Vremena Goda lomakylä sijaitsee kauniissa paikassa Laatokan rannalla Rautalahden kylän lähellä 20 km Sortavalasta.

Majoituspaikassa on ravintola ja ilmainen WiFi.

Lomakylän alueella on 4 rivitaloa, jossa on kahden hengen huoneita. Jokaisella huoneella on oma sisäänpääsy, 2 sänkyä ja sohva.  Rannalla on loistava sauna.

Vieraat voivat  vuokrata soutuveneitä tai voivat lähteä kalastamaan, lisäksi on mahdollista lähteä moottoriveneellä lähisaariin. Lomakylässä on oma ravintola.

Kaikissa hotellin huoneissa on televisio, ilmastointi ja parveke. Ruokailutilassa on jääkaappi ja vedenkeitin. Omassa kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja. Huoneista on näköala järvelle. Muihin mukavuuksiin kuuluvat satelliittikanavat.

Vremena Goda Innissä on grillausalue, terassi, baari, kokoustilat ja yhteinen lounge. Lähiympäristössä voi harrastaa muun muassa kalastusta ja patikointia. Majoituspaikassa on ilmainen pysäköintimahdollisuus.

Vremena Goda ravintolan panoramaikkunoista avautuu upea näköala järvelle. Ravintolan keittiö tarjoaa perinteellistä karjalaista ja venäläistä menua. Ruokalistalta löytyy Laatokan järven kalasta valmistettuja  ruokia. Aamulla järjestetään noutopöytäaamiaiset.