Maldives. A wooden road over ocean_800X600
Malediivit

Malediivit – Jo pelkästään oleilu rannalla kirkkaiden vesien äärellä, kuunnellen aaltojen hiljaista kohinaa, maistaen suolaisen veden ilmasta, tuntien pehmeän valkoisen hiekan jalkojesi alla herättää aistisi eloon. Malediiveja ei ole turhaan kutsuttu maailman parhaimmaksi rentoutumiskohteeksi juuri upeiden, autioiden rantojen ja heleiden värien johdosta.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Malediivit

Kristallinkirkkaita vesiä ja rauhaa Malediiveilla

Jo pelkästään oleilu rannalla kirkkaiden vesien äärellä, kuunnellen aaltojen hiljaista kohinaa, maistaen suolaisen veden ilmasta, tuntien pehmeän valkoisen hiekan jalkojesi alla herättää aistisi eloon. Malediiveja ei ole turhaan kutsuttu maailman parhaimmaksi rentoutumiskohteeksi juuri upeiden, autioiden rantojen ja heleiden värien johdosta.

Jos jossain, niin juuri Malediiveilla on sukeltaminen ja snorkaaminen erityinen kokemus. Tuhannet sateenkaaren väreissä uivat kalaparvet näkyvät kirkkaassa vedessä parhaimmillaan jopa 50 metrin päähän. Suosittelemme myös retkeä malediiviläisten asuttamille saarille, joissa pääsee lähemmäksi tavallista elämää Malediiveilla.

Malediiveilla järjestetään myös kuvauslentoja vesitasolla – lähtekää lennolle ja nähkää Malediivit ilmasta käsin!

Hintaesimerkkimme 8 pv:  1670,- € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä
* Lentokenttäverot Maleen
* Vastaanotto Malen kentällä
* Pikavenekuljetus Malen kenttältä hotelliin ja takaisin
* Majoitus Bandos Island Resort**** kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:
* Puolihoito 7 yötä 256 €
* Täysihoito 7 yötä 421 €
* All Inclusive 7 yötä 650 €

Suunnitellaan matka yhdessä, toimistomme ammattilaisten kanssa!


Malediivit

Tekemistä ja retkiä Malediiveille

Suosittelemme retkeä malediivien asuttamille saarille, jossa pääsee lähemmäksi tavallista elämää Malediiveilla.

Malediiveilla järjestetään kuvauslentoja vesitasolla – lähtekää lennolle ja nähkää Malediivit ilmasta käsin!

Malediivien yöelämä on rauhallista ja sopii erinomaisesti paikallisesta hyväntuulisesta ja hillitystä yhdessäolosta nauttiville matkaajille. Useat hotellit järjestävät iltaohjelmana kuitenkin esimerkiksi tanssia. Varsinaisia ostoskeskuksia ei Malediiveilla ole, mutta turisteille on tarjolla ostosmahdollisuuksia, joista löytää tuliaiset kotiinviemisiksi.

Malé on rauhallinen pääkaupunki, jossa vietetään aikaa kiireettömästi. Maléssa voi käydä markkinoilla ja rantaelämän lisäksi tutustua malediivilaisiin ruokiin.

Malediivien paratiisisaarilla voit tehdä retkiä muille saarille tai valita omaksi matkakohteeksesi jonkin muunkin, kuin pääsaaren.

Ari Atoll on häämatkalaisten keskuudessa suosittu kohde, koska saarella on runsaasti tarjolla erilaisia hemmotteluhoitoja. Saarella saa ajan kulumaan myös snorklaamalla koralliriutoilla.

Addu Atoll on seitsemän saaren muodostama atolli, joka tarjoaa matkailijalle eniten aktiviteetteja. Addu Atollilla voi lähteä pyöräretkelle, harrastaa lukuisia vesiaktiviteetteja, kuten sukellusta ja surffausta. Malén lisäksi eniten asukkaita on Addu Atollilla.

Raa Atoll on oikea rauhan ja rentoutumisen saari. Siellä ei ole kuin yksi hotelli, joten sinne kannattaa matkustaa, kun kaipaat omaa rauhaa ja haluat nauttia elämästäsi valkeiden hiekkarantojen ja kristallinsinisen meren syleilyssä. Palveluita ei tältäkään saarelta puutu, sillä hotellimajoitukseen sisältyy ateriat ja virvokkeet.

Bandos Island Resort****

Tunnelmallinen neljän tähden hotelliresortti meren rannalla.

Moderneissa ja tilavissa huoneissa jääkaappi, minibaari ja kaapelitTV, kylpyhuone ja hiustenkuivain. Jokaisessa huoneessa on myös istuinryhmä. Resortissa on oma hyvinvointi-ja kylpyläkeskus, jacuzzi, uima-allas, snackbaari sekä tenniskenttä. Hotellissa on myös lasten allas sekä lasten klubi.  Bandos Island Resortissa on mahdollisuus vesiurheilulajeihin, kuten laitesukellukseen, sekä surffaukseen. Ilmainen wi-fi yhteys hotellissa.

Bandos Islan Resort_Sea Breeze Cafe - Exterior_800x600Bandos Islan Resort_Deluxroom_800x600

Malediivien tasavalta on noin 800 kilometriä pitkä saaristo Intian eteläkärjen lounaispuolella. Malediivit tunnetaan kauniista luonnostaan ja upeista hiekkarannoistaan. Pääkaupunki: Malé Virallinen kieli: Divehin kieli
Valuutta: Malediivien rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalaiset saavat viisumin Malen lentokentällä maahan saapuessaan. Tiedot sitoumuksetta.
Aikaero +3
Kesäajalla + 2
Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.