Saksa München Joulutorit

München Joulutorit tarjoavat kuumaa glögiä, huumaavaa kanelin tuoksua ja sokerisia piparkakkuja, jotka tuovat mieleen lapsuuden joulun. Munchenin matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Saksa München Joulutorit

Joulumarkkinat kutsuvat

Tule viettämään lämminhenkisiä, perinteikkäitä joulumarkkinoita Münchenissä. Aivan kaupungin sydämessä löytyy kodikkaan tunnelmallinen tori, jossa voit maistaa mukillisen höyryävän kuumaa glögiä ystävien kanssa. München Joulutorit tarjoavat huumaavaa kanelin ja neilikan tuoksua, sekä sokeriset piparkakut, jotgka tuovat mieleen lapsuuden joulut. Näe miten lasten ihmettelevät silmät loistavat kilpaa kimaltelevaa joulukuusen koristeiden kanssa ja maista miten herkullinen makkarapasteija kruunaa joulutorilla vierailun.

München Joulutorit

Christkindlmarkt Marienplatzilla on kokemus, joka on pakko nähdä jouluna Münchenissä. Keskellä vanhaa kaupunkia on tarjolla perinteisiä käsitöitä ja lomanautintoja, kuten glögiä ja kulinaarisia herkkuja, paahdettuja manteleita, munkkeja ja paljon muuta. Täältä voit löytää, mitä tarjoavat ainutlaatuiset München joulutorit, joiden juuret ulottuvat 1400 -luvulle saakka. Matkat Müncheniin räätälöimme toiveidesi mukaan.

Saksa München Joulutorit

Teemamatkat>>

Kymenmatkat Facebookissa>>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 465 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-München-Helsinki
* Lentokenttäverot
* Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa Carat Hotel***
* Hotelliaamiainen

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Joulumarkkinat:

27.11 – 24.12.

* Christkindlmarkt Raatihuoneen tori, Marienplaz aukio
Markkinat avataan yleensä ensimmäistä adventtia edeltävänä perjantaina, jolloin suureen joulukuuseen sytytetään valot. Markkinoille on pystytetty markkinakojuja, joissa myydään puusta veistettyjä joulukoristeita, lasipalloja, koruja ja käsiteollisuustuotteita. Varsinaisen markkinatorin takana on seimitori, jossa myydään erilaisia hahmoja jouluseimeä varten. Torilla nautitaan myös hehkuviiniä ja perunakakkuja.

* Sendlinger Tor
Joka vuosi Sendlinger Tori muuttuu joulumarkkinoiden ajaksi värikkäiksi ja tuoksuviksi basaariksi. Täällä on tarjolla mausteita, teetä ja aromaattisia öljyjä, koruja, puolijalokiviä ja kaikkea Jouluun liittyvää. Joulukynttilät ovat peräisin Tyrolista, Perusta ja Andeilta. Joulun ilmapiiri heijastuu myös Venäjältä saapuneista kimaltelevista kristallilaseista tai joulukoristeista, jotka on koristeltu romanttisilla Sissi-kuvilla. Tarjolla on myös Latvialaista käsin valmistettua keramiikkaa, ruuvimeisseleitä, koboltteja, intialaista käsityötä ja itse tehtyjä kynttilöitä. 

* Neuhauser Joulumarkkinat
Neuhausen joulutori kutsuu sinut joka vuosi uudelleen markkinoille. Tarjolla on klassisista joulukoristeista rakkaudella valmistettuihin lasten leluihin. Hunajaiset kynttilät, aromaattiset öljyt ja tuoksupuut tuovat kotiisi jouluisen tunnelman.

* Cosimabadin Taikametsä Bogenhausenissa Kauniisti koristellut joulukadut ja joulumökit, jotka ovat pienten mäntyjen ympäröiminä sekä tunnelmalliset kynttilät, muuttavat Cosimabadin edustan pieneksi joulumetsäksi. Joulun tunnelma on käsinkosketeltava ja tarjoaa koko perheelle ikimuistoisen kokemuksen.

* Keskiaikaiset Joulumarkkinat Wittelsbacherplatz 
Keskiaikaisilla markkinoilla näet perinteisten jouluhahmojen lisäksi ritareita lippuineen ja siroja jaloja naisia, soittajia ja käsityöläisiä lumoavassa ympäristössä. Markkinoilla ihmiset myyvät vanhanaikaisia elintarvikkeita. Tätä varten perinteisten reseptien mukaan valmistetaan kuumia juomia, kuten ”Drachenglut”, ”Thors Hammer”, Würzwein ja Feuerzangenbowle.

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

Saksa_BerlinChristmas market_800X600


Saksa München tekemistä ja käyntikohteita

Eteläisen Saksan suurin ja tunnetuin kaupunki on München, joka on aina ollut merkittävä paikka ja joka nykyäänkin on Euroopan tunnetuimpia ja vauraimpia miljoonakaupunkeja. Turistit matkustavat Müncheniin ympäri vuoden maistelemaan hyviä oluita perinteisiin olutkellareihin ja kesäisin olutterasseille. Myös kaupungin museot hakevat vertaisiaan ja taidegalleriat edustavat alansa ehdotonta huippua.

Nämä näet Münchenissä:
BMW Museo, Oktoberfest, Neuschwanstein, Nymphenburgin linna, Marieplatz, Hellabrunn zoo,

* Neuschwanstein
Neuschwansteinin linna on 1800-luvun loppupuoliskolla rakennettu palatsi Baijerissa. Linna sijaitsee Etelä-Saksassa, linnan rakennutti kuningas Ludvig toinen ja linna oli hänen omaan käyttöön. Neuschwansteinin linna aukesi yleisölle jo vuonna 1886 kuninkaan kuoltua.

* BMW Museo
Münchenissä sijaitsee autoilijan todellinen matkailu-unelma. Samalta alueelta löytyy nimittäin todellinen kolmen kirjaimen BMW-maailma. BMW Welt, museo sekä autotehdas. BMW merkkisten autojen lisäksi museosta löytyy myös häikäisevä Rolls-Royce erikoisnäyttely.

* Oktoberfest
Oktoberfest on kahden viikon pituinen olutfestivaali, joka pidetään joka vuosi Münchenissä Theresienwiesenin aukiolla syyskuun ja lokakuun vaihteessa. Se on yksi kaupungin historian kuuluisimmista tapahtumista ja maailman suurin ja tuottoisin kansanjuhla. Ensimmäinen Oktoberfest järjestettiin vuonna 1810.

* Nymphenburgin linna
Nymphenburgin linna on barokin tyylisuuntaa edustava palatsi Münchenissä.
Linna oli aikoinaan Baijerin hallitsijoiden kesäresidenssi. Linna valmistui vuonna 1675 mutta sitä laajennettiin vuonna 1701.

* Marienplatz
Münchenin ehdoton keskus on Marienplatz-aukio, joka on kaupungin elämän keskipiste. Paikalle on helppo tulla metrolla mistäpäin kaupunkia tahansa, ja vuoden ympäri aukiolla ja sen liepeillä on eläväinen tunnelma.

* Hellabrunn Zoo
Tierpark-puistossa sijaitseva Hellabrunn Zoo perustettiin vuonna 1911.
Nykyisin siellä voi tavata 450 eri eläinlajia, ja eläimet on jaettu niiden kotimaanosien mukaan. Eläintarhassa on myös alue jossa pääsee silittämään ja ratsastamaan poneilla. Tarha on avoinna ympäri vuoden.

Carat Hotel***

Hotelli hyvällä sijainnilla Sendlinger Tor´n vieressä ja noin 10 minuutin kävelymatkan päässä suositulta Marienplatz-aukiolta.

Keskitason hotelli hyvällä sijainnilla Münchenissä. Hotellissa on pieni vastaanotto ja oleskelutila sekä aamiaishuone. Konfernessitilat.

Kaikissa huoneissa on amme/suihku, wc, hiustenkuivaaja, puhelin, kaapeli-TV ja maksulliset elokuvat, minibaari ja ilmastointi. Tallelokerot vastaanotossa.

Osoite: Lindwurmstrasse 13, 80337 München, Saksa.

Carat hotel_Munchen_fasad_400x300Carat_hotelli-Munchen_400x300

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555