Saksa München Joulutorit

München Joulutorit tarjoavat kuumaa glögiä, huumaavaa kanelin tuoksua ja sokerisia piparkakkuja, jotka tuovat mieleen lapsuuden joulun. Munchenin matkat >

Saksa München Joulutorit

Joulumarkkinat kutsuvat

Tule viettämään lämminhenkisiä, perinteikkäitä joulumarkkinoita Münchenissä. Aivan kaupungin sydämessä löytyy kodikkaan tunnelmallinen tori, jossa voit maistaa mukillisen höyryävän kuumaa glögiä ystävien kanssa. München Joulutorit tarjoavat huumaavaa kanelin ja neilikan tuoksua, sekä sokeriset piparkakut, jotgka tuovat mieleen lapsuuden joulut. Näe miten lasten ihmettelevät silmät loistavat kilpaa kimaltelevaa joulukuusen koristeiden kanssa ja maista miten herkullinen makkarapasteija kruunaa joulutorilla vierailun.

München Joulutorit

Christkindlmarkt Marienplatzilla on kokemus, joka on pakko nähdä jouluna Münchenissä. Keskellä vanhaa kaupunkia on tarjolla perinteisiä käsitöitä ja lomanautintoja, kuten glögiä ja kulinaarisia herkkuja, paahdettuja manteleita, munkkeja ja paljon muuta. Täältä voit löytää, mitä tarjoavat ainutlaatuiset München joulutorit, joiden juuret ulottuvat 1400 -luvulle saakka. Matkat Müncheniin räätälöimme toiveidesi mukaan.

Saksa München Joulutorit

Teemamatkat>>

Kymenmatkat Facebookissa>>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 430 € / hlö

 

Lumoava Joulu Munchenissa esimerkkiohjelma

Päivä 1: Helsinki – Munchen

Matkamme alkaa lennolla Helsingistä Muncheniin. Saavuttuamme Münchenin lentokentälle meitä odottaa lentokenttäkuljetus, joka vie meidät mukavasti hotellille keskustassa. Illalla voit tutustua hotellin läheisyydessä sijaitseviin joulumarkkinoihin ja nauttia saksalaisesta joulun tunnelmasta.

Päivä 2: Tutustumista Muncheniin

Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Munchenin nähtävyyksiin. Käymme Marienplatzilla, kaupungin sydämessä, jossa voit ihailla kaunista Rathausia ja kuuluisaa Glockenspieliä. Tämän jälkeen suuntaamme Englischer Garteniin, kaupungin suurimpaan puistoon, ja nautimme kävelystä vehreässä ympäristössä. Iltapäivällä voit vierailla yhdellä kaupungin lukuisista museoista, kuten Deutsches Museumissa tai Alte Pinakothekissa.

Päivä 3: Joulutorikierros ja linnaelämää

Aloitamme päivän käymällä Munchenin kuuluisimmalla joulutorilla, Marienplatzilla. Täällä voit maistella paikallisia herkkuja, kuten glühweinia ja saksalaisia makkaroita, sekä tehdä joululahjaostoksia perinteisistä kojuista. Iltapäivällä teemme retken lähelle sijaitsevaan Neuschwansteinin linnaan, joka tunnetaan myös ”satulinna”. Linna on yksi Saksan suosituimmista nähtävyyksistä ja tarjoaa upeat näkymät Alppien ylle.

Päivä 4: Viimeiset joulutunnelmat ja paluu Helsinkiin

Viimeisenä päivänä voit vielä viimeistellä joululahjaostokset ja nauttia viimeisistä hetkistä Munchenin joulutorien tunnelmassa. Suosittelemme käyntiä Viktualienmarktin joulutorilla, joka tarjoaa laajan valikoiman paikallisia herkkuja ja käsitöitä. Iltapäivällä lentokenttäkuljetus vie meidät takaisin Münchenin lentokentälle, josta lennämme takaisin Helsinkiin, matkalaukut täynnä joulun tunnelmaa ja sydämissämme ikimuistoisia hetkiä Munchenista.

Saksa München Ibis München City htl

Ibis Hotel München City sijaitsee kätevästi vain neljän minuutin kävelymatkan päässä Münchenin päärautatieasemalta ja muutaman askeleen päässä Karlstraßen raitiovaunupysäkiltä.

Lue lisää
Saksa München tekemistä ja käyntikohteita

Eteläisen Saksan suurin ja tunnetuin kaupunki on München, joka on aina ollut merkittävä paikka ja joka nykyäänkin on Euroopan tunnetuimpia ja vauraimpia miljoonakaupunkeja. Turistit matkustavat Müncheniin ympäri vuoden maistelemaan hyviä oluita perinteisiin olutkellareihin ja kesäisin olutterasseille. Myös kaupungin museot hakevat vertaisiaan ja taidegalleriat edustavat alansa ehdotonta huippua.

Nämä näet Münchenissä:
BMW Museo, Oktoberfest, Neuschwanstein, Nymphenburgin linna, Marieplatz, Hellabrunn zoo,

* Neuschwanstein
Neuschwansteinin linna on 1800-luvun loppupuoliskolla rakennettu palatsi Baijerissa. Linna sijaitsee Etelä-Saksassa, linnan rakennutti kuningas Ludvig toinen ja linna oli hänen omaan käyttöön. Neuschwansteinin linna aukesi yleisölle jo vuonna 1886 kuninkaan kuoltua.

* BMW Museo
Münchenissä sijaitsee autoilijan todellinen matkailu-unelma. Samalta alueelta löytyy nimittäin todellinen kolmen kirjaimen BMW-maailma. BMW Welt, museo sekä autotehdas. BMW merkkisten autojen lisäksi museosta löytyy myös häikäisevä Rolls-Royce erikoisnäyttely.

* Oktoberfest
Oktoberfest on kahden viikon pituinen olutfestivaali, joka pidetään joka vuosi Münchenissä Theresienwiesenin aukiolla syyskuun ja lokakuun vaihteessa. Se on yksi kaupungin historian kuuluisimmista tapahtumista ja maailman suurin ja tuottoisin kansanjuhla. Ensimmäinen Oktoberfest järjestettiin vuonna 1810.

* Nymphenburgin linna
Nymphenburgin linna on barokin tyylisuuntaa edustava palatsi Münchenissä.
Linna oli aikoinaan Baijerin hallitsijoiden kesäresidenssi. Linna valmistui vuonna 1675 mutta sitä laajennettiin vuonna 1701.

* Marienplatz
Münchenin ehdoton keskus on Marienplatz-aukio, joka on kaupungin elämän keskipiste. Paikalle on helppo tulla metrolla mistäpäin kaupunkia tahansa, ja vuoden ympäri aukiolla ja sen liepeillä on eläväinen tunnelma.

* Hellabrunn Zoo
Tierpark-puistossa sijaitseva Hellabrunn Zoo perustettiin vuonna 1911.
Nykyisin siellä voi tavata 450 eri eläinlajia, ja eläimet on jaettu niiden kotimaanosien mukaan. Eläintarhassa on myös alue jossa pääsee silittämään ja ratsastamaan poneilla. Tarha on avoinna ympäri vuoden.

Saksa

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Munchen – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä suomenkieliset opastukset
* Joulutorikierrokset opastettuna
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta

Räätälöimme sinulle matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.