Puola Varsova kaupunkiloma

Varsova on kehittynyt moderniksi länsimaiseksi metropoliksi, joka on edullinen hintatasoltaan ja ravintoloissa voi syödä pienellä budjetilla. Matkat Varsovaan >

Puola Varsova kaupunkiloma

Moderni metropoli

Varsovasta on viimeisten vuosikymmenien aikana kehittynyt moderni länsimainen metropoli. Sen historia on ollut hyvin monisyinen ja tämä näkyy myös kaupunkikuvassa ja sen historiallisissa vierailukohteissa sekä kaupungin rajojen sisällä että hiukan ulkopuolella. Varsova on historiaa täynnään oleva matkakohde. Matkat Varsovaan räätälöimme toiveidesi mukaan.

Varsovan matkat shoppailijoille

Varsova on matkailijalle vielä hintatasoltaan edullinen kaupunki ja ravintoloissa voi syödä pienellä budjetilla.   Varsovan ostostarjonta on monipuolista ja edulliset hinnat viehättävät shoppailijaa, sillä tarjontaa on runsaasti ja hintataso on varsin edullista.

Puola Varsova kaupunkiloma

Nopein tapa tutustua kaupungin tarjontaan on kävellä pitkin Nowy Swiat -katua kohti vanhaa kaupunkia. Tämän Varsovan näyteikkunana pidetyn kadun  varrella on upeita putiikkeja, ulkomaalaisväestön keskuudessa suosittuja kahviloita ja ravintoloita sekä paljon muuta, antiikista kirjakauppoihin.  Myöhemmin katu jatkuu bulevardina jonka varrella näet barokkikirkkoja ja  1600-luvun rakennuksia.

Puola Varsova kaupunkiloma

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 490 € / hlö

 

Matkaohjelmaesimerkki

Päivä 1: Helsinki Varsova

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta suoralla lennolla kohti Varsovaa.
Saapuminen Varsovaan ja siirtyminen hotelliin.
Kirjautuminen hotelliin Varsovassa. Esimerkiksi Hotel Bristol, joka sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä vanhaakaupunkia.
Kevyt kävelykierros vanhassakaupungissa. Tutustu kauniisiin kapeisiin katuihin ja historiallisiin rakennuksiin.
Illallinen paikallisessa ravintolassa, esimerkiksi U Fukiera, joka tarjoaa perinteisiä puolalaisia herkkuja.

Päivä 2: Kulttuuria ja historiaa

Aamiainen hotellissa.
Vierailu Varsovan kuninkaanlinnassa, jossa voit tutustua sen upeisiin huoneisiin ja taidekokoelmiin. Kävelymatka Pyhän Johannes Kastajan katedraalille, joka on yksi kaupungin tärkeimmistä kirkoista.
Lounas paikallisessa kahvilassa.
Käynti Lazienki-puistossa, jossa voit ihailla upeaa puutarhaa ja nähdä Lazienki-palatsin, joka on tunnettu myös nimellä ”Vesipalatsi”.
Vierailu Wilanówin palatsissa, joka on yksi Puolan kauneimmista barokkipalatseista. Illallinen modernissa puolalaisessa ravintolassa, esimerkiksi Atelier Amaro. Vapaa-aikaa nauttia kaupungin yöelämästä tai palata hotelliin rentoutumaan.

Päivä 3: Museoita ja ostoksia
Aamiainen hotellissa.
Vierailu Polin Puolan juutalaisten historian museossa, joka tarjoaa syvällisen katsauksen juutalaisten historiaan Puolassa. Käynti Varsovan kansannousumuseossa, joka kertoo kaupungin sankarillisesta vastarinnasta toisen maailmansodan aikana. Lounas trendikkäällä Praga-alueella, joka tunnetaan taiteilijayhteisöstään ja kulttuurielämästään.
Ostosmahdollisuuksia Nowy Swiat -kadulla ja Zlote Tarasy -ostoskeskuksessa.
Illallinen ennen iltaohjelmaa. Illalla mahdollisuus osallistua konserttiin, teatteriesitykseen tai oopperaan esimerkiksi Varsovan kansallisteatterissa.

Päivä 4: Viimeiset nähtävyydet ja paluu Helsinkiin
Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus.
Vierailu viimeisissä mielenkiintoisissa kohteissa, kuten Maria Skłodowska-Curie -museossa tai Chopin-museossa, mikäli teille on varattu iltalento.

Siirtyminen lentokentälle ja paluulento Helsinkiin. Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Puola Varsova Hotel Metropol

Kaikissa huoneissa on satelliitti-TV, työpöytä ja ilmainen WiFi. Metropol-hotelli sijaitsee vain minuutin kävelymatkan päässä Centrum-metroasemalta ja monilta bussi- ja raitiovaunupysäkeiltä, joilta on hyvät yhteydet kaikkialle kaupunkiin.

Lue lisää
Puola Varsova tekemistä ja käyntikohteita

* Varsovan viehättävin osa on sodan jälkeen kokonaan uudelleen rakennettu vanha kaupunki.

Kiertoajelun aikana voi tutustua Varsovan päänähtävyyksiin; kuninkaalliseen reittiin, jonka varrelle rakennettiin lukuisia kuninkaallisia residenssejä ja palatseja. Teatterirakennuksiin, Lazienskin kuninkaalliseen puistoon ja sen palatsiin, kirkkoihin, toisen maailman sodan muistomerkkeihin ja muihin vaikuttaviin rakennuksiin.

* Kulttuuri- ja tiedepalatsi on Varsovan ydinkeskustassa sijaitseva Puolan korkein rakennus. Sen alkuperäinen nimi oli ”Josif Stalinille omistettu kulttuuri- ja tiedepalatsi”, kansankielellä Stalinin sormi.

* Polin Puolan juutalaisten historian museo on omistettu puolanjuutalaisten historialle

* Wilanówin palatsi on kuninkaallinen palatsi se on kauneimpia rakennuksia Varsovan läheisyydessä ja tätä barokkipalatsia kutsutaan myös pieneksi Versailles’ksi. Vierailemme sen salleissa ja tutustumme linnan kokoelmaan ja samalla voimme käydä tutustumassa myös linnan puutarhassa.  Nautimme retkellä myös lasin kuohuviiniä.

* Varsovan juutalaishistorianpäivän aloitamme vierailulla juutalaismuseossa, joka on avattu vuonna 2013 ja jotta suunnittelivat suomalaiset arkkitehdit Mahlamaki ja Lahdemaa, museo on omistettu pitkälle juutalaishistorialle Puolassa, joka ulottuu aina keskiajalle ja samalle myös ghetton uhreille. Aamupäivän aikana näemme myös muita muistomerkkeja  ja patsaita, joista yksi on omistettu Varsovan kansannousun uhreille ja juutalaisgheton uhreille.

* Tutustuminen Varsovan ympäristöön Retkemme aikana tutustumme mielenkiintoisimpiin paikkoihin Varsovan lähistöllä. Aloitamme retken Zelazowa Wolan pikkukylästä, jossa syntyi maailmankuulu säveltäjä Fryderyk Chopin – vierailemme hänen synnyintalossaan. Tämän jälkeen tutustumme Brochowin kaupunkiin, jossa on kuuluisa linnoitettu kirkko – Chopin kastettiin nuorena kirkossa. Paikka tunnetaan myöskin yhtenä II.maailmansodan näyttämönä, jossa käytiin tärkeä Bzura joen taistelu. Matkamme jatkuu, näemme perinteisen puolalaisen kylämaiseman ja tutustumme Nieborowin barokkipalatsiin 1600 luvulta. Lounas retken aikana.Retken kesto 5-6 tuntia

 

Puola

Puola on tunnettu matkailijoiden keskuudessa edullisesta hintatasostaan.
Pääkaupunki:
Varsova
Virallinen kieli:
Puola
Valuutta: Puolan zloty (PLN)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Varsova – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta (juna/lento/bussi)
* Suomeksi opastetut retket
* Englanniksi opastetut retket

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.