Saksa München Joulutorit

Münchenin Joulumarkkinat kutsuvat sinut

viettämään lämminhenkisiä, perinteikkäitä joulumarkkinoita Münchenissä. Aivan kaupungin sydämessä löytyy kodikkaan tunnelmallinen tori, jossa voit maistaa mukillisen höyryävän kuumaa glögiä ystävien kanssa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Saksa München Joulutorit

Münchenin Joulumarkkinat kutsuvat sinut

viettämään lämminhenkisiä, perinteikkäitä joulumarkkinoita Münchenissä. Aivan kaupungin sydämessä löytyy kodikkaan tunnelmallinen tori, jossa voit maistaa mukillisen höyryävän kuumaa glögiä ystävien kanssa.

Huumaava kanelin ja neilikan tuoksu, sekä sokeriset piparkakut tuovat mieleen lapsuuden joulut. Lasten ihmettelevät silmät loistavat kilpaa kimaltelevaa joulukuusen koristeiden kanssa. Herkullinen makkarapasteija kruunaa joulutorilla vierailun.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 465 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-München-Helsinki
* Lentokenttäverot
* Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa Carat Hotel***
* Hotelliaamiainen

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Joulumarkkinat ovat avoinna 27.11 – 24.12.2019

* Christkindlmarkt Raatihuoneen tori, Marienplaz aukio
Markkinat avataan yleensä ensimmäistä adventtia edeltävänä perjantaina, jolloin suureen joulukuuseen sytytetään valot. Markkinoille on pystytetty markkinakojuja, joissa myydään puusta veistettyjä joulukoristeita, lasipalloja, koruja ja käsiteollisuustuotteita. Varsinaisen markkinatorin takana on seimitori, jossa myydään erilaisia hahmoja jouluseimeä varten. Torilla nautitaan myös hehkuviiniä ja perunakakkuja.

* Sendlinger Tor
Joka vuosi Sendlinger Tori muuttuu joulumarkkinoiden ajaksi värikkäiksi ja tuoksuviksi basaariksi. Täällä on tarjolla mausteita, teetä ja aromaattisia öljyjä, koruja, puolijalokiviä ja kaikkea Jouluun liittyvää. Joulukynttilät ovat peräisin Tyrolista, Perusta ja Andeilta. Joulun ilmapiiri heijastuu myös Venäjältä saapuneista kimaltelevista kristallilaseista tai joulukoristeista, jotka on koristeltu romanttisilla Sissi-kuvilla. Tarjolla on myös Latvialaista käsin valmistettua keramiikkaa, ruuvimeisseleitä, koboltteja, intialaista käsityötä ja itse tehtyjä kynttilöitä. 

* Neuhauser Joulumarkkinat
Neuhausen joulutori kutsuu sinut joka vuosi uudelleen markkinoille. Tarjolla on klassisista joulukoristeista rakkaudella valmistettuihin lasten leluihin. Hunajaiset kynttilät, aromaattiset öljyt ja tuoksupuut tuovat kotiisi jouluisen tunnelman.

* Cosimabadin Taikametsä Bogenhausenissa Kauniisti koristellut joulukadut ja joulumökit, jotka ovat pienten mäntyjen ympäröiminä sekä tunnelmalliset kynttilät, muuttavat Cosimabadin edustan pieneksi joulumetsäksi. Joulun tunnelma on käsinkosketeltava ja tarjoaa koko perheelle ikimuistoisen kokemuksen.

* Keskiaikaiset Joulumarkkinat Wittelsbacherplatz 
Keskiaikaisilla markkinoilla näet perinteisten jouluhahmojen lisäksi ritareita lippuineen ja siroja jaloja naisia, soittajia ja käsityöläisiä lumoavassa ympäristössä. Markkinoilla ihmiset myyvät vanhanaikaisia elintarvikkeita. Tätä varten perinteisten reseptien mukaan valmistetaan kuumia juomia, kuten ”Drachenglut”, ”Thors Hammer”, Würzwein ja Feuerzangenbowle.

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

Saksa_BerlinChristmas market_800X600

Carat Hotel***

Hotelli hyvällä sijainnilla Sendlinger Tor´n vieressä ja noin 10 minuutin kävelymatkan päässä suositulta Marienplatz-aukiolta.

Keskitason hotelli hyvällä sijainnilla Münchenissä. Hotellissa on pieni vastaanotto ja oleskelutila sekä aamiaishuone. Konfernessitilat.

Kaikissa huoneissa on amme/suihku, wc, hiustenkuivaaja, puhelin, kaapeli-TV ja maksulliset elokuvat, minibaari ja ilmastointi. Tallelokerot vastaanotossa.

Osoite: Lindwurmstrasse 13, 80337 München, Saksa.

Carat hotel_Munchen_fasad_400x300Carat_hotelli-Munchen_400x300

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555