Tanska Kööpenhamina Joulutorit

Kööpenhamina joulutorit, joisa Tivoli loistaa upeasti valaistuna joulumaana, perinteiset kojut tarjoavat käsitöitä ja jouluisia herkkuja. Kööpenhaminan matkat >

Tanska Kööpenhamina Joulutorit

Taianomaiset joulumarkkinat

Kööpenhaminassa joulun aikaan paikalliset ja vierailijat viihtyvät hyvässä seurassa ja nauttivat jouluostosten päätteeksi pakolliset lämpimät gløgg -kupit. Joulu Kööpenhaminassa tarkoittaa valoja ja pakkaskävelyjä ympäri kaupunkia ja viihtuisää ajan viettoa ystävien kanssa. Kööpenhamina on tavallaan hyvin klassinen joulun ja perinteiden suhteen. Voisiko Kööpenhaminassa todella olla joulua ilman luistelua Frederiksbergin puutarhan jäällä? Tai ilman talvista kävelyä Tivolin ympärillä kotitekoisen ”æbleskiverin” ja glögin kanssa? Joulukuussa kaupungilla näet kuljettajia, jotka kuljettavat joulukuusia pyörillään sekä kajakkeja, jotka lipuvat kanavilla ja ihmisiä, jotka jonottavat erikoisliikkeissä tuodakseen kotiin maukkaimmat jouluherkut. Näistä syistä  Kööpenhaminan joulu on niin taianomainen juhla. Kööpenhaminan matkan voit varata haluamillesi päiville.

Kööpenhamina Joulutorit

Kööpenhaminan joulumarkkinoita vietetään Tivolissa ja Nyhavnissa. Tivolissa järjestetään vuosittain suuret joulumarkkinat, jotka ovat tunnettu hienosta jouluvalaistuksestaan ja 1 000 joulukuusesta. Tivoli loistaa upeasti valaistuna joulumaana, jossa on perinteisiä kojuja, joissa myydään käsitöitä ja herkkuja. Tivolissa on myös peikkokaupunki ja paljon jännittäviä huvipuistolaitteita. Värikkäät Nyhavn-kanaalin joulumarkkinat Kööpenhaminan sydämessä on ehdottomasti koettava. Täällä löytyy niin ruokaa kuin puuhaa koko perheelle. Matkat Kööpenhaminaan räätälöimme toiveidesi mukaan.

Teemamatkat>>

Kymenmatkat Facebookissa>>

Hintaesimerkkimme 3 pv: 599 € / hlö

Joulumarkkinat:

Kööpenhaminan suosituimmat joulumarkkinat ovat joka vuosi marraskuun puolesta välistä joulukuun loppuun saakka.

* Tivolin joulumarkkinat

Tivolin joulumarkkinat on kööpenhaminalaisten rakastama perinne ja ehdottomasti Tanskan parhaimmat joulumarkkinat. Alue on täynnä puisia myntikojuja, lumen peittämiä puita, Joulupukin poroja, jouluvaloja ja aitoa Skandinaavista joulutunnelmaa.

* Christinian vapaakaupungin joulumarkkinat

Christianian alueelta Kööpenhaminasta löytyy hieman erilaisemmat joulumarkkinat, jotka muistuttavat itämaista bazaaria. Kiertele alueen kuhisevilla käsityöläiskojulla ja ihastele käsintehtyjä koruja, peilejä, taottuja kynttilänjalkoja, joulukoristeita, vaatteita ja muita erikoisuuksia.

* Nyhavnin joulumarkkinat

Joulun alla idyllinen Nyhavnin satama-alue täyttyy kojuista, joissa on tarjolla maukkaita herkkuja, kuumaa glögiä sekä perinteisiä tanskalaisia erikoisuuksia ja lahjoja.

* Kronbergin renessanssilinnan joulumarkkinat

Joulukuun kahden ensimmäisen viikon aikana majesteettinen Kronborgin linna aukaisee linnanpihansa ja salinsa joulumarkkinoille, ja voit nauttia ainutlaatuisesta tunnelmasta ja nauttia herkuista ja tunnelmasta koko perheen voimin.

* Hans Christian Andersenin joulumarkkinat Axeltorvissa

Axeltorvin tori on nimetty kaikkien rakastaman ja maailmankuulun tanskalaiskirjailijan mukaan. Eri kojut on nimetty H.C.Andersenin satujen mukaan ja koristeltu tuhansilla jouluvaloilla. Täällä koet joulun maut ja tuoksut ja löydät kaikkea mitä ikinä voit haluta: koristeita, lahjoja, koruja, glögiä ja kuumaa kaakaota. Alueella on myös lapsille vanhanaikainen karuselli ja tietysti Joulupukkikin vierailee paikalla!

* Joulumarkkinat Meatpacking Districtissä

Ruoka on tärkeää jouluna ja näillä markkinoilla pääset maistamaan perinteisiä tanskalaisia jouluherkkuja; kokeile, mitä ovat ’æbleskriver’, flæskesteg’ ja maistele churroja, voileipiä, glögiä ja monia muita herkkuja samalla kun nautit jouluisesta tunnelmasta ja musiikista.

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

 

Lumoava Joulu Kööpenhaminassa: 4 päivää

Päivä 1: Helsinki – Kööpenhamina

Matkamme alkaa lennolla Helsingistä Kööpenhaminaan. Saavuttuamme Kööpenhaminan lentokentälle meitä odottaa lentokenttäkuljetus, joka vie meidät hotellille keskustaan. Illalla voimme rentoutua ja nauttia ensimmäisestä illasta Kööpenhaminassa.

Päivä 2: Tutustuminen Kööpenhaminaan

Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Kööpenhaminan nähtävyyksiin kaupunkikierroksen merkeissä. Käymme Tivoli-puistossa, joka on yksi Euroopan vanhimmista huvipuistoista ja joulun aikaan koristeltu upeasti jouluvaloin. Voimme myös vierailla Amalienborgin linnassa ja Rosenborgin linnassa saadaksemme käsityksen Tanskan kuninkaallisesta historiasta. Iltapäivällä voimme tutustua Kööpenhaminan joulutoriin, esimerkiksi Nyhavnin alueella, jossa voimme maistella paikallisia herkkuja ja tehdä joululahjaostoksia.

Päivä 3: Joulutorien tunnelmaa ja Kronborgin linna

Aloitamme päivän toisella joulutorikäynnillä, esimerkiksi Kongens Nytorvilla, joka tarjoaa laajan valikoiman paikallisia herkkuja ja käsityötuotteita. Voimme myös vierailla Christiansborgin palatsissa ja ihailla upeita näkymiä yli kaupungin. Iltapäivällä teemme retken lähellä sijaitsevaan Kronborgin linnaan, joka tunnetaan myös Hamletin linnana. Kronborgin linna tarjoaa mielenkiintoisen historiallisen kokemuksen ja upeat näkymät yli Öresundin salmen.

Päivä 4: Paluu Helsinkiin

Viimeisenä päivänä voit nauttia aamiaisesta hotellilla ja viimeistellä mahdolliset joululahjaostokset. Myöhemmin päivällä lentokenttäkuljetus vie meidät takaisin Kööpenhaminan lentokentälle, josta lennämme takaisin Helsinkiin. Matkalaukut täynnä joulun tunnelmaa ja sydämissämme ikimuistoisia hetkiä Kööpenhaminasta, palaamme takaisin arkeen.

Richmond Hotel (ex Best Western Richmond)

Sijaitsee vain 200 m päässä Tivoli Gardensista.

Richmond Hotelli sijaitsee Kööpenhaminan keskustassa vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tivoli Gardenista, Keskusrautatieasemalta ja kuuluisalta Strogetin kävelykadulta.

Hotellissa on 24 h vastaanotto, baari, ravintola aamiaispalvelulla, hissi, business center, konferenssitilat, internetyhteys ilmaiseksi, pesulapalvelu (lisämaksu) ja yleinen parkkipaikka (lisämaksu).

Osoite: Richmond Hotel Vester Farimagsgade 33. DK-1606 Copenhagen

Kööpenhamina_Richmond hotel_room_800x600Kööpenhamina_Richmond hotel_Profil_800x600

 

Tanska Kööpenhamina tekemistä ja käyntikohteita

Kööpenhamina on rento, iloinen ja vilkas kaupunki, jossa liikkuminen on helppoa ja nähtävyydet mieleenpainuvia.

* Kaupunkikierroksen aikana vieraillaan mm. Churchillparkenin viheralueella, jossa ihailemme Pieni Merenneito -patsasta. Samalla nähdään myös 1700-luvulta peräisin oleva Amalienborgin palatsi, jossa Tanskan kuningatar asuu.

Kierroksen aikana tutustutaan myös Nyhavnin 300-vuotiaaseen satamaan.  Värikkäät talot ovat tätä nykyä viihtyisien ravintoloiden, kahviloiden ja baarien valtaamia, niinpä Nyhavn on nykyään yksi Kööpenhaminan miellyttävimmistä viihtymiskeskuksista.

Tivoli (http://www.tivoli.dk/) aloittaa kautensa yleensä ennen pääsiäistä. Kööpenhaminan pohjoispuolella sijaitseva, perinteikäs Bakken-huvipuisto (http://www.bakken.dk/) aloittaa yleensä myös hyvissä ajoin ennen pääsiäistä.

* Zoo – Eläintarha 
Kööpenhaminan eläintarha sijaitsee Frederiksbergin kaupunginosassa. Se on yksi Euroopan parhaimmista eläintarhoista, jossa on villieläimiä ympäri maailman. Täällä voit nähdä ihanan virtahevon poikasen, söpöliinin nimeltä Mona. Eläintarha on myös saanut uuden Arktisen osaston, ”Den Arktiske Ring”, jossa voit katsella jääkarhujen temmellyksiä. Katso video, jossa tyttö on vain muutamien senttien päässä suuresta jääkarhusta.
Osoite: Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg

* Amalienborgin linna 
Tanskan kuninkaallisen perheen koti, Amalienborg Slott, on erittäin suosittu nähtävyys. Linna rakennettiin 1700-luvulla ja se on Tanskan rokokoo-arkkitehtuurin suurin luomus sekä kuningattaren pääasiallinen asuinpaikka. Täällä voit katsella kuinka Tanskan kuninkaallisen pääesikunnan vahdit marssivat päivittäin pitkin Kööpenhaminan katuja Resenborgin linnasta Amalienborgin linnaan. Vahdinvaihto tapahtuu Amalienborgin linnan edessä kello 12.
Osoite: Christian VIII’s Palæ, 1257 Köpenhamn

* Kansallismuseo   
Kansallismuseossa saat hyvän kuvan Tanskan koko historiasta – jääkauden ajoilta, viikinkikaudelta ja kristinuskon kaudelta. Kansallismuseossa on myös maailman suurin etnografinen kokoelma grönlantilaisista esineistä: hylkeennahkoja, kajakkeja ja maagisia amuletteja. Museon sisältävä rakennus rakennettiin 1700-luvulla palatsiksi perintöprinssi Fredrik V:lle  ja kuningatar Louiselle.
Osoite: Prinsens Palæ, Frederiksholms Kanal 12, 1220 Köpenhamn

* Nya Carlsberg Glyptotek – Taidemuseo   
Taidemuseon perusti panimonomistaja Carl Jacobsen. Täällä on kaksi päänäyttelyä – Välimeren antiikin vanhat sivilisaatiot sekä tanskalaista ja ranskalaista taidetta 1800-1900-luvuilta.
Osoite: Dantes Plads 7, 1556 Köpenhamn

* Nyhavn 
Nyhavnin kaupunginosa on yksi Kööpenhaminan parhaimmista turistimagneeteista. Tällä pienellä satama-alueella on kesäisin ulkoterasseja vieri vieressä, mutta ravintolat ja pubit täyttyvät asiakkaista myös talviaikaan. Istu alas, tilaa juotavaa ja nauti, eli kuten tanskaksi sanotaan ”hygge dej”. Nyhavnissa on myös asunut eräs erittäin tunnettu tanskalainen lastenkirjojen kirjailija nimeltä H.C. Andersen.
Osoite: Nyhavn 1-71, 1051 Köpenhamn

* Visit Carlsberg – Vieraile Carlsbergissa 
Pitääkö paikkansa, että Carlsberg olisi maailman paras olut? Visit Carlsbergissa saat ehkä vastauksen kysymykseen. Osallistu klassiselle opastusretkelle panimoon – retki päättyy oluen maistiaisiin. Carlsbergissä voit myös nähdä maailman suurimman olutpullokokoelman. Panimo perustettiin 1847 ja sen uudenaikainen museo on peräti 10 000 neliön suuruinen.
Osoite: Gamle Carlsberg Vej 11, 2500 Valby

* Kronborgs slott  
Kööpenhaminan pohjoispuolella Helsingörissä on yksi Euroopan mahtavin renessanssilinna. Kronborgsin linna rakennettiin 1500-luvulla. Se on tunnettu maailmanlaajuisesti. Selityksenä tähän on, että linnassa esitetään Shakespearen Hamletia. Vuonna 2000 rakennus listattiin UNESCO:n maailmanperintökohteeksi.
Osoite: Kronborg 2C, 3000 Helsingør
* Thorvaldsens Museum
Keskeltä Kööpenhaminaa löytyy Thorvaldsens Museum. Täällä on suuri kokoelma Thorvaldsenin omia patsaita ja nykytaidetta. Täällä on myös esineitä antiikin ajan Egyptistä sekä Kreikan, Rooman että Etruskien ajoilta. Voit ihailla myös muiden kuvanveistäjien teoksia sekä Thordvaldsenin omia mitaleja, kirjeitä ja henkilökohtaisia esineitä.  Thorvaldsenin museo aukaistiin vuonna 1848, neljä vuotta hänen kuolemansa jälkeen. Se on yksi Kööpenhaminan vanhimmista museoista.
Osoite: Bertel Thorvaldsens Plads 2, 1213 København

* Rosenborgs slott
Tanskan kalleimpia kulttuuriaarteita on nähtävänä mahtavassa Rosenborgin linnassa. Linnan rakennutti 1600-luvulla Christian IV, ja linnan tehtävänä oli toimia ilopalatsina. Kellarissa on nähtävänä kruununjalokiviä ja ansiomerkkejä. Vuoteen 1720 asti linnassa asui kuninkaallinen perhe.  Rosenborgin kiinnostavin nähtävyys on valtaistuin, jossa kuninkaat kruunattiin. Valtaistuinta vartioi kolme hopeista leijonaa.
Osoite: Øster Voldgade 4A, 1350 København K

* Christiansborg 
Kööpenhaminassa Slottsholmenilla sijaitseva Christiansborgin linna oli kuninkaallisen hovin pääasiallinen asuinpaikka 1400-luvulta vuoteen 1794. Kuningas Christian VII, joka syntyi linnassa 1749, oli skitsofreeninen. Hän meni 17-vuotiaana naimisiin 15-vuotiaan englantilaisen serkkunsa kanssa. Heidän avioliitto oli kaikkea muuta kuin onnellinen. Christian VII viihdytti itseään alkoholin, prostituoitujen ja hurjien juhlien avulla. Tämän vuoksi kuningatar otti itselleen rakastajan nimeltä Johan Friedrich Struensee, joka puolestaan oli kuninkaan lääkäri. Tämä rakkaustarina sai dramaattisen lopun, kun Struensee tuomittiin kuolemaan ja kuningatar maanpakoon. 1700-luvun lopulla linna paloi kahteen otteeseen. Tämän päivän linna on rakennettu 1900-luvun alussa uusbarokkimaisen tyylin mukaisesti. Opastetulla kierroksella voit ihailla tätä jännittävää linnaa ja kuulla tarinoita sen monivaiheisesta historiasta.
Osoite: Prins Jørgens Gård, 1468 København

* Rundetårn – Pyöreä torni 
Christian IV rakennutti tämän historiallisen tornin vuonna 1642. Täältä voit katsella ja ihailla harvinaista arkkitehtuuria ja Kööpenhaminan yli avautuvaa mahtavaa näköalaa. Rundetårn – Pyöreä torni rakennettiin tähtitieteen observatorioksi. Tornin on tehnyt tunnetuksi sen spiraalin muotoinen käytävä, joka johtaa tornin huipulle.
Osoite: Købmagergade 52A, 1150 Köpenhamn

* Tanskan Akvaario – Den Blå Planet 
23. maaliskuuta aukaistiin Tanskan upea akvaario – Den Blå Planet. Täällä voit tutkiskella ja katsella mahtavia meren eläimiä ja kasvistoa. Akvaario sijaitsee kauniilla paikalla aivan meren ääressä Kööpenhaminan lentokentän lähettyvillä. Täällä asustelee yli 3000 meren eläintä – haukia, karppeja, haita, japanilaisia jättirapuja jne. Akvaariossa voit nähdä neljänlaisia erityyppisiä meren eläimiä, joita maapallolla on.
Osoite: Jacob Fortlingsvej 1, 2770 Kastrup

* Frederiksborgs slott 
Kööpenhaminan pohjoispuolella sijaitseva Frederiksborgin linna on rakennettu Hillerødin järveen kolmen saaren päälle. Palatsi on hollantilaisen renessanssin tyylinen linna, ja sen on rakennuttanut kuningas Christian IV 1600-luvun alkupuoliskolla. Linna paloi 1800-luvulla, mutta silloinen Carlsbergin panimon omistaja JC Jacobsen pystytti linnan uudestaan. Linnan museossa on arvokasta antiikkia sekä modernia taidetta, muun muassa Karel van Manderin, Wilhelm Marstrandin, P.S. Krøyerin ja Niels Strøbækin taideteoksia.
Osoite: Frederiksborg Slott, 3400 Hillerød

* Valtion luonnontieteellinen museo 
Kasvitieteellinen puutarha, kasvitieteellinen kirjasto ja museo, geologian museo ja eläinmuseo muodostavat yhdessä Valtion luonnontieteellisen museon. Täällä voit oppia paljon mielenkiintoisia asioita luonnontieteestä ja historiasta. Museo on osa Kööpenhaminan yliopistoa ja se houkuttelee luokseen monia kansainvälisiä tutkijoita ja opiskelijoita.
Osoite: Østervoldgade 5-7, DK-1350 Copenhagen Ø

* Christiania – boheemi kaupunginosa 
Christianian kaupunginosa on suosittu käyntikohde niin paikallisten kuin matkaijoiden keskuudessa. Niin sanottu ”vapaa kaupunki” sai alkunsa vuonna 1971, kun ryhmä hippejä loi alueelle omat sääntönsä piittaamatta Tanskan lainsäädännöstä. Vaikkakin Tanskan hallituksella on tänä päivänä paljon vaikutusvaltaa alueen sääntöihin, Christiania on edelleen verraten vapaa ja erikoinen kaupunginosa, jossa on paljon ainutlaatuisia kauppoja, pajoja, gallerioita, ravintoloita, konserttitiloja, taloja sekä kaunista luontoa.
Christianshavn i Köpenhamn.
* Valtion taidemuseo
Valtion taidemuseo Kööpenhaminassa pitää sisällään suuren valikoiman tanskalaista ja ulkomaalaista taidetta. Täältä löytyy erittäin laaja ja jännittävä 1600 teoksen taidekokoelma.
Osoite: Sølvgade 48-50, 1307 Köpenhamn

* Arken – Nykytaiteen museo     
Nykytaiteen museo sijaitsee aivan meren äärellä upeassa rakennuksessa, joka muistuttaa laivan keulaa ja purjeita. Täällä voit ihailla niin tanskalaista, pohjoismaalaista kuin kansainvälistäkin taidetta. Suuren kokoelman ajanjakso ulottuu 1940-luvulta tähän päivään.
Osoite: Skovvej 100, 2635 Ishoj

* Bakken – huvipuisto
Kööpenhaminasta löytyy maailman vanhin huvipuisto, vuodelta 1583 lähtöisin oleva Bakken. Bakken on aina ollut kööpenhaminalaisten suosima huvittelukeskus. Alun alkaen tämä huvipuisto oli työväen huvittelupaikka. Bakkenissa on noin 100 eri laitetta ja karusellia sekä yli 40 ravintolaa ja ruokapaikkaa. Täällä voit maistella tanskalaisia herkkuja, kuten paahtopaistivoileipää tai katsoa vaikkapa naisten kabaree-esitystä.
Osoite: Dyrehavevej 62, 2930 Klampenborg

* Kansallishistoriallinen museo 
Kansallishistoriallinen museo kuuluu Frederiksborgin linnaan. Se kertoo Tanskan historiasta 500 vuoden ajalta eri muotokuvien, huonekalujen ja taideteoksien muodossa. Täällä voit ihailla linnan kaunista sisustusta ja eri näyttelyitä sekä osallistua sunnuntaisin suosittuun linnakiertueeseen tai museon perhetapahtumiin.
Osoite: Frederiksborg slot, 3400 Hillerød

Tanska

Tanska tunnetaan arkkitehtuuristaan, taiteestaan, elokuvistaan, näyttämötaiteestaan, baletistaan ja oopperastaan.
Pääkaupunki: Kööpenhamina
Virallinen kieli: Tanska
Valuutta: Tanskan kruunu
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Kööpenhamina – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Lentokenttäkuljetukset
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä suomen/englanninkieliset opastukset
* Joulutorikierrokset opastettuna
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta

Räätälöimme sinulle matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.