Peru

Peru on tunnettu uskomattomasta arkeologisesta perinnöstään. Maa on täynnä inkojen aarteita ja uusia löytöjä tehdään edelleen. Perun matkalla on nähtävä ainakin Machu Picchu, Inkojen kadonnut kaupunki.
Pääkaupunki: Lima
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Perun nuevo sol
Passi ja viisumi: Suomalaiset eivät tarvitse Peruun viisumia, jos ovat maassa vähemmän kuin 90 päivää. Passin oltava voimassa 6kk matkan jälkeen. Matkustajalla tilee olla voimassa olevat meno/paluuliput.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: – 8 tuntia Talvisin: – 7 tuntia
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.
Ilmasto: vaihtelee eri puolilla maata. Joulukuusta huhtikuuhun maassa on kesä ja rannikolla on silloin kuivaa ja lämmintä, mukavat 25-35 astetta. Andien vuoristossa sää on viitisen astetta viileämpää ja viilenee edelleen, mitä ylemmäs nousemme. Amazonin sademetsässä sää on ympäri vuoden lämmintä ja kosteaa.

Tiedot sitoumuksetta