Argentiinan kiertomatka Buenos Airesista tulimaahan

Argentiinan kiertomatka – lähde mukaan ja koe Buenos Airesin kulttuuri, Ushuaian luonto ja El Calafaten jäätiköt. Argentiinan matka >

Argentiinan kiertomatka Buenos Airesista tulimaahan

Tulista tangoa ja pampan taikaa

Argentiinan kiertomatka: Buenos Aires | Ushuaia | El Calafate – Lisäviikko Mar del Platalla tai La Fronteralla

Argentiina ulottuu trooppisesta pohjoisesta aina Etelä-Amerikan antarktiseen eteläkärkeen saakka. Buenos Aires on Latinalaisen Amerikan eurooppalaistunein kaupunki, jossa on paljon nähtävää ja paikalliset ovat iloisia ja vieraanvaraisia. Lähde mukaan unohtumattomalle Argentiinan kiertomatkalle!

Buenos Aires – Tangon ja Kulttuurin Syke

Argentiinan kiertomatka alkaa Buenos Airesin eloisasta metropolista, jossa pääset kokemaan kaupungin sykkeen ja kulttuurin rikkauden. Tunnetuimpana tangon pääkaupunkina Buenos Aires tarjoaa unohtumattomia iltoja, joissa pääset nauttimaan maailmankuulusta tanssista. Kävele pitkin kaupungin kauniita bulevardeja, tutustu värikkäisiin kaupunginosiin, kuten La Boca ja San Telmo, ja nauti kahvikupponen kuuluisassa Café Tortonissa. Buenos Aires lumoaa monimuotoisuudellaan ja energiallaan, ja jättää varmasti ikimuistoisia hetkiä.

Argentiinan kiertomatka Ushuaia – Maailman Äärellä

Seuraavaksi suuntaat etelään, maailman eteläisimpään kaupunkiin Ushuaiaan, joka tunnetaan myös ”maailman loppuna”. Tämä kiehtova kaupunki sijaitsee Tulimaan saarella, jossa majesteettinen luonto kohtaa jylhän kauneuden. Vieraile Tulimaan kansallispuistossa, jossa voit vaeltaa upeissa maisemissa ja ihailla monimuotoista eläimistöä. Ushuaian rannat ja vuoristot tarjoavat unohtumattomia näkymiä, ja purjehdusretki Isla Martillolle antaa mahdollisuuden nähdä pingviinien elämää aivan lähietäisyydeltä.

El Calafate – Jäätiköiden Ihmemaa

Argentiinan kiertomatka jatkuu El Calafateen, joka on portti Patagonian upeisiin jäätikköihin. Täällä pääset tutustumaan kuuluisaan Perito Moreno -jäätikköön, joka on yksi maailman vaikuttavimmista luonnonihmeistä. Tämän massiivisen jäätikön halkomien railojen ja jäätikköjärvien äärellä tunnet todella luonnon voiman. Kuuntele hiljaisuutta, jonka rikkoo vain jäätiköstä irtoavien palojen kaiku, ja nauti luonnonrauhan täyttämästä ilmapiiristä.

Lisäviikko

Rentoudu Rannalla  – Santa Teresita Beachillä, Mar del Platalla tai La Fronteralla

Viimeistele Argentiinan kiertomatka -seikkailusi rentouttavalla viikolla joko Santa Teresita Beachillä, Mar del Platalla tai La Fronteralla.

Santa Teresita Beach on täydellinen pakopaikka niille, jotka etsivät rentouttavaa ja kaunista rantalomakohdetta Argentiinassa. Tämä ihastuttava rannikkokaupunki sijaitsee vain muutaman tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista. Santa Teresita tarjoaa upeita rantoja, monipuolisia aktiviteetteja ja rentoa tunnelmaa, mikä tekee siitä ihanteellisen lomakohteen perheille, pariskunnille ja kaikille, jotka haluavat nauttia aurinkoisista päivistä ja viilentävistä merituulista. Santa Teresitan rannat ovat tunnettuja puhtaasta hiekastaan ja kirkkaista vesistään. Pitkät hiekkarannat tarjoavat tilaa aurinkoa palvoville ja rantapeleistä nauttiville. Merivesi on yleensä lempeä ja kutsuva, joten se sopii erinomaisesti uimiseen ja vesileikkeihin. Rantabulevardit ovat täynnä viihtyisiä kahviloita, ravintoloita ja kauppoja, joissa voit nauttia paikallisista herkuista ja ostaa matkamuistoja. Santa Teresita Beach tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja kaikenikäisille. Voit kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua, surffausta ja kajakkimelontaa. Kalastuksesta kiinnostuneet voivat osallistua opastetuille kalastusretkille tai vain nauttia onkimisesta rannan läheisyydessä. Golfin ystäville alueella on erinomaisia golfkenttiä, jotka tarjoavat haastavia kierroksia upeissa maisemissa.

Mar del Plata, Argentiinan suosituin rantalomakohde, tarjoaa upeita hiekkarantoja ja vilkasta yöelämää. Täydellinen paikka nauttia auringosta, hyvästä ruoasta ja rantaviivan tunnelmasta.

Vaihtoehtoisesti voit suunnata La Fronteraan, joka tunnetaan koskemattomista rannoistaan ja rauhallisesta ilmapiiristään. Tämä piilotettu helmi tarjoaa täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja luonnon läheisyydestä nauttimiseen.

Argentiinan kiertomatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv: 3790 € / hlö

Minimi 2 henkilöä.
Haluatko lisäviikon rantalomaa tai lisävuorokausia matkaasi?
Luodaksemme yksilöllisen räätälöidyn tarjouksen, odotamme innolla pyyntöäsi.

Argentiinan kiertomatka

(8 päivää) Buenos Aires | Ushuaia | El Calafate

Päiväkohtainen reitti:

01 – Buenos Aires
Saapuminen Buenos Airesiin. Illalla sinut viedään tango-talo La Ventanaan illalliselle ja nauttimaan yhdestä kaupungin autenttisimmista tangonäytöksistä (yhteiskuljetus).

02 – Buenos Aires
Puolen päivän kaupunkikierros, jolla saat ensisilmäyksen Buenos Airesista. Nauti kahvista ja pikkupurtavasta kuuluisassa Café Tor-tonissa, kaupungin vanhimmassa kirjallisuuskahvilassa. Vaihtoehtoisesti voit varata illaksi argentiinalaisen kulinaarisen elämyksen, jossa opit parhaita argentiinalaisen keittiön ja kulttuurin saloja yhdessä kansainvälisten vieraiden kanssa.

03 – Buenos Aires – Ushuaia
Lento Ushuaiaan. Lyhyt kaupunkikierros ja valokuvaustaukoja, jotka antavat ensivaikutelman maailman eteläisimmästä kaupungista, Tulimaan saarella. Jäljelle jäävä päivä vapaa-ajan ohjelmalle.

04 – Ushuaia
Vierailu henkeäsalpaavassa Tulimaan kansallispuistossa. Iltapäivällä jatketaan estancialle tutustumaan tämän vuonna 1886 perustetun tilan toimintaan. Tämän jälkeen teemme lyhyen purjehduksen Isla Martillolle tarkkailemaan Magellanin- ja Gentoo-pingviinien siirtokuntaa ja kävelemään niiden läheisyydessä (parhain pingviinikausi marraskuun puolivälistä huhtikuun puoliväliin). Paluu Ushuaiaan (retki yhteiskuljetuksella).

05 – Ushuaia – El Calafate
Lento El Calafateen. Vaihtoehtoisesti voit vierailla Glaciarium-museossa.

06 – El Calafate
Vierailu vaikuttavalla Perito Moreno -jäätiköllä (yhteiskuljetuksella). Nauti raikkaasta ilmasta ja hiljaisuudesta, jonka rikkoo vain jäätiköstä irtoavien palojen putoaminen jääveteen.

07 – El Calafate – Buenos Aires
Lento Buenos Airesiin ja siirtyminen hotelliin. Iltapäivä vapaa-ajan ohjelmalle.

08 – Buenos Aires
Kiertomatkan päättyminen ja kotiinpaluu tai jatka matkaasi lisäviikolla. Lisäviikko Santa Teresita Beachillä, Mar del Platalla tai La Fronteralla

Santa Teresita tarjoaa upeita rantoja, monipuolisia aktiviteetteja ja rentoa tunnelmaa, mikä tekee siitä ihanteellisen lomakohteen perheille, pariskunnille ja kaikille, jotka haluavat nauttia aurinkoisista päivistä ja viilentävistä merituulista.

Joka kesä Mar del Platan rannalle kerääntyy suuria joukkoja kansainvälisiä ja paikallisia turisteja nauttimaan auringosta ennen kuin he pimeän tultua saapuvat kaupungin lukemattomiin tyylikkäisiin ravintoloihin ja baareihin.

La Fronteran Pinamar tarkoittaa ”mäntyä meren rannalla”. Pinamar houkuttelee kultaisella hiekarannallaan, lämpimillä Atlannin virtauksilla ja kohtuullista aallokolla. Tämä rantakaupunki vetää puoleensa niin pikkulapsiperheitä kuin teini-ikäisiäkin. Joka kesä leijasurffaajat kerääntyvät tänne voimakkaiden tuulien vuoksi.

Buenos Aires Howard Johnson 9 de Julio

Howard Johnson 9 de Julio on perheille sopiva hotelli aivan kaupungin sydämessä ja sen läheltä löytyy muun muassa Cafe Tortoni, Casa Rosada ja Plaza de Mayo.

Lue lisää
Foz do Iguazu Falls Galli Hotel

Falls Galli sijaitsee lähellä Iguazun putouksia, ostoskeskusta ja Monjolo puistoa.

Lue lisää
Argentiina

Argentiina ulottuu trooppisesta pohjoisesta Etelä-Amerikan antarktiseen eteläkärkeen. Argentina on tunnettu lähinnä pampasta, upeista jalkapalloilijoistaan, viinistä ja  tangosta.
Pääkaupunki: Buenos Aires
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Argentiinan peso
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Argentiinassa viisumitta enintään 90 pv. Passin tulee olla voimassa vähintään aiotun oleskelun ajan.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Paluu- tai jatkolippu,  matka-/lääkärikuluvakuutus vaaditaan. Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: – 6 tuntia Talvisin: – 5 tuntia
Ilmasto: Ilmasto on lauhkea ja kostea Itä- ja Keski-Argentiinan pampalla, viileä ja kuiva eteläosassa (Patagonia) ja trooppinen maan koillisosassa Gran Chacolla. Buenos Airesissa päivälämpötilat vaihtelevat kesä-heinäkuun aikana 14 asteesta tammikuun 29 asteeseen. Vuoristoalueilla on erittäin kuivaa ja jopa täysin aavikkoa.

Tidot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Lennot Helsingistä m/p
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Vastaanotto ja avustus perillä lentoasemilla
* Lentokenttäkuljetukset perillä
* Kuljetukset matkaohjelman mukaan
* Majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Matkaohjelman mukaiset retket ja sisäänpääsymaksut
* Opastukset englannin kielellä

Lisämaksusta:

* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntälennot muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.