VIENNA, Austria, traditional Christmas market400x300
Itävalta Wien Joulutorit

Joulumarkkinat ovat saaneet alkunsa Wienin joulukuumarkkinoista, jotka järjestettiin jo vuonna 1294. Tunnetuimmat joulumarkkinat ovat nimeltään Christkindlmarkt, joita vietetään upean kaupungitalon edessä, vanhaakaupunkia ympäröivän Ring-kehätien laidalla. Tule maistelemaan Glüweinia ja napostelamaan pikkuherkkuja näille tunnelmallisille toreille. Kaupungintalon puistikon poluille nykyään jäädytettävät luisteluradat ovat nekin kokemus.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Itävalta Wien Joulutorit

Joulutoreille romanttisen ihanaan Wieniin

Joulumarkkinat ovat saaneet alkunsa Wienin joulumarkkinoista, jotka järjestettiin jo vuonna 1294. Tunnetuimmat joulumarkkinat ovat nimeltään Christkindlmarkt, joita vietetään upean kaupungitalon edessä, vanhaakaupunkia ympäröivän Ring-kehätien laidalla. Tule maistelemaan Glüweinia ja napostelamaan pikkuherkkuja näille tunnelmallisille toreille. Kaupungintalon puistikon poluille nykyään jäädytettävät luisteluradat ovat nekin kokemus.

Joulun aika on täynnä taikaa ja romantiikkaa, jouluseimiä, konsertteja ja perinteisiä juhlamarkkinoita, joita on näissä kaupungeissa lähes joka nurkan takana. Koe Wienin aidoimmat markkinat Spittelbergissä, jossa panostetaan joulutunnelmaan ehkä enemmän kuin missään. Christkindlmarkt on yksi tunnetuimpia joulutoreja koko Euroopassa. Marraskuussa upea juhlavalaistus ja sadat pienet myyntikojut valtaavat Ring-kadun ja raatihuoneenaukion.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 498 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa Artis Am Rennweg 4*
*Hotelliaamiainen

Räätälöimme matkan toiveidenne mukaan.

Joulumarkkinat:

Marraskuun lopulla Wienin kauneimmat aukiot

muuttuvat taianomaisiksi joulumarkkinoiksi. Tuoksuvat joululeivonnaiset ja kuuma glögi luovat joulun tunnelman.

Wienin Rathausplatz – Christkindlmarkt at Rathausplatz 17.11-26.12.2017
muuntautuu kauniisti valaistuksi talven Satumaaksi. Aukiolla on noin 150 erilista markkinakojua, jotka tarjoavat  joululahjoja, joulukuusenkoristeita, makeisia ja lämpimiä juomia. Kaupungintaloa ympäröivän puiston puut on kauniisti koristettu jouluvaloin. Erityisesti lapsille on suunnattu monia tarjouksia.

Joulukylä Maria Theresien Platz – Christmas Village / New Year’s Eve Village at the Maria Theresien Platz 22.12.-31.12.2017
sijaitsee nykytaiteen museo ja luonnonhistoriallinen museo. Markkinakojut täällä tarjoavat perinteisiä käsitöitä ja uniikkeja käsintehtyjä lahjoja. 27-31.12 joulukylä muuntautuu Uuden Vuoden kyläksi.

Karlskirchen adventtimarkkinat  17.11. – 23.12.2017
Nämä adventtimarkkinat sijaitsevat suoraan valtavan Karlskirchen edessä ja tarjoavat melko yksinkertaisen, mutta värikkään joulun valaistuksen. Markkinoilla on erityisen paljon lapsille suunnattua ohjelmaa, kuten poniratsastusta ja työpajanäytöksiä. Tarjolla on lukuisissa kojuissa esillä käsityöläisten tavaraa.

Freyungin vanha perinteikäs wieniläinen joulutori 18.11-23.12.2017
sijaitsee myös keskustassa. Joulutori avattiin täällä ensimmäisen kerran jo vuonna 1772. Tänä päivänä siellä voi hankkia käsitöitä, lasikoristeita, perinteisiä kehtoja ja keramiikkaa. Juhlavaa Adventti musiikkia voi kuulla torilla klo 16.00 aikaan. Laadukkaita käsitöitä voi ostaa myös viereiseltä Am Hofin markkinoilta.

Weihnachtsmarkt Am Hof 17.11.- 23.12.2017
Näitä markkinoita sponsoroi paikallinen radioasema. 

Winter at Museumsquartier 9.11 – 23.12.2017
Tämä on paikka, jossa voit nauttia adventin ajasta nuortekkaaseen tapaan. Voit nauttia kuumaa juomaan kuudessa katetussa jääpaviljongissa, samalla kut taustalla soi nuorten suosima musiikki.

Joulumarkkinat Stephansplatzissa 15.11. – 26.12.2017
Ihanteellisen sijaintinsa vuoksi täällä kaupungin keskustassa sijaitsevalla torilla vaeltaa paljon joulutorilla aikaansa viettäviä kaupungin asukkaita. Paluumatkalla näet upeat Haas Hausin ja Stephansdomin jouluvalaistukset ja voit nauttia samalla kuumaa juomaa.

Kaupungin ulkopuolella sijaitsevat markkinat

Schönbrunnin palatsin kulttuuri ja joulumarkkinat 18.11-1.1.2017
tarjoavat romantiikkaa, markkinat muuntautuvat uudenvuoden markkinoiksi joulun jälkeen. Tunnelmalliset markkinat tarjoavat perinteisiä käsitöitä, käsintehtyjä joulukoristeita, joulukonsertteja ja paljon lasten ohjelmaa, kuten joulun työpaja.

Winter Market Prater Riesenradplatzilla 18.11.-7.01.2017
on valtavasti viihteellistä tarjontaa. Täällä on lapsille tarjolla seikkailuratsastusta, live musiikkiesityksiä ja humoristinen show-ohjelma. Stephansplatzin joulumarkkinat keskittyy perinteisiin ja tarjoaa korkealaatuisia Itävaltalaisia tuotteita.

Spittelbergin Joulumarkkinat 16.11.-23.12.2017
Markkinat levittäytyvät pääosin kolmea kapeaa kujaa pitkin: Schrankgasse, Spittelberggasse ja Guttenberggasse. Nämä romanttiset kujat sopivat erinomaisesti joulutorien tunnelmasta nauttiville.

Belvederen palatsin luona sijaitsevalla Joulukylällä, aukioloaikaa ei vielä ilmoitettu.
on vaikuttava barokkityylinen tausta. Ainutlaatuinen palatsin puutarha tarjoaa ihanteellinen paikan rauhallisille joulumarkkinoille.

 

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

Artis Am Rennweg 4*

Hotel Artis sijaitsee lähellä Wienin keskustaa ja metroasemaa (noin 1 km). Myös rautatieasema vain 100 m päässä.
Hotellissa 24 t vastaanotto, hissi, matkatavaransäilytys ja ravintola. Huoneiden varustelu: kylpyhuone (amme tai suihku/WC), hiustenkuivaaja, sat-TV, puhelin, radio ja minibaari.

Osoite: Reenweg 51 1030 Vienna Austria

Artis Am Rennweg_400x300Artis Am Rennweg_dbl_400x300

Itävalta tunnetaan lukuisista tapahtumistaan ja festivaaleistaan sekä mahtavista Alpeista, patikoinnista ja laskettelusta.
Pääkaupunki:
Wien
Virallinen kieli: 
Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.