Italia Rooma Joulutorit

Rooma Joulutorit Navonan perinteisillä joulumarkkinoilla, jossa voit tunnelmoida tuoksuvalla joulutorilla ja hiljentyä katsomaan jouluseimeä. Rooman matkat >

Italia Rooma Joulutorit

Joulumarkkinat – Ikuisessa kaupungissa

Tule mukaan Rooman Navonan perinteisille joulumarkkinoille, jossa voit tunnelmoida tuoksuvalla joulutorilla ja hiljentyä katsomaan jouluseimeä. Joulutorilla voit ihailla tuikkivia jouluvaloja ja piazzoiden jouluseimiä, jotka takaavat unohtumattoman, tunnelmallisen joulun odotuksen. Rooma Joulutorit matka sopii koko perheen yhteiseksi kaupunkilomaksi.

Rooma Joulutorit

Piazza Navonalla, jossa myös tuoksuva joulutori ja jouluseimi.
Joulutori avataan yleensä ensimmäisenä adventtipäivänä tai viimeistään neitsyt Marian synnittömän sikiämisen juhlapäivänä 8.12. ja markkinat ovat avoinna loppiaiseen eli 6.1. saakka.

Italia Rooma Joulutorit

Teemamatkat>>

Kymenmatkat Facebookissa>>

Hintaesimerkkimme 3 pv: 649 € / hlö

Kauttamme saat lisämaksusta varattua myös suomenkielisen oppaan Roomassa.

Joulumarkkinat:

Piazza Navonalla, jossa myös tuoksuva joulutori ja jouluseimi.
Joulutori avataan yleensä ensimmäisenä adventtipäivänä tai viimeistään neitsyt Marian synnittömän sikiämisen juhlapäivänä 8.12. ja markkinat ovat avoinna loppiaiseen eli 6.1. saakka.

Myytävänä on karkkeja, noita-akkoja ja kaikenlaista rihkamatavaraa. Epifania eli loppiainen on kansankielellä kääntynyt befanaksi eli noita-akaksi ja lapsille kerrotaan, että noita-akka tuo kilteille lapsille karkkia, mutta tuhmille lapsille nokikekäleitä, jotka on tehty lakritsista.

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

Matkaohjelmaesimerkki

Päivä 1: Saapuminen Roomaan ja Tutustuminen Kaupunkiin

Saavu Roomaan ja majoitu hotelliin, joka tarjoaa mukavat puitteet lomanviettoon. Kun olet asettunut mukavasti paikoillesi, lähde tutustumaan Rooman lumoavaan kaupunkiin. Aloita matkasi Colosseumilta, Rooman ikoniselta maamerkiltä, ja jatka Forum Romanumin ja Palatiumin tutkimista. Iltapäivällä voit kävellä Pantheonin ja Trevin suihkulähteen ohitse sekä nauttia perinteisestä roomalaisesta ruuasta jossakin kaupungin monista trattorioista tai ravintoloista.

Päivä 2: Rooman Joulumarkkinat ja Historialliset Nähtävyydet

Aloita päiväsi vierailemalla Rooman joulumarkkinoilla, jotka ovat täynnä jouluisia tunnelmia, paikallisia herkkuja ja käsitöitä. Kävele kojujen välissä ja nauti glögistä, paikallisista leivonnaisista ja jouluisesta musiikista. Iltapäivällä voit tutustua Rooman historiallisiin nähtävyyksiin, kuten Vatikaaniin, Pietarinkirkkoon ja Vatikaanin museoihin. Pääset ihailemaan upeita taidekokoelmia ja historiallisia maamerkkejä, jotka ovat olennainen osa Rooman kulttuuria ja historiaa.

Päivä 3: Ostoksia ja Kulttuuria

Kolmantena päivänä voit viettää aikaa ostoksilla Rooman keskustan kaupoissa ja putiikeissa. Käy Via del Corson varrella, joka on yksi Rooman pääostoskatuja, ja tutustu kansainvälisten muotimerkkien ja paikallisten suunnittelijoiden tarjontaan. Voit myös vierailla Campo de’ Fiori -markkinoilla, joilta löydät tuoreita paikallisia tuotteita ja käsitöitä. Iltapäivällä voit käydä jossakin Rooman monista museoista, kuten Galleria Borghesessa tai Capitoliinin museossa, ja tutustua kaupungin rikkaaseen taide- ja kulttuuriperintöön.

Päivä 4: Viimeinen päivä Roomassa ja Kotiinlähtö

Viimeisenä päivänä voit viettää aikaa rentoutuen ja nauttien viimeisistä hetkistä Roomassa. Voit käydä vielä kerran joulumarkkinoilla ja tehdä viimeiset ostokset ennen kotiinlähtöä. Jos aikaa jää, voit vierailla jossakin Rooman puistoista, kuten Villa Borghesessa tai Villa Pamphiljassa, ja nauttia raikkaasta ilmasta ja kauniista maisemista. Illalla pakkaa matkalaukkusi ja suuntaa kohti lentokenttää, josta lennät takaisin kotiin ja muistat ikuisesti Rooman jouluisen tunnelman.

Italia Rooma Virgilio Hotel

Virgilio Hotel sijaitsee Rooman keskiosassa hyvin tunnetun ostoskadun Via Nazionalen rinnakkaiskadulla. Hotellissa on vastaanotto, baari, aamiaishuone, langaton internet yhteys ja matkatavarasäilö.

Lue lisää
Italia Rooma tekemistä ja käyntikohteita

Colosseum

Colosseum, antiikin Rooman suurin amfiteatteri, vetää matkailijoita puoleensa kauniilla arkkitehtuurillaan ja historiallaan. Rakennus edustaa roomalaista arkkitehtuuria ja se on kaunis näky erityisesti illalla, kun se sisällä olevat valot sytytetään. Colosseum sijaitsee Rooman keskustassa Via dei Fori Imperialin varrella, lähellä Forum Romanumia. Vuonna 80 valmistunut monumentti oli keskeinen paikka gladiaattoritaisteluille ja muille näytöksille. Yli 50 000 katsojaa mahtui sen katsomoihin. Colosseumissa vierailu kannattaa ajoittaa aikaiseen aamuun, jolloin väentungos on vähäisempi.

Vatikaani

Vatikaani, Roomalaiskatolisten pyhiinvaelluskohde, tarjoaa matkailijoilleen ainutlaatuisen kulttuurikokemuksen. Tämä uskonnollinen keskus on täynnä upeaa taidetta ja historiaa, joka on tuttua esimerkiksi Dan Brownin kirjoista. Vatikaanista löydät kuuluisan Pietarinkirkon, maailman suurimman kirkon ja ihastuttavan Sikstuksen kappelin kattomaalaukset sekä Rafaellon, Berninin ja Michelangelon luomukset. Vatikaani on pieni minivaltio Rooman sisällä, mutta sen nähtävyydet, kuten Pietarinaukio ja Vatikaanin museokompleksi, ovat maailmankuuluja. Tutustu Michelangelon kattofreskoihin ja Berninin veistoksiin tässä ainutlaatuisessa kulttuurikohteessa.

Fontana di Trevi –suihkulähde

Fontana di Trevin suihkulähde on yksi koko maailman tunnetuimmista suihkulähteistä, jonka keskellä lepää meren jumala Okeanos merihevosten vetämässä vaunussa. Suihkulähde muodostuu noin 26 metriä korkeasta seinämästä, jonka edessä on vesiallas ja useita patsaita. Vuonna 1762 valmistunutta suihkulähdettä on käytetty kuvauspaikkana monissa elokuvissa kuten klassikkoelokuvassa La Dolce Vita, joka tunnetaan suomeksi nimellä Ihana elämä.

Espanjalaiset portaat

Rooman kuuluisat Espanjalaiset portaat on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä, portaat johtavat Piazza di Spagnan aukiolta Trinità dei Montin kirkolle. Espanjalaiset portaat on suosittu kohtauspaikka keskellä vilkasta ostosaluetta.

Forum Romanum

Forum Romanum oli muinaisen Rooman keskus ja merkittävä politiikan, uskonnon sekä kaupankäynnin keskittymä. Alueella pääsee tutustumaan Rooman historiaan lukuisten rakennuksien ja raunioiden kuten riemukaarien ja temppeleiden kautta.

Pantheon

Nykyään katolisena kirkkona toimivaa Pantheonia ei voi jättää Rooman-matkalla väliin: rakennusta pidetään nimittäin koko kaupungin parhaiten säilyneenä antiikin aikaisena temppelinä. Pantheon on valmistunut vuonna 125 aiemmin tulipalossa tuhoutuneen temppelin tilalle. Pantheon sijaitsee keskeisellä paikalla lyhyen kävelymatkan päässä Trevin suihkulähteeltä. Yksi rakennuksen mielenkiintoisimpia piirteitä on sen kupolin pyöreä reikä, jonka tarkoituksena oli aikoinaan tuoda sisälle valoa.

Trastevere

Trastevere on perinteinen roomalainen työläiskaupunginosa, joka on nykyään osa useimpien matkailijoiden ohjelmaa Roomassa. Alueella kannattaa piipahtaa ainakin syömässä ja kävelemässä tunnelmallisilla kaduilla. Jo nimi antaa vinkin Trasteveren sijainnista: se tarkoittaa kirjaimellisesti joen toista puolta. Italiaksi Tiberjoki tunnetaan nimellä Tevere.

Piazza Navona

Piazza Navona on yksi Rooman kuuluisimmista aukioista, joka tunnetaan barokkityylisestä arkkitehtuuristaan ja kolmesta suihkulähteestään. Aukiota reunustavat lukuisat ravintolat terasseineen. Alun perin ellipsinmuotoista Piazza Navonaa käytettiin stadionina, jossa seurattiin kilpaurheilua. Nyt sen vilinässä esiintyvät katutaiteilijat.

Castel Sant’Angelo

Komea Castel Sant’Angelon linna tunnetaan myös Hadrianuksen mausoleumina, jonne keisari Hadrianus on haudattu. Nykyään sylinterimäinen, vuonna 135 valmistunut rakennus toimii museona. Linnaa kannattaa ihailla Pons Aelius -nimellä (tai Ponte Sant’Angelo) kutsutulta sillalta, jonka päässä se seisoo majesteettisen näköisenä.

Villa Borghese

Piazza del Popolon kupeessa sijaitseva Villa Borghese on Rooman kuuluisin puisto ja kaupunkilaisten oma levähdyspaikka. Sen kuuluisin vierailukohde on taidemuseo Galleria Borghese. Puistoalueella voi käydä kävelyllä, poiketa museoissa, tutkia monumentteja tai vaikka vuokrata veneen lammella. Siellä on myös elokuvateatteri sekä leikkipuistoja lapsille. Pincion näköalatasanne on suosittu maisemapaikka.

Italia

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Rooma-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Retket suomen/englannin kielellä opastettuna
* Lentokenttäkuljetukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta (juna/lento/bussi)

Räätälöimme matkan toiveidenne mukaan.

Huomaathan, että hintamme on esimerkkihinta, johon vaikuttaa * miten ajoissa matka varataan, * lentohinta, * matkustusluokka sekä * paikkatilanteet.
Pääsääntöisesti matka muodostuu sitä halvemmaksi, mitä aikaisemmin matka varataan.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.