Fidži

Fidži saari Fidži tunnetaan houkuttelevista Tyynenmeren saaristaan, kuten suuremmista Vanua Levun ja Viti Levun saarista. Lisäksi Fidžin ihmiset ovat maailman lämpimimpiä, ystävällisimpiä ja vieraanvaraisimpia. Tämä johtuu siitä, että fidžiläinen kulttuuri korostaa ystävyyttä monin tavoin.
Pääkaupunki: Suva
Virallinen kieli: Fidži ja Englanti
Valuutta:Fidžin dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Fidžin saarelle. Passin on kuitenkin hyvä olla voimassa 6 kk matkan jälkeen.
Rokotukset: Tarkasta rokotustarve ennen matkaa terveysasemaltasi. Joitakin rokotteita suositellaan Fidžille. CDC ja WHO suosittelevat seuraavia rokotuksia Fidžille: hepatiitti A, hepatiitti B, lavantauti, keltakuume, raivotauti, aivokalvontulehdus, polio, tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko (MMR), Tdap (jäykkäkouristus, kurkkumätä ja pertussis), vesirokko, vyöruusu, keuhkokuume ja influenssa.
Aikavyöhyke: Fidzi (UTC+12) 
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit:
Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Fidžin ilmasto on trooppinen meri-ilmasto, joka on lämmin ja niin päivittäiset kuin vuotuiset lämpötilanmuutokset erittäin pieniä. Vuoden päiväkeskilämpötilat vaihtelevat välillä 20–29°C ja öisin lämpötila on noin 18–20°C. Vuosittainen syklonikausi ajoittuu marraskuun ja huhtikuun väliselle ajalle, eniten sykloneja esiintyy tammi-helmikuussa.

Tiedot sitoumuksetta.