Ranska Pariisi Disneyland perheloma

Vie perheesi satumaisteen seikkailuun unelmien keskelle! Perhepaketti taikamaailmaan – Pariisi Disneyland perheloma! Pariisin matkat Disneylandiin >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ranska Pariisi Disneyland perheloma

Tule Satumaiseen seikkailuun

Euroopan kiehtovin satumaailma odottaa Pariisissa lyhyen lentomatkan päässä! Matkalla vietetään kaksi kokonaista päivää Disneylandissa! Pariisi Disneyland perheloma lämmittää niin nuoren kuin vanhemmankin vierailijan mieltä. Pariisin matkaan voit helposti yhdistää teemapuiston. Matkat Pariisin Disney maailmaan räätälöimme toiveidesi mukaan.

Pariisi Disneyland perheloma

Tuo perheesi unohtumattomalle lomalle satumaisten unelmien keskelle – taikamaailmaan – Pariisin Disneylandiin! Matkalla jää aikaa myös tutkia värikästä Pariisia ja nauttia kaupunkilomasta koko perheen kanssa.

Asu Disneylandin omissa teemahotelleissa ja ota satumaisesta lomastanne kaikki irti.  Tapaa kaikki iki-ihanat hahmot Disney prinsessoista Mikki Hiireen ja näe kaikki show-esitykset ja näyttävät paraatit sekä teemapuistot. Matka Disneylandiin on koko perheen unelmien täyttymys!

Pariisin lentokentältä voi ottaa kuljetuksen tuoraan teemapuistoon.

Ranska Pariisi Disneyland perheloma

Kymenmatkat Instagram>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv (2 aikuista + 2 lasta):
Aikuinen 875 € / hlö
Lapsi 2-11 v. 695 € / hlö

Kysy tarjousta toimistostamme,  hinnat vaihtelevat matkustusaikojen ja -päivien mukaan.

Matkaohjelma

1 pv
Lento Helsingistä Pariisiin. Kauttamme voit varata kuljetuksen ja oppaan vastaan Pariisin lentokentälle. Opas kertoo myös käytännön vinkkejä lomanviettoa ja Disneyland-päiviä varten.

2 pv
Koko päivä aikaa Disneylandissa! Hotellilta on ilmainen kuljetus puistoon useita kertoja tunnissa. Voit suunnitella päivän omien mieltymystesi mukaan. Muista katsoa myös räiskyvä juhlaparaati sekä upea valoshow ja ilotulitus.

3 pv
Matkan hintaan sisältyy pääsymaksu Disneyland® Parkiin ja Walt Disney Studios® Parkiin.

4 pv
Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa . Kauttamme voit taas varata  kuljetuksen lentokentälle, josta on Finnairin suora lento Helsinkiin.

Disneyland® Paris

Matkamme hintaan sisältyy kahden päivän lippu Disneylandin elämyspuistoihin. Disney puistojen alueet ovat laajoja ja tekemistä riittää takuuvarmasti useammallekin päivälle!

DISNEYLAND ® PARK
Main Street U.S.A.®

Astele suoraan viehättävään 1800-luvun amerikkalaisen pikkukaupungin elämään. Tutut Disney-hahmot ovat sinua vastassa ensi askeleillasi kohti taikamaailmaa ja juhlava paraati johdattelee iloiseen tunnelmaan.

Adventureland®
Adventureland® kutsuu seikkailuun! Koe itse rakkain seikkailutarinasi livenä.  Sinua odottavat seikkailujen saari ja Kapteeni Koukku merirosvolaivoineen, Agraba ja Aladdin taikalamppuineen sekä Indiana Jones ja huikea Temple of Peril -vuoristorata.

Discoveryland®
Tulevaisuus on nyt! Pelasta lelut Buzz Lightyearin Laser Blast -seikkailussa.  Kokeile lentosimulaattoreiden viimeisintä tekniikkaa, henkeäsalpaava Star Tour™ on yksi koko huvipuiston suosituimmista vetonauloista.

Frontierland®
Tervetuloa Villiin Länteen! Täällä kohtaat karjapaimenet ja intiaanit, voit ajella vuoristoradalla vuoristomaisemissa tai tehdä höyrylaivaristeilyn järvellä. Perheen pienimmät viihtyvät varmasti Pocahontasin intiaanikylässä. Kohtaa Phantom Manor -linnan 999 aavetta …astu sisään jos uskallat!

Fantasyland®
Fantasylandissa voi elää todeksi Disneyn satumaailmaa. Astu sisään Prinsessa Ruususen linnaan, lennä merirosvolaivalla Lontoon yli Mikä-mikä-maahan  ja seikkaile Peter Panin kanssa. Täällä voit tavata myös Lumikin tai Nalle Puhin.

WALT DISNEY STUDIOS® PARK
Elokuvien ja television maailma herää henkiin Walt Disney Studios® Park -vierailulla. Pääset keskelle kulisseja ja elokuvien tapahtumia.

FRONT LOT
Kävele pitkin Hollywood Boulevardia ja koe Hollywood-elokuvien taika ja parhaat palaat aina 1920-luvulta 60-luvulle saakka.

Production Courtyard®
Näe ja koe miten elokuvia ja televisio-ohjelmia tehdään.

Studio Tram Tour® ajelulla pääset kurkistamaan kulissien taakse. Näet lavasteita, pukuja ja muuta rekvisiittaa, ja ennen kuin huomaatkaan, olet keskellä katastrofielokuvaa…

Stitch Live!
Koe interaktiivinen seikkailu Disneyn Lilo ja Stitch -filmeistä tutun Stitchin kera.

Playhouse Disney Live!
Disneyn tutut fantasiahahmot heräävät eloon jättimäisen satukirjan lehdillä.


Ranska Pariisi tekemistä ja käyntikohteita

Tekemistä Pariisissa

* Eiffel-torni on varmasti kaikille tuttu Pariisissa sijaitseva torni, joka valmistui Pariisin maailmannäyttelyä varten vuonna 1889. Rakentajansa Gustave Eiffelin mukaan nimetty torni on Pariisin kaupungin symboli, Euroopan kuuluisimpia nähtävyyksiä ja koko Ranskan suosituin matkailukohde. Tornin huipulle vie 1665 porrasta, mutta onneksi tornissa on myös hissit!

* Notre-Damen katedraali sijaitsee Pariisin keskustassa, Seine-joen Citén saarella. Goottilaistyylisen katedraalin rakentaminen aloitettiin 1163, ja se valmistui 1345. Notre Damen patsaiden ja symbolisten aiheiden lisäksi kirkkoa koristavat monet kohokuvat ja gottilaiseen tyyliin tyypilliset lasimaalaukset ja oviin taotut kuvat.

* Riemukaari eli Arc de Triomphe, on yksi Pariisin kuuluisimmista nähtävyyksistä. Napoléon Bonaparte aloitti sen rakentamisen vuonna 1806. Napoléonin Waterloon jälkeen rakennelma valmistui kuitenkin vasta 1836.

* Louvren taidemuseo on suurin Pariisin museoista ja kaiketi maailman tunnetuin museo. Täällä sijaitsee myös yksi tunnetuimmista maalauksista, Leonardo da Vincin klassikkoteos Mona Lisa, joka saattaa yllättää katsojan pienuudellaan. Louvre on pinta-alaltaan yli 160 000 neliömetriä, josta 58 470 neliömetriä on omistettu museon näyttelyille.

* Avenue des Champs-Élysées on yksi maailman tunnetuimmista kaduista. Pariisissa kannattaa käydä astelemassa pitkin tätä kaksi kilometriä pitkää katua ja nauttia aidon Pariisilaisesta ilmapiiristä kahviloineen ja kauppoineen.

* Montmartre, ”marttyyrien vuori”, on Pariisin pohjoisosassa, XVIII kaupunginosassa sijaitseva kaupungin korkein kukkula. Se on tunnettu historiastaan taiteilijoiden asuinpaikkana.

* Sacré-Cœurin basilika on Montmartrella sijaitseva katolinen kirkko ja kaupungin suosituimpia turistikohteita. Basilikan suunnitteli arkkitehti Paul Abadie.

* Pompidou-keskus on taiteen monitoimitalo. Se sijaitsee Beaubourgin aukiolla. Vuonna 1977 yleisölle avattu keskus perustettiin Georges Pompidoun aloitteesta.

* Panthéon on alkujaan Pyhän Genevièven kirkoksi vuonna 1789 valmistunut rakennus Pariisin Latinalaiskorttelissa. Tyyliltään uusklassismia edustavan kirkon suunnitteli arkkitehti Jacques Germain Soufflot.

* Opéra Bastille eli Bastillen ooppera on Place de la Bastille -aukion luona sijaitseva moderni oopperatalo. Siellä toimii Opéra National de Paris, joka toimii myös vanhassa oopperatalossa Palais Garnierissa.

Ranska Pariisi Explorers at Disneyland Paris

Explorers at Disneyland Paris hotelli sijaitsee vain 1,5 km Disneylandistä ja hotellista pääsee helposti Pariisin keskustaan​. Säännöllinen ilmainen bussikuljetus varmistaa, että kansainväliselle rautatieasemalle ja Pariisiin pääsee nopeasti ja helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone ja erillinen WC, TV, teen/kahvinkeitin, ilmainen langaton internetyhteys, tallelokero, hiustenkuivaaja ja kattotuuletin.

Lue lisää

Ranska tunnetaan etenkin ranskalaisesta keittiöstä, sen vahvanmakuisista juustoista, viineistä ja patongeista, joita kaikkia Ranskassa nautitaankin joka aterialla.
Pääkaupunki: Pariisi
Virallinen kieli: Ranska
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Pariisi-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus perhehuoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Lentokenttäkuljetukset
* 2 päivän huvipuistoliput Disneyland huvipuistoihin

Lisämaksusta:

* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >