USA Alaska Moottoripyörämatka opastettu

Koe eeppinen road-trip Alaska Moottoripyörämatka halki Alaskan! Näe jäätiköt, järvet, lumihuippuiset vuoret ja villi luonto pyörän selästä. Lue lisää tästä>

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA Alaska Moottoripyörämatka opastettu

Huikea Road-trip halki jäätikkömaisemien

Koe Alaska, ”The Last Frontier”, kansainvälisen ryhmän mukana, opastetulla moottoripyörämatkalla. Matka alkaa Anchoragesta ja kulkee pitkin Alaskan vaikuttavinta maisemareittiä. Näet sinisinä hohtavia järviä ja jäätiköitä, lumihuippuisina kohoavia vuoria sekä kuvankauniita pikkukyliä ja kaupunkeja. Mahtavien maisemien lisäksi voit bongata Villin Pohjolan eläimiä – karhujenkaan kohtaaminen ei ole täällä mahdotonta. Alaska Moottoripyörämatka 10 pv.

Alaska Moottoripyörämatka

Alaska avautuu silmiesi eteen upealla tavalla tällä eeppisellä road-tripillä. Matkaat moottoripyörällä halki huikeiden maisemien ja ohi sinisinä kimaltavien jäätiköiden ja järvien. Välillä koukkaat kotoisiin kaupunkeihin ja pikkukyliin, ja pääset rentoutumaan aktiviteettien parissa – vaikka patikoiden jäätikölle. Tästä reissusta riittää kerrottavaa kavereille!

Reitille osuu mm. häikäisevä Kenai-järvi, Sewardin kotoisa pikkukaupunki, vaikuttava Denalin kansallispuisto ja Keski-Alaskan suurin kaupunki Fairbanks, josta voit halutessasi tehdä reissun Alaskan napapiirille. Vastapainoksi moottorin pärinälle pääset myös osallistumaan aktiviteetteihin luonnon rauhassa. Miltä kuulostaa patikointi tai veneretki jäätikölle?

Päiväetappien jälkeen voit ihastella upeita auringonlaskuja sekä nauttia paikallisesta ruoasta ja juomasta. Matka taittuu asiantuntevan englanninkielisen oppaan johdolla, mukavassa ja rennossa seurassa.

Tältä reissulta saat samanhenkisiä ystäviä ja palaat monta kokemusta rikkaampana!

Pyydä tarjous toimistoltamme! Matkat Alaskaan räätälöimme toiveidesi mukaan.

Lähtöpäivät 2021: , odotamme lähtöpäiviä vuodelle 2021

Alaska Moottoripyörämatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 10 pv: 6059 € / hlö

Päivä 1:
Saapuminen Anchorageen ja majoittuminen. Illalla yhteinen illallinen muun ryhmän kanssa.

Päivä 2: Anchorage-Seward (208km)
Eeppinen road trip alkaa erästä Alaskan vaikuttavinta maisemareittiä pitkin. Päivän aikana ohitetaan Portage -jäätikkö ja Kenaijärvi ja saavutaan Sewardin pikkukaupunkiin. halutessasi voit patikoida Exit -jäätikölle tai vaikkapa osallistua veneretkelle ihastelemaan Prince William Soundin jäätiköitä.

Päivä 3: Seward-Talkeetna (384km)
Tänään palataan hieman takaisin päin ja jatketaan kohti Talkeetnan kaupunkia, jonka pormestarina vuosina 1997-2017 toimi kissa nimeltä Stubbs. Kaupunki sijaitsee Susitna ja Talkeetna jokien risteyksessä ja on täydellinen paikka erilaisille ulkoilma-aktiviteeteille.

Päivä 4: Talkeetna-Fairbanks (440km)
matka pohjoiseen kulkee ihastuttavan Denalin kansallispuiston ohitse ja sään salliessa voi nähdä muiden vuortenhuippujen ylle kohoavan Denali-vuoren. Illaksi saavutaan Fairbanksiin, Sisä-Alaskan suurimpaan kaupunkiin.

Päivä 5: Fairbanks
Lepopäivä, jonka aikana voit vaikka vain rentoutua Fairbanksiin tutustuen tai tehdä reissun Napapiirille, joka sijaitsee reilu 300 kilometriä kaupungin pohjoispuolella.

Päivä 6: Fairbanks-Paxson (280km)
Paluu kohti Anchoragea alkaa pitkin Richardson Highwayta, seuraillen Tanana jokea.

Päivä 7: Paxson-Valdez (304km)
Matka jatkuu kohti Valdezia, joka sijaitsee Worthingtonin jäätikön läheisyydessä.

Päivä 8: Valdez-Sutton (312km)
Päivän ajoreitti kulkee halki Thompsonin solan Glenn Highwaylle ja maisemat ovat täälläkin silmiä hivelevät, näet jäätiköitä ja rosoisia vuoria.

Päivä 9: Sutton-Anchorage (176km)
Viimeisenä ajopäivänä palataan Anchorageen ja pyörien palauttamisen jälkeen nautitaan vielä yhteinen illallinen, jutellaan upeasta ja ikimuistoisesta reissusta ja nostetaan maljoja uusien ystävien kanssa, joihin tulee varmasti pidettyä yhteyttä tulevaisuudessakin.

Päivä 10:
Paluu kotimaahan, monta kokemusta rikkaampana.

Alaska Moottoripyörämatka


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsingistä
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Moottoripyörä, bensa ajopäivinä, ajotakki
* Majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa
* Aamiaiset hotelleissa
* Tervetuloillallinen, jäähyväisillallinen
* Opastus
* Matkatavaroiden kuljetuspalvelu
* Kansallispuistojen pääsymaksut

Hintaan ei sisälly:
* Bensa vapaapäivänä Fairbanksissa

Lisämaksusta:
* Lisäyöt Anchoragessa matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >