Saudi Arabia

Saudi Arabia tunnetaan erityisesti laajoista aavikoistaan, mutta maassa on myös lukuisia vehreitä vuoria ja koskemattomia rantoja. Maa tunnetaan myös öljyvaroistaan. SaudiArabia on yksi OPECin perustajavaltioista.
Pääkaupunki: Riad
Virallinen kieli: Arabia
Valuutta: Saudi-Arabian rial
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin ja viisumin. Passin tulee olla olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen sekä passissa on oltava vähintään yksi tyhjä aukeama.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikavyöhyke: UTC+3
Ilmasto: Jeddan kesät ovat pitkiä, kuumia, hiostavia ja ajoittan pilvisiä. Kuuma kausi kestää noin neljä kuukautta. Se alkaa toukokuun loppupuolella ja jatkuu syyskuun loppupuolelle. Tuolloin ilman keskimääräinen lämpötila on yli 37 °C:n. Talvella ilmankosteus on alhainen, ilma on lämmin ja tuulinen. Viileä kausi alkaa marras–joulukuun vaihteessa ja jatkuu helmi–maaliskuun vaihteseen. Tuolloin  lämpötilat vaihtelevat 18–39 °C välillä ja joskus harvoin lämpötila laskee alle 5 °C:n.

Tiedot sitoumuksetta.