Arabiemiraatit Dubain risteily Royal Caribbean Jewel of the Seas 7 yön risteily

Aavikon paahtava kuumuus, uniikki vieraanvaraisuus ja valkoiset hiekkarannat tekevät lomasta ikimuistoisen. Varaa Dubain risteily >

Arabiemiraatit Dubain risteily Royal Caribbean Jewel of the Seas 7 yön risteily

Risteilyä ja hiekkadyynejä

Aavikon paahtava kuumuus, uniikki vieraanvaraisuus ja valkoiset hiekkarannat tekevät lomasta ikimuistoisen. Dubain risteily tarjoaa kokemuksia löytyy jokaiselle, haluatpa sukeltaa upeissa koralleissa Muscatissa tai shoppailla valtavassa  Dubain Mall of Emirates -ostoskeskuksessa, jossa on yli 200 liikettä. Täältä löydät myös maailman ainoan sisähiihtokeskuksen,  jota on vaikea uskoa todeksi kunnes sen näkee omin silmin. Abu Dhabissa on maailman kahdeksanneksi suurin moskeija, Sheikh Zayed,  joka on ehdottomasti vierailun arvoinen.

Risteily ja aavikkosafari

Dubain tunnettua maamerkkiä, Burj Al Arabia ei voi olla huomaamatta. Burj Al Arab on maailman ainoa 7 tähden hotelli. Tämän Dubain risteilyn aikana tulet varmasti nauttimaan makuelämyksistä ja herkullisesta gourmet-ruoasta. Risteilystä tekee täydellisen aavikkosafari korkean aurinkosuojakertoimen, hatun ja aurinkolasien kera – todellinen arabikokemus!

Arabiemiraatit Dubain risteily Royal Caribbean Splendour 7 yön risteily

Royal Caribbeanin hintaan kuuluu aina: kaikki ruokailut • viihde ja aktiviteetit • ulkoilmaelokuvateatteri • kiipeilyseinä • huonepalvelu • minigolf • kuntosali

Risteilyn reitti vaihtelee hieman eri lähdöillä, matkakohteina on muun muassa Muscat, Sir Bani Yan, Doha, Bahrain ja Abu Dhabi.

Lähdöt: 

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Arabiemiraatit Dubain risteily Royal Caribbean Splendour 7 yön risteily

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Laiva: Jewel of the Seas

 

Royal Caribbean Jewel of the Seas

Royal Caribbeanin Jewel of the Seas aloitti liikennöinnin vuonna 2004 ja se uusittiin vuonna 2011. 293 metriä pitkällä aluksella on 1055 hyttiä ja sinne mahtuu 2100 matkustajaa.

Lue lisää
Royal Caribbean

Retket

Kun astut laivaan sinulla on paljo muutakin tekemistä kuin jonottaa retkivarauksia yms. Onneksi voit suunnitella ja varata kaiken jo ennen matkalle lähtöä Cruise Plannerissa, voit lukea lisää ja varata:
* Retkiä
* Erikoisravintoloita
* Spa-hoitoja
* Juomapaketteja
* ja paljon muuta

Varataksesi palveluita Cruise Plannerissa sinun täytyy kirjautua sisään varausnumerollasi.

Royal Caribbeanin risteilyt kattavat yli 300 upeaa matkakohdetta kautta maailman. Risteilyllä pääset uuteen satamaan ja kohteeseen lähes joka päivä. Jokaisessa kohteessa on tarjolla laaja valikoima retkiä. Retkiä johtavat tunnetut, ammattimaiset matkanjohtajat, joilla on vahva paikallistuntemus. Näin voit parhaiten kokea jokaisen matkakohteen kiehtovuuden ja käydä nähtävyyksillä, jotka jäisivät muuten näkemättä.

Näin varaat retken: 
Voit varata retket jo ennen risteilyä Royal Caribbeanin amerikkalaisilta sivuilta. Retkistä löydät myös lisätietoa osoitteesta www.royalcaribbean.com. Varattu retki tulee maksaa suoraan ko sivuilla luottokortilla.

Voit myös olla meihin yhteydessä numeroon 05 211 1600 tai lähettää sähköpostiviestin toimistoomme.

Retkiä voi myös varata laivalla. Kaikilla laivoilla on oma retkitiski. Suosittelemme kuitenkin retkien varaaamista ennen matkaasi (viimeistään 11 päivää ennen lähtöä), jotta saat varmasti paikan toivomillesi retkille.

Täällä näet luettelon kaikista retkistä:
Lue tai tulosta luettelo retkistä jotka ovat tarjolla juuri sinun risteilylläsi

Retkiä liikuntarajoitteisille vieraille:
Retkemme liikuntarajoitteisille vieraille, ”Easy Tours” ovat tarkoitettu ainoastaan pyörätuolissa oleville jotka tarvitsevat apua siirtymään tuolistaan. Retken tarkemmassa kuvauksessa on mainittu tarkemmin mahdolliset rajoitteet.

Ennakkorekisteröinti
Amerikkalaiset viranomaiset vaativat että rekisteröit henkilötietosi risteillessäsi Royal Caribbeanilla. Online lähtöselvityksen myötä viranomaiset saavat tarvitsemansa tiedot, ja vältyt täyttämästä papereita ennen laivalle siirtymistä. Jos näitä tietoja ei ole rekisteröity, asiasta voi aiheutua viiveitä tai sinulta evätään pääsy maahan tai pääsy laivalle.

Säästät siis aikaasi ja voit aloittaa lomasi aikaisemmin, tekemällä lähtöselvityksen etukäteen. Voit täyttää henkilötietosi internetissä aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 4 päivää ennen matkalle lähtöä. USA:han tai USA:n kautta matkustavat tarvitsevat myös ESTAn (Electronic System for Travel Authorization).

Pidä nämä asiakirjat ja tiedot esillä, kun teet lähtöselvityksen:
* Risteilytiedot (varausnumero, laivan nimi, lähtöpäivämäärä)
* Koko nimi ja passitiedot (passin numero ja voimassaolo), koskee koko matkaseuruetta
* Tietoa siirtymisestä risteilylle/risteilyltä
* Yhteyshenkilö kotona (mahdollisen hätätilanteen varalta)
* Luottokorttitietosi (jos haluat maksaa luottokortilla risteilyn aikana)

Näiden tulee olla valmiina saapuessasi satamaan:
* Passi (voimassa vähintään kuusi kuukautta risteilyn jälkeen)
* Risteilylippu tai SetSail Pass (jonka voi tulostaa tehtyäsi Online lähtöselvityksen)
* Luottokortti (tai matkashekit/käteinen USD) maksaaksesi laivalla

Ennakkorekisteröityminen USA:ta varten
12. tammikuuta 2009 alkaen Visa Waiver -ohjelmaan osallistuvien maiden kansalaisten on haettava ESTA-lupaa (Yhdysvaltain matkustuslupa), jotta he voisivat saada maahantuloluvan Yhdysvaltoihin. Maahantuloluvan nimi on Electronic System for Travel Authorization (ESTA). Voit olla yhteydessä Yhdysvaltain lähetystöön lisätietoja varten. Huom! Tämä tieto voi muuttua, ja siksi tulee hyvissä ajoin ennen matkaa varmistaa että tieto edelleen on ajan tasalla.

Rekisteröidy ESTAa varten tässä

Hinta alk  1395 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä
* 7 yön risteily
* Kaikki ruokailut
* Viihdepalveluiden ja aktiviteettien käyttö
* Ulkoilmaelokuvatetterin esitykset
* Huonepalvelu
Alkaen hinta on per henkilö jaetussa kahden hengen sisähytissä. Hinta sisältää kaikki ateriat, verot ja pakolliset palvelumaksut. Rajoitettu määrä paikkoja.

 

Ateriat
Kaikilla laivoillamme on valikoima ravintoloita ja kahviloita, jotka tyydyttävät vaativimmatkin makuhermot. Valittavinasi ovat pitkin päivää nautittavat yksinkertaiset välipalat tai gourmet-illalliset ravintoloissamme. Suurin osa vaihtoehdoista kuuluu matkan hintaan. Erikoisravintoloissamme nautit korkeatasoisesta ruoasta ja palvelusta pientä kattausmaksua vastaan. Huonepalvelu on käytettävissäsi vuorokauden ympäri.

*Huonepavelussa klo 24.00 ja 05.00 välillä pieni lisämaksu.

Juomat
Laivoillamme tarjoillaan vettä, mehua, kahvia, teetä yms. juomia, jotka ovat maksuttomia. Jos haluat ostaa muita virvoitusjuomia; kuten alkoholijuomia, limuja, erikoiskahvia tai tuorepuristettua mehua, ne maksetaan SeaPass -kortilla, jonka saat sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Viihde
Risteillessäsi laivoillamme nautit matkan hintaan sisältyvästä laajasta valikoimasta viihde-esityksiä sekä päivisin että iltaisin.
Viihdetarjontaamme kuuluu muun muassa:

 • Broadway-musikaalit
 • Upeat jääshowt
 • Uimahyppyesitykset
 • Elävää musiikkia
 • Paraatit
 • Stand up -komiikkaa
 • Elokuvat
 • Yökerhot
 • Karaoke

Huomioithan, että tarjonta vaihtelee laivoittain.

Aktiviteetit
Laivoillamme on laaja tarjonta aktiviteetteja, joista suurin osa sisältyy matkan hintaan.

Tarjontaamme kuuluu muun muassa :

 • Kiipeilyseinä
 • Zip Line
 • FlowRider®
 • Luistelurata
 • Useita uima-altaita ja porealtaita
 • H2O Zone℠ ja Splashaway Bay, vesileikkipuisto lapsille
 • Kuntoilukeskus, jossa kuntopyöriä, juoksumattoja, voimaharjoittelulaitteita, vapaita painoja sekä ohjattuja tunteja (ohjatuista tunneista osa sisältyy risteilyn hintaan)
 • Elokuvateatteri
 • Kori- ja lentopallokenttä
 • Minigolf ja golf-simulaattori
 • Karuselli

Huomioithan, että tarjonta vaihtelee laivoittain.

Lapset ja nuoret
Onnistuneen perheloman edellytys on hyvin viihtyvät lapset. Tämän olemme ottaneet vakavasti luodessamme Adventure Ocean® -ohjelmaa kaikenikäisille lapsille, vauvoista teineihin, joille löytyy mielenkiintoista tekemistä jokaiselle päivälle. Jopa silloin kun laiva on satamassa, ja haluat lähteä retkelle tai viettää hieman aikaa ilman lapsia. Voit rentoutua tietäen, että Adventure Ocean® -henkilökuntamme pitää hyvää huolta samanikäisten leikkikavereiden seurassa olevista lapsista. Ohjelma sisältyy risteilyn hintaan ellei toisin mainita.

Kaikilla Adventure Ocean® -ohjaajilla on kasvatustieteen tai jokin muu lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn sopiva korkeakoulututkinto, erityisosaamista sekä kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Lisäksi kaikilla ohjaajilla on ensiapu- ja hengenpelastuskoulutus. Adventure Ocean® -ohjelmamme on tarjolla jokaisella laivalla ja se on erityisesti suunniteltu eri ikäryhmiin kuuluvien lasten ja nuorten viihdyttämiseen.

Useilla ravintoloilla on omat ruokalistat lapsille.

Huomioithan, että tarjonta vaihtelee laivoittain.

Juomaraha
Kaikilla laivoillamme jätetään tarjoilu- ja hyttihenkilökunnalle tippiä. Palvelumaksu lisätään risteilyn hintaan jo matkaa varatessa. Tipit maksetaan Yhdysvaltain dollareina (noin 13,50 dollaria päivässä henkilöä kohden ja 16,50 dollaria päivässä sviitissä asuvaa henkilöä kohden). 18 prosentin palvelumaksu lisätään lisätään kaikkien juomaostojen sekä kauneus- ja terveyspalveluiden ostojen kuitteihin ja laskutetaan automaattisesti Sea Pass -tililtäsi.

Royal Caribbean

Huom! risteilyohjelman aikataulut ja kohteet saattavat vaihdella joiltain osin lähdöstä riippuen. Lopullinen ohjelma varmistuu varauksen teon yhteydessä. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjoushintaisia paikkoja rajoitettu määrä. Hinta ja reitti vahvistuu varauksen yhteydessä.

Passi ja viisumi
Haluamme muistuttaa, että on omalla vastuullasi huolehtia, että sinulla on asianmukainen passi sekä viisumi, jos sellainen on tarpeen. Viisumiin koskevissa kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä kyseessä olevan maan lähetystöön, edusustoon tai matkatoimistoon.

Peruutukset:
Jos sinä itse, tai joku matkaseurueestasi ei voi lähteä varatulle ja maksetulle matkalle, ole ystävällinen ja ilmoita asiasta meille välittömästi tiedon saatuasi.

Noudatamme Royal Caribbeanin peruutussääntöjä ja ehtoja:
Vähemmän kuin 48 tuntia ennen risteilyn lähtöä: 100% matkan hinnasta
13 päivää – 48 tuntia ennen risteilyn lähtöä: 50% matkan hinnasta
29 – 14 päivää ennen risteilyn lähtöä: Deposit (100 €) per henkilö
Enemmän kuin 30  päivää ennen risteilyn lähtöä: 50€ per henkilö

Jos joku hytin varanneista peruuttaa matkansa, ja seuralainen päättää matkustaa hytissä yksin, veloitamme hytistä yhden hengen lisämaksun. Tämä sääntö koskee myös yhden tai useamman hengen peruutuksia isoissa hyteissä.

Jos varaat lennot kauttamme, täytyy ne maksaa kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Erikoisehdot ovat voimassa lentojen peruutuksissa; Royal Caribbean/Kymenmatkat veloittaa todelliset kulut lennoista peruutusmaksuna. Kulut saattavat vaihdella lentoyhtiöittäin. Nämä kulut veloitetaan kaikissa tilanteissa, myös silloin, kun asiakas peruuttaa matkansa häntä kohdanneen, valmismatkalain 15 §:n 1 momentin 3-kohdan mukaisen, poikkeuksellisen olosuhteen (esim. matkalle lähdön estävän sairauden) vuoksi. Matkustajaa kehotetaan ottamaan mm. näitä tilanteita varten matkustajavakuutus ja tarkistamaan vakuutuksen riittävä kattavuus. Otathan meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä ja mahtaohjelmaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen matkareitti ja hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.