Saksa Legoland Munchen Perheloma

Legoland Munchen on valloittava kokemus koko perheelle, lomakohde lähellä Mûncheniä tarjoaa mm ensimmäisen virtuaalisen 3D Lego-vuoristorata-ajelun.

Saksa Legoland Munchen Perheloma

Eteläisen Saksan perheloma

Saksan Legoland Munchen, joka sijaitsee Gûnzburgissa, lähellä Müncheniä, on todellinen ihmemaa kaikille lapsille ja lapsenmielisille! Yhdeksältä eri alueelta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa ja yli 59 miljoonaa legopalikkaa. Uutuutena on maailman ensimmäinen virtuaalinen 3D Lego-vuoristorata ja Legoninjago 4D-elokuvanäytöksessä pääset käyttämään kaikkia aistejasi tai ihastelemaan yli 2000 eri merenelävää, kuten haita ja kaloja ’Atlantis by Sealife’ -akvariossa. Legoland perheloma on ikimuistoinen kokemus ihan koko perheellesi!

Mûnchen Legoland Perheloma

Legolandin alueella on monia mukavia ravintoloita ja voit majoittua Lego-teemalla sisustetuissa huoneissa muun muassa Legoland Castle linnassa, Pirate Island hotellissa tai vaikkapa tynnyrin muotoisessa Camping Barrel -mökissä leirintäalueella. Matkan hintaan kuuluu sisäänpääsy Legolandiin ja autonvuokraus, joten voitte tutustua eteläiseen Saksaan ja sen nähtävyyksiin laajemminkin koko perheen voimin!  Legoland Munchen on lasten riemuloma.

 Legoland Munchen

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 3995€/perhe

Majoitus Legolandissa esim: Camping Barrel -mökissä (2 aikuista ja 2 lasta 2-13v.)
Kysy toimistoltamme tarjous haluamillesi päiville ja majoitusvaihtoehdolle!

Matkaohjelma esimerkki

Päivä 1: Saapuminen Müncheniin ja Matka Legolandiin

Lähde Helsingistä suoraan lennolla Müncheniin, missä vuokra-auto odottaa sinua lentokentällä. Nouse autoon ja suuntaa kohti Günzburgia, jossa Legoland Deutschland sijaitsee (matka kestää noin 1,5 tuntia). Saavuttuasi kirjaudu sisään Legolandin hotelliin ja valmistaudu ensimmäisiin seikkailuihin. Käy tutustumassa puistoon ja nauti ensimmäiset laiteajelut Minilandissa ja muissa alueilla. Illalla rentoudu hotellilla ja valmistaudu seuraavaan päivään.

Päivä 2: Legoland Seikkailuja

Herää virkistyneenä ja vietä koko päivä Legolandissa. Tutustu Knights’ Kingdomiin ja Adventure Landiin, nauttien erilaisista laitteista ja nähtävyyksistä. Pidä lounastauko yhdessä puiston monista ravintoloista ja jatka seikkailuja iltapäivällä. Illalla voit osallistua puiston erikoistapahtumiin tai katsella näytöksiä. Palaa hotellille rentoutumaan ja valmistautumaan seuraavaan päivään.

Päivä 3: Lisää Legoland Seikkailuja ja Matka Müncheniin

Aloita päiväsi viimeisillä seikkailuilla Legolandissa. Vieraile Lego Factoryssa ja Sea Life -akvaariossa sekä osallistu Lego-rakenteluaktiviteetteihin. Iltapäivällä lähde takaisin Müncheniin ja kirjaudu sisään hotelliin kaupungissa. Vietä ilta Münchenin viehättävässä keskustassa, tutustuen paikalliseen kulttuuriin ja nauttien illallisesta yhdessä kaupungin monista ravintoloista.

Päivä 4: München ja Paluumatka

Tutustu aamupäivällä Münchenin nähtävyyksiin, kuten Marienplatz-aukiolle, Frauenkirche-katedraaliin ja Viktualienmarkt-torille. Käy myös tutustumassa kaupungin museoihin tai tee viime hetken ostoksia. Iltapäivällä suuntaa takaisin Münchenin lentokentälle, missä palautat vuokra-auton. Nauti vielä hetki lentokentän palveluista ennen paluulentoasi Helsinkiin. Paluumatkalla voit muistella ikimuistoista reissuasi ja Legoland Saksan maagisia hetkiä.

 

Saksa München Ibis München City htl

Ibis Hotel München City sijaitsee kätevästi vain neljän minuutin kävelymatkan päässä Münchenin päärautatieasemalta ja muutaman askeleen päässä Karlstraßen raitiovaunupysäkiltä.

Lue lisää
Saksa München tekemistä ja käyntikohteita

Eteläisen Saksan suurin ja tunnetuin kaupunki on München, joka on aina ollut merkittävä paikka ja joka nykyäänkin on Euroopan tunnetuimpia ja vauraimpia miljoonakaupunkeja. Turistit matkustavat Müncheniin ympäri vuoden maistelemaan hyviä oluita perinteisiin olutkellareihin ja kesäisin olutterasseille. Myös kaupungin museot hakevat vertaisiaan ja taidegalleriat edustavat alansa ehdotonta huippua.

Nämä näet Münchenissä:
BMW Museo, Oktoberfest, Neuschwanstein, Nymphenburgin linna, Marieplatz, Hellabrunn zoo,

* Neuschwanstein
Neuschwansteinin linna on 1800-luvun loppupuoliskolla rakennettu palatsi Baijerissa. Linna sijaitsee Etelä-Saksassa, linnan rakennutti kuningas Ludvig toinen ja linna oli hänen omaan käyttöön. Neuschwansteinin linna aukesi yleisölle jo vuonna 1886 kuninkaan kuoltua.

* BMW Museo
Münchenissä sijaitsee autoilijan todellinen matkailu-unelma. Samalta alueelta löytyy nimittäin todellinen kolmen kirjaimen BMW-maailma. BMW Welt, museo sekä autotehdas. BMW merkkisten autojen lisäksi museosta löytyy myös häikäisevä Rolls-Royce erikoisnäyttely.

* Oktoberfest
Oktoberfest on kahden viikon pituinen olutfestivaali, joka pidetään joka vuosi Münchenissä Theresienwiesenin aukiolla syyskuun ja lokakuun vaihteessa. Se on yksi kaupungin historian kuuluisimmista tapahtumista ja maailman suurin ja tuottoisin kansanjuhla. Ensimmäinen Oktoberfest järjestettiin vuonna 1810.

* Nymphenburgin linna
Nymphenburgin linna on barokin tyylisuuntaa edustava palatsi Münchenissä.
Linna oli aikoinaan Baijerin hallitsijoiden kesäresidenssi. Linna valmistui vuonna 1675 mutta sitä laajennettiin vuonna 1701.

* Marienplatz
Münchenin ehdoton keskus on Marienplatz-aukio, joka on kaupungin elämän keskipiste. Paikalle on helppo tulla metrolla mistäpäin kaupunkia tahansa, ja vuoden ympäri aukiolla ja sen liepeillä on eläväinen tunnelma.

* Hellabrunn Zoo
Tierpark-puistossa sijaitseva Hellabrunn Zoo perustettiin vuonna 1911.
Nykyisin siellä voi tavata 450 eri eläinlajia, ja eläimet on jaettu niiden kotimaanosien mukaan. Eläintarhassa on myös alue jossa pääsee silittämään ja ratsastamaan poneilla. Tarha on avoinna ympäri vuoden.

Saksa

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Berliini – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Aamiaiset hotellissa
* 4 päivän Autonvuokraus Münchenin lentokentältä
* 2 yön majoitus Legolandissa
* Kahden päivän sisäänpääsyliput Legolandiin 2 aikuista ja 2 lasta (3-12 v.)
* 1 yön majoitus Münchenissä

Lisämaksusta:

* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta

Räätälöimme sinulle matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>