Tanska Legoland perheloma lentäen

Tanska Legoland on supersuosittu perhelomakohde Billundissa. Lentäen säästät matkapäiviä, joten perille jää enemmän aikaa. Matkat Legolandiin >

Tanska Legoland perheloma lentäen

Perhelomalle nopeasti lentomatkallamme

Legoland on supersuosittu perhelomakohde Tanskan Billundissa. Lentäen säästät matkapäiviä käytettäväksi perillä kohteessa. Matkalla koette kaksi upeaa kohdetta. Yli 50 miljoonan Lego-palikan puisto, jossa kohtaat merirosvot, ritarit, villinlännen sheriffit ja monet muut hahmot, toivottaa koko perheen tervetulleeksi LEGOLANDin elämyspuistoon. Puiston sydämessä sykkivät minikaupungit, joiden kaduilla tuntuu olevan aitoa lilliputtielämää. Villin lännen kylässä voi nähdä kylää vartioivan seriffin tai askarrella intiaanien sulkapäähineen. Kaivosjuna vie maanalaisiin tunneleihin. Välipalalle voi pysähtyä seuraamaan hullunhauskojen, frakkipukuisten pingviinien touhuja. Polar Lentäjä koulussa voi päästä koelentäjäksi. Miniland on kuin maailma pienoiskoossa; suurkaupunkeja ja pieniä kyliä, sekä tässä ympäristössä liikkuvia pieniä junia, lentokoneita ja autoja.

Kesän hauskin perhematka – Legoland ja Kolding!

Star Wars seitsemän näyttämöä kuudesta, sekä Lego Redo Town, Villin lännen kaupunki. Kennedy Space Centerissä pääsee tutustumaan avaruuslentojen saloihin. Knights Kingdomissa, suuressa keskiaikaisessa linnassa pääsee kokemaan keskiaikaista elämää seikkailuineen. Kierros päättyy huikeaan liukumäkeen. Viking River Splashissa koko perhe pääsee tapahtumarikkaalle kierrokselle suurella viikinkialuksella.
Atlantis vie huikeille seikkailuille meren pohjalle kadonneen kaupungin etsintään. Merirosvojuhlia on tiedossa Pirates Lagoonissa, jossa koko perhe pääsee merirosvolaivassa merirosvotaisteluun vesikanuunoiden taakse.  Suuren suosion on saanut LegoNinjaGoWorld, jossa vauhtia ei puutu! Kaikkein pienimpiä on ajateltu Duplo Landissa.

Tervetuloa Koldingiin – Tanskan historialliseen ja viihtyisään kaupunkiin!

Kolding on viehättävä kaupunki Tanskan eteläosassa, ja se tarjoaa vierailijoilleen sekoituksen rikasta historiaa, kaunista luontoa ja moderneja mukavuuksia.

Niin paljon nähtävää ja koettavaa, että suosittelemme varaamaan minimi kaksi päivää Legolandiin ja kolmannen vielä esimerkiksi lähellä sijaitsevaan eläintarhaan. Matkat Legolandiin räätälöimme toiveidesi mukaan.

Tanska Legoland

Kymenmatkat FB>

Legolandin matkat omalla autolla>>>

Esimerkkihintamme:  690 €/hlö

Lapsi alle 12 v. 560 € /lapsi
Hinta on laskettu, kun matkalla on mukana 2 aikuista ja 1 lapsi alle 12-v. 

Hinnat määräytyvät varauspäivän, sesongin ja varaustilanteen mukaan:
korkeasesonki-hinnat kesä-elokuussa. Edullisimmat hinnat saat, kun varaat matkan n 6 kk ennen lähtöpäivää.

Matkaohjelmaesimerkki

Lennot:
Helsinki – Billund 1250 – 1335
Billund – Helsinki 2055 – 2335

Legoland on avoinna klo 10:00-18:00, mutta laitteet suljetaan jo klo 17:00.

1 päivä

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Billundia.
Majoittuminen hotelli
Scandic Koldingissa.
Voitte vierailla myös esimerkiksi Lego Housessa tai Lalandiassa.

2 päivä

Buffet aamiaisen nautittuanne lähdette Legolandiin, jossa voi viettää päivän.

3 päivä

Buffet aamiaisen nautittuamme lähdemme Legolandiin, jossa vietämme päivän ja palaamme bussilla takaisin hotelliimme.

4 päivä

Vapaata aikaa jonka aikana voi vierailla esimerkiksi Lego Housessa tai Lalandiassa.
Kuljetus lentoasemalle noin klo 18:00 ja lento Helsinkiin.

Legolandin matkat omalla autolla>>>

Tanska Kolding Scandic Kolding****

Scandic Kolding hotelli on perheystävällinen ja se on suunniteltu täyttämään lasten kanssa matkustavien lomailijoiden tarpeet.

Lue lisää
Tanska

Tanska tunnetaan arkkitehtuuristaan, taiteestaan, elokuvistaan, näyttämötaiteestaan, baletistaan ja oopperastaan.
Pääkaupunki: Kööpenhamina
Virallinen kieli: Tanska
Valuutta: Tanskan kruunu
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Tanska Kolding tekemistä ja käyntikohteita

 

Kolding on vanha kaupunki, jonka historia juontaa juurensa takaisin keskiajalle. Kaupungissa on useita historiallisia nähtävyyksiä, mukaan lukien Koldinghus, joka on yksi Tanskan vanhimmista kuninkaallisista linnoista. Koldinghusissa voit tutustua Tanskan historian kiehtovaan maailmaan, ja museo esittelee taidetta, kulttuuria ja historiaa.

Kulttuuri:

Kolding on kulttuurikaupunki, jossa on monia taidegallerioita ja museoita. Voit vierailla Trapholt-taide- ja muotoilumuseossa, joka tarjoaa näyttelyitä moderneista tanskalaisista taiteilijoista ja muotoilusta. Lisäksi voit nauttia elävästä musiikista, teatterista ja paikallisista festivaaleista, jotka tuovat kaupunkiin eloa ja kulttuurin monimuotoisuutta.

Luonto ja ulkoilu:

Koldingin ympäristö tarjoaa upeita mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnon ihailuun. Kaupunki sijaitsee Kolding Fjord -lahden rannalla, joka tarjoaa kauniita maisemia ja mahdollisuuden purjehdukseen ja kalastukseen. Lisäksi lähellä olevat metsäiset alueet ja luonnonpuistot houkuttelevat vaelluksesta ja pyöräilystä kiinnostuneita vierailijoita.

Ostokset ja ravintolat:

Koldingissa voit nauttia perinteisestä tanskalaisesta keittiöstä ja paikallisista herkuista. Kaupungissa on lukuisia ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat laajan valikoiman ruokavaihtoehtoja. Kokeile tanskalaisia voileipiä, herkullista kalaa ja älä unohda maistaa paikallista jäätelöä.

Kaupungissa on myös hyvät ostosmahdollisuudet. Kolding Storcenter on suuri ostoskeskus, joka tarjoaa monia tunnettuja kansainvälisiä brändejä ja liikkeitä. Voit myös tutustua paikallisiin putiikkeihin ja markkinoihin löytääksesi ainutlaatuisia matkamuistoja.

Design ja muotoilu:

Kolding tunnetaan myös designistaan. Kaupunki on isännöinyt Kolding School of Designia, joka on tunnettu taide- ja muotoilukouluna. Voit vierailla koulun kampuksella ja tutustua opiskelijoiden luomiin kiinnostaviin projekteihin.

Päiväretket:

Kolding on loistava tukikohta päiväretkille Tanskan eteläiseen alueeseen. Voit helposti matkustaa Kööpenhaminaan tai muihin lähialueen kaupunkeihin junalla tai autolla. Voit myös tutustua Tanskan rannikkoon ja saaristoon, kuten Lillebælt-salmelle, joka on kuuluisa upeasta sillastaan ja merenelämästään.

Koldingin kunta:

Kolding on myös paikallisen hallinnon keskus, ja sen kunnantalolta voit saada lisätietoja kaupungin toiminnasta ja mahdollisista tapahtumista vierailusi aikana.

Tervetuloa Koldingiin, jossa voit yhdistää kiehtovan historian, upean luonnon, kulttuurin ja modernin elämän ilon. Olitpa kiinnostunut historiasta, taiteesta, ulkoilusta tai herkullisesta ruoasta, Kolding tarjoaa monia mahdollisuuksia nauttia matkastasi Tanskaan.

Tanska Kööpenhamina tekemistä ja käyntikohteita

Kööpenhamina on rento, iloinen ja vilkas kaupunki, jossa liikkuminen on helppoa ja nähtävyydet mieleenpainuvia.

* Kaupunkikierroksen aikana vieraillaan mm. Churchillparkenin viheralueella, jossa ihailemme Pieni Merenneito -patsasta. Samalla nähdään myös 1700-luvulta peräisin oleva Amalienborgin palatsi, jossa Tanskan kuningatar asuu.

Kierroksen aikana tutustutaan myös Nyhavnin 300-vuotiaaseen satamaan.  Värikkäät talot ovat tätä nykyä viihtyisien ravintoloiden, kahviloiden ja baarien valtaamia, niinpä Nyhavn on nykyään yksi Kööpenhaminan miellyttävimmistä viihtymiskeskuksista.

Tivoli (http://www.tivoli.dk/) aloittaa kautensa yleensä ennen pääsiäistä. Kööpenhaminan pohjoispuolella sijaitseva, perinteikäs Bakken-huvipuisto (http://www.bakken.dk/) aloittaa yleensä myös hyvissä ajoin ennen pääsiäistä.

* Zoo – Eläintarha 
Kööpenhaminan eläintarha sijaitsee Frederiksbergin kaupunginosassa. Se on yksi Euroopan parhaimmista eläintarhoista, jossa on villieläimiä ympäri maailman. Täällä voit nähdä ihanan virtahevon poikasen, söpöliinin nimeltä Mona. Eläintarha on myös saanut uuden Arktisen osaston, ”Den Arktiske Ring”, jossa voit katsella jääkarhujen temmellyksiä. Katso video, jossa tyttö on vain muutamien senttien päässä suuresta jääkarhusta.
Osoite: Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg

* Amalienborgin linna 
Tanskan kuninkaallisen perheen koti, Amalienborg Slott, on erittäin suosittu nähtävyys. Linna rakennettiin 1700-luvulla ja se on Tanskan rokokoo-arkkitehtuurin suurin luomus sekä kuningattaren pääasiallinen asuinpaikka. Täällä voit katsella kuinka Tanskan kuninkaallisen pääesikunnan vahdit marssivat päivittäin pitkin Kööpenhaminan katuja Resenborgin linnasta Amalienborgin linnaan. Vahdinvaihto tapahtuu Amalienborgin linnan edessä kello 12.
Osoite: Christian VIII’s Palæ, 1257 Köpenhamn

* Kansallismuseo   
Kansallismuseossa saat hyvän kuvan Tanskan koko historiasta – jääkauden ajoilta, viikinkikaudelta ja kristinuskon kaudelta. Kansallismuseossa on myös maailman suurin etnografinen kokoelma grönlantilaisista esineistä: hylkeennahkoja, kajakkeja ja maagisia amuletteja. Museon sisältävä rakennus rakennettiin 1700-luvulla palatsiksi perintöprinssi Fredrik V:lle  ja kuningatar Louiselle.
Osoite: Prinsens Palæ, Frederiksholms Kanal 12, 1220 Köpenhamn

* Nya Carlsberg Glyptotek – Taidemuseo   
Taidemuseon perusti panimonomistaja Carl Jacobsen. Täällä on kaksi päänäyttelyä – Välimeren antiikin vanhat sivilisaatiot sekä tanskalaista ja ranskalaista taidetta 1800-1900-luvuilta.
Osoite: Dantes Plads 7, 1556 Köpenhamn

* Nyhavn 
Nyhavnin kaupunginosa on yksi Kööpenhaminan parhaimmista turistimagneeteista. Tällä pienellä satama-alueella on kesäisin ulkoterasseja vieri vieressä, mutta ravintolat ja pubit täyttyvät asiakkaista myös talviaikaan. Istu alas, tilaa juotavaa ja nauti, eli kuten tanskaksi sanotaan ”hygge dej”. Nyhavnissa on myös asunut eräs erittäin tunnettu tanskalainen lastenkirjojen kirjailija nimeltä H.C. Andersen.
Osoite: Nyhavn 1-71, 1051 Köpenhamn

* Visit Carlsberg – Vieraile Carlsbergissa 
Pitääkö paikkansa, että Carlsberg olisi maailman paras olut? Visit Carlsbergissa saat ehkä vastauksen kysymykseen. Osallistu klassiselle opastusretkelle panimoon – retki päättyy oluen maistiaisiin. Carlsbergissä voit myös nähdä maailman suurimman olutpullokokoelman. Panimo perustettiin 1847 ja sen uudenaikainen museo on peräti 10 000 neliön suuruinen.
Osoite: Gamle Carlsberg Vej 11, 2500 Valby

* Kronborgs slott  
Kööpenhaminan pohjoispuolella Helsingörissä on yksi Euroopan mahtavin renessanssilinna. Kronborgsin linna rakennettiin 1500-luvulla. Se on tunnettu maailmanlaajuisesti. Selityksenä tähän on, että linnassa esitetään Shakespearen Hamletia. Vuonna 2000 rakennus listattiin UNESCO:n maailmanperintökohteeksi.
Osoite: Kronborg 2C, 3000 Helsingør
* Thorvaldsens Museum
Keskeltä Kööpenhaminaa löytyy Thorvaldsens Museum. Täällä on suuri kokoelma Thorvaldsenin omia patsaita ja nykytaidetta. Täällä on myös esineitä antiikin ajan Egyptistä sekä Kreikan, Rooman että Etruskien ajoilta. Voit ihailla myös muiden kuvanveistäjien teoksia sekä Thordvaldsenin omia mitaleja, kirjeitä ja henkilökohtaisia esineitä.  Thorvaldsenin museo aukaistiin vuonna 1848, neljä vuotta hänen kuolemansa jälkeen. Se on yksi Kööpenhaminan vanhimmista museoista.
Osoite: Bertel Thorvaldsens Plads 2, 1213 København

* Rosenborgs slott
Tanskan kalleimpia kulttuuriaarteita on nähtävänä mahtavassa Rosenborgin linnassa. Linnan rakennutti 1600-luvulla Christian IV, ja linnan tehtävänä oli toimia ilopalatsina. Kellarissa on nähtävänä kruununjalokiviä ja ansiomerkkejä. Vuoteen 1720 asti linnassa asui kuninkaallinen perhe.  Rosenborgin kiinnostavin nähtävyys on valtaistuin, jossa kuninkaat kruunattiin. Valtaistuinta vartioi kolme hopeista leijonaa.
Osoite: Øster Voldgade 4A, 1350 København K

* Christiansborg 
Kööpenhaminassa Slottsholmenilla sijaitseva Christiansborgin linna oli kuninkaallisen hovin pääasiallinen asuinpaikka 1400-luvulta vuoteen 1794. Kuningas Christian VII, joka syntyi linnassa 1749, oli skitsofreeninen. Hän meni 17-vuotiaana naimisiin 15-vuotiaan englantilaisen serkkunsa kanssa. Heidän avioliitto oli kaikkea muuta kuin onnellinen. Christian VII viihdytti itseään alkoholin, prostituoitujen ja hurjien juhlien avulla. Tämän vuoksi kuningatar otti itselleen rakastajan nimeltä Johan Friedrich Struensee, joka puolestaan oli kuninkaan lääkäri. Tämä rakkaustarina sai dramaattisen lopun, kun Struensee tuomittiin kuolemaan ja kuningatar maanpakoon. 1700-luvun lopulla linna paloi kahteen otteeseen. Tämän päivän linna on rakennettu 1900-luvun alussa uusbarokkimaisen tyylin mukaisesti. Opastetulla kierroksella voit ihailla tätä jännittävää linnaa ja kuulla tarinoita sen monivaiheisesta historiasta.
Osoite: Prins Jørgens Gård, 1468 København

* Rundetårn – Pyöreä torni 
Christian IV rakennutti tämän historiallisen tornin vuonna 1642. Täältä voit katsella ja ihailla harvinaista arkkitehtuuria ja Kööpenhaminan yli avautuvaa mahtavaa näköalaa. Rundetårn – Pyöreä torni rakennettiin tähtitieteen observatorioksi. Tornin on tehnyt tunnetuksi sen spiraalin muotoinen käytävä, joka johtaa tornin huipulle.
Osoite: Købmagergade 52A, 1150 Köpenhamn

* Tanskan Akvaario – Den Blå Planet 
23. maaliskuuta aukaistiin Tanskan upea akvaario – Den Blå Planet. Täällä voit tutkiskella ja katsella mahtavia meren eläimiä ja kasvistoa. Akvaario sijaitsee kauniilla paikalla aivan meren ääressä Kööpenhaminan lentokentän lähettyvillä. Täällä asustelee yli 3000 meren eläintä – haukia, karppeja, haita, japanilaisia jättirapuja jne. Akvaariossa voit nähdä neljänlaisia erityyppisiä meren eläimiä, joita maapallolla on.
Osoite: Jacob Fortlingsvej 1, 2770 Kastrup

* Frederiksborgs slott 
Kööpenhaminan pohjoispuolella sijaitseva Frederiksborgin linna on rakennettu Hillerødin järveen kolmen saaren päälle. Palatsi on hollantilaisen renessanssin tyylinen linna, ja sen on rakennuttanut kuningas Christian IV 1600-luvun alkupuoliskolla. Linna paloi 1800-luvulla, mutta silloinen Carlsbergin panimon omistaja JC Jacobsen pystytti linnan uudestaan. Linnan museossa on arvokasta antiikkia sekä modernia taidetta, muun muassa Karel van Manderin, Wilhelm Marstrandin, P.S. Krøyerin ja Niels Strøbækin taideteoksia.
Osoite: Frederiksborg Slott, 3400 Hillerød

* Valtion luonnontieteellinen museo 
Kasvitieteellinen puutarha, kasvitieteellinen kirjasto ja museo, geologian museo ja eläinmuseo muodostavat yhdessä Valtion luonnontieteellisen museon. Täällä voit oppia paljon mielenkiintoisia asioita luonnontieteestä ja historiasta. Museo on osa Kööpenhaminan yliopistoa ja se houkuttelee luokseen monia kansainvälisiä tutkijoita ja opiskelijoita.
Osoite: Østervoldgade 5-7, DK-1350 Copenhagen Ø

* Christiania – boheemi kaupunginosa 
Christianian kaupunginosa on suosittu käyntikohde niin paikallisten kuin matkaijoiden keskuudessa. Niin sanottu ”vapaa kaupunki” sai alkunsa vuonna 1971, kun ryhmä hippejä loi alueelle omat sääntönsä piittaamatta Tanskan lainsäädännöstä. Vaikkakin Tanskan hallituksella on tänä päivänä paljon vaikutusvaltaa alueen sääntöihin, Christiania on edelleen verraten vapaa ja erikoinen kaupunginosa, jossa on paljon ainutlaatuisia kauppoja, pajoja, gallerioita, ravintoloita, konserttitiloja, taloja sekä kaunista luontoa.
Christianshavn i Köpenhamn.
* Valtion taidemuseo
Valtion taidemuseo Kööpenhaminassa pitää sisällään suuren valikoiman tanskalaista ja ulkomaalaista taidetta. Täältä löytyy erittäin laaja ja jännittävä 1600 teoksen taidekokoelma.
Osoite: Sølvgade 48-50, 1307 Köpenhamn

* Arken – Nykytaiteen museo     
Nykytaiteen museo sijaitsee aivan meren äärellä upeassa rakennuksessa, joka muistuttaa laivan keulaa ja purjeita. Täällä voit ihailla niin tanskalaista, pohjoismaalaista kuin kansainvälistäkin taidetta. Suuren kokoelman ajanjakso ulottuu 1940-luvulta tähän päivään.
Osoite: Skovvej 100, 2635 Ishoj

* Bakken – huvipuisto
Kööpenhaminasta löytyy maailman vanhin huvipuisto, vuodelta 1583 lähtöisin oleva Bakken. Bakken on aina ollut kööpenhaminalaisten suosima huvittelukeskus. Alun alkaen tämä huvipuisto oli työväen huvittelupaikka. Bakkenissa on noin 100 eri laitetta ja karusellia sekä yli 40 ravintolaa ja ruokapaikkaa. Täällä voit maistella tanskalaisia herkkuja, kuten paahtopaistivoileipää tai katsoa vaikkapa naisten kabaree-esitystä.
Osoite: Dyrehavevej 62, 2930 Klampenborg

* Kansallishistoriallinen museo 
Kansallishistoriallinen museo kuuluu Frederiksborgin linnaan. Se kertoo Tanskan historiasta 500 vuoden ajalta eri muotokuvien, huonekalujen ja taideteoksien muodossa. Täällä voit ihailla linnan kaunista sisustusta ja eri näyttelyitä sekä osallistua sunnuntaisin suosittuun linnakiertueeseen tai museon perhetapahtumiin.
Osoite: Frederiksborg slot, 3400 Hillerød

Hintaan sisältyy opastetulla matkalla:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Billund-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus Hotelli Scandic Kolding ****
* Buffet aamiaiset
* Kuljetukset lentoasema-hotelli-lentoasema
* Kuljetukset hotelli-Billund Legoland-Hotelli, kahtena päivänä
* 2 päivän sisäänpääsyliput Legolandiin
* Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut

Lisämaksusta:
* Lego House ja Lalandia
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

****************************************************************

Hintaan sisältyy omatoimimatkalla:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Billund-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus 3-4* hotellissa
* Buffet aamiaiset
* 2 päivän sisäänpääsyliput Legolandiin

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset
* Lego House
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kysy myös muita majoitusvaihtoehtojamme toimistoltamme!

Tilaus- ja peruutusehdot:
* Ennakkomaksu 300 € / hlö, mikä erääntyy 1 vkoa varauksesta ja loppumaksu erääntyy 85 vrk:tta
ennen matka alkua.

Ennen lähtöpäivää tapahtuvista mahdollisista peruutuksista veloitetaan seuraavasti:
– 75 vrk ennen 50 €/hlö
– 71-64 vrk ennen lähtöä varausmaksun määrä/henkilö
– 65-45 vrk ennen lähtöä 95 % matkan hinnasta/henkilö

Palvelumaksuja ei palauteta.
Suosittelemme ottamaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen.

Hyvää matkaa!

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Varaa matka