Lontoo_christmas_fountain400x300
Englanti Lontoo Joulutorit

Lontoon Joulumarkkinat – siellä on aivan kaikkea mitä jouluostoksille lähtiessään voi toivoa! Lontoon monista upeista joulumarkkinoista Hyde Parkissa sijaitseva Winter Wonderland on suurin ja tunnetuin. Tämä talven ihmemaa on elämyspuiston ja joulumarkkinoiden yhdistelmä, jossa lapsetkin pääsevät tervehtimään joulupukkia.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Englanti Lontoo Joulutorit

Lontoon Joulumarkkinat – siellä on aivan kaikkea mitä jouluostoksille lähtiessään voi toivoa!

Lontoon monista upeista joulumarkkinoista Hyde Parkissa sijaitseva Winter Wonderland on suurin ja tunnetuin. Tämä talven ihmemaa on elämyspuiston ja joulumarkkinoiden yhdistelmä, jossa lapsetkin pääsevät tervehtimään joulupukkia.

Perinteistä saksalaista joulutoritunnelmaa löytyy Southbankista. Saksalaisen perinteen mukaan joulutorilla nautitaan bratwurstia ja Glühweinia, kun samalla kierrellään ostoksilla joulutavarakojujen luona. Näissä sitten myydään kaikkea mahdollista käsitöistä saksalaisiin erikoisuuksiin.

Covent Gardenissa taas myydään joulukoristeiden lisäksi kaikkea mahdollista tunnetuista merkkivaatteista antiikkiin. Vintagea, kirpputorilöytöjä tai antiikkia estivän kannattaa suunnata Portobello Roadille. Duckie Christmas marketilla taas on tarjolla erikoisempia joululahjoja, kuten retroa ja kitshiä.

Kaikkien tuntemassa  Harrodsin tavaratalossa on avattu Christmas Store – jouluosasto.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 349 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki
* Lentokenttäverot ja ruumaan menevä matkalaukku
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella Lancaster Gate hotellissa***

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Joulumarkkinoita vietetään esimerkiksi:

Winterville at Victoria Park
Talvinen teemapuisto koko perheelle.

Natural History Museum Ice Rink
Tämä tavinen luistelupuisto on valaistu kauniisti jouluvaloin ja paikalle on pystytetty kojuja, joista saa lämmikettä ja pikkupurtavaa.

Belgravia Christmas Sunday at Elizabeth Street and Pimlico Road
Jokavuotinen perinteinen joulumarkkina, vietetään vain yhden päivän ajan klo11-17.

Southbank Centre Christmas Market
Perinteiset joulumarkkinat, joilta löytyy kauniita puutöitä, käsin tehtyjä uniikkeja lahjoja, erikoisia ja tavanomaisempia joululahjoja, ruokaa ja lämmintä juomaa.

Southbank Centre Winter festival
Laaja puisto, joka on muutettu varsinaiseksi talven ihmemaaksi, sopii kaikenikäisille.

Winter Wonderland in Hyde Park 22.11.-06.01.2019
Talven ihmemaa Hyde Parkissa on koko perheen suosittu elämyspuisto, jossa on luistelua, erilaisia show esityksiä ja suuret Joulumarkkinat.

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

The Lancaster Gate Hotel (ex. Park Inn Hyde Park)***

Lähellä Hyde Parkia ja vain 15 minuutin kävelymatkan päässä Oxford Streetiltä ja Bond Streetiltä. Lancaster Gate Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta ja Hyde Parkista & Kensington Gardensista.
Hotellissa on 24h vastaanotto, ravintola, cocktail baari, pesula/kuivapesupalvelu ja kokous/konferenssitilat.
Vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, silitysrauta, tallelokero, kahvi/teetarjotin, TV, puhelin langaton Internet-yhteys ja ilmastointi.

Osoite: Lancaster Gate, W2 3NZ London, United Kingdom

Lontoo_The Lancaster Gate Hotel_sisä_400x300Lontoo_The Lancaster Gate Hotel_400x300

 

Iso-Britannia eli Englanti, ja erityisesti Lontoo on tunnettu lukuisista nähtävyyksistään, museoistaan ja historiallisista kohteistaan.
Pääkaupunki: Lontoo
Virallinen kieli:
Englanti
Valuutta: Englannin punta (GBP)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

 

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555