Pariisi_Christmas_bluetree_800x600
Ranska Pariisi Joulutorit

Ranskalaiseen jouluun kuuluu erottamattomasti perinteinen jouluseimi, jossa Jeesus-lapsi uinuu härkien keskellä. Jouluseimi on siis ehdoton ostos Pariisin joulutorilta.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ranska Pariisi Joulutorit

Joulumarkkinat rakastavaisten kaupungissa

Pariisin Jouluun ja jouluyöhön liittyy paljon mystiikkaa, ja sama tunnelma välittyy myös Pariisin joulutoreilta. Tule ihastelemaan Champs Elyséen uskomattoman loisteliaita koristeluja. Torin vieri viereen pystytetyissä puisissa myyntikojuissa myydään käsityönä tehtyjä koristeita ja joululeivonnaisia. Ranskalaiseen jouluun kuuluu erottamattomasti perinteinen jouluseimi, jossa Jeesus-lapsi uinuu härkien keskellä. Jouluseimi on siis ehdoton ostos Pariisin joulutorilta. Joulun aikaan Parisi on kuin puettu kauniisiin ja värikkäisiin jouluvaloihin ja rakennukset ovat koreita kuin paketoidut joululahjat.

Hintaesimerkkimme 4 pv:  495 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa Hotel Garden Opera 3*

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

* Joulumarkkinat Champs-Elyseellä

Suurimmat joulumarkkinat Pariisissa vietetään Champs-Elyseellä Place de la Concorden ja Ronden välissä ja ne houkuttavat vuosittain tuhansia vierailijoita ja ovat varmaankin yksi maailman kauneimmista joulukaduista upeine valaistuksineen. Ihastuttavat puiset kojut reunustavat katuja aina Concordelta Champs-Elyseelle myyden paikallisia erikoisuuksia.

* Eurooppalainen joulukylä ’Eiffel on Ice’ ja Quai Branlyn joulumarkkinat

Eiffel-tornin vierestä löytyvät sekä Eiffel on Ice ja Quai Branlyn joulumarkkinat. Alueelta löytyy kuumaa kaakaota, paahdettuja vaahtokarkkeja ja muita herkkuja, joita voi nauttia urheilullisten aktiviteettien ohessa tai voitte vain kierrellä kojuja, joista löytyy joulukoristeita ja lahjaideoita.

* Montparnasse Christmas Village

Montparnassen joulumarkkinat löytyvät Place Raoul-Dautryltä ja myynnissä on upea valikoima paikallisia tuotteita ja se onkin erikoistunut alueellisiin herkkuihin. Kauniista puisista myyntikojuista löytyy kaikkea mukavaa ostettavaa ja maisteltavaa.

* La Défense

La Défencen alueelle levittäytyy kuukauden ajaksi yli 300 kojua ja upeiden joulukoristeiden keskellä on myynnissä kaikkea mahdollista, erityisesti paikallisia käsitöitä. Tunnelmallinen ja kuhiseva joulutori on todella suosittu kaiken ikäisten keskuudessa.

* Notre Damen katedraalin joulutori

Tällä joulutorilla kohtaavat paikalliset käsityöläiset ja taiteilijat. Alueelta löytyy vaatteita, käsitöitä, veistoksia ja torilla on myös ohjelmaa joka päivä. Saattaapa paikalla käväistä eräs valkopartakin…

* Gare de l’Estin joulutori

Perinteinen elsassilainen joulutori levittäytyy Gare de l’Estin alueelle ja tarjolla on suolarinkeleitä, pipareita, koristeita – parhaita Elsassin alueen tuotteita. Elsassilainen viini on täydellinen kumppani perinteiselle ranskalaiselle foie grasille.

* Saint Germain des Presin Joulupukin kylä

Tervetuloa Joulupukin kylään Saint Germainin bulevardille. Pääset aitoon jouluntunnelmaan taianomaisten kojujen keskellä, jotka levittäytyvät bulevardin molemmille puolille. Mukava kohde koko perheelle.

PROVINSSIN JOULUMARKKINAT

NIZZA
Joulu Nizzassa – on kaikkea sitä, mitä olet aina odottanut. Place Messena, suuri, avoin markkinatori, jossa vietetään mitä tunnelmallisemmat Joulumarkkinat. Siellä on paljon hauskanpitoa ja aktiviteettejä lapsille, koko tori on lumoava kauniisti koristelluin, perinteisillä joulukoristeilla sekä paikallisilla erikoisuuksilla.
MONACO
Joulun taika valtaa joka vuosi Quai Albertin. Tarjolla on käsin tehtyjä joulukoristeita, herkkuja ja paikallisia erikoisuuksia.
CANNES
Joulukuusta tammikuuhun. Joka vuosi Cannesissa valloittaa Christmas village, jossa kauniisti koristellut markkinakojut tarjoavat joulun erikoisherkkuja, joulukoristeita moneen makuun sekä animaatioita.
MENTON
Talvinen joulutapahtuma markkinakojuineen.
MOUGINS
Joulumarkkinat ja viihdettä, pohjautuen teemaan Joulun taikaa.

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

Hotel Garden Opera 3*


Sijaitsee 2 km Louvren museosta, 2,5 km   Notre Damen katedraalista ja 5,5 km Eiffelin tornista. yhteys yleisissä tiloissa (lisämaksusta),   hissi ja aamiaishuone.
Huoneissa on ilmastointi, TV, puhelin, tallelokero ja hiustenkuivaaja.

Osoite: 65 Rue Du Chateau d'Eau 75010 Paris Ranska

Hotel Garden Opera_Pariisi_800x600

Ranska tunnetaan etenkin Ranskalaisesta keittiöstä, sen vahvanmakuisista juustoista, viineistä ja patongeista, joita kaikkia Ranskassa nautitaankin joka aterialla.
Pääkaupunki: Pariisi
Virallinen kieli: Ranska
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.