Hollanti Amsterdam opastettuna 25.-28.4.2025

Amsterdam on taas tulppaaneita tulvillaan, näet kevättulppaaneja kukoistamassa kanavien reunalla jokialuksella seilatessasi. Varaa matkat Amsterdamiin >

Hollanti Amsterdam opastettuna 25.-28.4.2025

On tulppaaneita tulvillaan…

Kevättulppaaneja kukoistamassa kanavien reunalla matalien jokialusten seilatessa hitaasti ohi. Mitä tulee mieleen? No mitäpä muutakaan kuin Amsterdam, Hollannin pääkaupunki. Amstel-joen varrella sijaitsevan Amsterdamin keskiaikainen vanhakaupunki tarjoaa runsaasti ostosmahdollisuuksia sekä erilaisia kulttuuri- ja taidekohteita. Toisaalta myös kaupungin muissa osissa on oma leimansa: etelässä on museokortteli ja puistoja rentoutumiseen, kanaalin ympärillä on useita temaattisia puistoalueita ja eläintarha. Amsterdam on valittu Unescon maailmanperintökohteeksi juuri ihastuttavan arkkitehtuurinsa ja 1500 siltansa ansiosta. Amsterdamin matkat suunnittelemme myös ryhmille.

Iloinen Amsterdam

Keväinen Amsterdam hurmaa kukkamerillä ja rennolla elämänmenollaan. Matkan aikana näet kauneimmat kanavat tyypillisine fasadeineen, Dam-aukion, ostoskadut, uivat kukkamarkkinat ja Rembrandt-aukion. Kanavien varrella voi ihastella kauniita taloja, vilkkaita kahviloita ja pieniä putiikkeja. Tällä matkalla tutuksi tulee Zaanse Schansin viehättävä ulkoilmamuseo, jossa pääset tutustumaan perinteiseen hollantilaiseen elämään. Osallistumme myös Hollannin suurimpaan juhlaan, Kuninkaan päivään, jolloin Amsterdam täyttyy juhlavasta tunnelmasta, markkinoista ja katutapahtumista. Kanavaristeilyllä näemme kaupungin tärkeimmät nähtävyydet vedestä käsin. Matkasi huipentuu ainutlaatuiseen kukkaloistoon Keukenhofissa, joka on matkamme kohokohta. Täällä voit ihailla värikkäitä kukkakenttiä ja taidokkaasti suunniteltuja puutarhoja. Keukenhof on erityisen tunnettu tulppaaneistaan, mutta siellä on myös laaja valikoima muita kukkia ja kasveja.

Hollannissa naposteltavaa

Hollannilla on monia herkullisia ja perinteisiä ruokia, jotka ovat suosittuja paikallisten keskuudessa. Maa on tunnettu juustostaan, ja siellä tuotetaan monia maailman kuuluisimpia juustoja, kuten Gouda ja Edam. Juustoja nautitaan usein sellaisenaan, leivän päällä tai erilaisissa ruokalajeissa. Bitterballen taas ovat pieniä, pyöreitä lihapalleroita, jotka on täytetty paksulla ragulla (lihakastike) ja friteerattu rapeiksi. Ne ovat suosittuja baariruokia ja naposteltavia, ja ne tarjoillaan usein sinapin kera. Jälkiruoaksi kahvin kera maistuu Stroopwafel – makea herkku, joka koostuu kahdesta ohueksi paistetusta vohvelista, joiden välissä on karamellimainen siirappi. Täydellinen hemmotteluherkku on hollantilainen paksu, täyteläinen piirakka, joka on täytetty kanelilla maustetuilla omenoilla ja tarjoillaan usein kermavaahdon kera.

Hollanti Amsterdam kaupunkiloma

 

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Matkan hinta:
1.295 €/hlö  kahden hengen huoneessa
1.635 €/hlö yhden hengen huoneessa

 Matkaohjelma

25.4.2025 Helsinki – Amsterdam 08:10-09:45
28.4.2025 Amsterdam – Helsinki 18:45-22:05

Perjantai 25.4.2025

Matka alkaa lennolla Helsingistä Amsterdamiin. Saavuttuamme Amsterdamiin, siirrymme Zaanse Schansiin, viehättävään ulkoilmamuseoon, joka esittelee perinteistä hollantilaista elämää 1700- ja 1800-luvuilta. Alueella on historiallisia tuulimyllyjä, puurakennuksia ja käsityöläispajoja. Vierailun aikana on mahdollisuus nauttia omakustanteinen lounas alueen ravintoloissa tai kahviloissa. Zaanse Schansissa tutustumme alueeseen ja osallistumme tuulimyllyvierailulle, joka tarjoaa ainutlaatuisen näkymän hollantilaisen teknologian historiaan. Teemme lyhyen kaupunkikierroksen Zaansessa. Paluumatkalla hotellille opas antaa hyvän yleiskuvan kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten kuuluisista kanavista, historiallisista rakennuksista ja vilkkaista ostoskaduista. Päivän päätteeksi majoitumme hotelliin.

Lauantai 26.4.2025

Aamiaisen jälkeen suuntaamme oppaan kanssa julkisella liikenteellä keskustaan. Menemme kanavaristeilylle, joka tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman Amsterdamin kauniisiin kanaviin ja arkkitehtuuriin. Risteilyn aikana voit ihailla kauniita historiallisia rakennuksia, siltoja ja kaupungin ainutlaatuista kanavajärjestelmää, joka on UNESCOn maailmanperintökohde.

Sunnuntai 27.4.2025

Aamiainen hotellissa.
Tämä on omatoiminen päivä. Kaupungissa juhlitaan Kuninkaan päivää, joka on Alankomaiden kansallispäivä ja yksi vuoden suurimmista juhlista. Kaupunki täyttyy juhlavasta tunnelmasta, musiikista, markkinoista ja katutapahtumista. Meille on varattu julkisen liikenteen liput, joilla voimme liikkua kaupungissa vapaasti ja nauttia päivän tapahtumista omassa tahdissamme.

Tämä päivä on omistettu omatoimiselle tutustumiselle Amsterdamiin. Kaupungissa on lukuisia museoita, kuten Van Gogh -museo, Rijksmuseum ja Anne Frankin talo, jotka tarjoavat syvällisen katsauksen taiteeseen ja historiaan. Voit myös tutustua kaupungin monipuolisiin ostosmahdollisuuksiin, nauttia paikallisista herkuista kahviloissa ja ravintoloissa tai yksinkertaisesti vaellella pitkin kaupungin kauniita katuja ja kanavia.

 Maanantai 28.4.2025

Aamiaisen jälkeen suuntaamme oppaamme kanssa Keukenhofiin, maailman suurimpaan kukkapuutarhaan. Tämä henkeäsalpaavan kaunis puutarha on tunnettu erityisesti tulppaaneistaan, mutta siellä on myös laaja valikoima muita kukkia ja kasveja. Vierailu Keukenhofissa on unohtumaton kokemus, jossa voi nauttia värikkäistä kukkakentistä, tuoksuvista puutarhoista ja taidokkaasti suunnitelluista maisemista. Puutarhavierailun jälkeen suuntaamme suoraan Amsterdamin Schipholin lentokentälle ja aloitamme paluumatkan kohti Helsinkiä.

Alankomaat Hollanti Hotel Casa Amsterdam

Hotel Casa Amsterdam on moderni hotelli, joka sijaitsee Amsterdamin Amstel-rautatieasemaa vastapäätä, lyhyen kävelymatkan päässä monista suosituista nähtävyyksistä.

Lue lisää
Alankomaat Hollanti Amstedram tekemistä ja käyntikohteita

Amstedram tekemistä ja käyntikohteita

* Anne Frankin talo

Kuuluisan juutalaistytön ja hänen perheensä piilopaikka toisen maailmansodan aikana. Anne Frankin tarina on todella koskettava. Hänen päiväkirjansa antaa äänen miljoonille holokaustin uhreille ja muistuttaa meitä historian kauheuksista. Anne Frankin talo Amsterdamissa on tärkeä paikka, jossa voi oppia lisää hänen elämästään ja holokaustin tapahtumista, ja samalla se toimii muistutuksena ihmisoikeuksien ja suvaitsevaisuuden tärkeydestä. On hienoa, että hänen tarinansa kautta voidaan lisätä tietoisuutta ja ymmärrystä, jotta vastaavia tragedioita ei koskaan enää tapahtuisi. Nähtävyys on hyvin suosittu, joten paikalla kannattaa olla heti aamusta, museo aukeaa klo 9.00.

* Amsterdamin kanavaristeily
Kanavaristeily Amsterdamin kanavilla on rentouttava ja informatiivinen tapa nähdä kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Risteilyn aikana voit ihailla kauniita historiallisia rakennuksia, siltoja ja kaupungin ainutlaatuista kanavajärjestelmää, joka on UNESCOn maailmanperintökohde.

* Dam-aukiolla sijaitsee kuninkaallinen palatsi

Amsterdamin kiireisin ostoskatu on Kalverstraat. Kalverstraat alkaa Muntpleiniltä ja jatkuu Dam-squarelle saakka, jossa sijaitsee kuninkaallinen palatsi.

* Diamond Museum
Timanttimuseossa pääset jyvälle, miten jo miljardeja vuosia sitten syntyneet hiiliatomit päätyvät timanteiksi koruihin. Museossa on esillä myös hyvin prameaa korusettiä, arvokkaita ja kimaltavia kruunuja, kaulakoruja ja muita kuuluisia timanttiluomuksia. Museossa pääsee myös tutustumaan miten tämä maailman kovin materiaali hiotaan loisteliaaksi ja sädehtiväksi.

* Heineken Experience
Heinekenin kuuluisa olutpanimo avattiin Amsterdamissa jo vuonna 1864 ja nykyisin vanhassa panimorakennuksessa pääsee tutustumaan oluen valmistukseen. Kierros kestää noin 90min.

* House of Bols
Kierros liköörien maailmassa. Kierroksen jälkeen on mahdollista osallistua myös Cocktail-työpajaan, jossa ammattilaisten johdolla harjoitellaan herkullisten drinkkien oikeaoppista valmistusta.

* Nemo on Paikallinen Heureka, eli tiedemuseo. Sopii niin lapsille kuin aikuisille.

* Rijksmuseum

Hollannin kansallismuseo. Museon vuosikymmenen kestänyt remontti on vihdoin valmis! Kuningatar Beatrix avasi museon juhlallisin menoin 13.4.2013, viimeisenä virallisena edustustehtävänään ennen kuin valta vaihtuu hänen pojalleen Willem-Alexanderille. Museon nettisivulla voi etukäteen käydä tutustumassa näytelyyn, taiteilijoihin ja heidän teoksiinsa. Sivustolla on mahdollista myös suunnitella kulkureitti museossa omien mieliteostensa mukaan.

* Van Gogh -museo

Esillä Vincent van Goghin taidetta, luonnollisesti. Van Goghin jälki-impressionistisen taiteen lisäksi museossa voi ihailla hollantilaisen arkkitehdin Martien van Goorin sekä japanilaisen modernia arkkitehtuuria esittävän taiteilija Kisho Kurokawan töitä. Museon remontti on juuri saatu valmiiksi ja näyttelyn parhaat palat on palautettu The Hermitage -museosta omille paikoilleen.

* Vondelparkissa Piknik

Vondelpark on Amsterdamin Central Park. Aurinkoisena kesäpäivänä on ihanaa ottaa eväät mukaan ja mennä istuskelemaan puisoon, lukea kirjaa tai vain nauttia tunnelmasta. Vondelparkin piknik tuntuu olevan myös paikallisten lempipuuhaa, joten väkeä riittää.

* Keukenhof ja kukkahuutokauppa Flora Holland
Keukenhof sijaitsee Lissessä, noin puolen tunnin bussimatkan päässä Amsterdamista, jossa värikkäiden kevätkukkien vetovoima on vastustamaton. Maailman tunnetuin sipulikukkanäyttely Alankomaiden Keukenhof on auki vain pari kuukautta vuodessa, mutta silti siellä ehtii vierailla lähes miljoona kukkien ystävää. Alueella voi myös lisämaksua vastaan hypätä veneeseen, joka kiertää pienen lenkin tulppaani-istutusten keskellä.

* Aalsmeerin kukkahuutokauppa ja juuston valmistus
Lähtö hotellista – vierailu Aalsmeerin kukkahuutokaupassa – ajo edelleen Woerdenin kaupunkiin (noin 45min ajo) – tutustuminen  Reypenaerin juustonmaistajaistalon juustojen kypsyttamöön (vanha varastotalo, jossa juustot kypsytetaan vanhojen perinteisten menetelmien mukaan); noin tunnin kierros & maistajaiset. Tutustuminen Woerdenin kaupungin vanhaan keskustaan – paluu takaisin Amsterdamiin (ajo noin 1,5h)

Edam ja Volendam Tutustumiskierros & maistajaiset
Amsterdamissa Lounas lisämaksusta, suositellaan hotelli Spaanderia.

Alankomaat/Hollanti

Alankomaat/Hollanti tunnetaan tuulimyllyjen, tulppaanien, kanavien, puukenkien ja suvaitsevaisuuden maana. Suuri osa maata on valloitettu mereltä. Hollantilaiset ovat taistelleet veden kanssa vuosisatoja rakentaen patoja ja kuivaten järviä.
Pääkaupunki: Amsterdam
Virallinen kieli: Hollanti
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Finnairin suorat reittilennot veroineen
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa Htl Casa Amsterdam****
* Aamiaiset hotellissa
* Kaupunkikiertoajelu tulokuljetuksen yhteydessä opastettuna
* Zaanse Schans -lippu
* Kanavaristeily
* Keukenhof-lippu
* 48 tunnin julkisen liikenteen lippu (la ja su)
* Paluukuljetus lentoasemalle

Lisämaksusta:

* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Varaus- ja peruutusehdot:

Matkan ennakkomaksu 500 € erääntyy 2 viikon sisällä varauksesta.
Loppusuoritus erääntyy 2 kk ennen matkaa.
Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat 150 €/henkilö.
89 vrk – 57 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään 250 €.
56 vrk – 31 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään varausmaksu 500 €.
Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään matkan täysi hinta.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Varaa matka