Espanja_view of the center of Barcelona. Spain400x300
Espanja Barcelona

Barcelonassa voit vaikkapa kavuta Sagra da Familian huipulle, jonka jälkeen voit tehdä ostoksia Ramblas’n ostoskadulla. Espanjan toiseksi suurin kaupunki on siis täynnä elämää ja nähtävää. Kulttuurin, taiteen ja shoppailun lisäksi, voit nauttia rantaelämästä, vierailla monissa puistoissa tai kavuta Olympiastadionille, josta ovat huimaavat näköalat kaupungin yli.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja Barcelona

Gaudin veistoksia, Picasson maalauksia

Barcelonassa voit vaikkapa kavuta Sagra da Familian huipulle, jonka jälkeen voit tehdä ostoksia Ramblas’n ostoskadulla.  Espanjan toiseksi suurin kaupunki on siis täynnä elämää ja nähtävää. Kulttuurin, taiteen ja shoppailun lisäksi, voit nauttia rantaelämästä, vierailla monissa puistoissa tai kavuta Olympiastadionille, josta ovat huimaavat näköalat kaupungin yli.

BarcelonaHintaesimerkkimme 
Hotelli Atlantis
to-su 3 yötäHinta alkaenLisäyö
455€56€

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen


Espanja Barcelona

Barcelona on kaupunki koillis-Espanjassa ja Katalonian pääkaupunki. Se on Espanjan toiseksi suurin kaupunki. Kaupungin ja sitä ympäröivän 35 muun kunnan muodostama Suur-Barcelonan asukasluku on noin 3,2 miljoonaa.

Nämä näet Barcelonassa:
La Sagrada Família, Park Güell, Montjuic-suihkulähde, Camp Nou, La Rambla, Barcelonas Zoo, Museum Picasso.

La Sagrada Família:
La Sagrada Família on 170 metriä korkea kirkko.
Kirkon tekee kuuluisaksi se että rakennus jota alettiin rakentaa vuonna 1882 on vieläkin rakennus vaiheessa. Kirkkoa pääse ihailemaan sisältäpäin mutta monille riittää jo rakennuksen ulkoa näkeminen.
 

Park Güell:
Niin ikään Gaudin suunnittelema puisto joka sijaitsee kukkulan päällä Gracian kaupungisosassa.
Tarjolla on erikoista puistoarkkitehtuuria ja hienot maisemat kaupungin ylle.
 

Montjuic-suihkulähde:
Jo vuonna 1929 rakennetulla Montjuicin vesilähteellä järjestetään henkeäsalpaava vesilähde-show.
 

Camp Nou:
Camp Nou on Euroopan suurin jalkapallo-stadion joka valmistui vuonna 1957 ja on ollut siitä lähtien aktiivisessa käytössä. Stadion on joukkue Fc Barcelonan koti stadion.
Katsomoon mahtuu yli 100 000 henkilöä.
 

La Rambla:
La Rambla on 1,2 km pitkä kävelykatu, jonka laidalla myös ajoneuvot ajavat. Se on periaatteessa kaupungin ydinkeskustaa ja tulee yleensä kaikille turisteille tutuksi. La Ramblalla on turisti kojuja, kauppoja, ravintoloita ja baareja sekä kaikenlaisia katutaiteijlijoita.
 

Barcelonas Zoo:
Barcelonas Zoo sijaitsee Ciutadella puistossa, puisto avattiin vuonna 1892.
Maailmannäyttely pidettiin puistossa vuonna 1888 ennen puiston avaamista.
Tämä puisto on yksi Euroopan vanhimmista eläintieteellisistä puutarhoista.
Puistossa oli Euroopan ensimmäinen delfinaario, ja puiston harvinaisimmista eläimistä oli maailman ainoa albinogorilla. 2000-luvulla puistoa on alettu laajentamaan.
 

Museum Picasso:
Museum Picasso on Barselonassa sijaitseva Pablon picasson taiteen museo.
Museossa on näytillä 4 251 teosta. Museo avattiin vuonna 1963 ja sijaitsee La Riberassa, Barcelonan pankkialueella viidessä keskiaikaisessa palatsissa.

Hotelli Atlantis 3-*

Uudehko keskitason hotelli Barcelonan keskustassa, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Catalunyan metroasemalta. Plaza Catalunya, Rambla ja parhaat ostosalueet ovat lyhyen matkan päässä hotellista. Huoneet ovat siistit ja niissä on tv, puhelin, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja ja ilmastointi. Osoite: Pelayo 20 08001 Barcelona

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.