Irlanti Belfast kaupunkiloma

Belfast kasvattaa suosiotaan kaupunkilomakohteena. Rosoisesta menneisyydestään tunnetusta kaupungista kuoriutuu pikkuhiljaa viehättävä matkakohde ostoskatuineen ja tietenkin irkkupubeineen.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Irlanti Belfast kaupunkiloma

Kasvattaa suosiotaan kaupunkilomakohteena.

Belfast on rosoisesta menneisyydestään tunnettu kaupunki, josta on kuoriutunut pikkuhiljaa viehättävä matkakohde ostoskatuineen ja tietenkin irkkupubeineen. Kaupungin menneisyys näkyy yhä seinämalauksissa, mutta muuten kaupunki on pessyt kasvonsa ja muuttunut moderniksi ja miellyttäväksi kaupunkilomakohteeksi.

Belfastiin voi tutustua hyvin omatoimisesti, mutta siellä on myös runsaasti erilaisia englanniksi opastettuja turistikierroksia. Yksi kätevimmistä on Black Taxi Tours, jonka aikana voi perinteisessä brittiläisessä mustassa taksissa tutustua kaupungin parhaisiin paloihin. Belfastissa oli aikoinaan yksi Britannian suurimmista telakoista ja Harland and Wolffin telakalla rakennettiin yksi maailman kuuluisimmista risteilyaluksista – Titanic. Nykyisin telakan lähistöllä on upea Titanic museo, joka kertoo laivan tarinan aina rakentamisvaiheesta sen uppoamiseen neitsytmatkallaan vuonna 1912.

Belfast Hintaesimerkkimme 
Days hotel Belfast City Centre
pe-su 2 yötäHinta alkaenLisäyö
525€45€

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa


Irlanti Belfast tekemistä ja käyntikohteita

* Hop On HopOff bussi kierroksen aikana näet mm. viktoriaanisia kaupunkitaloja ja kortteleita, Lagansid -rannan moderneine asuinalueineen sekä Länsi-Belfastin katoliset ja protestanttiset kaupunginosat.

* Rinnakkaiselo Belfastissa on nykyisin rauhallista, mutta vielä on nähtävissä vaikeista ajoista ja historiasta kertovia seinämaalauksia. Näet myös Stormontin linnan, Belfastin oopperatalon sekä Waterfront-teatterin.

* Titanic Quarter -kortteli
jossa aikanaan rakennettiin Harland & Wolff -yhtiön kuuluisin alus Titanic. Maailman suurin aiheesta kertova näyttely avattiin vuonna 2012, sata vuotta aluksen uppoamisen jälkeen. Uusinta teknologiaa hyödyntävä kokonaisuus kertoo laivan rakennusvaiheista, neitsytmatkasta ja uppoamisesta.

Titanic -aluksen muotoon rakennetusta näyttelystä on erinomaiset näkymät viereiselle telakalle, jossa alus aikanaan rakennettiin. Täältä näet myös Lagan-joen, jolta Titanicin ensimmäinen ja viimeinen matka alkoi traagisin seurauksin.

Hotelli Days hotel Belfast City Centre ***
Kätevällä paikalla tärkeimpien julkisten liikenteen ja tieyhteyksien lähellä sijaitsevasta Days-hotellista käsin vieraat voivat nauttia loistavista ostosmahdollisuuksista sekä erinomaisista ravintoloista ja yöelämän kohteista.
Ulster Hall -konserttisali ja Castle Court -ostoskeskus ovat molemmat 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta.
Hotellissa on ravintola, Baari, 24h-vastaanotto, Sanomalehtiä, Terassi, Savuttomia huoneita, Huoneita/palveluja liikuntarajoitteisille, Hissi, Nopea sisään-/uloskirjautuminen, Lämmitys, Matkatavarasäilytys, Kaikki yleiset ja yksityiset tilat savuttomia, Ravintola (à la carte), Snackbaari.

Pohjois-Irlanti (Iso-Britannia):
Pääkaupunki: 
Belfast
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta: Englannin punta (GBP)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555