Kreikka Ateena kaupunkiloma

Ateena on tuhansia vuosia vanha arkeologian ja historian kehto, jossa voi myös shoppailla, syödä hyvin ja tutustua taiteeseen ja kulttuurin. Ateenan matkat >

Kreikka Ateena kaupunkiloma

Kutsu Ateenan Lumoon: Seikkailu Antiikin Pääkaupungissa

Tervetuloa Ateenaan, antiikin ja modernin kohtaamispaikkaan, jossa Kreikan historia ja nykypäivän vilkkaus sulautuvat ainutlaatuiseksi kokemukseksi. Ateenan lumo kutsuu sinut matkalle läpi aikojen, missä jokainen kivi ja katu kertovat tarinaa menneistä ajoista.

Antiikin Aarteet

Ateenan rikas historia ja kulttuuriperintö tekevät siitä unohtumattoman matkakohteen. Akropolis, kaupungin korkea kukkula, kohoaa ylväänä yli Ateenan maiseman. Sen huipulla seisoo Parthenonin temppeli, antiikin aikojen kruununjalokivi, joka edustaa Kreikan antiikin loistoa ja kukoistusta. Akropolis on kuin aikakone antiikin maailmaan, missä jumalat ja sankarit elivät ihmisten keskellä.

Kävely Plakan kapeilla kujilla on kuin aikamatka antiikin Kreikkaan. Värikkäät talot, vanhat kivitalot ja viehättävät kahvilat luovat romanttisen tunnelman, joka vie sinut menneiden aikojen maailmaan. Antiikin Agora ja Roomalainen Agora, jossa Sokrates ja Platon kävelivät vuosituhansia sitten, tarjoavat mahdollisuuden uppoutua antiikin maailman mysteereihin. Ateenan vanha kaupunki yhdistää historian ja modernin elämän harmonisesti, tarjoten vierailleen unohtumattomia hetkiä.

Nykypäivän Ateena

Ateenan viehätys ulottuu kuitenkin nykypäivään asti. Ermou-katu ja Monastirakin tori ovat täynnä elämää, shoppailua ja kahviloita, jotka heijastavat Ateenan modernia puolta. Uusi Akropolismuseo esittelee antiikin aarteet modernissa ympäristössä, tarjoten vierailijoille syvän käsityksen antiikin Kreikan kulttuurista ja historiasta. Lycabettus-kukkula tarjoaa upeat näköalat yli kaupungin, ja sen huipulta voi ihailla Ateenan valojen loistoa illan pimetessä. Kreikkalainen ruoka ja viini ovat omiaan kruunaamaan matkasi, ja Ateenan ravintolat ja baarit täyttyvät elävästä musiikista ja iloisista ihmisistä, jotka nauttivat elämästä täysin siemauksin.

 

Kreikka Ateena kaupunkiloma

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkimme 3 pv: 590 € / hlö

Ateenan Lumo

Päivä 1: Ateenan Ensikohtaaminen

Saavuttuasi Ateenaan, tunnet välittömästi antiikin hengen ympärilläsi. Kuljetus vie sinut hotellille, jossa voit jättää matkatavarat ja virkistäytyä.

Aloita seikkailusi Ateenan vanhassa kaupungissa. Kävele Plakan kauniilla kujilla, joissa värikkäät talot ja viihtyisät kahvilat kutsuvat sinut pysähtymään hetkeksi. Nouse Acropolikselle, josta avautuu henkeäsalpaava näkymä kaupunkiin ja sen ikoniseen Parthenon-temppeliin. Illalla voit nauttia perinteisestä kreikkalaisesta illallisesta tavernassa.

Päivä 2: Antiikin Salaisuudet

Koe antiikin Kreikan aarreaitta, kun vierailet Akropoliksen arkeologisella alueella. Opas johdattaa sinut läpi historian, kertoen tarinoita temppelien ja monumenttien takana. Tutustu Erekhtheionin ja Propylaian kaltaisiin mestariteoksiin, jotka heräävät eloon oppaasi kertomana.

Jatka matkaasi antiikin ajan jäljillä vierailemalla Antiikin Agoralla ja Roomalaisella Agoralla. Kuuntele tarinoita Sokrateesta ja Platonista, jotka kävelivät samoilla kujilla vuosisatoja sitten. Iltapäivän päätteeksi voit rentoutua Syntagma-aukiolla ja ihastella parlamenttitalon vartiomiehien vaikuttavaa seremoniaa.

Päivä 3: Nykypäivän Ateena

Tutustu moderniin Ateenaan vierailemalla upeassa uudessa Akropolismuseossa. Näyttelyt esittelevät antiikin ajan aarteita ja tarinoita upeasti nykyaikaiseen muotoon käärittynä. Tämä on täydellinen paikka saada syvempi käsitys antiikin Kreikan kulttuurista.

Viimeisenä päivänäsi voit uppoutua Ateenan nykypäivään tutustumalla Ermou-kadun ostosmahdollisuuksiin ja nauttimalla kreikkalaisesta kahvilakulttuurista. Halutessasi voit vierailla myös Lycabettus-kukkulalla, josta avautuu upea näköala yli kaupungin. Illalla voit nauttia viimeisistä hetkistäsi Ateenassa ja valmistautua kotimatkaan.

Alustava hotellitieto

Majoitukset järjestetään 3-4 **** hyvätasoisissa hotelleissa. Hotelli selviää varausta tehtäessä.

Lue lisää
Kreikka Ateena tekemistä ja käyntikohteita

* Akropolis sijaitsee kukkulalla aivan Ateenan sydämessä. Akropolis oli jo varhain Ateenan asutuksen keskus. Akropolista pidetään koko antiikin kreikkalaisen hengen, taiteen ja arkkitehtuurin voimannäyttönä ja symbolina ja varsinkin klassisen kauden Ateenan voiman ja vaurauden ilmentymänä. Akropolis tunnetaan etenkin Parthenonin temppelistä, Erekhtheionista sekä Propylaia-porttirakennuksesta.

* Agora oli antiikin aikainen agora eli tori Ateenassa Kreikassa. Se oli antiikin Ateenan kaupallinen, sosiaalinen ja hallinnollinen sekä oikeudenkäytön keskus, ja sen alueella sijaitsi useita merkittäviä julkisia rakennuksia ja temppeleitä.

* Olympoksen Zeuksen temppeli eli Olympieion on Zeukselle omistettu antiikin aikainen temppeli Ateenassa Kreikassa. Temppeli oli yksi antiikin suurimmista.

* Dionysoksen teatteri on antiikin aikainen teatteri, joka sijaitsee Ateenan Akropoliin etelärinteellä. Teatteri oli pyhitetty Dionysos Eleuthereukselle, ja se oli osa Dionysos Eleuthereuksen pyhäkköä

* Pireus oli Kreikan satamakaupunki jo antiikin aikoina, nykyään se on Euroopan vilkkain satama. Täältä lähtee päivittäin valtava määrä lauttoja Kreikan saarille ja myös muihin maihin, etenkin Italiaan.

* Sounion niemi ja Poseidonin temppeli sijaitsee lähellä Ateenaa ja on yksi kivoimmista päiväretkikohteista Ateenan lähistöllä. Niemellä sijaitsee merenjumala Poseidonille omistettu temppeli.

Kreikka

Kreikka tunnetaan rannoistaan ja kulttuurinähtävyyksistään. Koko perheen matkakohde josta löytyy tekemistä ja näkemistä kaikenikäisille.
Pääkaupunki: Ateena
Virallinen kieli: Kreikka
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Ateena-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Retkiohjelma suomenkielisellä oppaalla
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.