Penta Hotel Inverness

Henkeäsalpaavan Skotlannin ylämaan ympäröimä huippumoderni Pentahotelli   sijaitsee Invernessin parhaiden nähtävyyksien keskellä, vain minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta.

Uusi kiva keskustahotelli jossa on 90 huonetta joissa kaikissa mukavuudet, TV, kirjoituspöytä, nettiyhteys, silitysrauta ja – lauta, vedenkeitjn (tee/kahvi) ja hiustenkuivaaja.

Hotelli on kivasti sisustettu. Yleisissä tiloissa on mukavannäköisiä huonekaluja, tauluja ja koriste esineitä. Hotellissa on ravintola ja baari, sekä mm. tila jossa mahdollisuus pelata Playstation pelejä.

Pieni kuntosalinkin on jossa esim. juoksumattoja. Ulkopäin hotelli on hieman tylsän modernin toimistotalon näköinen mutta sisältä kodikas.

Sijainti on hyvä: Ness-joen rantaan, markkinahalliin ja esim. rautatieasemalle kävelee muutamassa minuutissa. Kaupatkin ovat ihan lähellä. Hyvä paikka yöpyä jos haluaa tutustua kaupunkiin ilman kulkuneuvoja. Olitpa sitten menossa katsomaan Loch Nessin hirviötä tai shoppailemaan kaupungille, hotellin Pentalounge on ihanteellinen paikka rentoutumiseen.

Penta Hotel Inverness