USA Alaska Moottoripyörämatka opastettu

Koe eeppinen road-trip Alaska Moottoripyörämatka halki Alaskan! Näe jäätiköt, järvet, lumihuippuiset vuoret ja villi luonto pyörän selästä. Lue lisää tästä>

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA Alaska Moottoripyörämatka opastettu

Huikea Road-trip halki jäätikkömaisemien

Koe Alaska, ”The Last Frontier”, kansainvälisen ryhmän mukana, opastetulla moottoripyörämatkalla. Matka alkaa Anchoragesta ja kulkee pitkin Alaskan vaikuttavinta maisemareittiä. Näet sinisinä hohtavia järviä ja jäätiköitä, lumihuippuisina kohoavia vuoria sekä kuvankauniita pikkukyliä ja kaupunkeja. Mahtavien maisemien lisäksi voit bongata Villin Pohjolan eläimiä – karhujenkaan kohtaaminen ei ole täällä mahdotonta. Alaska Moottoripyörämatka 10 pv.

Alaska Moottoripyörämatka

Alaska avautuu silmiesi eteen upealla tavalla tällä eeppisellä road-tripillä. Matkaat moottoripyörällä halki huikeiden maisemien ja ohi sinisinä kimaltavien jäätiköiden ja järvien. Välillä koukkaat kotoisiin kaupunkeihin ja pikkukyliin, ja pääset rentoutumaan aktiviteettien parissa – vaikka patikoiden jäätikölle. Tästä reissusta riittää kerrottavaa kavereille!

Reitille osuu mm. häikäisevä Kenai-järvi, Sewardin kotoisa pikkukaupunki, vaikuttava Denalin kansallispuisto ja Keski-Alaskan suurin kaupunki Fairbanks, josta voit halutessasi tehdä reissun Alaskan napapiirille. Vastapainoksi moottorin pärinälle pääset myös osallistumaan aktiviteetteihin luonnon rauhassa. Miltä kuulostaa patikointi tai veneretki jäätikölle?

Päiväetappien jälkeen voit ihastella upeita auringonlaskuja sekä nauttia paikallisesta ruoasta ja juomasta. Matka taittuu asiantuntevan englanninkielisen oppaan johdolla, mukavassa ja rennossa seurassa.

Tältä reissulta saat samanhenkisiä ystäviä ja palaat monta kokemusta rikkaampana!

Pyydä tarjous toimistoltamme! Matkat Alaskaan räätälöimme toiveidesi mukaan.

Lähtöpäivät 2021: , odotamme lähtöpäiviä vuodelle 2021

Alaska Moottoripyörämatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 10 pv: 6059 € / hlö

Päivä 1:
Saapuminen Anchorageen ja majoittuminen. Illalla yhteinen illallinen muun ryhmän kanssa.

Päivä 2: Anchorage-Seward (208km)
Eeppinen road trip alkaa erästä Alaskan vaikuttavinta maisemareittiä pitkin. Päivän aikana ohitetaan Portage -jäätikkö ja Kenaijärvi ja saavutaan Sewardin pikkukaupunkiin. halutessasi voit patikoida Exit -jäätikölle tai vaikkapa osallistua veneretkelle ihastelemaan Prince William Soundin jäätiköitä.

Päivä 3: Seward-Talkeetna (384km)
Tänään palataan hieman takaisin päin ja jatketaan kohti Talkeetnan kaupunkia, jonka pormestarina vuosina 1997-2017 toimi kissa nimeltä Stubbs. Kaupunki sijaitsee Susitna ja Talkeetna jokien risteyksessä ja on täydellinen paikka erilaisille ulkoilma-aktiviteeteille.

Päivä 4: Talkeetna-Fairbanks (440km)
matka pohjoiseen kulkee ihastuttavan Denalin kansallispuiston ohitse ja sään salliessa voi nähdä muiden vuortenhuippujen ylle kohoavan Denali-vuoren. Illaksi saavutaan Fairbanksiin, Sisä-Alaskan suurimpaan kaupunkiin.

Päivä 5: Fairbanks
Lepopäivä, jonka aikana voit vaikka vain rentoutua Fairbanksiin tutustuen tai tehdä reissun Napapiirille, joka sijaitsee reilu 300 kilometriä kaupungin pohjoispuolella.

Päivä 6: Fairbanks-Paxson (280km)
Paluu kohti Anchoragea alkaa pitkin Richardson Highwayta, seuraillen Tanana jokea.

Päivä 7: Paxson-Valdez (304km)
Matka jatkuu kohti Valdezia, joka sijaitsee Worthingtonin jäätikön läheisyydessä.

Päivä 8: Valdez-Sutton (312km)
Päivän ajoreitti kulkee halki Thompsonin solan Glenn Highwaylle ja maisemat ovat täälläkin silmiä hivelevät, näet jäätiköitä ja rosoisia vuoria.

Päivä 9: Sutton-Anchorage (176km)
Viimeisenä ajopäivänä palataan Anchorageen ja pyörien palauttamisen jälkeen nautitaan vielä yhteinen illallinen, jutellaan upeasta ja ikimuistoisesta reissusta ja nostetaan maljoja uusien ystävien kanssa, joihin tulee varmasti pidettyä yhteyttä tulevaisuudessakin.

Päivä 10:
Paluu kotimaahan, monta kokemusta rikkaampana.

Alaska Moottoripyörämatka

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Moottoripyörä, bensa ajopäivinä, ajotakki
* Majoitus kahden hengen huoneissa aamiaisella
* Tervetuloillallinen, jäähyväisillallinen
* Opastus
* Matkatavaroiden kuljetuspalvelu
* Kansallispuistojen pääsymaksut

Hintaan ei sisälly:
* Bensa vapaapäivänä Fairbanksissa

Lisämaksusta:
* Lisäyöt Anchoragessa
* Lentokenttäkuljetus kohteessa

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555