HOTELLI STATION KAZAN 43

Hotel Station Kazan 43 – uusi hotelli historiallisessa keskustassa, Pietarissa, joka tarjoaa vieraille puhtaat, hiljaiset, nykyaikaiset huoneet, joissa kirkas, huomaavainen palvelu. Kaikissa huoneissa on modernit huonekalut, kalusteet ja taulu-tv. Hotellissa on ilmainen nopea internetyhteys, satelliitti-tv. Yhteisistä tiloista löytyy: rehun vyöhyke, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja kaikki tarvittavat astiat. Juomavesi on maksutonta.Hotellissa on keskeinen ilmastointijärjestelmä, joka varmistaa mukavan lämpötilan kaikissa tiloissa.Lähin metro asema on 750 metrin päässä, hotellin vieressä on monia ravintoloita, baareja ja klubeja.

HOTELLI Z12 STATION

Hotel Z12 Station – uusi hotelli Pietarin keskustassa. Hotelli on rakennettu vuonna 2014, joissa on kaikki tarvittavat. Hotellin puhdas, hiljainen, ilmastoidut huoneet, joissa on rento ilmapiiri ja huomaavainen palvelu. Etukäteen sovittaessa vieraat voidaan tarjota pysäköinti hotellin sisäpihalla. Hotelli on varustettu keittiöllä, jossa on kaikki tarvittavat laitteet ja välineet. Se tarjoaa ilmaisen nopean internetyhteyden koko hotellissa, ilmainen pullovesi, pesula, portieeripalvelu, ja järjestys siirtoja.Sisustus on moderni, valoisa tyyli, huoneet on varustettu taulu-tv, ortopediset patjat, modernit kalusteet ja äänieristys .  Hotellin vieressä on useita ravintoloita, baareja, teatteri, kaunis Bagrationovsky Square.

HOTEL G73 STATION

Hotel G73 Station – pieni hotelli historiallisessa keskustassa St. Petersburg, joka tarjoaa vieraille puhtaat,  hiljaiset, nykyaikaiset huoneet jotka ovat valoisia ja niissä on  rento ilmapiiri ja huomaavainen palvelu. Kaikissa huoneissa on modernit huonekalut, ja LCD-televisiot. Hotellissa on ilmainen nopea internetyhteys, satelliitti-tv. Yhteisistä  tiloista löytyy: rehun vyöhyke, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja kaikki tarvittavat astiat.