Saksa Berliini Joulutorit

Berliini Joulutorit – vaella iltahämyssä tunnelmallisilla joulumarkkinoilla napostellen sokeroituja manteleita ja maistele kuumaa glögiä. Matkat Berliiniin >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Saksa Berliini Joulutorit

Lumoavat joulumarkkinat

Berliini on täynnä mahdollisuuksia tehdä matka juuri sinun toiveidesi mukaan. Berliini on suuri ja vilkas pääkaupunki, jossa on monipuolinen tarjonta nähtävyyksiä, kulttuuria, ostosmahdollisuuksia ja erilaista viihdetarjontaa. Berliinissä on historiallisia monumentteja,joita katsoessa voi vierähtää useampikin tunti.  Kierroksen aikana vierailemme lumoavilla joulumarkkinoilla. Berliinissä kannattaa pysähdellä viehättävissä kahviloissa ja erilaisilla kirpputoreilla sekä markkinoilla ja muista että täällä voit nauttia laajasta viihdetarjonnasta vuorokauden ympäri, aina musiikkiesityksistä teatteriin. Berliini joulutorit sopii niin nuorille kuin seniorimatkaajillekin.

Berliini Joulutorit

Berliinin Joulumarkkinoilla nautitaan lämpimästä hehkuviinistä monenlaisten herkkujen kera. Mikä voisi olla mukavampaa kuin iltahämyssä vaellella tunnelmallisten kojujen keskellä keksejä ja sokeroituja manteleita napostellen ja maistella kuumaa glögiä? Upeasti koristelluissa kojuissa kauppiaat myyvät taidekäsitöitä, makuhermot iloitsevat joululeivonnaisista ja paikallisista erikoisuuksista ja lapsille on tarjolla tivolihumua.

Perheen joulun perinteet

Berliinissä vietetään joulun aikaan perheen yhteistä aikaa perinteisillä joulumarkkinoilla.  Berliinissä on pieniä ja suuria markkinoita, joilla voit kokea paikallisia perinteitä tunnelmallisessa, historiallisessa ilmapiirissä.
Berliinin joulumarkkinat ovat yhtä monipuolisia kuin kaupunki itse!

Saksa Berliini Joulutorit

Teemamatkat>>

Kymenmatkat Facebookissa>>

Matkan hinta 4 pv: 495  €/hlö

***************************************

(HUOM!  Jos nämä matkapäivät ei sinulle sovi, niin voimme räätälöidä sinulle matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.)

Alustava matkaohjelma:

1 pv  Torstai

Lähdemme matkaan Helsinki-Vantaa lentoasemalta päivälennolla kohti Berliiniä. Paikallinen suomenkielinen opas on ryhmää vastassa lentokentän saapumisaulassa.
Matkustamme tilausbussilla kiertoajelureittiä hotellille. Matkalla näemme Berliinin tunnetuimmat nähtävyydet ja kuulemme kaupungin historiasta ja nykypäivästä. Ajamme Branderburgin portin kautta, joka on ehkä kaupungin tunnetuin symboli ja jota pidetään myös Saksojen yhdistymisen tunnuskuvana. Näemme myös Saksan parlamenttitalon, jossa järjestetään mm. liittopäivät. Ajamme kuuluisan Checkpoint Charlien rajanylityspaikalle, josta Unter den Linden -bulevardille ja näemme vielä sekä itäisen että läntisen Berliinin keskusta-alueet. Kiertoajelun jälkeen saavumme hotellille ja majoitumme hotelliimme.

Tervetuliaismaljat ja Berliini-esitys hotellin aulabaarissa.
Paikallinen opas pitää ryhmälle puheenvuoron, joka perehdyttää Berliiniin ja sen erityispiirteisiin. Esitys on noin tunnin mittainen rento kokoontuminen, jonka aikana kuulijat oppivat niin Berliinin ja Saksan menneisyydestä kuin nykyhetkestä, kaupungin mentaliteetista, kulttuurista, politiikasta, eri alueista, siitä millaista Berliinissä on elää ja mikä tekee Berliinistä niin poikkeuksellisen.

Yhteinen illallinen ravintolassa.

2 pv  Perjantai

Aamiainen hotellissa omaan tahtiin.
Aamupäivä Vapaa-aikaa

klo 15.00 Retki Länsi-Berliiniläisille joulutorille
Lähdemme hotellilta paikallisen oppaan johdolla retkelle Breitscheidplatzin joulumarkkinoille Länsi-Berliinin ytimeen. Siirrymme julkisilla kulkuneuvoilla Zoon asemalle, jonne saavumme illan hämärtyessä ja joulumarkkinoiden valojen syttyessä. Nautimme kupposet Glühweinia joulutorilla Keisari Vilhelmin muistokirkon ympärillä ja katselemme saksalaista markkinahumua. Tutustumme lisäksi kuuluisan ostoskadun, joulutorin vieressä kulkevan Kurfürstendammin tarjontaan. Myös käynti KaDeWe-tavaratalossa on mahdollinen

Palaamme klo 18.00 takaisin hotellille. Paikallinen opas saattaa ryhmän hotellille.

3 pv Lauantai

Aamiainen hotellissa omaan tahtiin
Keskipäivä Vapaa-aikaa

Klo 14.00 Käynti TV-tornissa ja retki Itä-Berliiniläisille joulutoreille

Tapaamme hotellilla paikallisen oppaan kanssa ja lähdemme julkisilla kulkuneuvoilla kohti Alexanderplatzia. Nousemme hissillä ylos Itä-Berliinin kuuluun Fernsehturm-televisiotorniin (368 m), jossa ihailemme panoraama-maisemia ympäri Berliinin. Maan pinnalle palattuamme suuntaamme Glühweinille Alexanderplatzin joulumarkkinoille, jotka sijaitsevat aivan TV-tornin juurella. Halutessamme voimme sen jälkeen vielä jatkaa jalkaisin Unter den Linden -paraatikatua pitkin läheiselle Gendarmenmarktille, jossa järjestetään yhdet kaupungin tunnelmallisimmista joulumarkkinoista. Palaamme n klo 18.00 takaisin hotellille.

4 pv Sunnuntai

Aamiainen hotellissa omaan tahtiin
Aamupäivällä huoneiden luovutus
Keskipäivä Vapaa-aikaa

Klo 16.30 Kokoontuminen hotellilla, matkatavaroiden nouto 16.45
Tilausbussi lentokentälle lähtee hotellilta Paikallinen opas tapaa teidät hotellin aulassa ja matkaa ryhmän mukana lentokentälle saattaen matkalaiset lähtöselvitystiskille saakka.

19.10 Finnairin lento AY1436 lähtee Berliinistä Helsinkiin klo 19:125 ja klo 22.05 saavumme Helsinkiin.

Hyvää kotimatkaa!

Joulumarkkinat:

Berliinissä on useampia kivoja joulumarkkinoita.
Useimmat joulumarkkinat alkavat 25.11. ja ovat avoinna päivittäin 11:00/12:00- 21:00/22:00 (poikkeuksena jouluaatto ja Uuden vuoden aatto).

* Joulun taikaa Gendarmenmarketilla 
Berliinin yksi suosituimmista Joulumarkkinoista keskittyy pohjoismaisiin perinteisiin, tarjolla on esimerkiksi Luciakuoro, joka esittää mm Ruotsalaisia, Suomalaisia, Islantilaisia ja Norjalaisia joululauluja.

* Joulumarkkinat Charlottenburgin Linnassa
Barokkiajalta peräisin olevassa Charlottenburgin palatsissa on upeat puitteet joulumarkkinoille, jotka kylpevät upeassa valoinstallaatiossa.

* Talven ihmemaa Potsdamer Platz 
Marraskuun alussa Potsdamer Platz, aivan kaupungin keskustassa muuntautuu valtavaksi talven ihmemaaksi.

* POHJOISMAISET Lucian Joulumarkkinat Kulturbrauereilla
(Schönhauser Allee 36-39)
Historiallinen ja arkkitehtonisesti upea Kulturbrauerei monine sisäpihoineen tarjoaa kauniin taustan perheystävällisille joulumarkkinoille.

* Joulumarkkinat Gedächtniskirchellä – Keisari Wilhelmin muistokirkossa Breitscheidplatzilla. Joulun aika on koittanut, kun Keisari Wilhelmin kirkon alueella alkaa tuoksua paahdetut mantelit, kaakao ja glögi.

* Alexanderplatzin Joulumarkkinat
Koko Alexanderplatz muuttuu koko Joulun ajaksi valtaisaksi Joulutoriksi, jossa on paljon pieniä puukojuja, käsitöineen, herkkuineen ja lahjavinkkeineen.

* Berliinin Joulun aika markkinoita vietetään
Platz vor dem Roten Rathaus Aivan Alexanderplatzin aukion takana vietetään romanttista Berliinin Joulumarkkina-aikaa. Nostalginen viehätys johtuu markkinapaikan sijainnista Raatihuoneen ja Pyhän Marian kirkon välissä.

* Talven unelmamaa Alexa
Berliinin joulumarkkinat (Jannowitzbrücke Alexanderplatz). On yhdistetty Berliinin suurin vuosittainen juhla sekä joulumarkkinat, Alexanderplatzin tuntumassa sijaitsevassa ostoskeskuksessa.

* Altstadt Spandau vanha kaupunki
Perinteiset Spandaun Joulumarkkinat ovat jo yli neljänkymmenen vuoden ajan muuntaneet pienet kadut ja aukiot Spandaun Vanhassakaupungissa suuriksi, ainutlaatuisiksi Joulumarkkinoiksi. Perinteisiä Spandaun Joulu-unelma -markkinoita vietetään Spandaun kaupungintalon edustalla.

* Nostalgiset joulumarkkinat Opernpalaisissa
Nostalgiset joulumarkkinat on kuin talven ihmemaa; pienine katuineen ja puukojuineen. Alueella on ainakin 150 puukojua näytteilleasettajineen.

* Berlin Ympäristö- ja joulumarkkinat, Sophienstraße
Berliinin ympäristö- ja joulumarkkinoita vietetään yhdellä vanhimmista kaduista Berliinissä

* Alt-Buckow Advent Market Dorfkirche Buckow
Ensimmäisenä adventtiviikonloppuna vietetään perinteisiä Old-Buckower Joulumarkkinoita.

* Joulumarkkinat Klunkerkranich (Karl-Marx-Str. 66)
Joulumarkkinoita vietetään korkealla Berliinin kattojen tasolla, upeat panoraamanäkymät.

* Alt-Rixdorfer joulumarkkinat Richardplatz
Perinteiset joulumarkkinat

* Kädentaito Joulumarkkinat Frohnau
Zeltinger Platz 1, Berlin (Frohnau)
Noin 140 näytteilleasettajaa esittelevät mm maalaus-, grafiikka- ja kuvataidetta sekä koruja ja puukäsitöitä.

* Satumaiset Joulumarkkinat Jagdschloss Grunewald
Zeltinger Platz 1, Berlin (Frohnau)
Perinteiset Joulumarkkinat Renaissance palatsissa.

* Berliinin Joulumarkkinat koirille Forsthaus Paulsborn
Nuuskimista ja shoppailua, ainutlaatuiset Joulumarkkinat koirille.

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

Suunnittelemme matkaohjelman toiveidesi mukaan.

“Kaupungin Jouluvalot” –kierros sisältää käynnin yhdellä joulutoreista

Tämän kolmetuntisen kierroksemme aikana voimme ihailla Berliinin kaupungin upeasti valaistuja ja koristeltuja jouluisia kohteita, kuten Kurfürstendamm, Potsdamer Platz, Boulevard Unter den Linden jne. Pysähdymme yhdessä lukuisista joulutoreista, Charlottenburg linnan edustalla, jossa voimme nauttia jouluista Glühweinia.


Saksa Berliini tekemistä ja käyntikohteita

* Berliini on Saksan pääkaupunki ja se on myös Saksan suurin kaupunki.
Berliini on kansanvälisesti tunnetuin sen yliopistoista ja kulttuurilaitoksista, kaupunki on myös yksi Euroopan merkittävimmistä tiede- ja kulttuurikeskuksista. EU:n väkirikkaimman jäsenmaan pääkaupunkina se on myös vaikutusvaltainen poliittinen keskus. Lisäksi kaupunki tunnetaan sen vilkkaasta yöelämästä ja sen monista nähtävyyksistä.

* Charlottenburgin linna

* Berliinin muuri
Berliinin muuri oli muuri joka erotti Itä-Berliinin ja sitä ympäröineen Itä-Saksan valtion Länsi-Berliinistä vuonna 1961 vuoteen 1989 asti. Nykyään muurista löytyy pieni murto osa joka on muistona tapahtuneesta.

* Brandenburgin portti
Brandenburgin portti on yksi Berliinin merkittävimmistä symboleista. Portti rakennettiin 1700-luvun loppupuolella silloisen Preussin kuninkaan toimesta. Portti on 26 metriä korkea ja 65.5 metriä leveä.
Portin päällä seisoo Quadriga-patsas, joka esittää rauhan jumalatarta istumassa hevosten vetämissä vaunuissa pitäen kädessään valtikkaa.

* Berliinin valtiopäivätalo
Brandenburgin portin vieressä seisova Berliinin näyttävä parlamenttirakennus valmistui vuonna 1894, jonka jälkeen se tuhoutui osittain ensin vuonna 1933 tulipalossa ja toisen maailmansodan aikana pommituksessa.
Nykyään rakennuksessa istuu Saksan liittotasavallan parlamentti. Rakennuksen sisätilat ovat koristeltu erittäin juhlavasti ja sen 75 metriä korkea lasikupoli on valmistettu kristallista ja teräksestä.

* Museumsinsel-museosaari
Museosaari sijaitsee keskellä Berliiniä Spree-joessa Spreeinselin pohjoisosassa.
Tälle museoalueelle on keskittynyt useita tunnettuja museoita.
Saarta alettiin rakentaa 1840-luvulla, jolloin Preussin kuningas päätti omistaa saaren taiteelle ja tieteelle.
Toisen maailmansodan aikana moni alueen rakennuksista tuhoutui, rakennuksia jälleenrakennetaan vieläkin.

* Berliinin eläintieteellinen puutarha
Zoologischer Garten on yksi maailman suurimmista eläintarhoista.
Eläintarhassa on eniten erilaisia eläimiä maailmassa. Vuonna 1844 avattu eläintarha on Saksan vanhin ja tarhassa elää noin 14000 eläintä ja 1500 eläinlajeja. Suurimmat nähtävyydet eläintarha-alueella ovat sen yhteydessä oleva suuri akvaario ja jättiläispandat.

* Berliinin televisiotorni
Berliinin televisiotorni sijaitsee keskellä Berliiniä, ja on 368 metriä korkea. Rakennelma valmistui vuonna 1968 kolmen vuoden rakennustyön jälkeen. Tornin näköalapaikka on reilun 200 metrin korkeudessa, näköalapaikalle pääsee hissillä. Televisiotornin juuren halkaisija maan tasolla on 32 metriä.

Saksa Berliini Holiday Inn Berlin City Center East Prenzlauer Berg

Hotelli Holiday Inn Berlin City Center East Prenzlauer Berg sijaitsee Berliinin vilkkaalla Prenzlauer Bergin alueella ja tarjoaa asiakkailleen 24h-baarin ja tilavan kuntosalin.

Lue lisää

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Omatoimisen matkapaketin hintaan sisältyy

* Reittilennot veroineen Helsinki-Berliini-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella hotellissa***
* Aamiaiset hotellissa


Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket ja opastukset

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >