Puola Varsova Joulutorit

Varsova Joulutorit tarjoavat illan hämärtyessä jouluvalojen loisteessa joululauluja, hehkuviinin, leivonnaisten ja grilliherkkujen tuoksua. Varsovan matkat >

Puola Varsova Joulutorit

Joulumarkkinat ihanassa Varsovassa

Varsovassa, Puolan vilkkaassa pääkaupungissa on useita joulumarkkinoita, perinteisten Vanhankaupungin toriaukon tapahtumien lisäksi, vietetään myös nykyaikaisia joulumarkkinoita, kuten Pragan markkinat. Varsova on upea matkailukohde ympäri vuoden. Kaupunki on jännittävä ja dynaaminen, ja siinä on eklektinen sekoitus vanhaa ja uutta, rikasta ja synkkääkin historiaa, klassista musiikkia, teknologiateollisuutta ja hipsterikahviloita. Varsova joulutorit – kuuluu suosituimpiin tapahtumiin, jossa on paljon tekemistä ja nähtävää ja matkat räätälöidään makunne mukaan. Suosittelemme myös ryhmille edulliseksi kohteeksi Varsovan joulutorit matkaa.

Varsova Joulutorit

Tule tutustumaan Varsovan perinteiseen joulutoriin, joka rakennetaan vanhankaupungin Stare Miasto keskusaukiolle. Illan hämärtyessä jouluvalojen loisteessa voi nauttia hehkuviinin tuoksusta, maistella leivonnaisia ja grilliherkkuja. Joululaulut luovat ainutlaatuisen kodikkaan tunnelman. Joulutorien kojuissa kauppiaat Puolasta ja Saksasta kauppaavat käsintehtyjä leluja, puutöitä, piparkakkuja ja joulukoristeita. Myös omatoimiset matkat Varsovaan räätälöimme toiveidesi mukaan.

Varsovan tärkeimmät nähtävyydet

Varsova sijaitsee Puolan keskiosassa Vistulan joen varrella ja siellä asuu arviolta yli 1,7 miljoonaa ihmistä, ja sen metropolialueella asuu noin 3,1 miljoonaa asukasta. Kaupunki perustettiin 1200-luvulla ja se on ollut merkittävä paikka Puolan historiassa. Varsova on selviytynyt monista haasteistaan, mukaan lukien toisen maailmansodan tuhoista, ja se on noussut uudelleenrakentamisen symboliksi.

Varsova on täynnä nähtävyyksiä ja kiehtovia paikkoja. Yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä on Varsovan kuninkaanlinna, joka sijaitsee Vanhankaupungin alueella. Linna on UNESCO:n maailmanperintökohde ja se tarjoaa vierailijoilleen upeita näkymiä ja arkkitehtuuria.

Toinen tärkeä nähtävyys on Lazienki-puisto, joka on yksi Euroopan suurimmista kaupunkipuistoista. Puisto on täynnä vehreyttä, lampia ja historiallisia rakennuksia, kuten Ujazdowin linna. Puistossa voi myös nähdä kuuluisan Chopinin muistomerkin ja kuunnella kesäisin ulkoilmakonsertteja.

Varsovan toinen tärkeä alue on Nowy Swiat -katu, joka on yksi kaupungin pääkaduista, vilkkaalla kävelykadulla on monia kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Se on myös hyvä paikka nauttia kaupungin tunnelmasta ja katsella ihmisten vilinää.

Varsovassa on myös useita mielenkiintoisia museoita, kuten Varsovan kansallismuseo, jossa voi tutustua puolalaiseen taiteeseen ja kulttuuriin. Toisen maailmansodan aikaisesta historiasta kiinnostuneille suositellaan Varsovan kansannousun museota, joka kertoo kaupungin asukkaiden vastarinnasta natsi-Saksaa vastaan.

Lisäksi Varsovassa on vilkas yöelämä ja monia tapahtumia ympäri vuoden. Kaupunki tarjoaa erilaisia ​​ravintoloita, baareja, yökerhoja ja teattereita, joiden avulla vierailijat voivat kokea paikallista kulttuuria ja viihtyvyyttä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Varsova on kaupunki, jolla on rikas historia, upea arkkitehtuuri, monia nähtävyyksiä ja vilkas kulttuuritarjonta. Se on viehättävä kohde kaikille, jotka haluavat tutustua Puolan pääkaupungin tarjoamiin kokemuksiin.

 

Puola Varsova Joulutorit

Teemamatkat>>

Kymenmatkat Facebookissa>>

Hintaesimerkkimme omatoimiselle matkalle 4 pv: 455 € / hlö

Räätälöimme sinulle matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Joulumarkkinat:

Joka vuosi Varsovassa joulutorit avautuvat lauantaina ennen Adventtia.
Tänä talvena joulutori avoinna Varsovan Vanhassa Kaupungissa 20.11. – 6.1. Varsovan joulumarkkinat järjestetään vuosittain Kuninkaanlinnan välittömässä läheisyydessä Linnanaukiolla.

Markkinoille osallistuu paitsi puolalaisia myös tšekkiläisiä, liettualaisia, unkarilaisia ja hollantilaisia näytteilleasettajia. Joulumarkkinoilta voit ostaa maistuvaa perinteikästä jouluruokaa, perinteisiä joulukuusenkoristeita, puuleluja ja joululahjoja, tämän lisäksi viikonloppuisin vieraita viihdyttävät lukuisat lavalla esiintyvät taiteilijat. Tarjolla on vuosittain tanssia, luistelua ja elävää jouluista musiikkia. Varsovan joulumarkkinoiden erikoisuus on hieman yli 20 kilometrin pituinen Valoteos-sarja, jota kannattaa tulla ihailemaan paikan päälle yksin tai yhdessä ystävien kanssa.

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.


Puola Varsova tekemistä ja käyntikohteita

* Varsovan viehättävin osa on sodan jälkeen kokonaan uudelleen rakennettu vanha kaupunki.

Kiertoajelun aikana voi tutustua Varsovan päänähtävyyksiin; kuninkaalliseen reittiin, jonka varrelle rakennettiin lukuisia kuninkaallisia residenssejä ja palatseja. Teatterirakennuksiin, Lazienskin kuninkaalliseen puistoon ja sen palatsiin, kirkkoihin, toisen maailman sodan muistomerkkeihin ja muihin vaikuttaviin rakennuksiin.

* Kulttuuri- ja tiedepalatsi on Varsovan ydinkeskustassa sijaitseva Puolan korkein rakennus. Sen alkuperäinen nimi oli ”Josif Stalinille omistettu kulttuuri- ja tiedepalatsi”, kansankielellä Stalinin sormi.

* Polin Puolan juutalaisten historian museo on omistettu puolanjuutalaisten historialle

* Wilanówin palatsi on kuninkaallinen palatsi se on kauneimpia rakennuksia Varsovan läheisyydessä ja tätä barokkipalatsia kutsutaan myös pieneksi Versailles’ksi. Vierailemme sen salleissa ja tutustumme linnan kokoelmaan ja samalla voimme käydä tutustumassa myös linnan puutarhassa.  Nautimme retkellä myös lasin kuohuviiniä.

* Varsovan juutalaishistorianpäivän aloitamme vierailulla juutalaismuseossa, joka on avattu vuonna 2013 ja jotta suunnittelivat suomalaiset arkkitehdit Mahlamaki ja Lahdemaa, museo on omistettu pitkälle juutalaishistorialle Puolassa, joka ulottuu aina keskiajalle ja samalle myös ghetton uhreille. Aamupäivän aikana näemme myös muita muistomerkkeja  ja patsaita, joista yksi on omistettu Varsovan kansannousun uhreille ja juutalaisgheton uhreille.

* Tutustuminen Varsovan ympäristöön Retkemme aikana tutustumme mielenkiintoisimpiin paikkoihin Varsovan lähistöllä. Aloitamme retken Zelazowa Wolan pikkukylästä, jossa syntyi maailmankuulu säveltäjä Fryderyk Chopin – vierailemme hänen synnyintalossaan. Tämän jälkeen tutustumme Brochowin kaupunkiin, jossa on kuuluisa linnoitettu kirkko – Chopin kastettiin nuorena kirkossa. Paikka tunnetaan myöskin yhtenä II.maailmansodan näyttämönä, jossa käytiin tärkeä Bzura joen taistelu. Matkamme jatkuu, näemme perinteisen puolalaisen kylämaiseman ja tutustumme Nieborowin barokkipalatsiin 1600 luvulta. Lounas retken aikana.Retken kesto 5-6 tuntia

 


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Puola Varsova Hotel Gromada Warszawa Centrum

Hotelli sijaitsee Varsovan keskustassa, lähellä päärautatieasemaa ja lähellä kahta metrolinjaa. Tämä sijainti on loistava, rauhallinen keskusta-alue lähellä kaupungin suurimpia nähtävyyksiä ja Vanhaa kaupunkia

Lue lisää
Puola

Puola on tunnettu matkailijoiden keskuudessa edullisesta hintatasostaan.
Pääkaupunki:
Varsova
Virallinen kieli:
Puola
Valuutta: Puolan zloty (PLN)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Omatoimisen matkapaketin hintaan sisältyy

* Reittilennot veroineen Helsinki-Varsova-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Aamiaiset hotellissa
* Lentokenttäkuljetukset Varsovassa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket ja opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta


Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>