Espanja Barcelona kaupunkiloma

Tule kapeiden kujien ja modernien fasadien kautta kauppakadulle ja aurinkoisen Välimeren rantapalmujen alta Katedraalin hämyyn. Barcelonan matka >

Espanja Barcelona kaupunkiloma

Välimeren aurinkoinen kaupunki

Lähde viettämään pitkä viikonloppu Katalonian pääkaupungissa Barcelonassa! Barcelonan matkalla voit vaikkapa kavuta Sagra da Familian huipulle, jonka jälkeen voit tehdä ostoksia Ramblas’n ostoskadulla tai tutkiskella viehättäviä Barri Gòtic -alueen kujia. Espanjan toiseksi suurin kaupunki, Barcelona on siis täynnä elämää ja nähtävää. Matkat Barcelonaan tehdään Finnairin suorilla lennoilla.

Espanja Barcelona kaupunkiloma

Kulttuurin, taiteen ja shoppailun lisäksi voit vierailla monissa puistoissa, kuten ihastuttava Parc Güell, kokea jalkapallon huumaan Camp Nou -stadionilla tai kavuta Olympiastadionille, josta ovat huimaavat näköalat kaupungin yli. Voit myös aistia merellistä tunnelmaa kaupungin vanhassa satamassa, Port Vellissä tai kuljeskella Moll d’Espanya -laiturilla ja tutustua siellä suureen Maremagnum-ostoskeskukseen tai akvaariomaailmaan, tai miksei vaikka vain istuskella penkeillä ja katsella ohikulkijoita. Barcelonan matka sopii myös ryhmille.

Espanja Barcelona kaupunkiloma

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 5 pv: 1495 € / hlö

Valitse matkapäivät oman makusi mukaan!

Päivä 1: Barcelona

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Barcelonaa.
Perille saavuttuanne teille on varattu kuljetus hotellille.
Vapaapäivä omatoimiseen tutustumiseen ja ostoksilla käyntiin.

Päivä 2: Barcelona

Aamiaisen nautittuanne voitte tutustua tähän kosmopoliittiseen kaupunkiin ja Gaudin arkkitehtuuriin kuuluisassa Sagrada Familiassa tai Park Guellissa, kävelemällä pitkin Las Ramblasia tai vieraillessanne Camp Nou -stadionilla. Voitte tutustua myös Port Olympic -alueen jännittävään yöelämään. Yöpyminen Barcelonassa.

Päivä 3: Koko päivän retki Montserratiin

Aamiaisen jälken lähdette retkelle Montserrat-vuoren kallioisille korkeuksille, jotka tunnetaan ainutlaatuisista vaaleanpunaisista muodostelmistaan, kunnioitusta herättävistä näkymistään ja 1000-vuotiaasta Bendektiiniluostaristaan. Lähdette opastetulle kierrokselle Montserratiin tai jos haluatte, sine voi myös matkata junalla Plaza Espanya -aukiolta Montserratin huipulle köysiradalla ja nähdä samalla henkeäsalpaavan kauniit maisemat.  Yöpyminen Barcelonassa.

Päivä 4: Koko päivän retki Gironaan ja Costa Bravaan

Aamiaisen nautittuanne lähdette vierailulle värikkääseen roomalaiseen Gironan kaupunkiin ja tutustutte sen tunnelmalliseen vanhaankaupunkiin. Matkanne jatkuu Costa Bravan rannikkoalueelle, jossa voitte nauttia ympärön koskemattomasta kauneudesta. Matkalla vierailette viehättävässä Palsin kaupungissa sekä tyypillisessä espanjalaisessa Calella de Palafrugellin rannikkokylässä. Nauttikaa rannoista, tutkikaa viehättäviä katuja tai vain nauttikaa Välimeren auringosta! Yöpyminen Barcelonassa.

Päivä 5: Barcelona

Aamiainen hotellissa.
Kuljetus lentokentälle ja paluu Helsinkiin Barcelonan lentoasemalta.

Espanja Barcelona Hotel Rialto

Hotelli Rialto sijaitsee Barcelonan keskustassa, 300 m La Ramblalta ja 3 km Sagrada Familia basilikasta. Hotellissa on ravintola, baari, langaton internetyhteys, kokous/konferenssitila, hissi ja 24 tunnin vastaanotto.

Lue lisää
Espanja Barcelona tekemistä ja käyntikohteita

Barcelona on kaupunki Koillis-Espanjassa ja Katalonian pääkaupunki. Se on Espanjan toiseksi suurin kaupunki. Kaupungin ja sitä ympäröivän 35 muun kunnan muodostama Suur-Barcelonan asukasluku on noin 3,2 miljoonaa.

Nämä näet Barcelonassa:
La Sagrada Família, Park Güell, Montjuic-suihkulähde, Camp Nou, La Rambla, Barcelonas Zoo, Museum Picasso.

La Sagrada Família:
La Sagrada Família on 170 metriä korkea kirkko, jota alettiin rakentaa vuonna 1882 ja se on vieläkin rakennusvaiheessa. Kirkkoa pääse ihailemaan sisältäpäin, mutta monille riittää jo rakennuksen ulkoa näkeminen.

Park Güell:
Gaudin suunnittelema puisto joka sijaitsee kukkulan päällä Gracian kaupungisosassa. Tarjolla on erikoista puistoarkkitehtuuria ja hienot maisemat kaupungin ylle.

Montjuic-suihkulähde:
Jo vuonna 1929 rakennetulla Montjuicin suihkulähteellä järjestetään henkeäsalpaava suihkulähde-show.

Camp Nou:
Camp Nou on Euroopan suurin jalkapallo-stadion, joka valmistui vuonna 1957 ja on ollut siitä lähtien aktiivisessa käytössä. Se on FC Barcelonan kotistadion, jonne mahtuu yli 100 000 katsojaa.

La Rambla:
La Rambla on 1,2 km pitkä kävelykatu, jonka laidalla myös ajoneuvot ajavat. Se on periaatteessa kaupungin ydinkeskustaa ja tulee kaikille turisteille tutuksi. La Ramblalla on turistikojuja, kauppoja, ravintoloita ja baareja sekä kaikenlaisia katutaiteijlijoita.

Barcelonas Zoo:
Barcelonas Zoo sijaitsee Ciutadella puistossa, joka avattiin vuonna 1892. Tämä puisto on yksi Euroopan vanhimmista eläintieteellisistä puutarhoista. Puistossa oli Euroopan ensimmäinen delfinaario ja yksi puiston harvinaisimmista eläimistä oli maailman ainoa albinogorilla. 2000-luvulla puistoa on alettu laajentamaan.

Museum Picasso:
Museum Picasso on Barcelonassa sijaitseva Pablon Picasson taiteen museo. Museossa on näytillä 4251 teosta. Se avattiin vuonna 1963 ja sijaitsee La Riberassa, Barcelonan pankkialueella viidessä keskiaikaisessa palatsissa.

Espanja

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Ilmasto: Espanjan ilmasto on Välimerellinen, jossa kesät ovat kuumat ja kuivat ja talvet ovat leudot. Espanjan keskialueilla ilmasto on enemmän mannermainen, jossa kesät ovat kuumia ja kuivia ja talvet kylmiä. Pohjoisessa on vallitsevan Atlantin valtameren ilmaston vuoksi kosteampaa ja kylmempää ympäri vuoden.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Lennot Helsinki-Barcelona-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Koko päivän retki Montserratiin
* Koko päivän retki Gironaan ja Costa Bravaan
* Retket englanninkielisen opaan kanssa

Lisämaksusta:

* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.