Unelmiesi matka on lähempänä kuin arvaatkaan

Unelmiesi matka on lähempänä kuin arvaatkaan

 

Unelmien rantaloma Karibialla vai risteily Suomenlahden saaristolaiskyliin? Kumman haluaisit toteuttaa – vai molemmat? Matkatoimisto Kymenmatkat järjestää unelmiesi matkan niin kaukomaille kuin Kotkan-Haminan seudulle!

Kymenmatkat on yksityinen matkatoimisto, joka pärjää tunnetumpien matkatoimistojen rinnalla hyvällä ja nopealla palvelulla sekä luotettavalla tarjonnalla. Matkatoimiston johtaja Satu Mäntyvaara pitää myös toimiston hintatasoa kilpailukykyisenä.

 

– Pariskunnat ympäri Suomen ostavat meiltä häämatkoja esimerkiksi Mauritiukselle ja Aruballe. Argentiinan kiertomatkat ja Armenian matkat ovat myös kysyttyjä. Tänä syksynä tarjoamme kaupunkimatkoja tunnelmallisille Keski-Euroopan joulutoreille, Mäntyvaara kertoo tarjonnasta.

 

Teemamatkoja ja ryhmämatkoja jo 6 hengelle

 

Valmiita matkapaketteja löytyy Kymenmatkojen verkkosivuilta kymmeniä, jos ei jopa satoja. Teemamatkoissa on tarjolla esimerkiksi Harry Potter ja James Bond -teemaiset matkat sekä formulamatkat. Matkoja räätälöidään tietenkin myös ryhmien toiveiden mukaan. Lento- ja laivaryhmissä ryhmäkoon tulee olla vähintään 10 henkeä, mutta junamatkoilla voi jo 6 hengen ryhmä kääntyä Kymenmatkojen puoleen.

 

– Olemme järjestäneet monia toiveiden mukaisia ryhmämatkoja Eurooppaan, liittyen esimerkiksi viinin tai oluen maisteluun.

Helpot matkapaketit Kotkan-Haminan seudulle

 

Ryhmät ja lapsiperheet ovat löytäneet Kymenmatkojen tarjoamat paketit Kotkan-Haminan seudulle. Esimerkiksi Kotkan maine puutarhakaupunkina tuo seudulle jatkuvasti uusia matkailijoita. Ryhmille järjestetään koko matka ruokailuineen, yöpymisineen, ohjelmineen ja opastuksineen.

 

– Paikallisena toimistona tunnemme seudun ja voimme luoda matkapaketin juuri sen mukaan, mitä ryhmän toiveisiin kuuluu. Kotkan vetonaulat ovat puistojen lisäksi Merikeskus Vellamo, Maretarium ja Langinkosken keisarillinen kalastusmaja. Haminassa vetää kaupungin sotilashistoria ja idempänä Salpalinja. Merelle mielivät saavat kauttamme risteilyn vaikka Kaunissaareen tai Tammioon, Mäntyvaara esittelee seudun tarjontaa.

 

Luokkaretket, kokoukset ja paikallisten oppaiden välitys

 

Kymenmatkat toimii myös paikallisten oppaiden välittäjänä seudulla. Lisäksi toimisto järjestää seudulle kokousmatkoja sekä koululaisille leirikoulu- ja luokkaretkimatkoja. Luokkaretkiryhmä voi esimerkiksi etsiä Kadonnutta käskykirjettä Haminan linnoituksen valleilta tai seilata Kotkan edustalla ja etsiä Joe Silmäpuolen vuosikymmeniä sitten kätkemää aarrearkkua saaresta. Paketit ovat koululaisryhmät huomioiden kukkaroystävällisiä.

 

Jos matkakuume kohoaa, Kymenmatkojen toimisto löytyy Karhulan keskustasta.

 

– Tervetuloa, palvelemme sinua sydämellä! Kannattaa tutkia tarjontaa myös verkkosivuiltamme, jossa on lisäksi auttavainen chat-palvelu, Satu Mäntyvaara rohkaisee.

Afrikan safarille, Armeniaan vai Kotkan Aalto-kohteisiin?

Katso tarjonta netistä, kysy lisää chatissa tai tule paikan päälle!

 

Kymenmatkat Oy

Karhulantie 32-34

Kotka (Karhula)

Puh. 05 211 1600

kymenmatkat@kymenmatkat.fi

 

kymenmatkat.fi

Teksti: Anita Heikkinen

Kuvat: Kymenmatkat Oy