VIENNA, Austria, traditional Christmas market400x300
Itävalta Wien Joulutorit

Wienin Joulumarkkinat ja romanttisen ihana tunnelma Joulumarkkinat ovat saaneet alkunsa Wienin joulukuumarkkinoista, jotka järjestettiin jo vuonna 1294. Tunnetuimmat joulumarkkinat ovat nimeltään Christkindlmarkt, joita vietetään upean kaupungitalon edessä. Tule maistelemaan Glühweinia ja napostelamaan pikkuherkkuja näille tunnelmallisille toreille.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Itävalta Wien Joulutorit

Wienin Joulumarkkinat ja romanttisen ihana tunnelma

Joulumarkkinat ovat saaneet alkunsa Wienin joulumarkkinoista, jotka järjestettiin jo vuonna 1294. Tunnetuimmat joulumarkkinat ovat nimeltään Christkindlmarkt, joita vietetään upean kaupungitalon edessä, vanhaakaupunkia ympäröivän Ring-kehätien laidalla. Tule maistelemaan Glühweinia ja napostelamaan pikkuherkkuja näille tunnelmallisille toreille. Kaupungintalon puistikon poluille nykyään jäädytettävät luisteluradat ovat nekin kokemus.

Joulun aika on täynnä taikaa ja romantiikkaa, jouluseimiä, konsertteja ja perinteisiä juhlamarkkinoita, joita on näissä kaupungeissa lähes joka nurkan takana. Koe Wienin aidoimmat markkinat Spittelbergissä, jossa panostetaan joulutunnelmaan ehkä enemmän kuin missään. Christkindlmarkt on yksi tunnetuimpia joulutoreja koko Euroopassa. Marraskuussa upea juhlavalaistus ja sadat pienet myyntikojut valtaavat Ring-kadun ja raatihuoneenaukion.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 379 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Wien-Helsinki
* Lentokenttäverot ja ruumaan menevä matkalaukku
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella hotelli Savoy***

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset

Räätälöimme matkan toiveidenne mukaan.

Joulumarkkinat:

Marraskuun lopulla Wienin kauneimmat aukiot muuttuvat taianomaisiksi joulumarkkinoiksi. Tuoksuvat joululeivonnaiset ja kuuma glögi luovat joulun tunnelman.

Itävalta-Wien-christmas-market-1280

Wienin Rathausplatz – Vienna Christmas World at Rathausplat 17.11-24.12.2018
muuntautuu kauniisti valaistuksi talven Satumaaksi. Aukiolla on noin 150 erilista markkinakojua, jotka tarjoavat  joululahjoja, joulukuusenkoristeita, makeisia ja lämpimiä juomia. Kaupungintaloa ympäröivän puiston puut on kauniisti koristettu jouluvaloin. Erityisesti lapsille on suunnattu monia tarjouksia. Rathausplatz, 1010Wien

Joulukylä Maria Theresien Platz – Christmas Village / New Year’s Eve Village at the Maria Theresien Platz 17.11.-23.12.2018
sijaitsee nykytaiteen museo ja luonnonhistoriallinen museo. Markkinakojut täällä tarjoavat perinteisiä käsitöitä ja uniikkeja käsintehtyjä lahjoja. 27-31.12 joulukylä muuntautuu Uuden Vuoden kyläksi.

Yliopiston Joulukylä/Altes AKH 17.11-23.12.2018
Wienin vanhan kaupunginsairaalan idyllinen alue muuttuu joulun alla ihastuttavaksi valojen ja värien paratiisiksi, täynnä jouluisia säveliä ja tuoksuja. Kauniisti rakennetun joulumaan taika hurmaa niin vanhat kuin nuoretkin vierailijat. Nuoret vieraat nauttivat nostalgisesta lasten karusellista ja joulujunista, kun taas aikuisille tarjotaan parasta punssia ja hehkuviiniä sekä gastronomisia herkkuja. Spitalgasse 2, 1090Wien

Joulumarkkinat Stephansplatzissa 16.11. – 26.12.2018
Ihanteellisen sijaintinsa vuoksi täällä kaupungin keskustassa sijaitsevalla torilla vaeltaa paljon joulutorilla aikaansa viettäviä kaupungin asukkaita. Paluumatkalla näet upeat Haas Hausin ja Stephansdomin jouluvalaistukset ja voit nauttia samalla kuumaa juomaa. Stephansplatz,1010Wien

Vienin kaupungintalo Joulutarina 8.12.2018
Luetaan Charles Dickensin kaikkien rakastama Joulutarina.
Halli F, Roland-Rainer-Platz 1 , 1150Wien

Freyungin vanha perinteikäs wieniläinen joulutori 23.11-23.12.2018
sijaitsee myös keskustassa. Joulutori avattiin täällä ensimmäisen kerran jo vuonna 1772. Tänä päivänä siellä voi hankkia käsitöitä, lasikoristeita, perinteisiä kehtoja ja keramiikkaa. Juhlavaa Adventti musiikkia voi kuulla torilla klo 16.00 aikaan. Laadukkaita käsitöitä voi ostaa myös viereiseltä Am Hofin markkinoilta. Freyung, 1010Wien

Karlskirchen adventtimarkkinat 
Nämä adventtimarkkinat sijaitsevat suoraan valtavan Karlskirchen edessä ja tarjoavat melko yksinkertaisen, mutta värikkään joulun valaistuksen. Markkinoilla on erityisen paljon lapsille suunnattua ohjelmaa, kuten poniratsastusta ja työpajanäytöksiä. Tarjolla on lukuisissa kojuissa esillä käsityöläisten tavaraa. Perinteinen Joulukonsertti ”Venäläinen joulu” 20.12.2018
Karlsplatz, 1040Wien

 

Winter at Museumsquartier
Tämä on paikka, jossa voit nauttia adventin ajasta nuortekkaaseen tapaan. Voit nauttia kuumaa juomaan kuudessa katetussa jääpaviljongissa, samalla kun taustalla soi nuorten suosima musiikki.

Kaupungin ulkopuolella sijaitsevat markkinat

Schönbrunnin palatsin kulttuuri ja joulumarkkinat 24.11-1.1.2019
tarjoavat romantiikkaa, markkinat muuntautuvat uudenvuoden markkinoiksi joulun jälkeen. Tunnelmalliset markkinat tarjoavat perinteisiä käsitöitä, käsintehtyjä joulukoristeita, joulukonsertteja ja paljon lasten ohjelmaa, kuten joulun työpaja. Schönbrunner Schlossstraße, 1130Wien

Winter Market Prater Riesenradplatzilla
on valtavasti viihteellistä tarjontaa. Täällä on lapsille tarjolla seikkailuratsastusta, live musiikkiesityksiä ja humoristinen show-ohjelma. Stephansplatzin joulumarkkinat keskittyy perinteisiin ja tarjoaa korkealaatuisia Itävaltalaisia tuotteita.

Spittelbergin Joulumarkkinat
Markkinat levittäytyvät pääosin kolmea kapeaa kujaa pitkin: Schrankgasse, Spittelberggasse ja Guttenberggasse. Nämä romanttiset kujat sopivat erinomaisesti joulutorien tunnelmasta nauttiville.

Belvederen palatsin luona sijaitseva Joulukylä
Joulukylä Schloss Belvedere avautuu tänä vuonna 15. kertaa.  Ainutlaatuinen palatsin puutarha tarjoaa ihanteellinen paikan rauhallisille joulumarkkinoille. Lukuisat myyntikojut tarjoavat hienoja käsitöitä ja joululahjoja sekä kulinaarisia herkkuja, maista myös tyypillistä itävaltalaista punssia ja hehkuviiniä.
Joulutunnelmaa tarjoavat laulu- ja musiikkiryhmät. Nuoremmat vierailijat tykkäävät lasten nostalgisesta karusellista ja poroista.

Itävalta-Wien-winter-market-at-the-prater-1280

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

Artis Am Rennweg 4*

Hotel Artis sijaitsee lähellä Wienin keskustaa ja metroasemaa (noin 1 km). Myös rautatieasema vain 100 m päässä.
Hotellissa 24 t vastaanotto, hissi, matkatavaransäilytys ja ravintola. Huoneiden varustelu: kylpyhuone (amme tai suihku/WC), hiustenkuivaaja, sat-TV, puhelin, radio ja minibaari.

Osoite: Reenweg 51 1030 Vienna Austria

Artis Am Rennweg_400x300Artis Am Rennweg_dbl_400x300

Itävalta tunnetaan lukuisista tapahtumistaan ja festivaaleistaan sekä mahtavista Alpeista, patikoinnista ja laskettelusta.
Pääkaupunki:
Wien
Virallinen kieli: 
Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555