Bosnia ja Hertsegovina Sarajevo

Bosnia-Hertsegovinan Sarajevo tarjoaa matkailijalle ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa syvälle Balkanin sydämeen. Varaa Sarajevon matka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Bosnia ja Hertsegovina Sarajevo

Seesteisen Itä-Euroopan Helmi

Bosnian ja Hertsegovinan pääkaupunki huokuu historian, kulttuurin ja monimuotoisuuden rikkautta. Sarajevo, on kuin aikamatka, jossa itä ja länsi kohtaavat, tarjoten matkailijalle ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa syvälle Balkanin sydämeen. Kaupungin menneisyys näkyy sen katukuvassa, vanhankaupungin kiviset kadut ja historialliset moskeijat kertovat ottomaanien vaikutteista, kun taas Itävalta-Unkarin vallan aikaiset rakennukset lisäävät eurooppalaista charmia. Sarajevo on myös muistomerkki Bosnian sodalle, joka vaikutti syvästi paikallisiin. Srebrenican muistomerkki ja Tunnel of Hope -museossa saat syvällisen käsityksen kaupungin vaikeasta menneisyydestä. Vaikka Sarajevo onkin kaupunki, se tarjoaa myös luonnonkauneutta ympärillään. Trebević-vuori tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin, ja paikalliset polut houkuttelevat patikoijia ja luonnonystäviä. Vrelo Bosne -lähde on vehreä keidas kaupungin liepeillä. Sarajevo

Sarajevo – Bascarsijan tunnelma

Bascarsija, vanhankaupungin sydän, on kuin aikakone, joka kuljettaa sinut takaisin ottomaanien aikaan. Kapeat kujat täyttyvät paikallisten herkkujen tuoksusta, kuten cevapcicista ja burekista. Perinteiset kahvilat tarjoavat turkkilaista kahvia ja makeita herkkuja, ja paikalliset käsityöläiset myyvät perinteisiä tuotteitaan. Bascarsija on eläväinen ja värikäs alue, jossa voit uppoutua paikalliseen kulttuuriin ja nauttia tunnelmasta.

Bosnialaisen Keittiön Herkut

Sarajevon kulinaristinen tarjonta on kuin aarrearkku, joka kutsuu maistamaan Bosnian makuja. Kokeile perinteisiä cevapciceja ja sogan-dolmaa. Burek, täytetty piirakka, on herkullinen välipala, ja ćevapčićit voivat olla täydellinen lounas. Perinteiset kahvilat, kuten Morica Han, tarjoavat paikallista tunnelmaa, jossa voit nauttia turkkilaisesta kahvista ja makeista herkuista.

Bosnia ja Hertsegovina Sarajevo

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme omatoimimatkaajille 4 pv: 979 € / hlö

Omatoimimatkan hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Sarajevo – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja

* Majoitus 4* hotelleissa jaetussa kahden hengen huoneessa
* Lentokenttäkuljetukset

Matkaohjelmaehdotus RYHMILLE alk 10 hlöä

 SARAJEVO (3 yötä/4 päivää)

Päivä 1

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kohti Sarajevoa.

Saapuminen Sarajevoon, jossa oppaan kanssa tapaaminen ja siirtyminen hotellille. Yöpyminen.

Päivä 2

Aamiasen nautimme hotellilla.
Vietämme aamupäivän kävelykierroksella Sarajevossa. Bosnia ja Hertsegovinan pääkaupunki on kaupunki, jolla on rikas ja kiehtova historia ja joka on ollut vuosisatojen ajan muslimien, kroaattien, turkkilaisten, juutalaisten ja serbien koti. Niin monet erilaisuudet yhdessä kaupungissa näyttävät meille ainutlaatuisen linkin idän ja lännen välillä – näet muslimien, katolilaisten, ortodoksikristittyjen ja juutalaisten arkkitehtuurin vain muutaman minuutin päässä toisistaan. Voit kuulla muslimien rukouskutsuja ja samalla kuulla kirkkojen kellojen ääniä. Maista joitakin perinteisiä ruokia ja näe perinteisiä käsityöläistuotteita.

Opit ensimmäisen maailmansodan laukaisseesta salamurhasta ja siitä, miten muslimit ja juutalaiset suojelivat toisiaan eri sotien aikana. Voit nähdä kuinka kaupunki, joka on kärsinyt niin paljon, voi olla niin miellyttävä.

Iltapäivä on vapaata aikaa kaupungin tutkimiseen omatoimisesti – kävele Kaupungilla ja kokeile paikallisia herkkuja markkinoilla, kuten buregdžinica, aščinica tai ćevabdžinica ja Balkantinan gourmet-kauppa. Täydennä kokemuksiasi juuston, kuivatun lihan, bosnialaisten piirakoiden, keitettyjen aterioiden ja kotitekoisen brandyn kanssa.
Yöpyminen hotellissa.

Päivä 3 – VAIHTOEHTOINEN RETKI MOSTARIIN

Aamiasen nautimme hotellilla.

Tänään on mahdollista lähteä Mostariin, jossa pääset omin silmin näkemään  historialliset maamerkit, kuten Vrelo Bunen. Ajamme kauniin Neterva-laakson läpi etelään, missä Mostar sijaitsee, noin puolivälissä matkaa Sarajevosta Dubrovnikiin. Kierroksen aikana tutkimme UNESCOn suojelemaa vanhaa kaupunkia ja vierailemme Mostarin kuuluisalla 14. vuosisadan sillalla, joka tuhoutui viime sodassa.
Ennen paluuta Sarajevoon viemme sinut Vrelo Bunen lähteille. Euroopan voimakkaimmalla lähteellä on yli 45 000 litran sekuntivirtaus. Vrelo Bune on myös Balkanin kuuluisimman dervišiluostarin koti.
Yöpyminen hotellissa Sarajevossa.

HUOM: Vaihtoehtoinen retki Mostariin voidaan myös järjestää tavallisella junalla. Matka Sarajevosta Mostariin kestää 2 tuntia.

Päivä 4

Aamiasen nautimme hotellilla.

Vapaa-aikaa, kunnes siirrymme lentokentälle, josta lento Helsinkiin.

bo

Alustava hotellitieto

Majoitukset järjestetään 3-4 **** hyvätasoisissa hotelleissa. Hotelli selviää varausta tehtäessä.

Lue lisää

Bosnia-Hertsegovina tunnetaan Mostarin vanhasta sillasta, Stari Most, monista kivisistä moskeijoistaan ja kauniista luonnostaan.
Pääkaupunki: Sarajevo
Virallinen kieli: Bosnia
Valuutta:  Bosnian markka
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella turistina 90 päivää ilman viisumia. Passin tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta maasta poistumisen jälkeen.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Aikaero Suomeen: -1
Ilmasto: On yhdistelmä välimerellistä- ja mannerilmastoa. Kesät ovat kuumia, mutta talvet usein kylmiä. Talvisin sataa lunta.

Tiedot sitoumuksetta

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Ryhmämatkan alk 10 hlöä hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Sarajevo – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja

* Majoitus 4* hotelleissa jaetussa kahden hengen huoneessa
* Kuljetukset modernilla turistibussilla ohjelman mukaan
* Aamiaiset hotellissa
* Englanninkielinen opas koko matkan ajan
* Sisäänpääsymaksut kohteisiin ohjelman mukaan

Lisämaksusta:
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Puolihoitolisä
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >