Ruotsi Kolmården matka

Jännittävä seikkailu, Kolmården on Pohjoismaiden suurin eläinpuisto, ja siellä voit kohdata eri eläimiä maailman viidakoista, savanneilta ja meriltä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ruotsi Kolmården matka

Satumainen seikkailu eläinpuistossa

Tulkaa kokemaan koko perheen voimin jännittävä seikkailu Pohjoismaiden suurimpaan eläinpuistoon, Kolmården sopii matkakohteeksi niin nuorille kuin senioreillekin.

Kolmårdenin eläinpuisto sijaitsee Ruotsissa, Norrköpingin lähellä. Siellä on mm. Ruotsin ainoa delfinaario ja norsut, jotka Ruotsin kuningas sai Thaimaan kuninkaalta lahjaksi. Kolmårdenin eläinpuistossa saat kohdata eri eläimiä maailman viidakoista, savanneilta ja meriltä. Pohjoismaiden suurin eläinpuisto on täynnä jännittäviä kokemuksia sekä aikuisille että lapsille.

Kolmården eläinpuisto

Täällä näet villieläimiä aina savannin leijonista hirviin ja karhuihin, voit myös tavata jännittäviä eläimiä lähietäisyydeltä. Kaikki Kolmårdenin eläimet elävät ympäristössä, joka on mukautettu vastaamaan niiden todellista elinympäristöä.

Bamse eli Maailman vahvin Nalle

Liity mukaan värikkääseen ja ainutlaatuiseen maailmaan ja tapaa Bamse ja hänen ystävänsä! Täällä voit muun muassa nähdä suositun Bamseteaternin, syödä pannukakkuja isoäidin keittiössä, ajaa Skalmanin autoja ja ajaa Jymy-hunajapurkilla!

Näytökset

Kaikkialla eläintarhassa voit tavata eläinten hoitajia ja nähdä esityksiä, joissa he ruokkivat, kouluttavat tai hoitavat eläimiä. Eläinten näyttelyissä saat lisätietoja viehättävistä eläimistä ja siitä, miten pyritään säilyttämään eläinlajit tulevaisuudessa.

Majoitus

Pysy hiljattain kunnostetussa Vildmarkshotelletissa tai tapaa seikkailu savannilla Safari Campissa! Nyt olemme avanneet portit Vildmarkshotelletille, joka on yksi Ruotsin lapsiystävällisimmistä hotelleista. Täällä lapset voivat juosta leikkihuoneessa, pitää hauskaa lasten elokuvateatterissa tai roiskahtaa uima-altaalla kylpy- ja spa-alueella. Jos etsit sen sijaan seikkailua, sinun tulee sijoittaa Safari Campiin – ja asua savannan villieläinten vieressä!

Aktiviteetit

Kolmårdenissa tiikereiden, apinoiden ja delfiinien katselun lisäksi voit myös ratsastaa vuoristoradoilla, keinua merirosvolaivoissa ja pyörähtää Maailman vahvimman nallen Jymy-hunajapurkeissa. Lisäksi voit ajaa Safari-radalla – ainutlaatuisella köysiradalla, jossa tunnet olevasi aivan kuin villieläinten keskellä.Kolmården

Kolmården>

 

Perhelomat>

Hintaesimerkkimme 4 pv:  595 € / perhe

Kysy tarjousta toimistostamme matkapäivien mukaan sillä hinnat vaihtelevat matkustusaikojen ja -päivien mukaan.

Hintaan sisältyy:
* 2 aikuista ja 2 lasta (0 – 11 v.)
* Reittimatkat Viking Line Helsinki – Tukholma – Helsinki B4 hyttiluokassa
* Henkilöauton lauttapaikat
* 1 yö Vildmarkshotellet perhehuone aamiaisin
* Hotellin SPA-osaston käyttö
* 2 päivän liput Kolmårdeniin: Sisäänpääsy eläinpuistoon, köysiratasafarille, delfiinishow’hun, Merieläinmaailmaan, Bamsen maailmaan, Tiikerimaailmaan ja Villi leiri -seikkailualueelle.

Hotellipaketti Kolmårdeniin 29.5.–16.8.

Kolmårdenin eläinpuisto on Pohjoismaiden suurin eläinpuisto, ja siellä voit kohdata eri eläimiä maailman viidakoista, savanneilta ja meriltä. Pohjoismaiden suurin eläinpuisto on täynnä jännittäviä kokemuksia sekä aikuisille että lapsille.

Tuotetta myydään ainostaan Viking Linen laivamatkojen yhteydessä. Meiltä voi myös ostaa laivamatkan yhteydessä pelkän sisäänpääsylipun Kolmårdeniin. Laivamatkat lisätään hintaan.

Vildmarkshotellet

Kolmårdenin sisäänpääsyliput sisältyvät paketin hintaan

Hintaesimerkkimme: 327 €

Hintaan sisältyy:
* Hotelliyöpyminen ja aamiainen hotellissa
* 1 tai 2 päivän liput Kolmårdenin eläinpuistoon, köysiratasafarille, delfiinishow’hun, Merieläinmaailmaan, Bamsen maailmaan, Tiikerimaailmaan ja Villi leiri -seikkailualueelle.
* 3-12-vuotiaat lapset, alle 3-vuotiaat veloituksetta. Perhehuone, näköala Bråvikenille, 2 normaalia vuodetta ja kerrosänky 2 lapselle. Hotellin SPA-osaston käyttö sisältyy hintaan.

Scandic Norrköping Nord

Hintaesimerkkimme/huone/yö € alk 97 €
Perhehuone 2 aik. + 1-2 lasta *

Hintaan sisältyy:
* Hotelliyöpyminen ja aamiainen hotellissa.
Sisäänpääsylippu Kolmårdeniin lisätään hotelliyöpymisen hintaan.
* Alle 12-vuotiaat lapset. Välimatka Scandic Norrköpig Nord – Kolmården: 30 km

Matkavikki

Tämän matkan voi varata alkaen Helsingistä tai Turusta ja päättyen Helsinkiin tai Turkuun. Tai voit yhdistää pakettimme kesän kiertomatkaasi. Pyydä pakettitarjous koko retkestäsi myymälästämme.

Kolmårdenin eläinpuisto

sijaitsee n. 160 km päässä Tukholmasta. Matka taittuu autolla n. kahdessa tunnissa.

Safaripuistoa kiertää köysirata, josta näet villieläinten maailman aivan läheltä, kun gondoli kiertää lähes kolmen kilometrin matkan puiston ympäri.

Yksi päivän kohokohdista on delfiinishow Marine Worldissa! Käy katsomassa leikkisiä gorilla veljeksiä Enzoa ja Echoa, koe vauhdin hurmaa Delfinexpress- vuoristoradassa.

Merieläinmaailman ravintoloissa voi koko perhe herkutella.

Vildmarkshotelli>

Kolmårdens Djurpark SE-61893 Kolmården Ruotsi

Vildmarkshotellet toivottaa teidät tervetulleeksi lämpimän Afrikkalaiseen teemaan - ympäri vuoden!

Aivan eläintarhan lähellä sijaitseva hotelli, josta on kauniit näkymät Bråvikenille. Vildmarkshotellet on sekä kokoushotelli ja yksi Ruotsin lapsiystävällisimmistä perhehotelleista.

Hotellihuoneissa on moderni,  toimiva sisustus ja monista huoneista on on upeat näkymät Bråvikenille. Ravintola Marrakeshissä voit nauttia maittavista aterioista, Safari baarissa voit nauttia miellyttävästä tunnelmasta. Afrikkalaistyylisessä Spa & Relax kylpylässä voi rentoutua mukavan päivän jälkeen.

Vildmarkshotellet_Spa_099_400x300 Vildmarkshotellet_VMH_miljöbild_029_400x300 Vildmarkshotellet_VMH_miljöbild_050_400x300

 

 

Ruotsi tarjoaa runsaasti lomaelämyksiä – valitse tekemistä omien mieltymystesi mukaan. Vietä mieleenpainuva kaupunkiloma Tukholmassa nauttien shoppailusta ja kuplivasta iltaelämästä. Tai nauti luonnosta vaikkapa Pohjois-Ruotsissa. Ruotsi tarjoaa elämyksiä isoille ja pienille.
Pääkaupunki: Tukholma
Virallinen kieli: Ruotsi
Valuutta: Kruunu
Passi ja viisumi: Pohjoismaiden kansalaiselta ei vaadita Ruotsiin matkustettaessa passia. Henkilön on kuitenkin voitava todistaa henkilöllisyytensä viranomaisen myöntämällä kuvallisella henkilötodistuksella (passi, henkilökortti tai ajokortti). Myös lasten tulee voida todistaa henkilöllisyytensä.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä

Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555