Belfast_cityhall400x300
Irlanti Belfast

Belfast -kaupunki kasvattaa suosiotaan kaupunkilomakohteena. Rosoisesta menneisyydestään tunnettu kaupunki, josta kuoriutuu pikkuhiljaa viehättävä matkakohde ostoskatuineen ja tietenkin irkkupubeineen.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Irlanti Belfast

Kasvattaa suosiotaan kaupunkilomakohteena.

Rosoisesta menneisyydestään tunnettu kaupunki, josta kuoriutuu pikkuhiljaa viehättävä matkakohde ostoskatuineen ja tietenkin irkkupubeineen. Belfastiin voi tutustua hyvin omatoimisesti, mutta siellä on myös runsaasti erilaisia kierroksia. Yksi kätevimmistä on Black Taxi Tours, jonka aikana voi perinteisessä brittiläisessä mustassa taksissa tutustua kaupungin parhaisiin paloihin.

Toinen vaihtoehto on tyypillinen hop on, hop off -tyylinen bussikierros. Turisti-info antaa tietoa omin päin suoritettavista kierroksista, joilla voi tutustua muun muassa Titanicin historiaan ja lastenkirjailija C. S. Lewisin tärkeisiin paikkoihin kaupungissa.

BelfastHintaesimerkkimme 
Days hotel Belfast City Centre
pe-su 2 yötäHinta alkaenLisäyö
525€45€

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa


Irlanti Belfast

* Hop On HopOff bussi kierroksen aikana näet mm. viktoriaanisia kaupunkitaloja ja kortteleita, Lagansid -rannan moderneine asuinalueineen sekä Länsi-Belfastin katoliset ja protestanttiset kaupunginosat.

* Rinnakkaiselo Belfastissa on nykyisin rauhallista, mutta vielä on nähtävissä vaikeista ajoista ja historiasta kertovia seinämaalauksia. Näet myös Stormontin linnan, Belfastin oopperatalon sekä Waterfront-teatterin.

* Titanic Quarter -kortteli
jossa aikanaan rakennettiin Harland & Wolff -yhtiön kuuluisin alus Titanic. Maailman suurin aiheesta kertova näyttely avattiin vuonna 2012, sata vuotta aluksen uppoamisen jälkeen. Uusinta teknologiaa hyödyntävä kokonaisuus kertoo laivan rakennusvaiheista, neitsytmatkasta ja uppoamisesta.

Titanic -aluksen muotoon rakennetusta näyttelystä on erinomaiset näkymät viereiselle telakalle, jossa alus aikanaan rakennettiin. Täältä näet myös Lagan-joen, jolta Titanicin ensimmäinen ja viimeinen matka alkoi traagisin seurauksin.

Hotelli Days hotel Belfast City Centre ***
Kätevällä paikalla tärkeimpien julkisten liikenteen ja tieyhteyksien lähellä sijaitsevasta Days-hotellista käsin vieraat voivat nauttia loistavista ostosmahdollisuuksista sekä erinomaisista ravintoloista ja yöelämän kohteista.
Ulster Hall -konserttisali ja Castle Court -ostoskeskus ovat molemmat 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta.
Hotellissa on ravintola, Baari, 24h-vastaanotto, Sanomalehtiä, Terassi, Savuttomia huoneita, Huoneita/palveluja liikuntarajoitteisille, Hissi, Nopea sisään-/uloskirjautuminen, Lämmitys, Matkatavarasäilytys, Kaikki yleiset ja yksityiset tilat savuttomia, Ravintola (à la carte), Snackbaari.

Pohjois-Irlanti (Iso-Britannia):
Pääkaupunki: 
Belfast
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta: Englannin punta (GBP)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.