Vietnam Da Nang häämatka tai rantaloma

Vietnam Da Nang sopii hyvin myös häämatkalaisille, täällä asut keskeisellä paikalla rauhallisessa ympäristössä, yhdellä maailman upeimmista rannoista

Vietnam Da Nang häämatka tai rantaloma

Kiehtova Da Nang

Vietnamin kolmanneksi suurin kaupunki tarjoaa turisteille elämyksiä lähes miljoonan ihmisen kaupungissa, jonka satama-alue toimii väliporttina pohjoisen Hanoin ja eteläisen Ho Chi Minhin kaupunkien välillä. Kaupungissa vierailijan kannattaa ehdottomasti vuokrata pyörä ja ajella pitkin merenranta-alueita pysähdellen useissa kahviloissa ja ravintoloissa. Vietnam Da Nang häämatkalle tai rantalomalle voit varata myös lisäviikon.

Vietnam Da Nang häämatka

Da Nang sopii hyvin myös häämatkalaisille, täällä asut keskeisellä paikalla rauhallisessa ympäristössä, lähellä Da Nangin kaupunkia, yhdellä maailman upeimmista rannoista, viiden tähden villoissa.021

Tämä matka on elämys, jota muistelette vielä vuosienkin jälkeen!

Vietnam Da Nang häämatka tai rantaloma

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 6 pv: 1390 € / hlö

Hurmaava hotelli Furama Resort Danang*****
Asu keskeisellä paikalla rauhassa, mutta kuitenkin lähellä Da Nangin kaupunkia,
yhdellä maailman upeimmista rannoista, viiden tähden villoissa.

Matkaohjelma esimerkki

Päivä 1: Saapuminen ja rentoutuminen Lähdetään Helsingistä aamuyön hiljaisuudessa, jolloin maailma tuntuu olevan pelkästään teidän kahden. Lennolla kohti Vietnamia voit tuntea matkakuumeen kohoavan ja jännityksen kutkuttavan vatsassa. Laskeuduttuasi Danangiin, tunnet heti tropiikin lämpimän syleilyn. Lentoasemalla odottaa kuljetus, joka vie teidät suoraan Furama Resort Danang -hotelliin. Tämä ylellinen resortti on täydellinen paikka aloittaa häämatkanne. Päivän ohjelmassa on rentoutumista ja toipumista lennosta. Iltapäivän lempeässä auringossa voitte nauttia uima-altaalla tai rentoutua yksityisellä parvekkeellanne. Illalla kävelkää rannalla ja ihailkaa auringonlaskua ennen kuin siirrytte illalliselle hotellin ravintolaan, jossa tarjolla on tuoreita mereneläviä ja herkullisia vietnamilaisia makuja.

Päivä 2: Kulttuuria ja romantiikkaa Herätkää uuteen päivään vietnamilaisen aamiaisen voimalla. Tänään suuntaatte Hoi Aniin, joka on vain lyhyen ajomatkan päässä. Tämä hurmaava kaupunki on tunnettu kapeista kujistaan, vanhoista taloistaan ja lyhtyjen valaisemasta tunnelmastaan. Tutustukaa yhdessä vanhankaupungin temppeleihin ja siltoihin, ostakaa käsintehtyjä matkamuistoja ja nauttikaa lounasta jossakin paikallisessa ravintolassa, kuten Morning Gloryssa, jossa perinteiset annokset saavat nykyaikaisen twistin. Iltapäivällä palatkaa hotelliin ja rentoutukaa hetki ennen illallista. Illallinen nautitaan romanttisessa The Waterfront -ravintolassa, josta avautuu upea näkymä Han-joelle.

Päivä 3: Historiaa ja luonnonkauneutta Aamiaisen jälkeen suuntaatte My Sonin temppelialueelle. Tämä Unescon maailmanperintökohde on henkeäsalpaava näky, jossa muinaiset temppelit seisovat keskellä vihreää viidakkoa. Päivän aikana opitte Vietnamin historiasta ja saatte unohtumattomia valokuvia. Paluumatkalla pysähdytte nauttimaan lounasta rauhallisessa ravintolassa, jossa voitte maistella paikallisia herkkuja. Iltapäivällä palaatte hotellille, jossa on aikaa rentoutua ja nauttia toistenne seurasta. Illalla voitte lähteä illalliselle La Maison 1888 -ravintolaan, joka on tunnettu hienostuneista annoksistaan ja romanttisesta tunnelmastaan.

Päivä 4: Rakkauden päivä rannalla Tänään on täydellinen päivä viettää aikaa yhdessä meren äärellä. Nauttikaa pitkistä kävelyistä hiekkarannalla, uimisen ja aurinkotuoleissa loikoilun lomassa. Hotellin rantabaari tarjoaa virvokkeita ja kevyitä lounaita, joten voitte viettää koko päivän rantaleikkejä nauttien. Iltapäivällä voitte kokeilla yhdessä paddle boardingia tai snorklausta. Illallinen nautitaan tänään Beach House -ravintolassa, joka tarjoaa tuoretta kalaa ja muita herkkuja suoraan merestä lautasellenne.

Päivä 5: Luonnon ihmeet ja hemmottelua Aamiaisen jälkeen suuntaatte Ba Na Hillsille. Köysirata vie teidät ylös vuorelle, jossa odottaa kultainen silta, jota kannattelevat jättimäiset kivenkädet. Tämä taianomainen paikka tarjoaa upeat näkymät ja on täydellinen paikka valokuvien ottamiseen. Päivän aikana voitte tutustua alueen muihin nähtävyyksiin, kuten viinitilaan ja ranskalaiseen kylään. Paluumatkalla pysähdytte lounaalle paikalliseen ravintolaan. Iltapäivällä palaatte hotelliin, jossa teitä odottaa rentouttava parihieronta kylpylässä. Ilta huipentuu romanttiseen illalliseen hotellin ravintolassa, jossa kynttilät ja meren äänet luovat täydellisen tunnelman.

Päivä 6: Hyvästit Vietnamille Nauttikaa viimeisestä aamiaisesta rauhassa ja pakatkaa sitten matkalaukut. Vielä on aikaa nauttia hetki rannalla tai hotellin puutarhassa ennen kuin kuljetus saapuu hakemaan teitä lentokentälle. Muistojen ja uuden yhteisen alun myötä nousette lentokoneeseen, joka vie teidät takaisin Helsinkiin. Vietnam jää taakse, mutta sen taika säilyy sydämissänne ikuisesti.

Vietnam Da Nang Furama Resort

Furama Resort Danang on ylellinen hotellialue rauhallisessa ympäristössä, kuitenkin lähellä Da Nangin kaupunkia.

Lue lisää
Vietnam Da Nang tekemistä ja käyntikohteita

Retkiehdotuksiamme:

Marble Mountains – Lähellä kaupunkia, vain 8 km Da Nangista etelään sijaitsevat mystisen kauniit ” Marble Mountains” eli marmorivuoret. Viisi mystistä vuorta kätkevät taidokkaasti eri jumalille pyhitettyjä alttareita. Vuorten juurella marmorinveistäjät myyvät erikoisia punaisesta, valkoisesta, sekä sini-vihreistä marmoreista tehtyjä tuotteita.

Ba Na vuoristokohde – 45 min. ajomatkan päässä Da Nangista länteen sijaitsee Ba Nan upea vuoristokohde 1,487 metriä merenpinnan yläpuolella. Aikoinaan 1920-luvulla se oli viihteen keskus, jossa oli rakennettuna myös 200 villaa. Tänä päivänä se on niin ranskalaisten, kuin varakkaiden vietnamilaisten, sekä ympäri maailmaa tulevien turistien haluttu retkikohde. Kohteen leuto ilmasto, turmeltumaton ympäröivä luonto, sekä huikeat maisemat takaavat unohtumattoman kokemuksen vuoristossa.

Hoi An – Unescon suojelukohde , 1500-luvulla perustettu muinainen Hoi Anin kaupunki oli aikoinaan tärkeimpiä kauppakohteita etelä-itä Aasiassa. Sen ikivanha menneisyys on upeasti säilytetty Hoi Anin kiehtovissa temppeleissä, pagodoissa, kaupoissa ja kodeissa, jotka muodostavat Hoi Anin vanhan kaupungin alueen. Hoi An sijaitsee 25 km etelä-itään Da Nangista.

My Son Valley – oli hengellinen keskus Cham sivilisaation aikana, samalla tavalla kuin Angkor Wat Kambodzassa, Borobudur Indonesiassa and Pagan Myanmarissa. Uskonnollisena pyhäkkönä sen historia heijastuu jäljellä oleviin kaupunkeihin ja temppeleihin. Täällä on myös Cham veistosten museo, joka on mielenkiintoinen historialtaan. Se sijaitsee 70 km Da Nangista.

Hue – oli aikoinaan pääkaupunki ja tänä päivänä se on tärkeimpiä historiallisia nähtävyyksiä.

Vietnam

Vietnam  on valtio Kaakkois-Aasiassa. Sen rajanaapurit ovat Kambodža, Kiina ja Laos. Nha Trang on Vietnamin tunnetuin rantakohde, josta löytyvät rantaelämän lisäksi myös kiehtova paikallishistoria, suositut aktiviteetit ja koko perheelle soveltuvat vierailukohteet.
Pääkaupunki: Hanoi
Virallinen kieli:  Vietnam
Valuutta:  Vietnamin đồng
Passi ja viisumi: Suomalaiset tarvitsevat Vitnamin matkalleen passin, joka on mielellään 6 kk voimassa matkan jälkeen. Lisäksi tarvitaan viisumi, jonka voi anoa sähköisesti verkossa tai anoa konsulaatista.
Kattavat ohjeet viisumin anomiseksi löytät täältä: https://vietnamembassy-finland.org/2023-vietnamin-viisumin-hankkiminen-kaikki-mita-sinun-tarvitsee-tietaa/
Viisumikaavake tästä: https://visaonlinevietnam.com/apply-vietnam-visa/
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen: +5. Kesäaika ei ole käytössä Vietnaamissa.
Ilmasto: Vietnamin pohjoisosa kuuluu subtrooppiseen vyöhykkeeseen, talvet saattavat olla suhteellisen kylmiä. Etelä-Vietnamin alueella on trooppinen ilmasto ja päivälämpötilat nousevat helposti yli 30 asteeseen. Sadekausi kestää toukokuusta lokakuuhun, jolloin rankat monsuunisateet kastelevat Vietnamia.
Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Da Nang – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Lentokenttäkuljetus hotelli
* Majoitus superior huoneessa puutarhanäkymin
* Buffet aamiaiset

Häämatkaedut:
* Pullollinen viiniä saavuttaessa
* Hedelmiä huoneeseen päivittäin
* Kukilla ja hääteemoin koristeltu morsiusparin huone
* Hääkakku
* Huonetason korotus seuraavaan tasoon

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.