Saksa Viinimatka ryhmämatka

Saksa viinimatka vie teidät kolmelle eri viinitilalle, risteilemään Mosel-joelle ja maistelemaan viinejä herkullisilla lounailla. Varaa Saksa ryhmämatka >

Saksa Viinimatka ryhmämatka

Rüdesheimin viinitilat ja Mosel-joki

Saksan viinimatkan ensimmäinen kohde on Kloster Eberbach, kuuluisa luostari, jonne munkit toivat viininvalmistuksen taidon jo 1100-luvulla. Tilalla käy vuosittain yli 300 000 vierasta ja se on monen merkittävän tapahtuman näyttämö. Luostarissa on mm. kuvattu Sean Conneryn tähdittämä Ruusun nimi -elokuva. Saksa viinimatka ryhmille vie teidät kolmelle eri viinitilalle, risteilemään Mosel-joelle ja maistelemaan useita viinejä herkullisilla lounailla.

Saksa Viinimatka ryhmille

Toisen päivän viinitilakohteena on Pauly-Bergweiler, jonka jälkeen pääsette ihastelemaan Mosel-joen kauneutta laivaretkellä. Kolmantena päivänä vierailemme Marksburgin linnassa ja tutustumme Johannisbergin linnaan, sen viinitarhoihin sekä viini- ja cuveekellareihin. Nautitte myös kävelyretkestä Koblenzin kaupungissa Rein- ja Mosel-jokien liittymäkohdassa.

Viinimaistelua

Viinitilavierailuiden lisäksi matka sisältää lounaita ja päivällisistä, joihin on valikoitu useampia viinejä maisteltavaksi herkullisten ruokalajien kera. Kokoa kiva porukka ja tutustu viineihin upeilla, historiallisilla viinitiloilla, asiantuntijoiden opastuksella!

Saksa Viinimatka ryhmille

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 5 pv: 1.380 € / hlö 

Finnairin reittilennot Helsinki-Frankfurt-Helsinki
Minimi 20 hengen ryhmille

Lauantai 10.9.2016

Omatoiminen päivä
Gasthof Krancherista on noin kilometrin matka Rüdesheimin keskustaan. Omatoiminen kaupunkiin tutustuminen tulopäivänä.

Sunnuntai 11.9.2016
(15 km päässä, noin 20 min ajomatka/suunta)
PÄIVÄRETKI Kloster Eberbach

Tutustuminen Eberbachin kuuluisaan luostariin, viininmaistajaiset, ja lounas Klosterschänke – ravintolassa Eltville am Rheinin kylän lähellä Rheingaussa.

Luostari perustettiin vuonna 1136 Pyhä Bernhard Clairvauxlaisen toimesta ja toimi sisterssiläisluostarina kunnes se maallistettiin vuonna 1803 Nassaun Herttuan toimesta. Vuodesta 1866 eteenpäin tila oli Preussin hallussa ja vuonna 1945 sen omistus siirtyi nykyiselle omistajalleen, Hessen osavaltiolle. Sisterssiläismunkit tulivat alkujaan Burgundista ja toivat tullessaan tietotaidon viinien viljelystä.

1400-luvulla Kloster Eberbach oli jo Saksan suurin viinitila ja mm. Pinot Noirin viljelyä on tehty 1100-luvulta lähtien. Kloster Eberbach vastaanottaa vuosittain yli 300 000 vierasta ja se toimii monen merkittävän tapahtuman näyttämönä. Luostarissa on mm. kuvattu Sean Conneryn tähdittämä Ruusun nimi-elokuva. N

ykyään Kloster Eberbach on Saksan suurin itsenäinen viinitila, yli 200 hehtaarillaan. 152 hehtaaria on omistettu Rieslingin viljelylle ja Pinot Noirin viljelyala on noin 32 hehtaaria. Vuonna 2008 tila avasi ”Euroopan moderneimman viinikellarin”, Steinbergin tarhan lähelle. Omistuksessaan Kloster Eberbachilla on eräitä Saksan hienoimmista tarhoista, kuten Steinberg, Marcobrunn ja Baiken. Viininviljely noudattaa kestävän kehityksen periaatteita.

Paluukuljetus Rüdesheimiin. sis. Opastettu luostarikierros noin 60 min. Viininmaistajainen viinikellarissa 6 viinillä 3 ruokalajin lounas Klosterschänk-ravintolassa ilman juomia Bussikuljetus Rüdesheim – Kloster Eberbach – Rüdesheim Suomenkielinen opas max. 8h

Maanantai 12.9.2016
(130km päässä, noin 1h40min ajomatka/suunta)
PÄIVÄRETKI Mosel-joelle ja vierailu Pauly-Bergweiler viinitilalla

Dr. Pauly-Bergweiler viinitilan tärkein etu on sen viinitarhat. Laaja-alainen viinitarhojen huolenpito yhdessä tarkoituksellisesti pieninä pidetyillä sadoilla ja valikoivalla käsinpoiminnalla, toimivat takaajina tavallisesta poikkeaville viineille ja heidän persoonalliselle ja ainutlaatuiselle luonteelle. Pieniä terästankkeja käytetään kunkin eri viinitarhan rypäleiden käymiseen erillään. Alueella on 15 eri viinitarhaa Braunebergin ja Erdenin kylien välillä 20 km leveydellä, ja jokaisella viinitarhalla on oma luonteensa. Riesling-viinien kokoelma on monipuolinen.

Laivaretki Mosel-joella: Lähtö Bernkastel klo 15:20, saapuminen Traben-Trarbachiin klo 17:00 Kuljetus takaisin Rüdesheimiin bussilla. sis. Viininmaistajainen 5 viinillä 2 ruokalajin lounas ilman juomia Laivaretki Bernkastel-Traben-Trarbach Bussikuljetus Rüdesheim – Bernkastel-Kues// Traben-Trarbach – Rüdesheim Suomenkielinen opas max. 9h

Tiistai 13.9.2016
(66km päässä, noin 1h ajomatka/suunta)
PÄIVÄRETKI Koblenz Yhdistettynä kokopäivä laiva/bussiretki Koblenziin sisältäen Loreley:ta ihaileva näkymä matkalla ja lounas laivalla. Braubachissa vierailu Marksburgin linnassa

Marksburgin linna on ainoa linna vuorella Reinin varrella, joka ei ole koskaan tuhoutunut. Se on ollut siellä yli 700 vuotta ja näin edustaa alati muuttuvaa ja kehittyvää rakennuskompleksia, joka on kasvanut sen nykyiseen muotoonsa vuosisatojen ajan. Vierailun jälkeen bussikuljetus Koblenziin.

Kävelyretki Koblenzissa
Koblenz on kaupunki Rheinland-Pfalzin osavaltiossa, läntisessä Saksassa. Se sijaitsee Rein- ja Mosel-jokien liittymäkohdassa, ja on osavaltionsa kolmanneksi suurin kaupunki Mainzin sekä Ludwigshafenin jälkeen. Kaupunki on myös Saksan viiniteollisuuden keskus. Koblenzin asukasluku vuoden 2006 kesäkuussa oli 106 655. Kaupunki on pinta-alaltaan 105,02 neliökilometrin suuruinen ja asukastiheys noin 1016 asukasta neliökilometriä kohden. Maanpinnan keskimääräinen korkeus alueella on 60 metriä.

Koblenz oli yksi roomalaisen sotapäällikön Nero Claudius Drusuksen vuonna 8 ennen ajanlaskun alkua perustamista sotilasasemista, tuolloin nimeltään Castellum apud Confluentes, ”Linna jokien yhtymäkohdassa”; kaupungin nykyinen saksankielinen nimi on mukaelma

Confluentes-sanasta. Kaupunki viettikin vuonna 1992 2000-vuotisjuhlapäiväänsä. Kaupunginoikeudet Koblenz sai kuitenkin virallisesti vasta vuonna 1214.

Bussikuljetus takaisin Rüdesheimiin. sis. Laivaretki Rüdesheim- Braubach sis. lounaan laivalla (2 lajia) Opastettu kierros Marksburgin linnassa 2 ruokalajin lounas ilman juomia alkaen Bussikuljetus Rüdesheim -Braubach -Koblenz- Rüdesheim Suomenkielinen opas max 8h

Keskiviikko 14.9.2016
( 7 km päässä, noin 15min ajomatka/suunta)
PÄIVÄRETKI Johannisbergin linna

Vierailu Johannisbergin linnaan viinimaistelulla. Opastettu kierros viinitarhan läpi, cuvee-kellari ja linnankellari. Viinimaistelu sisältää 3 viiniä. Viininmaistelun jälkeen lounas ja kuljetus Frankfurtin lentokentälle. sis. Vierailu Johannisbergin linnassa opastetulla kierroksella Viininmaistajaiset linnan viinitilalla sis. 3 viiniä Bussikuljetus Rüdesheim –Johannisberg linna – Rüdesheim Suomenkielinen opas max 7h.

Kuljetus lentokentälle ja paluu Helsinkiin.

Hotelli Gasthof Krancher**

Eibinger Oberstr.4, 65385 Rüdesheim am Rhein

Vain 50 minuutin päässä Frankfurtin keskustasta ja 1 tunnin ajomatkan päässä Koblenzista. Tämä guesthouse sijaitsee viinitilalla vain 1,5 km:n päässä Rein-joen rannasta ja tarjoaa näkymät Rüdesheimin viininviljelykaupunkiin.

Gasthof Krancher on ollut perheomistuksessa jo 5 sukupolven ajan.

Gasthousessa on perinteisesti sisustettuja huoneita, joissa on tv ja oma kylpyhuone ja joistakin on lisäksi näkymät Eibingenin luostarille ja viinitarhoille.

Ravintola tarjoaa erilaisia paikallisia Rheinlandin erikoisuuksia - myös kasvisruokia. Krancherin oman viinitilan paikallisia Riesling- ja Pinot Noir -viinejä voi ostaa paikan päällä olevasta Vinarium-viinikaupasta.

Gasthof Krancherista voi vuokrata polkupyöriä. Majoituspaikka on ihanteellinen tukikohta Rüdesheimin keskiaikaiseen vanhaankaupunkiin tai Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvaan Reininlaakson keskiosaan suuntautuville vierailuille tai vaellus- tai pyöräretkille.

Gasthof Krancherilla on ilmainen pysäköintialue paikan päällä.

http://www.gasthof-krancher.de/

Saksa_weingut_gasthof_room_400x300 Saksa_weingut_gasthof_400x300 Saksa_weingut_gasthof_table_400x300

Saksa

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Frankfurt-Helsinki
* Majoitus Gasthof Krancher** puolihoidolla, kahden hengen huoneissa.
* Lentokenttäkuljetukset Frankfurt lentokenttä-hotelli-Frankfurt lentokenttä.
* Päiväretki Kloster Eberbach, opastettu luostarikierros ja viininmaistajaiset
* 3 ruokalajin lounas Klosterschänk-ravintolassa ilman juomia
* Päiväretki Mosel-joelle
* Vierailu Pauly-Bergweiler viinitilalla ja viininmaistajaiset
* 2 ruokalajin lounas ilman juomia
* Laivaretki Bernkastel-Traben-Trarbach
* Laivaretki Rüdesheim- Braubach sis. lounaan
* Opastettu kierros Marksburgin linnassa
* 2 ruokalajin lounas ilman juomia
* Vierailu Johannisbergin linnassa opastetulla kierroksella
* Viininmaistajaiset linnan viinitilalla

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>