Barbados häämatka Karibialla

Barbadoksen häämatka valloittaa puuterimaisilla, valkohiekkaisilla rannoilla, joilla voit nauttia rakkaudesta lempeän raikkaan merituulen ja auringonpaisteen alla. Barbados häämatka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Barbados häämatka Karibialla

Salaisuus häämatkalla

Salaisuus, kuinka löytää häämatkalla rauhallisuus ja silti nauttia aktiviteeteista, voi löytyä Barbadoksen lempeässä elämänrytmissä. Paikassa, jossa sekoittuu brittiläinen elämäntyyli ja pohjimmiltaan bajalainen elämäntapa. Puuterimaisilla, valkohiekkaisilla rannoilla voi ottaa osaa moniin Barbados häämatka -saaren tarjoamiin vesiurheilumahdollisuuksiin tai vain nauttia oman rakkaan kanssa lempeän raikkaan merituulen ja ympärivuotisen auringonpaisteen alla.

Barbadoksen 430 neliökilometrin kokoinen saari on erilainen eri puolilta katsottuna. Saaren itäosan karun ja jylhän kauneuden, sekä luonnonmukaisten rantojen vastapainona löytää lännestä glamouria, etelästä kiihkeää yöelämää ja pohjoisesta rauhallisuutta ja hiljaisuutta.

Barbados häämatka

Barbados tarjoaa häämatkalaisille monipuolisia aktiviteettejä.
Aktiviteetteja ei ole vain meressä, vaan saarella voi harrastaa mm. golfia, pooloa, krikettiotteluiden seuraamista, pyöräilyä tai ottaa osaa katamaraaniristeilylle auringonlaskussa tai syvänmeren kalastukseen.
Saari tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kulinaristisiin nautintoihin; saarelta löytyy yli 100 ravintolaa, paikallisista pikkuravintoloista aina viiden tähden ravintoloihin saakka.
Mitä tulee ostoksiin, Barbadoksen vahvat kauppaperinteet juontavat aina 1600-luvulle saakka englantilaisten tuloon saarelle. Tänä päivänä saarta kutsutaan Itä-Karibian tax-free taivaaksi, joka jo kertoo paljon saaren lukemattomista ja monipuolisista ostosmahdollisuuksista.
Kun aurinko laskee Barbadoksella, juhlat vasta alkavat. Jokainen löytää varmasti itselleen sopivaa ohjelmaa eri puolilla saarta – aina ranta-, viini-  ja urheilubaareista  jazz-, reggae- ja yöklubeihin, myös teatteria ja konsertteja on tarjolla.

Ja salaisuudesta – se on yksinkertaista: Vältä ruuhkat, nauti hetkestä ja nauti rommilasillinen kaksi…

 

Barbados häämatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Butterfly Beach Hotel***
Hintaesimerkkimme 7 yötä / 8 pv: 1699 €/hlö
Matkan hintaan sisältyy: 

  • lennot Hel-Barbados-Helsinki lentoveroineen
  • Yöpymiset 7  yötä Butterfly Beach hotel 3*** Superior Pool view huoneessa sis. BUFFET aamiaiset
  • Hintaan tulee lisätä paikan päällä veloitettava huonevero 9,63 USD per huone per yö

Bougainvilla Beach Resort 4 ****
Hintaesimerkkimme 7 yötä / 8 pv : 2150 €/hlö
Deluxe studio
huoneessa sis.buffet aamiaiset

Hintaesimerkkimme 8 yötä/ 9 pv: 2540 €/hlö
Häämatkasviitti sis.buffet aamiaiset

Matkan hintaan sisältyy:

  • lennot Helsinki – Barbados – Helsinki
  • Yöpymiset 7 yötä Bougainvillea Beach Resort 4**** valitussa huonetyypissä
  • Hintaan tulee lisätä paikan päällä veloitettava huonevero 9,63 USD per huone per yö

Tamarind by Elegant Hotels ****+
ALL INCLUSIVE HOTELLI

Hintaesimerkkimme 7 yötä/8pv : 2610 €/hlö

Matkan hintaan sisältyy:

  • lennot Helsinki – Barbados – Helsinki
  • Yöpymiset 7 yötä Tamarind by Elegant hotels
  • Kahden hengen huoneessa, jossa näkymä uima-altaalle tai puutarhaan
  • All Inclusive sisältäen kaikki ateriat ( aamiainen, lounas, illallinen, välipalat ) ja ruokajuomat ( oluet, viini, vesi, virvoitusjuomat, sekä alkoholipitoiset juomat kaikki paikallista merkkiä) Juomien tarjoilu aamupäivästä aina klo 22-24 saakka.

Häiden järjestäminen Barbadoksella

Vihkiminen rannalla ”Barefoot beach wedding”

Hintaesimerkkimme: vihkiminen 740 € , siviilivihkiminen 920 €  

Vihkipakettiin sisältyy:
* Hääjärjestelijän palvelut paikan päällä
* Koristellun vihkipaikan meren rannalla
* Vihkipapin palvelut
* Vihkiluvan, avioliittotodistuksen
* Valtiolliset verot
* Kuljetukset vihkilupatoimistoon paikan päällä
* Morsiamen vihkikimpun
* Sulhasen vieheen
* Pullollisen kuohuviiniä maljojen kohottamiseen
* Best-manin tai kaason tarvittaessa
* Hääkakun
* Hius- ja meikkauskonsultaation

Kysy lisätietoja toimistoltamme!


Barbados tekemistä ja käyntikohteita

Retkikohteita:
*
Unohtumaton elämys – Atlantis Submarine Dive vie sinut syvälle pinnan alle katsomaan värikkäitä koralleja ja uteliaita kaloja.

* Lähde mukaan hauskaan illanviettoon, jonne ovat tervetulleita sekä lapset että aikuiset. Nauti rannalla ”beach barbequesta”, maksuttomista juomista, karibialaisesta esityksestä, juhlatunnelmasta ja anna elävän musiikin viedä mukanaan tanssiin pehmeällä hiekalla!

* Barbadoksen kuuluisin vientituote on Mt. Gay -rommi. Lähde tutustumaan sen valmistukseen.

Barbados Bougainvillea Beach Resort Barbados

Keskeisellä paikalla saaren eteläosissa, meren äärellä sijaitseva Bougainvillea Beach Resort ihastuttaa vieraansa upeillä näkymillä Karibian merelle valkohiekkaisen rannan yli. Hotelli sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä St.Lawrence Gap’in baareista ja ravintoloista. Bridegetowniin on n. 20 min. ajomatka.

Lue lisää
Barbados Butterfly Beach

Tämä hotelli sijaitsee lähellä Oistinsin kaupunkia, jossa ostosmahdollisuuksia, pankit ja paikallinen, värikäs iltaelämä. Hotelli sijaitsee myös lähellä St. Lawrence Gap’iä, jossa on lukuisia ravintoloita ja yöklubeja.

Lue lisää
Barbados Tamarind by Elegant Hotels

Tamarind by Elegant hotelli sijaitsee upealla merenranta-alueella Barbadoksen saaren länsiosassa. Pehmeä hiekkaranta ja tyyni meri luovat upeat puitteet hotelliresortin ympärille.

Lue lisää

Barbados on Atlantin ja Karibianmeren välissä sijaitseva saarivaltio. Se kuuluu Pieniin Antilleihin.
Pääkaupunki: Bridgetown
Virallinen kieli: englanti
Valuutta: Barbadoksen dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalaiset, joilla on Suomen passi, eivät tarvitse viisumia alle 3 kk oleskeluun.
Aikaero Suomeen: -6 tuntia, kesäaika ei ole käytössä.
Ilmasto: Ilmasto on trooppinen. Sadetta saadaan ympäri vuoden, mutta aktiivisin sadekausi kestää heinäkuulta marraskuulle. Kuivalla kaudella saarella puhaltaa säännöllisesti koilliset pasaatituulet Barbados kärsii kuitenkin yllättävän vähän trooppisista myrskyistä.

Tiedot sitoumuksetta.

Butterfly Beach Hotel***
Hintaesimerkkimme 8 pv: 1320 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Barbados-Helsinki
* Lentoverot
* Butterfly Beach Hotel*** 7 vrk Superior room Mixed View
* Aamiaiset hotellissa

Bougainvilla Beach Resort ****
Hintaesimerkkimme 8 pv : 1740 €/hlö 

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Barbados-Helsinki
* Lentokenttäverot
* Bougainvilla Beach Resort ****  7 vrk Junior Suite
* Buffet aamiaiset hotellissa

Bougainvilla Beach Resort ****
Hintaesimerkkimme 8 pv All Inclusive: 2490 €/ hlö 

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Barbados-Helsinki
* Lentokenttäverot
* Bougainvillea Beach Resort **** 7 vrk  Junior Suite
* All Inclusive hotellissa

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555