Vuonna 1991 valmistunut Costa Classica koki täydellisen uudistuksen ja aloittaa nyt liikennöinnin varustamon Neo-luokan modernina boutique-risteilijänä. Intiimin ja elegantin neoClassican sisustus on tyylikäs ja hillitty.

Aluksella nautit yksilöllisestä palvelusta, gourmet-tason ruoasta sekä korkeatasoisista hintaan sisältyvistä all inclusive -juomista. NeoClassican risteilyreitit ovat mielenkiintoisia ja eksoottisia, sillä Neo-luokan alukset pääsevät kokonsa puolesta myös pienempiin satamiin. Risteilyvierailla on mahdollisuus täydelliseen rentoutumiseen monessa muodossa. Itseään voi hemmotella esimerkiksi herkullisella ruualla, hyvinvointikeskuksen palveluilla, liikunnalla tai taiteella.

NeoClassicalla on kaksi korkeatasoista ravintolaa, joissa molemmissa voit ruokailla juuri siihen aikaan kun haluat, sekä useita baareja, tanssiravintoloita, kasino ja teatteri jossa on iltaisin upeita kansainvälisiä show-esityksiä. Taideaarteita on hankittu alukselle miljoonien dollareiden edestä ja ne koristavatkin laivan lähes joka nurkkaa. Alus tarjoaa unohtumattoman kokemuksen jokaiselle, joka kyytiin nousee. NeoClassicalla kuka tahansa voi tuntea olonsa kuninkaalliseksi.