Espanja Barcelona kaupunkiloma

Barcelonassa voit vaikkapa kavuta Sagra da Familian huipulle, jonka jälkeen voit tehdä ostoksia Ramblas’n ostoskadulla. Espanjan toiseksi suurin kaupunki on siis täynnä elämää ja nähtävää. Kulttuurin, taiteen ja shoppailun lisäksi, voit nauttia rantaelämästä, vierailla monissa puistoissa tai kavuta Olympiastadionille, josta ovat huimaavat näköalat kaupungin yli.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja Barcelona kaupunkiloma

Gaudin veistoksia, Picasson maalauksia

Barcelonassa voit vaikkapa kavuta Sagra da Familian huipulle, jonka jälkeen voit tehdä ostoksia Ramblas’n ostoskadulla.  Espanjan toiseksi suurin kaupunki on siis täynnä elämää ja nähtävää. Kulttuurin, taiteen ja shoppailun lisäksi, voit nauttia rantaelämästä, vierailla monissa puistoissa tai kavuta Olympiastadionille, josta ovat huimaavat näköalat kaupungin yli.

BarcelonaHintaesimerkkimme 
Hotelli Atlantis
to-su 3 yötäHinta alkaenLisäyö
455€56€

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen


Espanja Barcelona tekemistä ja käyntikohteita

Barcelona on kaupunki koillis-Espanjassa ja Katalonian pääkaupunki. Se on Espanjan toiseksi suurin kaupunki. Kaupungin ja sitä ympäröivän 35 muun kunnan muodostama Suur-Barcelonan asukasluku on noin 3,2 miljoonaa.

Nämä näet Barcelonassa:
La Sagrada Família, Park Güell, Montjuic-suihkulähde, Camp Nou, La Rambla, Barcelonas Zoo, Museum Picasso.

La Sagrada Família:
La Sagrada Família on 170 metriä korkea kirkko.
Kirkon tekee kuuluisaksi se että rakennus jota alettiin rakentaa vuonna 1882 on vieläkin rakennus vaiheessa. Kirkkoa pääse ihailemaan sisältäpäin mutta monille riittää jo rakennuksen ulkoa näkeminen.
 

Park Güell:
Niin ikään Gaudin suunnittelema puisto joka sijaitsee kukkulan päällä Gracian kaupungisosassa.
Tarjolla on erikoista puistoarkkitehtuuria ja hienot maisemat kaupungin ylle.
 

Montjuic-suihkulähde:
Jo vuonna 1929 rakennetulla Montjuicin vesilähteellä järjestetään henkeäsalpaava vesilähde-show.
 

Camp Nou:
Camp Nou on Euroopan suurin jalkapallo-stadion joka valmistui vuonna 1957 ja on ollut siitä lähtien aktiivisessa käytössä. Stadion on joukkue Fc Barcelonan koti stadion.
Katsomoon mahtuu yli 100 000 henkilöä.
 

La Rambla:
La Rambla on 1,2 km pitkä kävelykatu, jonka laidalla myös ajoneuvot ajavat. Se on periaatteessa kaupungin ydinkeskustaa ja tulee yleensä kaikille turisteille tutuksi. La Ramblalla on turisti kojuja, kauppoja, ravintoloita ja baareja sekä kaikenlaisia katutaiteijlijoita.
 

Barcelonas Zoo:
Barcelonas Zoo sijaitsee Ciutadella puistossa, puisto avattiin vuonna 1892.
Maailmannäyttely pidettiin puistossa vuonna 1888 ennen puiston avaamista.
Tämä puisto on yksi Euroopan vanhimmista eläintieteellisistä puutarhoista.
Puistossa oli Euroopan ensimmäinen delfinaario, ja puiston harvinaisimmista eläimistä oli maailman ainoa albinogorilla. 2000-luvulla puistoa on alettu laajentamaan.
 

Museum Picasso:
Museum Picasso on Barselonassa sijaitseva Pablon picasson taiteen museo.
Museossa on näytillä 4 251 teosta. Museo avattiin vuonna 1963 ja sijaitsee La Riberassa, Barcelonan pankkialueella viidessä keskiaikaisessa palatsissa.

Hotelli Atlantis 3-*

Uudehko keskitason hotelli Barcelonan keskustassa, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Catalunyan metroasemalta. Plaza Catalunya, Rambla ja parhaat ostosalueet ovat lyhyen matkan päässä hotellista. Huoneet ovat siistit ja niissä on tv, puhelin, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja ja ilmastointi. Osoite: Pelayo 20 08001 Barcelona

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555