Tansania Sansibar

Sansibar on joukko Tansanialle kuuluvia Intian valtameren saaria. Pääsaarella sijaitsee Sansibarin kaupunki. Toiseksi suurin saari on Pemba.
Virallinen kieli: swahili ja englanti
Valuutta:
Tansanian šillinki
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Tansaniaan viisumi. Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisesta.Passissa tulee olla vähintään yksi tyhjä sivu viisumia varten. Viisumihakemus täytetään sähköisesti. Viisumihakemuksen käsittely kestää noin 10 päivää. Voit myös hakea viisumia vasta Tansaniaan saapuessasi. Viisumi tulee maksaa joko USD 50 tai USD 100 seteleillä. Viisumin hinta on noin 50 USD. Maahan saapuvalla täytyy olla matkalippu paluuta tai jatkoyhteyttä varten. Lähin Tansanian lähetystö on Tukholmassa. Lisätietoja myös verkkosivustolta https://immigration.go.tz.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen +1 Kesäaika ei ole käytössä.
Ilmasto:  on trooppinen, Sansibarilla sää on tasaisen lämmin ympäri vuoden ja päivän keskilämpötila on n 29-32 astetta vuoden ympäri ja merivesi on n 25-29 asteista. Varsinainen sadekausi Sansibarilla ajoittuu maaliskuulta toukokuulle ja pienempi ns. toinen sadekausi marraskuulta joulukuulle.

Tiedot sitoumuksetta.