Shetlandin saaret ja Orkney omalla autolla

Shetlandin saaret tarjoaa villin luonnon, jonka keskellä saat rauhassa inspiroitua  laajoista panoraamanäkymistä ja autioista valkoisista hiekkarannoista.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Shetlandin saaret ja Orkney omalla autolla

Rajatonta rauhaa ja tuulen tuiverrusta

Täällä Skotlanti kohtaa Skandinavian. Villi ja syrjäinen Shetlandin saariryhmä on todella mystinen ja esihistoriallinen matkailukohde, jossa sivilisaatio on kukoistanut vuosituhansien ajan ja tuhannet neoliittiset kohteet ovat säilyneet vuosituhansia kertoakseen meille salaperäisen tarinansa. Norjan vahvan historiallisen ja kulttuurisen vaikutuksen voit aistia selvästi saaren puutalojen kirkkaanvärisessä arkkitehtuurissa. Shetlandin saaret tarjoaa villin luonnon, jonka keskellä saat rauhassa inspiroitua  laajoista panoraamanäkymistä, autioista valkoisista hiekkarannoista tai upeista tulivuorenpurkausten ja Pohjanmeren tuhojen synnyttämistä dramaattisista meren kallioista. Näillä kallioilla viihtyy runsaslukuisesti hylkeitä, lunneja, suulia ja valaita. Shetlandin saarten monimuotoisuus on hämmästyttävä sekoitus Skandinavian historiaa hajallaan Skotlannin karuissa maisemissa, ja omatoimiloma Shetlannissa ja Orkneyssa takaa hienot muistot läpi elämän.

Shetlandin saaret Skotlannissa

Shetlandin saaret tarjoavat matkaajalle yksityisyyttä ja rauhallista lomailua, unohtumattomissa maisemissa. Pohjois-Atlantilla sijaitseva saariryhmä koostuu pääsaaresta sekä kymmenistä pikkusaarista sen ympärillä. Matkakohteemme  pääsaarella sijaitseva Lerwick on myös Shetlandin saarten pääkaupunki.  Saarten kosteasta ja tuulisesta ilmastosta huolimatta tai sen ansiosta pääsemme nauttimaan ainutlaatuisesta, merellisestä ymäristöstä, joka yllättää kauneudellaan.

Viikinkien juurilla

Tammikuussa ja helmikuussa järjestettävät viikinkifestivaalit tarjoavat katsauksen saaren viikinkihistoriaan. Jos olet viikinkikulttuurin fani, sinun kannattaa matkustaa Shetlantiin Viikinkifestivaalien aikaan. Festivaali kestää koko päivän ja jatkuu yöhön. Paraatien, marssien ja musiikin soidessa saat nauttia viikinkipuvuista, tulista ja saat jopa nähdä viikinkilaivan.

Lerwick Shetlandinsaarten pääkaupunki

Yksi saaren pakollisista nähtävyyksistä on nimenomaan Lerwick, joka syntyi sataman ympärille, ollen tärkeä kauppapaikka hollantilaisille kalastajille. Lerwickin pääkadulla, Commercial Street, vaeltaessasi voit piipahtaa perinteisissä pikkukaupoissa ostamassa matkamuistoja. Fort Charlotten vanha linnoitus on pakko nähdä omin silmin.

Scalloway Shetlandissa

Tämä kaupunki oli aikoinaan Shetlannin pääkaupunki ja nykyään se on edelleen kiinnostava mm Orkneyn linnan tähden ja aivan linnan vieressä on Scalloway-museo. kaupungissa on myös kaunis satama, jossa voit käydä katsomassa muistomerkkiä, joka on omistettu Shetlandin bussille, joka yhdisti saaret natsien miehittämään Norjan osaan.

Sumburghin majakka

Cape Sumburghin luonnonsuojelualueella Manner-saaren eteläosassa sijaitseva majakka on nähtävyys, jonka ympäristössä voit nähdä uskomattomia kallioita, joihin meren aallot kovalla tuulella murtuvat. Tällä vierailulla pääset myös sisään majakkaan. Tältä alueelta on hyvät mahdollisuudet nähdä merilintuja, delfiinejä, tappajavalaita ja valaita, joten tämä voi muodostua ainutlaatuiseksi kokemukseksi näistä saarista.

Jarlshof

on yksi tunnetuimmista ja tärkeimmistä esihistoriallisista kohteista tunnetuin saarilla. Täällä oli asutusta jo vuonna 2.500 eKr. On hämmästyttävää, että tässä paikassa voimme nähdä useita pronssikaudelta peräisin olevia taloja, joilla on säilyneet täydelliset seinät. Samoin voimme kävellä rautakautisilla käytävillä ja nauttia viikinkisivilisaation jäännöksistä. Voimme myös nähdä vanhan linnoitetun talon, joka tunnetaan nimellä Sumburghin vanha talo.

Orkney

Orkneysaaret muodostuvat yhteensä 70 eri saaresta. Kirkwall on Orkneyn hallinnollinen keskus, jota hallitsevat St. Magnuksen katedraalin hiekkakiviset muurit. Orkneyn erittäin hyvin säilyneet arkeologiset ja historialliset kohteet ovat kuin virstanpylväitä aikojen taakse ja kuvastavat yli      5 000 vuoden takaa ihmisen vuorovaikutusta saarimaiseman kanssa. Orkneyssa on sanonta, että jos pistät lapion maahan, todennäköisesti kaivat arkeologista paikkaa.

 Orkneyn saarilta on löydetty paljon hyvin säilyneitä jälkiä kivi- ja pronssikautisesta elämästä.Vuosia sitten maasta paljastui hiekkakivinen ”Orkneyn Venus” ja muutama vuosi sitten löydettiin sauna, joka on toellakin arkeologinen aarre. Orkneyn sydän  (Heart of Neolithic Orkney), on yksi UNESCOn maailmanperintökohteista. Saarilla otehdään uusia, jännittäviä löytöjä jatkuvasti lisää.

Orkneyn menneisyys ympäröi sinua hienostuneen neoliittisen kansan perinnöllä, raivoisalla, mutta kulttuurisella viikinkiyhteiskunnalla. Orkneylaiset ovat äärimmäisen ylpeitä Orkneyn saaren perinnöstään ja haluavat myös jakaa sen muiden kanssa, joten löydät saarella runsaasti tietoa, jonka avulla voit avata Orkneyn saarten tarinoita, mysteereitä ja legendoja. Tutustu Orkneyn historiaan ja aloita matkasi ajassa taaksepäin.

Skara Brae on yksi ehdottomista nähtävyyksistä, hämmästyttävän hyvin säilynyt myöhäiskivikautinen kylä Skotlannin Orkneysaarilla. Noin vuosina 3180–2500 eaa. asuttuna ollut kylä on tehty litteistä kivistä. Arvellaan, että kylä hylättiin ilmastonmuutoksen takia, kylmenevän ilmaston lopetettua maanviljelyn. Kylä rakennettiin suureksi osaksi kivestä, koska saarilla oli niukasti puita. Niinpä se on parhaiten säilynyt neoliittinen kylä Euroopassa. Yhdessä muiden Orkneyn kivikautisten löytöjen kanssa se on Unescon maailmanperintökohde.

Shetlandin saaret ja Orkney omalla autolla

Teemamatkat>>

Kymenmatkat Facebookissa>>

Hintaesimerkkimme 9 pv: 2969 € / hlö

Päivä 1: Aberdeen Shetlanti

Aloitat matkasi kosmopoliittisesta Aberdeenin kaupungista, jossa nouset hyvin varustetulle Northlink Ferrylle ja purjehdit yön yli modernissa ja mukavassa kahden hengen hytissäsi. Yöpyminen – lautta

Päivä 2:  Shetlandin nähtävyydet

Saavu Lerwickiin Shetlantiin aikaisin tänä aamuna. Vietä aikaa tutkimalla tätä kiehtovaa merisatamaa, jossa voit vierailla Shetland-museossa saadaksesi korvaamattoman johdatuksen saaren historiaan tai tutustua Fort Charlotteen, joka rakennettiin alun perin vuonna 1665 suojaamaan Shetlantia hollantilaisilta sotalaivoilta. Myöhemmin voit matkustaa 10 minuutin lauttamatkan Bressayn saarelle tutustuaksesi rikkaaseen luonnonperintöön ja uskomattomaan luontoon. Yöpyminen – Shetland

Päivä 3: Shetlandin nähtävyydet

Eteläinen manner odottaa tänään – Shetlannin kiehtovimpien maisemien ja parhaiden arkeologisten kohteiden kotina, mukaan lukien Isle of Mousa, jossa kohtaat parhaiten säilyneen Brochin kaikkialla maailmassa. Muinaisessa Jarlshofin asutuksessa voit tutustua 4000 vuoden ihmiskunnan historiaan. Vain lyhyen matkan päässä on Sumburgh Head Nature Reserve ja sen kuuluisa majakka, josta on näkymät kallioille. Luonnonsuojelualue on täydellinen paikka havaita merilintuja, kuten lunnit, kissat ja kittiwakes. Yöpyminen – Shetland

Päivä 4: Shetlandin nähtävyydet

Matkusta villille ja loistokkaalle Northmavinen niemimaalle. Lähes mutta ei aivan erillinen saari, Northmavine on liitetty muuhun Shetlandin mantereeseen Mavis Grindissä, jossa säälimätön Atlantin valtameri on melkein leikkaanut Pohjanmerelle. Se on villi ja dramaattinen paikka. Pysähdy Weisdalessa nähdäksesi taiteilijoita työskentelemässä Shetland Jewelleryssä, ennen kuin saavut Northmavineen, jossa voit matkustaa upeille Eshaness Cliffs -kallioille ja niiden vaikuttava majakka tai patikoida Ronas Hillin huipulle. 1475 jalkaa (450 metriä) tämä on Shetlannin korkein huippu. Esihistoriallisen kammioisen hautausmaisen huipulla huipulta avautuu henkeäsalpaava panoraama tämän jään kaiverretun maiseman yli. Yöpyminen – Shetland

Päivä 5: Shetlandista Orkneyyn

Tänään on viimeinen päiväsi Shetlannissa, mutta koska lautta lähtee vasta myöhään iltapäivällä, voit hyödyntää tilaisuuden tutustua Shetlannin muinaiseen pääkaupunkiin Scallowayhin. Vain 20 minuutin ajomatkan päässä Lerwickistä voit tutustua Scallowayn linnan raunioihin, vierailla Scalloway-museossa tai nauttia kävelystä viehättävässä satamassa. Nouset lautallesi Orkneyyn iltapäivällä ja saavut Kirkwalliin, Orkneyn historialliseen pääkaupunkiin, myöhemmin tänä iltana. Yöpyminen – Orkney

Päivä 6: Orkneyn nähtävyydet

Tervetuloa Orkneyn uskomattomaan saaristoon! 70 maagisen saaren ansiosta on vaikea tietää, mistä aloittaa. Kirkwallissa on vilkas ja ystävällinen kaupunki, jossa on suuri valikoima ravintoloita, pubeja ja paikallisia taidekauppoja, sekä Ison-Britannian pohjoisin katedraali, joka on peräisin 1100-luvulta. Vieraile piispan ja jaarlin palatseissa, joissa voit oppia ajasta, jolloin Orkney oli osa norjalaisten hallussa olevaa Nordreyjarin valtakuntaa. Jos haluat maistella paikallista ”elämän vettä”, mikset lähtisi kiertoajelulle Highland Park Distilleryyn, joka on koko maailman pohjoisin viskitislaamo. Yöpyminen – Orkney

Päivä 7: Orkney Sightseeing

Matkusta ajassa taaksepäin kivikaudelle ja löydä muinainen sivilisaatio Neoliittisen Orkneyn sydämessä – Unescon maailmanperintökohteessa, joka sisältää neljä kunnioitusta herättävää paikkaa: Brodgarin rengas, Stennessin kivet, Maeshowen hauta ja Skara Brae . Yksittäin kohteet ovat neoliittisen suunnittelun ja rakentamisen mestariteoksia, ja yhdessä ne edustavat yhtä Länsi-Euroopan rikkaimmista säilyneistä neoliittisista maisemista, mikä antaa meille uskomattoman käsityksen niiden rakentaneiden ihmisten yhteiskunnasta, taidoista ja henkisistä uskomuksista. Yöpyminen – Orkney

Päivä 8: Orkneyn nähtävyydet

Käytä tilaisuutta hyväksesi ja vieraile jollakin Orkneyn pienemmistä saarista. Isle of Hoyssa voit vierailla Scapa Flow -vierailukeskuksessa ja oppia kiehtovan tarinan tästä laivaston ankkuripaikasta kahdessa maailmansodassa. Ihaile henkeäsalpaavaa Old Man of Hoya – 450 jalkaa merenpiippua ja ehkä Orkneyn kuuluisin maamerkki. Yöpyminen – Orkney

Päivä 9: Orkneysta Scrabsteriin, Caithnessiin ja lähtöön

Mene lautalla Stromnessista Scrabsteriin Skotlannin mantereelle, jossa omalla ajomatkasi Orkneyn ja Shetlannin alueella päättyy.

 


Shetlannin saaret tekemistä ja käyntikohteita

Lerwick, Shetlandinsaaret, Skotlanti

Skotlannille kuuluvaa Shetlanninsaarten ainoaa kaupunkia Lerwickia asuttaa viikinkien jälkeläiset, jotka ovat ylpeitä skandinaavisista juuristaan. Asukkaiden toinen ylpeydenaihe on saaren karun kaunis luonto. Shetlantilaisten suhde eläimiin on erityinen. Valaiden, saukkojen ja tunturipöllöjen lisäksi saarilla elää 2,5 miljoonaa lammasta, joiden villasta neulotut neuleet ovat Shetlannin tavaramerkki. Shetlanninpaimenkoiria kohdellaan perheenjäseninä, ne istuvat usein isäntiensä seurana pubeissa.

Kirkwall 

Orkneysaaret on Skotlantiin kuuluva saariryhmä Ison-Britannian saaren pohjoispuolella. Saariryhmän suurimmalla saarella sijaitseva pääkaupunki Kirkwall on pieni ja viihtyisä. Saarella sijaitsee joukko kuuluisia neoliittisia arkeologisia kohteita: hautakammio, kaksi seremoniallista kiviympyrää ja Skara Braen kylä. Näiden lisäksi saarella on joukko ilmeisiä hautakumpuja ja kivikautisia asuinpaikkoja, joita ei ole vielä tutkittu.

Invergordon

Invergordonin kylä ympäröivine nummineen ja satumaisine linnoinneen on Skotlannin ylämaata aidoimillaan. Voit tutustua kylän keskustaan ja lähialueisiin omatoimisesti kävellen. Kannattaa myös pistäytyä paikallisessa pubissa maistelemassa Skotlannin kansallisjuomaa viskiä. Varustamon retkien mukana voit lähteä tutustumaan mm. myyttiseen Loch Nessin -järveen, jossa veneretken aikana keskitytään luonnollisesti etsimään sen kuuluisinta asukasta, Nessie-hirviötä.

Bremerhaven

Siellä missä Weser laskee Pohjanmereen, sijaitsee Saksan pohjanmerenrannikon suurin kaupunki, Bremerhaven. Asustusta alueella on ollut jo 1100-luvulta lähtien. Kaupungin keskusta on mielenkiintoinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Voit vierailla Bremerhavenin merenkulkumuseossa ja tutustua eläintarhassa meren rannalla hyöriviin jääkarhuihin ja pingviineihin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Shetlandinsaaret eli Shetlanti on Skotlantiin kuuluva saariryhmä Ison-Britannian saaren pohjoispuolella Pohjanmeressä Orkneysaarten ja Färsaarten välissä. Suurimmat saaret ovat Mainland, Yell, Unst, Fetlar, Whalsay ja Bressay.
Pääkaupunki: Lerwick
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta: Englannin punta
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Shedtlandin saarille. Passin on kuitenkin hyvä olla voimassa 6 kk matkan jälkeen.
Aikavyöhyke: UTC 00 (Suomen aikavyöhyke on UTC+2 ja kesäaikaan UTC+3)
Shetlannin kansaa kutsutaan Sealtainniksi skotlannin gaelin kielellä

Shetlandin saarten ilmasto

Shetlannissa on leuto merellinen ilmasto pitkine ja viileine talvineen, jonka jälkeen seuraa lyhyt ja leuto kesä. Ilmasto ympäri vuoden on ympäröivien merien vaikutuksesta tuulinen ja pilvinen. Keskimääräinen vuotuinen sademäärä on 1000 mm, sateettomimmat kuukaudet ovat huhtikuusta elokuuhun ja kosteimmat kuukaudet ovat marraskuu ja joulukuu. Sumu on yleinen kesällä.

Tiedot sitoumuksetta.

Aberdeen Skotlanti

Jamieson’s Quay on lauttaterminaali ja satama Skotlannin Aberdeenissa. Lauttaterminaalista on hyvät yhteydet kaikkiin julkisiin liikennevälineisiin sekä parkkialueille. Aberdeen sijaitsee Britannian koillisrannikolla.

Lerwick

Lerwick on Shetlannin saarien pääkaupunki ja sijaitsee yli 160 kilometrin päässä manner-Skotlannin pohjoisrannikosta. Lauttasatama ja -terminaali tarjoavat vierailijoille erinomaiset palvelut sekä bussi- ja taksiyhteydet kaupunkiin.

Kirkwall Orkneysaaret

Kirkwall on Orkneysaarten suurin kaupunki ja pääkaupunki. Satama sijaitsee noin viisi kilometriä kaupungin keskustasta ja reitti sinne on hyvin viitoitettu. Sataman matkustajapalvelut ovat rajalliset, mutta sieltä lähtee säännölliset ja päivittäiset bussiyhteydet.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Aberdiin – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus kahden hengen huoneessa kylpyhuoneella 8 yöksi
* Perinteinen skotlantilainen aamiainen
* Kattava tietopaketti ja paikalliset oppaat
* Henkilökohtainen matkareitti, joka sisältää suosituksemme parhaista ruoka- ja juomapaikoista sekä kiertoajeluehdotuksistamme
* Skotlannin kartta suositellulla ajoreitillä
* Economy-auton 9 päivän vuokraus (muita ajoneuvoluokkia saatavilla) sisältäen kaskovakuutuksen
* Kaikki lauttamatkat (matkasuunnitelmasi mukaan)
* 24 tunnin hätänumero

Lisämaksusta:
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta
* Opastetut retket

Paras aika matkustaa: huhti-lokakuu

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >