublinin St. Stephen’s Greenin Joulutori on avoinna  13.11 – 23.
* Dublinin Docklands Christmas Festival on avoinna 13.12 – 22.12.

Otathan yhteyttä niin laskemme matkatarjouksen toivomillesi matkapäiville!

Retkiehdotelmia:

* Guinness Storehouse – Vierailu panimonäyttelyssä (sisältää tuopillisen Guinness olutta) n. 15 €/hlö

* Old Jameson Distillery – ‘Barrelman Feast’ – Irlantilainen ilta Jamesonin viskitislaamossa lauantaisin n. 59 € / hlö. Sisältää 4 ruokalajin illallisen, yhden Jamesonin kuuluisista coctaileista & Irlantilaisen shown

* Dublin Hop on, Hop off bus- Dublinin kaupunkiertoajelu – bussipysäkki on suoraan hotellin edessä. Lippu on voimassa 48 tuntia, bussi pysähtyy kaikkien tunnetuimpien nähtävyyksien kohdalla 20 € / hlö

O'Callaghan Mont Clare 3*

Sijaitsee keskeisellä paikalla Dublinin historiallista kaupunkia. Hotelli oli aikoinaan James Joycen suosikki. Hyvin varustetut ilmastoidut huoneet on sisustettu lämpimillä viininpunaisen sävyillä ja mahongilla. Kaikissa huoneissa on kylpyamme, suihku, satelliitti-tv, kiinteä internetyhteys ja teen ja kahvin valmistusvälineet.

Goldsmith’s-ravintolassa on lämmin irlantilaisen teehuoneen tunnelma. Ravintolassa tarjoillaan paikallisista tuotteista valmistettua ruokaa.

Number 1 Bar on perinteinen irlantilainen pubi, jossa on päivittäin carvery-pöytä.

Mont Clare hotellista voi kysyä alennuksia kaupungin nähtävyyksistä. Sijainniltaan hyvällä paikalla sijaitseva Mont Clare on lähellä  Pearse Street DART -asemaa, Merrion-aukiota ja National Art Gallerya. Upeat ostosmahdollisuudet ja ravintolat ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä Trinityssä ja Grafton Streetillä.

 

Irlanti: Vihreänä saarena tunnettu maa kutsuu tutustumaan paikallisten letkeään elämäntyyliin sekä jylhiin maisemiin, pubi-iltoihin ja vilkkaisiin kaupunkeihin.
Pääkaupunki: Dublin
Virallinen kieli: Iiri, englanti
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.