Ranska Pariisi Joulutorit

Joulun aikaan Pariisi on puettu kauniisiin ja värikkäisiin jouluvaloihin ja rakennukset ovat koreita kuin paketoidut joululahjat. Varaa Pariisi joulutorit>

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ranska Pariisi Joulutorit

Joulumarkkinat rakastavaisten kaupungissa

Pariisin Jouluun ja jouluyöhön liittyy paljon mystiikkaa, ja sama tunnelma välittyy myös Pariisin joulumarkkinoilta. Tule ihastelemaan Champs Elyséen uskomattoman loisteliaita koristeluja, jossa torin vieri viereen pystytetyissä puisissa myyntikojuissa myydään käsityönä tehtyjä koristeita ja joululeivonnaisia. Ranskalaiseen jouluun kuuluu erottamattomasti perinteinen jouluseimi, jossa Jeesus-lapsi uinuu härkien keskellä. Jouluseimi on siis ehdoton ostos Pariisin joulutorilta. Joulun aikaan Pariisi on kuin puettu kauniisiin ja värikkäisiin jouluvaloihin ja rakennukset ovat koreita kuin paketoidut joululahjat. Pariisi Joulutorit matka kuuluu ehdottomasti rakastavaisten matkatoiveisiin. Matkat Pariisiin räätälöimme toiveidesi mukaan.

Pariisi Joulutorit

Suurimmat joulumarkkinat Pariisissa vietetään Champs-Elyseellä Place de la Concorden ja Ronden välissä ja ne houkuttavat vuosittain tuhansia vierailijoita ja ovat varmaankin yksi maailman kauneimmista joulukaduista upeine valaistuksineen. Ihastuttavat puiset kojut reunustavat katuja aina Concordelta Champs-Elyseelle myyden paikallisia erikoisuuksia. Pariisissa joulutorilla on täynnään ihania herkkuja, kuten hehkuviiniä, naposteltavaa, tryffeleitä ja suklaata. Myös tavaratalojen joulutunnelma on ihana kokemus! Tule matkalle Pariisin joulutoreille!

Ranska Pariisi Joulutorit

Teemamatkat>>

Kymenmatkat Facebookissa>>

Hintaesimerkkimme 3 pv:  429 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Pariisi-Helsinki
* Lentokenttäverot ja ruumaan menevä matkalaukku
* Majoitus kahden hengen huoneessa Corona Rodiers hotellissa*** (ei aterioita)


Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Joulumarkkinat:

Joulutorit aukeavat yleensä marraskuun puolivälissä ja ovat avoinna joulukuun puoleenväliin. 20.11-6.1.

* Joulumarkkinat Champs-Elyseellä

Suurimmat joulumarkkinat Pariisissa vietetään Champs-Elyseellä Place de la Concorden ja Ronden välissä ja ne houkuttavat vuosittain tuhansia vierailijoita ja ovat varmaankin yksi maailman kauneimmista joulukaduista upeine valaistuksineen. Ihastuttavat puiset kojut reunustavat katuja aina Concordelta Champs-Elyseelle myyden paikallisia erikoisuuksia.

* Eurooppalainen joulukylä ’Eiffel on Ice’ ja Quai Branlyn joulumarkkinat

Eiffel-tornin vierestä löytyvät sekä Eiffel on Ice ja Quai Branlyn joulumarkkinat. Alueelta löytyy kuumaa kaakaota, paahdettuja vaahtokarkkeja ja muita herkkuja, joita voi nauttia urheilullisten aktiviteettien ohessa tai voitte vain kierrellä kojuja, joista löytyy joulukoristeita ja lahjaideoita.

* Montparnasse Christmas Village

Montparnassen joulumarkkinat löytyvät Place Raoul-Dautryltä ja myynnissä on upea valikoima paikallisia tuotteita ja se onkin erikoistunut alueellisiin herkkuihin. Kauniista puisista myyntikojuista löytyy kaikkea mukavaa ostettavaa ja maisteltavaa.

* La Défense 23.11. – 28.12.

La Défencen alueelle levittäytyy kuukauden ajaksi yli 300 kojua ja upeiden joulukoristeiden keskellä on myynnissä kaikkea mahdollista, erityisesti paikallisia käsitöitä. Tunnelmallinen ja kuhiseva joulutori on todella suosittu kaiken ikäisten keskuudessa.

* Notre Damen katedraalin joulutori 15. – 24.12.

Tällä joulutorilla kohtaavat paikalliset käsityöläiset ja taiteilijat. Alueelta löytyy vaatteita, käsitöitä, veistoksia ja torilla on myös ohjelmaa joka päivä. Saattaapa paikalla käväistä eräs valkopartakin…

* Gare de l’Estin joulutori

Perinteinen elsassilainen joulutori levittäytyy Gare de l’Estin alueelle ja tarjolla on suolarinkeleitä, pipareita, koristeita – parhaita Elsassin alueen tuotteita. Elsassilainen viini on täydellinen kumppani perinteiselle ranskalaiselle foie grasille.

* Saint Germain des Presin Joulupukin kylä 1.12. – 1.1.

Tervetuloa Joulupukin kylään Saint Germainin bulevardille. Pääset aitoon jouluntunnelmaan taianomaisten kojujen keskellä, jotka levittäytyvät bulevardin molemmille puolille. Mukava kohde koko perheelle.

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

PROVINSSIN JOULUMARKKINAT

NIZZA
Joulu Nizzassa – on kaikkea sitä, mitä olet aina odottanut. Place Messena, suuri, avoin markkinatori, jossa vietetään mitä tunnelmallisemmat Joulumarkkinat. Siellä on paljon hauskanpitoa ja aktiviteettejä lapsille, koko tori on lumoava kauniisti koristelluin, perinteisillä joulukoristeilla sekä paikallisilla erikoisuuksilla.
MONACO
Joulun taika valtaa joka vuosi Quai Albertin. Tarjolla on käsin tehtyjä joulukoristeita, herkkuja ja paikallisia erikoisuuksia.
CANNES
Joulukuusta tammikuuhun. Joka vuosi Cannesissa valloittaa Christmas village, jossa kauniisti koristellut markkinakojut tarjoavat joulun erikoisherkkuja, joulukoristeita moneen makuun sekä animaatioita.
MENTON
Talvinen joulutapahtuma markkinakojuineen.
MOUGINS
Joulumarkkinat ja viihdettä, pohjautuen teemaan Joulun taikaa.

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

Pariisi Corona Rodier ***

Corona Rodier hotel on perus kolmen tähden hotelli Pariisissa kulttuuri Montmartren ja suositun ostoskadun Rue La Fayetten välissä, puolin tunnin kävelymatkan päässä Champs-Élyséesta.

Lue lisää

Ranska tunnetaan etenkin ranskalaisesta keittiöstä, sen vahvanmakuisista juustoista, viineistä ja patongeista, joita kaikkia Ranskassa nautitaankin joka aterialla.
Pääkaupunki: Pariisi
Virallinen kieli: Ranska
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555