Tansania

Tansania,  virallisesti Tansanian yhdistynyt tasavalta on noin 40 miljoonan asukkaan valtio Itä-Afrikassa.
Pääkaupunki: Dodoma
Virallinen kieli: Swahilin kieli, Englannin kieli
Valuutta: Tansanian šillinki
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Tansaniaan viisumi. Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisesta.Passissa tulee olla vähintään yksi tyhjä sivu viisumia varten. Viisumihakemus täytetään sähköisesti. Viisumihakemuksen käsittely kestää noin 10 päivää. Voit myös hakea viisumia vasta Tansaniaan saapuessasi. Viisumi tulee maksaa joko USD 50 tai USD 100 seteleillä. Viisumin hinta on noin 50 USD. Maahan saapuvalla täytyy olla matkalippu paluuta tai jatkoyhteyttä varten. Lähin Tansanian lähetystö on Tukholmassa. Lisätietoja myös verkkosivustolta https://immigration.go.tz.
Matkavakuutus:
Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen:
+1 Kesäaika ei ole käytössä
Ilmasto: on korkeimpia vuoria lukuun ottamatta koko maassa trooppinen, mutta tuhannen metrin yläpuolella on viileämpää varsinkin öisin. Rannikko ja ylängöt saavat suurimman osan sateista ja keski-tasangot jäävät suhteellisen kuiviksi. Aurinko paistaa kuitenkin joka puolella maata vuoden ympäri.

Tiedot sitoumuksetta.