Kenia_Elephant in the bush in savana400x300
Ruotsi Kolmården

Lähde kokemaan jännittävä seikkailu Pohjoismaiden suurimpaan eläinpuistoon. Kolmårdenin eläinpuisto on Pohjoismaiden suurin eläinpuisto, ja siellä voit kohdata eri eläimiä maailman viidakoista, savanneilta ja meriltä. Pohjoismaiden suurin eläinpuisto on täynnä jännittäviä kokemuksia sekä aikuisille että lapsille.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ruotsi Kolmården

Lähde kokemaan jännittävä seikkailu Pohjoismaiden suurimpaan eläinpuistoon.

Kolmårdenin eläinpuisto Ruotsissa, Norrköpingin lähellä, on Pohjoismaiden suurin eläinpuisto. Siellä on mm. Ruotsin ainoa delfinaario ja norsut, jotka Ruotsin kuningas sai Thaimaan kuninkaalta lahjaksi. Kolmårdenin eläinpuistossa saat kohdata eri eläimiä maailman viidakoista, savanneilta ja meriltä. Pohjoismaiden suurin eläinpuisto on täynnä jännittäviä kokemuksia sekä aikuisille että lapsille.

Hintaesimerkkimme 4 pv:  595 € / perhe

Kysy tarjousta toimistostamme matkapäivien mukaan sillä hinnat vaihtelevat matkustusaikojen ja -päivien mukaan.

Hintaan sisältyy:
* 2 aikuista ja 2 lasta (0 – 11 v.)
* Reittimatkat Viking Line Helsinki – Tukholma – Helsinki B4 hyttiluokassa
* Henkilöauton lauttapaikat
* 1 yö Vildmarkshotellet perhehuone aamiaisin
* Hotellin SPA-osaston käyttö
* 2 päivän liput Kolmårdeniin: Sisäänpääsy eläinpuistoon, köysiratasafarille, delfiinishow’hun, Merieläinmaailmaan, Bamsen maailmaan, Tiikerimaailmaan ja Villi leiri -seikkailualueelle.

Hotellipaketti Kolmårdeniin 29.5.–16.8.

Kolmårdenin eläinpuisto on Pohjoismaiden suurin eläinpuisto, ja siellä voit kohdata eri eläimiä maailman viidakoista, savanneilta ja meriltä. Pohjoismaiden suurin eläinpuisto on täynnä jännittäviä kokemuksia sekä aikuisille että lapsille.

Tuotetta myydään ainostaan Viking Linen laivamatkojen yhteydessä. Meiltä voi myös ostaa laivamatkan yhteydessä pelkän sisäänpääsylipun Kolmårdeniin. Laivamatkat lisätään hintaan.

Vildmarkshotellet

Kolmårdenin sisäänpääsyliput sisältyvät paketin hintaan
Hinta/huone/yö €Liput Kolmårdeniin2 aik. + 1 lapsi2 aik. + 2 lasta
29.5.–21.6.su–to1 päivä327360
29.5.–21.6.su–to2 päivää362405
29.5.–21.6.pe2 päivää407450
29.5.–21.6.la2 päivää492472
22.6.–16.8.joka päivä2 päivää455502

Hintaan sisältyy:
* Hotelliyöpyminen ja aamiainen hotellissa
* 1 tai 2 päivän liput Kolmårdenin eläinpuistoon, köysiratasafarille, delfiinishow’hun, Merieläinmaailmaan, Bamsen maailmaan, Tiikerimaailmaan ja Villi leiri -seikkailualueelle.
* 3-12-vuotiaat lapset, alle 3-vuotiaat veloituksetta. Perhehuone, näköala Bråvikenille, 2 normaalia vuodetta ja kerrosänky 2 lapselle. Hotellin SPA-osaston käyttö sisältyy hintaan.

Scandic Norrköping Nord

Hinta/huone/yö €
Perhehuone 2 aik. + 1-2 lasta *

1.–21.6.pe–su97
1.–21.6.ma–to161
22.6.–16.8.joka päivä161

Hintaan sisältyy:
* Hotelliyöpyminen ja aamiainen hotellissa.
Sisäänpääsylippu Kolmårdeniin lisätään hotelliyöpymisen hintaan.
* Alle 12-vuotiaat lapset. Välimatka Scandic Norrköpig Nord – Kolmården: 30 km

Matkavikki

Tämän matkan voi varata alkaen Helsingistä tai Turusta ja päättyen Helsinkiin tai Turkuun. Tai voit yhdistää pakettimme kesän kiertomatkaasi. Pyydä pakettitarjous koko retkestäsi myymälästämme.

Kolmårdenin eläinpuisto 50 v

sijaitsee n. 160 km päässä Tukholmasta. Matka taittuu autolla n. kahdessa tunnissa.  Juhlavuotta juhlitaan Bamsen eli Maailman vahvimman Nallen maailmassa, jossa on useita ajoratoja, leikkipaikkoja ja puistoja, joissa jokainen kävijä saa mahdollisuuden tavata Bamsen ja tämän ystäviä.

Safaripuistoa kiertää köysirata, josta näet villieläinten maailman aivan läheltä, kun gondoli kiertää lähes kolmen kilometrin matkan puiston ympäri. Yksi päivän kohokohdista on delfiinishow Marine Worldissa! Käy katsomassa leikkisiä gorilla veljeksiä Enzoa ja Echoa, koe vauhdin hurmaa Delfinexpress- vuoristoradassa. Merieläinmaailman ravintoloissa voi koko perhe herkutella.

Vildmarkshotelli>

Kolmårdens Djurpark SE-61893 Kolmården Ruotsi

Vildmarkshotellet toivottaa teidät tervetulleeksi lämpimän Afrikkalaiseen teemaan - ympäri vuoden!

Aivan eläintarhan lähellä sijaitseva hotelli, josta on kauniit näkymät Bråvikenille. Vildmarkshotellet on sekä kokoushotelli ja yksi Ruotsin lapsiystävällisimmistä perhehotelleista.

Hotellihuoneissa on moderni,  toimiva sisustus ja monista huoneista on on upeat näkymät Bråvikenille. Ravintola Marrakeshissä voit nauttia maittavista aterioista, Safari baarissa voit nauttia miellyttävästä tunnelmasta. Afrikkalaistyylisessä Spa & Relax kylpylässä voi rentoutua mukavan päivän jälkeen.

Vildmarkshotellet_Spa_099_400x300 Vildmarkshotellet_VMH_miljöbild_029_400x300 Vildmarkshotellet_VMH_miljöbild_050_400x300

 

 

Ruotsi tarjoaa runsaasti lomaelämyksiä – valitse tekemistä omien mieltymystesi mukaan. Vietä mieleenpainuva kaupunkiloma Tukholmassa nauttien shoppailusta ja kuplivasta iltaelämästä. Tai nauti luonnosta vaikkapa Pohjois-Ruotsissa. Ruotsi tarjoaa elämyksiä isoille ja pienille.
Pääkaupunki: Tukholma
Virallinen kieli: Ruotsi
Valuutta: Kruunu
Passi ja viisumi: Pohjoismaiden kansalaiselta ei vaadita Ruotsiin matkustettaessa passia. Henkilön on kuitenkin voitava todistaa henkilöllisyytensä viranomaisen myöntämällä kuvallisella henkilötodistuksella (passi, henkilökortti tai ajokortti). Myös lasten tulee voida todistaa henkilöllisyytensä.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.