rccl_aza_quest048rt_800x600
Azamara

Tervetuloa tasokkaille ja uudistetuille Azamara Questille ja Azamara Journeylle ! Azamaran risteilyllä nautit kiireettömyydestä, hyvästä palvelusta, herkullisesta ruoasta ja useista aktiviteeteistä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Azamara

Azamara Club Cruises® tarjoaa premium luokan risteilyjä täysin uudistetulla palvelukonseptilla.

Tervetuloa tasokkaille ja uudistetuille Azamara Questille ja Azamara Journeylle ! Azamaran risteilyllä nautit kiireettömyydestä, hyvästä palvelusta, herkullisesta ruoasta ja useista aktiviteeteistä.

Azamara Club Cruisesin tasokkailla, viiden tähden risteilyllä, vietät kohteessa enemmän aikaa kuin minkään muun varustamon risteilyillä. Kohteissa on mahdollisuus viettää koko päivä aikaisesta aamusta iltamyöhään tai vaikkapa yön yli. Risteilyillä tutustut mielenkiintoisiin kohteisiin ja nautit herkullisesta ruoasta ja tasokkaasta palvelusta. Azamara Club Cruisesin risteilyillä teidän ei tarvitse kiirehtiä!

Tarjouksessa:  Nights On Us!

Kun matkustat laivalla 9 yötä tai vähemmän = saat 2 ilmaista yötä laivalla
10 yötä – 14 yötä = saat 3 ilmaista yötä laivalla
15 yötä tai kauemmin = saat 4 ilmaista yötä laivalla

Varausaika: 31.8.2017 saakka
Risteilyt:
Valitut risteilyt 4.1. – 14.12.2018
Kampanja ei koske seuraavia risteilyjä:
Azamara Journey: 21.1.2018, 22.2.2018, 24.11. 2018, 4.12.2018, 21.12.2018 Azamara Quest: 20.2.2018, 9.3.2018, 19.3.2018, 28.3.2018, 24.5.2018, 22.12.2018.

Tarjous koskee uusia, yksittäisiä varauksia ja ryhmiä.

Kampanjatuotteiden saatavuus riippuu risteilyjen saatavuudesta, muutokset mahdollisia ilman ennakkoilmoitusta, tarjous voidaan peruuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Azamara pidättää oikeuden korjata virheet sekä muuttaa tai päivittää hintoja, maksuja ja lisämaksuja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Azamaran laivasto

Azamara Club Cruisesin laivastoon kuuluu kaksi tasokasta risteilyalusta, Journey ja Quest. Pienen kokonsa ansiosta ne pääsevät rantautumaan kaupunkisatamiin paremmin kuin suuret risteilylaivat, joten matka satamasta kaupunkiin sujuu aina nopeasti. Azamaran risteilyllä pääset vaikkapa aivan Marseillen sydämeen, Amalfiin tai Kreetalle tai jopa Bangkokin etuovelle. Molemmat varustamon aluksista kokivat täydellisen uudistuksen, jossa jo ennestään tyylikkäät laivat saivat erityisen modernin sisustuksen. Alusten tunnelmaan on saatu inspiraatiota luonnon neljästä elementistä. Asiakkaiden toiveet otettiin huomioon laivojen uudistuksia suunnitellessa.

Azamaran palvelu

Azamara Club Cruisesin risteilyjen hintaan sisältyyu laaja palveluvalikoima, kuten ateriat, juomat, palvelumaksut ja erinomainen risteilyohjelma. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta takaa miellyttävän tunnelman koko risteilyn ajan!

Ruokailuelämykset

Azamara Journeyllä ja Questillä on tarjolla kuusi eri ruokailuvaihtoehtoa, huonepalvelu mukaan lukien. Risteilyaluksilla ei ole perinteisiä kattausaikoja vaan syömään saa mennä juuri silloin, kun itselle tuntuu sopivalta. Laivoilla on myös viinikellari, josta löytyy varmasti jokaiselle sopiva viini. Viinejä on mahdollisuus päästä myös maistelemaan sommelierin avustuksella.

Hyvinvointipalvelut

Azamara Questin ja Journeyn kylpylät kokivat suuren muutoksen vuonna 2016 tehdyn remontin yhteydessä. Muutos alkoi uudesta nimestä, The Sanctum, joka on sekoitus hyvinvointia ja puhtia. Kuntosalilta löytyy hyvä valikoima laitteita ja ryhmäliikuntatunteja, jotka kuuluvat risteilyn hintaan.

Monipuolinen retkitarjonta

Azamara Club Cruises järjestää useita Nights and Cool Places -retkiä, jotka järjestetään illallisajan jälkeen. Tarjolla on myös Insider Access -retkiä, joilla on tarkoitus tutustua autenttisella tavalla paikalliseen kulttuurin. Lisäksi Azamara järjestää ilmaisia AzAmazing Evenings -retkiä, joilla tutustutaan kohteiden kulttuuritarjontaan.

Viihdetarjonta ja aktiviteetit

Lomalla täytyy kokea uutta, mutta myös rentoutua. Azamara Club Cruisesin risteilyt tarjoavat juuri tällaisen kokemuksen. Kokeile onneasi kasinon pokeripöydässä tai istu kirjan ääreen tunnelmallisessa kirjastossa. Jokaisella risteilyllä järjestetään myös vähintään yhdet uima-allasjuhlat, joissa on ehdottomasti lupa tanssia ja pitää hauskaa.

Kaikki hytit ovat viihtyisiä. Sisähytit ovat kooltaan 15 m² ja ulko- ja parvekehytit 16 m². Enemmän tilaa haluaville on saatavilla 25-52 m² kokoisia sviittejä. Suurimmissa osissa aluksen hyteistä on parveke. Kaikille matkustajille on tarjolla muun muassa kengänkiillotuspalvelu, tervetulolahja, sateenvarjo, kylpytakki ja kiikarit.

Azamara Quest hytit>

Azamara Journey hytit>

rccl_azamara_club-oceanview-staterooms_800x600

Hintaan sisältyy risteilyvieraille

* Tasokas hytti valitussa hyttiluokassa
* AzAmazing Evenings® -tapahtuma (useimmilla matkoilla)
* Laaja valikoima alkoholijuomia, kansainvälisiä oluita ja viinejä
* Pullotettu vesi, virvoitusjuomat, erikoiskahvi ja tee
* Itsepalvelupesula
* Concierge-palvelut
* Tasokkaita ravintoloita
* Kuntosali ja ryhmäliikuntatunteja
* Kuljetuspalvelu satamiin ja satamiyhteisöiltä, jos niitä on saatavilla
* Henkilökohtaiseen ohjaukseen ja varauksiin liittyvät vastaanottopalvelut
* Palvelumaksu

 

Risteilyvarausehdot:

Tarkasta ehdot varausvahvistuksestasi.

Online check-in

Online check-in - Tee lähtöselvitys sähköisesti

Säästät aikaasi ja voit aloittaa lomasi aikaisemmin, tekemällä lähtöselvityksen internetin kautta. Vältät myös jonottamisen satamassa, kun kirjaat tietosi kotisivujemme kautta.
Voit täyttää henkilötiedot internetissä aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 4 päivää ennen matkalle lähtöä.

Pidä esillä nämä dokumentit ja tiedot, kun teet lähtöselvityksen kotisivuillamme:

• Varausnumero
• Aluksen nimi
• Lähtöpäivämäärä
• Passi
• Luottokortin tiedot

Tiedot syötettyäsi saat tulostettua Set Sail Pass -dokumentin, joka toimii matkalippunasi satamaan saakka. Ota se mukaasi satamaan ja anna lähtöselvitykseen. Huomioi, että matkasi tulee olla maksettuna ennen kuin voit tulostaa Set Sail Passin. Jos et ota Set Sail Pass -dokumenttia mukaasi, sinun täytyy täyttää tiedot uudelleen satamassa.

Klikkaa tästä kirjataksesi matkustustietosi. (Avaa uuteen ikkunaan englanninkielisen check-in sivuston)

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

 

Risteilyvarausehdot:

Tarkasta ehdot varausvahvistuksestasi.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Noudatamme palvelun tuottajan tilaus- ja peruutusehtoja. Kysy ehdot toimistoltamme varauksenne yhteydessä.