Hyrsylän Mutka -Aira Samulin

Aira Samulin Hyrsylän Mutka matkalla Hirsilinnan tuvassa tarjoamme uunituoreet talon kanelipullat ja kahvit ruusukupeista.

Hyrsylän Mutka -Aira Samulin

Iloa ja energiaa

Hyrsylän Mutka on ainutlaatuinen matkailukohde, joka on avoinna tilauksesta ryhmille ympäri vuoden. Hirsilinnan lelu-ja nukkemuseo saa mielen tulvimaan muistoista satoine nalleineen ja nukkeineen sekä puu- että peltileluineen. Tämä matka Aira Samulin jalanjäljille tuo iloa ja energiaa päivääsi ja matka sopii koko perheen matkaksi tai ystävä- ja työporukallesi.

Aira Samulinin Hyrsylän Mutka

Kahden tunnin vierailuun kuuluu kaikki elähdyttävät ja muistorikkaat museot ja näyttelyt kolmessa eri talossa sekä vanhoissa 1700-luvun aitoissa. Kirpputorilla Wanhan Langin talon yläkerrassa voi tehdä vaikka joululahjalöytöjä. Hirsilinnan tuvassa tarjoamme uunituoreet talon kanelipullat ja kahvit ruusukupeista. Lähtiessä jokainen saa vielä runsaan lahjakassin!

Kasvihuoneilmiö

Kasvihuoneilmiö on ilmiömäinen elämystavaratalo täynnä hallittua kaaosta ja hillittyä hulluutta. Omituisuuksien satumaa, joka on nähtävä.

Esimerkkihintamme: 109.-/hlö

Hintaan sisältyy:
* Kuljetukset Kotkasta (pyydä tarjouksemme kuljetuksista myös muilta paikkakunnilta)
* Aira Samulin kierros Hyrsylän mutkassa pullakahveineen
* Jokaiselle kävijälle mukaan runsas lahjakassi
* Lounas
* Kasvihuoneilmiö elämystavaratalo
Ryhmille min 20 hlöä.

Aira Samulin Hyrsylän Mutka-Kuvaaja-Tuomas-Rauhala

 

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

OHJELMAEHDOTUS alustava aikataulu:
08.00 Lähtö Kotkasta
10:20 Hyrsylän Mutka
12:30 Lähtö Lounaalle
13:00 broilerinsisäfile + lohkoperunat Kasvihuoneilmiö
16:30 Paluumatka alkaa
19:00 Kotka

Hyrsylän Mutkan tarjontaa

KARJALAISESSA HIRSILINNASSA

Tarinoita Airan elämästä, sekä kanelipullat ja juhlamokkaa ruusukupeista. Myynnissä Airan elämänkertakirjat. Hurmaava nukke- ja lelumuseo ja Disney- kokoelma.

PIHANPOLUN VARRELLA

Vanha höyryveturi ja resina Viipurista. Miina Äkkijyrkän ”Woimasonni”. Panssaritorjuntatykki. Muistopatsaat sodassa kaatuneille ja sotaorvoille (Viktor Suvio) ja sotainvalideille (Sten Suvio). Lummelammikko.

1700-LUVUN AITOISSA

Talonpoikaisantiikkia ja ”Vanhat käsityöt”- näyttely.

WANHASSA LANGIN TALOSSA (1860)

Lotta- Marski- sotamuseo. Koululuokka ja 50 koulujen opetustalua. Antiikkinallet ja miesten lelut ( junat, autot, ym.) Airan ja Ekun ”Elämäntyö”- julistenäyttely.

Jokaiselle mukaan runsas lahjakassi

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>