Englanti Lontoo Harry Potter maailma opastettuna

Lontoo Harry Potter maailma matkan upea kohokohta on vierailu Warner Brothersin studiolla elokuvien kuvauspaikoissa ja kulisseissa. Varaa Lontoon matka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Englanti Lontoo Harry Potter maailma opastettuna

Kings Crossilta Tylypahkaan

Tule mukaan tutustumaan Harry Potterin maailmaan ja aina ihastuttavaan Lontooseen! Matkalla näemme Lontoon tunnetuimpia nähtävyyksiä suomeksi opastetulla kierroksella ja samalla näemme myös Harry Potter -elokuvista tuttuja paikkoja, jotka heräävät henkiin silmiemme edessä. Tutustumme Kings Cross St. Pancrasin asemaan, joka on kuuluisa Tylypahkaan kuljettavasta laituri 9 ¾:sta, näemme kohtaita, jotka tuovat mieleemme Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvan sekä Viistokujan ja Vuotavan Noidankattilan. Käymme katsomassa myös tuttuja paikkoja liittyen Harry Potter ja Azkabanin vanki sekä Harry Potter ja Phoenixin kilta -elokuviin. Harry Potter maailma -teemamatka rakennetaan toiveidenne mukaan.

Warner Brothers studio Watford

Upea kohokohta Harry Potter maailma matkallamme on vierailu Warner Brothersin studiolla Watfordissa, Harry Potter -elokuvien kuvauspaikoissa ja kulisseissa. Kävele Harry Potterin jalanjäljillä ja koe henkeäsalpaavia kokemuksia, kun astut Tylypahkan Suuren Salin alkuperäiselle kivilattialle, vaellat kiehtovalla Viistokujalla tutustuen samalla velhojen maailman ihmeisiin ja astut Kiellettyyn metsään ja Viistokujalle. Tutustu myös aitoon kuvausten rekvisiittaan ja  velhomaailman ikoniseen asukokoelmaan. Ehdoton vierailukohde kaikille Harryn ja kumppaneiden faneille!

Harry Potter maailma

Saavu Lontooseen joulun aikaan, jolloin saat kokea paikan päällä Tylypahkan joulun velhojen maailmassa. Gryffindor-huone pukeutuu lumeen peittäen alleen Kielletyn metsän ja Viistokujan ja upean Tylypahkan linnan.

Lontoosta löytyy kaikkea kivaa

Matkalla jää aikaa jää tietysti myös tutustua omatoimisesti Lontooseen ja sen lukemattomiin nähtävyyksiin. Miljoonakaupunki Lontoo hurmaa matkustajan kerta toisensa jälkeen. Lontoota ei voi edes yhdellä kertaa käsittää, vaan sen salaisuuksiin on tutustuttava pikkuhiljaa, useammalla visiitillä. Kaupungista löytyy jokaiselle jotain: historiaa, ostosmahdollisuuksia ja huippumuotia, maailmanluokan musikaaleja ja konsertteja sekä museoita, kuten James Bond -museo. Urheilun ystäville jalkapalloa, rokkaajille hämyisiä rock-klubeja ja kaikille sopivia puistoja, kuninkaallista loistoa, ihastuttavia pikkupuoteja, huippuravintoloita ja yllätyksellisiä pikkubistroja.

Ensikertalaisen kannattaa hypätä aluksi kiertoajelun kyytiin, jotta saa yleiskäsityksen kaupungista ja sen nähtävyyksistä. Julkisilla liikennevälineillä pääsee sujuvasti siirtymään paikasta toiseen. Monikulttuurisesta kaupungista löydät ravintoloita ihan mistä päin maailmaa tahansa, mutta kannattaa ehdottomasti maistaa paikallista pikaruokaa fish&chipsiä tai käydä tyylikkäällä kello viiden teellä.

Kysy tarjous haluamillesi lähtöpäiville toimistoltamme! Räätälöimme Harry Potter maailma -matkat makunne mukaan!

Lontoo Harry Potter maailma

 

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Matkan hinta 6-9.6.2024
1159 €/hlö kahden hengen huoneessa
1149 €/hlö kolmen hengen huoneessa

Matkan hinta 25-28.7.2024
1185 €/hlö kahden hengen huoneessa
1175 €/hlö kolmen hengen huoneessa

Lennot Finnairilla:
Helsinki – Lontoo (Heathrow)    0800 – 0910
Lontoo (Heathrow) – Helsinki    1810 – 2300

1. pv Helsinki – Lontoo

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti suurta Lontoon seikkailua. Kaupunkikiertoajelulle lähdemme hotelliltamme, suomenkielisen oppaamme johdolla. Kierroksen aikana näemme mm. Piccadilly Circuksen, Trafalgarin aukion sekä Buckinghamin palatsin, Parlamenttiaukion, Harrodsin, sekä Harry Potter – elokuvista tuttuja paikkoja.

Iltapäivällä majoitumme hotelliin ja loppupäivä onkin vapaata, jolloin on omaa aikaa tutustua vaikkapa James Bond näyttelyyn tai Madame Tussaudin vahakabinettiin sekä muihin Lontoon kuuluisiin nähtävyyksiin.

2. päivä Warner Brothersin studio Watford

Aamiainen hotellissa.

Lähdemme opastetulle retkelle bussilla Warner Brothersin studiolle Watfordiin.
Harry Potter maailma tutustuttaa teidät taianomaisiin kuvauspaikkoihin, lavasteisiin ja  erikoistehosteisiin ja tutustutte samalla kulissien taakse kätkettyihin salaisuuksiin. Pääsette ihmettelemään Tylypahkan veturia, joka  kuljetti satoja opiskelijoita laiturilta 9 ¾ Tylypahkan noituuden ja velhojen kouluun, tai Diagon Alleyn korkeiden marmoripilareiden reunustamaa suurta pankkihallikatua. Jännittävintä on päästä tutkimaan Harry Potterissa ja viisasten kivessä nähtyä Kiellettyä metsää.

Alkuillasta on paluu Lontooseen ja loppuilta on vapaata aikaa.

3. pv Lontoo

Aamiainen hotellissa.

Aamupäivän kaupunkikiertokävelylle lähdemme hotelliltamme, suomenkielisen oppaamme johdolla. Kierroksen aikana näemme Harry Potter – elokuvista tuttuja paikkoja. Vierailemme myös Kings Crossilla, joka on Tylypahkan pikajunan 9 ¾ lähtöasema. Kings Cross asemalta löytyy myös Harry Potter aiheinen kauppa.

Iltapäivällä voitte omatoimisesti tutustua Lontooseen ja sen nähtävyyksiin, museoihin, näyttelyihin, puistoihin, tai tehdä tuliaisostoksia. Voitte myös viettää aikaa nauttimalla Lontoosta upeasta, London Eye maailmanpyörästä käsin. Voimme pyynnöstänne varata illaksi liput konserttiin, musikaaliin tai teatteriin, ellette sitten satu olemaan jalkapallofaneja, jolloin Arsenal peli saattaisi olla kiinnostava valinta.

4. pv Lontoo – Helsinki

Hotelliaamiaisen jälkeen on vielä omaa aikaa tutkia Lontoon nähtävyyksiä ja kauppoja.
Iltapäivällä lähtee kuljetus lentokentälle ja iltalennolle kohti Helsinkiä.

Hintaesimerkkimme räätälöidystä matkasta 4 pv alkaen:

690 €/hlö kahden hengen huoneessa
850 €/hlö kolmen hengen huoneessa
alle 12 v. lapsi 489 €/lapsi

Varaa kauttamme teatteriliput myös uusimpaan Harry Potter näytelmään, Harry Potter and the Cursed Child. Kysy tarjousta toimistostamme,  hinnat vaihtelevat matkustusaikojen ja -päivien mukaan.

1. pv Helsinki – Lontoo

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti suurta Lontoon seikkailua. Kaupunkikierrokselle lähdemme hotelliltamme, suomenkielisen oppaamme johdolla. Kierroksen aikana näemme mm. Piccadilly Circuksen, Trafalgarin aukion sekä Buckinghamin palatsin, Parlamenttiaukion, Harrodsin, sekä Harry Potter – elokuvista tuttuja paikkoja.

Iltapäivällä majoitumme hotelliin ja loppupäivä onkin vapaata, jolloin on omaa aikaa tutustua vaikkapa James Bond näyttelyyn tai Madame Tussaudin vahakabinettiin sekä muihin Lontoon kuuluisiin nähtävyyksiin.

2. päivä Warner Brothersin studio Watford

Aamiainen hotellissa.

Lähdemme oppaamme johdolla retkelle Warner Brothersin studiolle Watfordiin yhdeltä Lontoon suurimmista rautatieasemista, Kings Crossilta, joka on Tylypahkan pikajunan 9 ¾ lähtöasema. Kings Cross asemalta löytyy myös Harry Potter aiheinen kauppa. Harry Potter maailma tutustuttaa teidät taianomaisiin kuvauspaikkoihin, lavasteisiin ja  erikoistehosteisiin ja tutustutte samalla kulissien taakse kätkettyihin salaisuuksiin. Alkuillasta on paluu Lontooseen ja loppuilta on vapaata aikaa.

3. pv Lontoo

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä Lontoossa.

Voitet tutustua Lontooseen ja sen nähtävyyksiin, museoihin, näyttelyihin, puistoihin, tai tehdä tuliaisostoksia. Voitte myös viettää aikaa nauttimalla Lontoosta upeasta, London Eye maailmanpyörästä käsin. Voimme pyynnöstänne varata illaksi liput konserttiin, musikaaliin tai teatteriin, ellette sitten satu olemaan jalkapallofaneja, jolloin Arsenal peli saattaisi olla kiinnostava valinta.

4. pv Lontoo – Helsinki

Hotelliaamiaisen jälkeen on vielä omaa aikaa tutkia Lontoon nähtävyyksiä ja kauppoja. Iltalento lähtee kohti Helsinkiä.

Haluatko kokea Tylypahkan junamatkan

Harry Potter ja Tylypahkan pikajuna Skotlannin Edinburghista Edinburghiin on yhden päivän seikkailu. Lontoosta Edinburghiin voi matkustaa suoralla junayhteydellä. Matka-aika on viisi tuntia. Junalipun hinta on alkaen 30 GBP.

Lähde mukaan viettämään päivää maagisten seikkailujen, eeppisten tarinoiden ja kauniiden maisemien seurassa, kaikkien tunteman legendaarisen velhon Harry Potterin nimissä! Skotlanti on Harry Potter -faneille ehdoton vierailukohde, jossa pääset kokemaan yhteyden maailmankuuluihin kirjoihin ja elokuviin; aina J.K. Rowlingin suosikki – kirjoituspaikoista elokuvien kauniisiin kuvauskohteisiin saakka. Retken vetonaula on tietysti vierailu Jacobite Steam Train -junalla, tai Tylypahkan opiskelijoille tuttavallisemmin tunnetulla Tylypahkan pikajunalla. Yhden taiantäyteisen päivän ajan pääset seuraamaan elämää Harry Potterin jalanjäljissä ja koet monet Skotlannin henkeäsalpaavista nähtävyyksistä samalla retkellä.

Lue lisää>>>


Englanti Lontoo tekemistä ja käyntikohteita

Lontoo on Ison-Britannian ja Englannin pääkaupunki. Lontoo on erittäin turistiystävällinen kaupunki ja siellä on tekemistä kaikille ikäluokille: muun muassa kulttuuri- tai shoppailumatkoille Lontoo on erinomainen määränpää. Lontoosta löytyy hyvin erilaisia ruokailupaikkoja, kahviloita ja pubeja. Lontoon läpi virtaa Thames-joki, jolla kannattaa käydä risteilemässä ja katselemassa miljoonakaupunkia hieman erilaisesta perspektiivistä.

Nämä näet Lontoossa:

British Museum, Tower of London, Houses of Parliament, Churchill War Rooms, Cutty Sark, Buckingham Palace, Tower Bridge, Westminister, South Bank, Big Ben, The London Eye, Madame Tussaud, James Bond näyttely, Sherlock Holmes museo.

British Museum: British Museum on maailman suurimpia ja merkittävimpiä ihmiskunnan historian ja kulttuurin museoita. Museo perustettiin vuonna 1753 ja avattiin tammikuussa 1759. Siellä on yli 7 miljoonaa näyttelyesinettä, joista osa on tilan puutteen vuoksi säilötty maan alle. British Museumiin on ilmainen sisäänpääsy.

Big Ben: Kellotorni, johon Big Ben on sijoitettu on 96,3 metrin korkeudessa ja sijaitsee Westminsterissä Thames-joen varrella. Big Ben toimii Lontoon ja koko Yhdistyneen Kuningaskunnan symbolina ja virallisena ajan näyttäjänä.

The London Eye: London Eye on Thames-joen rannalla sijaitseva maailmanpyörä joka avattiin vuonna 1999. 135 metriä korkea pyörä painaa 1700 tonnia ja kierros sillä kestää noin puoli tuntia. London Eye on maailman neljänneksi korkein maailmanpyörä.

Buckingham Palace: Buckinghamin Palatsi on Yhdistyneen Kuningaskunnan kuningasperheen virallinen asuinpaikka. Palatsiin on mahdollisuus tutustua oppaan kanssa.

James Bond näyttely: Lontoossa jatkuu varsinainen herkkunäyttely kaikille James Bond-faneille. Näyttely pidetään Lontoon elokuvamuseossa Covent Gardenissa, jossa on ensimmäistä kertaa esillä suurin virallinen kokoelma alkuperäisiä James Bond ajoneuvoja. Näet livenä Agusta Westland AW101 helikopterin pienoismallin elokuvasta Skyfall.  Lisäksi näyttelyssä on esillä mm  ”Wet Nellie” Lotus Esprit S1 elokuvasta Spy Who Loved Me, 1977, Rolls-Royce Phantom III elokuvasta Goldfinger, 1964 ja Aston Martin DB5 elokuvasta GoldenEye, 1995.

King´s Cross: King´s Cross on yksi Lontoon merkittävimmistä rautatieasemista. Asema sijaitsee Lontoon keskustassa. Asema on tunnettu monista elokuvista mutta tunnetuin on varmasti Harry Potter –sarjan Tylypahkan pikajunan lähtöasemana.

Madame Tussaud: Madame Tussaud on Lontoossa sijaitseva vahakabinetti. Kabinetissa on esillä lukuisia tunnetuista henkilöistä tehtyjä vahanukkeja. Nykyään Madame Tussaudsin vahakabinetteja on lisäksi Amsterdamissa, Hongkongissa, Las Vegasissa, Berliinissä, New Yorkissa, Shanghaissa ja Washingtonissa.


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Englanti Lontoo Royal National Hotel

Keskitasoinen hotelli kävelyetäisyydellä Russel Squaresta, Covent Gardenin alueesta ja Oxford Street -kadusta.

Lue lisää
Englanti Lontoo Travelodge London Central Waterloo

Siisti kolmen tähden hotelli lähellä Waterloon asemaa.

Lue lisää
Englanti Lontoo Travelodge Greenwich

Travelodge Greenwich sijaitsee aivan tämän vilkkaan alueen sydämessä, ja tarjolla on parhaita ravintoloita, kauppoja ja nähtävyyksiä aivan hotellin ovella sekä nopea pääsy Lontoon keskustaan kätevän DLR-linjan ansiosta.

Lue lisää
Lontoo Park International Hotel

Hotellissa on 24 tuntia avoinna oleva vastaanotto, langaton nettiyhteys yleisissä tiloissa, hissi, ravintola, lounge-baari, aamiaisalue, huonepalvelu, kuntokeskus ja kongressihuone.

Lue lisää
Englanti Lontoo Grange Fitzrovia

Grange Hotelli Fitzrovia sijaitsee Lontoon West Endin sydämessä ja vain muutaman minuutin päässä kuuluisista teattereista ja kaupoista.
Vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, kahvi/teetarjotin, tallelokero, puhelin, kaapeli/sat-TV ja Internet-yhteys.

Lue lisää
Englanti Lontoo Ibis Styles London Kensington

Ibis Styles London Kensington, Lontoo (Kensington) on majoitusliike, jonka läheltä löytyvät muun muassa Kensingtonin kattopuutarha ja Imperial College London.

Lue lisää

Iso-Britannia eli Englanti, ja erityisesti Lontoo on tunnettu lukuisista nähtävyyksistään, museoistaan ja historiallisista kohteistaan.
Pääkaupunki: Lontoo
Virallinen kieli:
Englanti
Valuutta: Englannin punta (GBP)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin.
Lasten kanssa matkustus: Yksin tai muun henkilön kuin huoltajan kanssa matkustavalla alaikäisellä on oltava mukana huoltajan allekirjoittama lupa matkustamiseen. Lisätietoa >>>
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy 6-9.6. ja 25-28.7.2024 matkoilla

* Finnairin reittilennot veroineen Helsinki-Lontoo-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Lentokenttäkuljetus tulomatkalla opastettuna
* Lentokenttäkuljetus paluumatkalla ilman opasta

* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa Royal National Hotel
* Aamiaiset hotellissa
* Suomeksi opastettu kiertoajelu kuljetuksin
* Suomeksi opastettu Harry Potter -kierros kävellen
* Suomeksi opastettu retki Warner Bros-studioille

Lisämaksusta:

* Yhden hengen huoneen lisämaksu 190 €
* Etukäteen varatut istumapaikat Finnairin lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta (juna/lento/bussi)

***********************************************************************

Harry Potter räätälöity matkapaketti toivomillesi lähtöpäiville

Hintaan sisältyy:

* Finnairin reittilennot veroineen Helsinki-Lontoo-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Suomeksi opastettu Harry Potter -kierros julkisilla liikennevälineillä
* Englanniksi opastettu retki Warner Bros-studioille

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset julkisilla liikennevälineillä
* Matkakortti julkiseen liikenteeseen
* Yhden hengen huoneen lisämaksu 190 €
* Etukäteen varatut istumapaikat Finnairin lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta (juna/lento/bussi)

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >