Hollanti Amsterdam ryhmille

Lähtekää tutustumaan hollantilaiseen elämäntapaan Amsterdamiin!! Amsterdam ohjelmallinen ryhmämatka

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Hollanti Amsterdam ryhmille

Silmiähivelevän kauniit kukkameret

Keväinen Amsterdam hurmaa kukkamerillä ja rennolla elämänmenollaan. Matkan aikana näet kauneimmat kanavat tyypillisine fasadeineen, Dam-aukion, ostoskadut, uivat kukkamarkkinat ja Rembrandt-aukion. Matkasi huipentuu ainutlaatuiseen kukkaloistoon Keukenhofissa.

Amsterdam ryhmille

Vierailemme Delftissä, joka on maailmankuulu käsinmaalatusta ”Delftin sinisestä” keramiikasta (Delfts blauw).

 

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 995 € /hlö
Yhdenhengen huoneessa 1175 € / hlö 

Matkaohjelma:

1 pv
Kuljetus hotellille  & kaupunkikierros

Opas ja bussi ovat ryhmää vastassa lentokentän tuloaulassa, matka jatkuu keskustaan, jossa teemme kaupungin panoraamakierroksen ja saavumme hotellille.

Kaupunkikiertoajelun aikana nähdään bussista käsin Amsterdamin mielenkiintoisimmat nähtävyydet kuten Dam-aukio ja Kuninkaallinen palatsi, kaupungin pohjoisosat, entinen juutalainen kaupunginosa Waterlooplein-aukion ympäristössä sekä aukion kuuluisa kirpputori, Amstel-joki ja joen yli johtava kuuluisa ”Laiha Silta”. Käynti myös Coster Diamonds timanttihiomolla. 

”Bun in a boat” -lounasristeily
Risteily Amsterdamin kanavilla on aina elämys – ja sen voi tehdä maisemien ohella samalla myös lounaasta nauttien. Risteily voi alkaa ja päättyä eri paikasta ydinkeskustassa, sovitun ohjelman mukaan.

* risteilyn ajan tarjolla juomia: viiniä, olutta, virvoitusjuomia, kahvia, teetä
* ryhmän minimikoko 20 hlö; ryhmälle on varattu yksityisvene.
Risteilyn jälkeen k
uljetus hotellille.  

2 pv
Aamiainen hotellilla. Lähtö bussilla Aalsmeerin kukkahuutokauppaan Flora Hollandiin, josta lähtevät lukemattomat kukat matkaan myytäviksi eri puolille maailmaa. Flora Hollandista matka jatkuu Keukenhofin puutarhaan, joka sijaitsee Lissessä n 35 km päässä Amsterdamista. Keukenhof on maailman suurin kukkapuutarha. Puutarhaan istutetaan joka kevät huikeat n. 7 miljoonaa kukkasipulia. Tämä satumainen puutarha on näkemisen arvoinen juuri huhtikuun alkupuoliskolla, kun kukkaloisto hehkuu kaikissa väreissään.

Sisäänpääsymaksut sisältyvät matkan hintaan. Kuljetus hotellille ja yöpyminen.
Amsterdam_kukat1_800x600

3 pv
Aamiainen hotellilla.

Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Delfin pikkukaupunkia, joka on tunnettu sinisestä posliinistaan. Vierailemme 1600-luvulla perustetussa posliinitehtaassa, jossa tutustumme tehtaan historiaan, tuotteiden valmistukseen sekä näemme taitavat posliininmaalaajat työssään. Paluumatkalla ajamme Noordwijkin merenrantakaupungin kautta, jossa voimme ihailla kauniita maisemia.

4 pv
Clara Marian vierailu ja Juusto & viinilounas

Aamiaisen jälkeen lähtö hotellista, otamme matkatavarat mukaan bussiin. Lähdemme paluupäivän retkelle Clara Mariaan oppaan johdolla.

Clara Maria, tutustumiskierros & lounas (kesto 2h)

Clara Maria on 150 vuotta toiminut maatila Amstelveenissa, Amsterdamin keskustasta lounaaseen. Vanha alkuperäinen tallirakennus on muutettu puukenkäverstaaksi ja juustolaksi, molemmissa tuotteet valmistuvat edelleen perinteisin menetelmin. Juustolassa vastalypsetty maito kootaan suureen sammioon, jossa tilan Gouda-juustot saavat alkunsa; joukkoon lisätään mausteeksi vaikkapa valkosipulia, mustapippuria, sinapinsiemeniä, yrttejä, kuminaa jne. Kierroksen aikana mahdollisuus tietysti myös maistiaisiin. Puukenkäverstaalla voi nähdä koko prosessin ’halosta kengäksi’, käsityöläisillä edelleen vanhat työkalut käytössä. Valmiita tuotteita – juustoja sekä puukenkiä – voi ostaa tilan matkamuistomyymälästä. Nautimme kevyen  Clara Marian juusto & viini lounaan.

Lounaan jälkeen ajamme lentokentälle ja paluumatkamme Helsinki-Vantaalle alkaa.

Drink_Wine and Cheese still life_400x300


Alankomaat Hollanti Amstedram tekemistä ja käyntikohteita

* Risteily Amsterdamin kanavilla on aina elämys – ja sen voi tehdä maisemien ohella samalla myös lounaasta nauttien.

* Heineken Experience
Heinekenin kuuluisa olutpanimo avattiin Amsterdamissa jo vuonna 1864 ja nykyisin vanhassa panimorakennuksessa pääsee tutustumaan oluen valmistukseen. Kierros kestää noin 90min.

* Keukenhof ja kukkahuutokauppa Flora Holland
Keukenhof sijaitsee Lissessä, noin puolen tunnin bussimatkan päässä Amsterdamista, jossa värikkäiden kevätkukkien vetovoima on vastustamaton. Maailman tunnetuin sipulikukkanäyttely Alankomaiden Keukenhof on auki vain pari kuukautta vuodessa, mutta silti siellä ehtii vierailla lähes miljoona kukkien ystävää. Alueella voi myös lisämaksua vastaan hypätä veneeseen, joka kiertää pienen lenkin tulppaani-istutusten keskellä.

* Aalsmeerin kukkahuutokauppa ja juuston valmistus
Lähtö hotellista – vierailu Aalsmeerin kukkahuutokaupassa – ajo edelleen Woerdenin kaupunkiin (noin 45min ajo) – tutustuminen  Reypenaerin juustonmaistajaistalon juustojen kypsyttamöön (vanha varastotalo, jossa juustot kypsytetaan vanhojen perinteisten menetelmien mukaan); noin tunnin kierros & maistajaiset. Tutustuminen Woerdenin kaupungin vanhaan keskustaan – paluu takaisin Amsterdamiin (ajo noin 1,5h)

* Tutustumiskierros & maistajaiset -Edam ja Volendam
Amsterdamissa Lounas lisämaksusta, suositellaan hotelli Spaanderia.

* Van Gogh -museo

Esillä Vincent van Goghin taidetta, luonnollisesti. Van Goghin jälki-impressionistisen taiteen lisäksi museossa voi ihailla hollantilaisen arkkitehdin Martien van Goorin sekä japanilaisen modernia arkkitehtuuria esittävän taiteilija Kisho Kurokawan töitä. Museon remontti on juuri saatu valmiiksi ja näyttelyn parhaat palat on palautettu The Hermitage -museosta omille paikoilleen.

* Rijksmuseum

Hollannin kansallismuseo. Museon vuosikymmenen kestänyt remontti on vihdoin valmis! Kuningatar Beatrix avasi museon juhlallisin menoin 13.4.2013, viimeisenä virallisena edustustehtävänään ennen kuin valta vaihtuu hänen pojalleen Willem-Alexanderille. Museon nettisivulla voi etukäteen käydä tutustumassa näytelyyn, taiteilijoihin ja heidän teoksiinsa. Sivustolla on mahdollista myös suunnitella kulkureitti museossa omien mieliteostensa mukaan.

* Anne Frankin talo

Kuuluisan juutalaistytön ja hänen perheensä piilopaikka toisen maailmansodan aikana. Nähtävyys on hyvin suosittu, joten paikalla kannattaa olla heti aamusta, museo aukeaa klo 9.00.

* Piknik Vondelparkissa

Vondelpark on Amsterdamin Central Park. Aurinkoisena kesäpäivänä on ihanaa ottaa eväät mukaan ja mennä istuskelemaan puisoon, lukea kirjaa tai vain nauttia tunnelmasta. Vondelparkin piknik tuntuu olevan myös paikallisten lempipuuhaa, joten väkeä riittää.

* Dam-aukiolla sijaitsee kuninkaallinen palatsi

Amsterdamin kiireisin ostoskatu on Kalverstraat. Kalverstraat alkaa Muntpleiniltä ja jatkuu Dam-squarelle saakka, jossa sijaitsee kuninkaallinen palatsi.

* Nemo on Paikallinen Heureka, eli tiedemuseo. Sopii niin lapsille kuin aikuisille.

* House of Bols
Kierros liköörien maailmassa. Kierroksen jälkeen on mahdollista osallistua myös Cocktail-työpajaan, jossa ammattilaisten johdolla harjoitellaan herkullisten drinkkien oikeaoppista valmistusta.

* Diamond Museum
Timanttimuseossa pääset jyvälle, miten jo miljardeja vuosia sitten syntyneet hiiliatomit päätyvät timanteiksi koruihin. Museossa on esillä myös hyvin prameaa korusettiä, arvokkaita ja kimaltavia kruunuja, kaulakoruja ja muita kuuluisia timanttiluomuksia. Museossa pääsee myös tutustumaan miten tämä maailman kovin materiaali hiotaan loisteliaaksi ja sädehtiväksi.

Nova Hotel 3* hotel

Nieuwezijds Voorburgwal 276, 1012 RS Amsterdam

Tel: +31 20 623 00 66

Web:www.novahotel.nl3-tähden hotelli koostuu viidestä vanhasta - tyypillisestä amsterdamilaisesta - rakennuksesta. Sijainti ydinkeskustassa erään pääkadun varrella, noin 10 minuutin kävelymatka rautatieasemalta. Dam-aukio, Kuninkaallinen palatsi sekä ostoskadut vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Hotellin ympäristössä on paljon viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita. Hotellissa 61 huonetta, joissa kylpyhuone, TV, puhelin; osassa huoneista myös jääkaappi. Hotellissa on hissi ja langaton internetyhteys; täysin savuton hotelli.

Majoitukset kahden ja yhden hengen huoneissa sisältäen aamiaiset

Amsterdam in a sunny summer_800x600

 

Alankomaat/Hollanti tunnetaan tuulimyllyjen, tulppaanien, kanavien, puukenkien ja suvaitsevaisuuden maana. Suuri osa maata on valloitettu mereltä. Hollantilaiset ovat taistelleet veden kanssa vuosisatoja rakentaen patoja ja kuivaten järviä.
Pääkaupunki: Amsterdam
Virallinen kieli: Hollanti
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Finnairin lennot Helsinki – Amsterdam – Helsinki
* Lentolippuihin tulevat lentokenttäverot
* Ohjelman mukaiset kuljetukset ja retket
* Ohjelman mukaisen matkaopastuksen
* Ohjelman mukaiset ruokailut
* Ohjelman mukaiset sisäänpääsymaksut
* Majoituksen joko kahden tai yhden hengen huoneissa
* Kukkahuutokauppa Flora Holland ja Keukenhof pääsylippuineen
* Delftin posliinitehdas
* Clara Marian juusto- ja puukenkätehdas
* Suomalainen opas Amsterdamissa, saatavuuden mukaan.

Hinnat sitoumuksetta.
Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Ryhmille minimi 20 henkilöä.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.