Brasilia Rio de Janeiro kaukomatka

Rio de Janeiro tunnetaan riemullisen samban ja jalkapallon ohella upeista hiekkarannoistaan ja maailmankuuluista nähtävyyksistään. Bralisian matkat >

Brasilia Rio de Janeiro kaukomatka

Mukaansatempaava ja  kaunis

Rio de Janeiro tunnetaan riemullisen samban ja jalkapallon ohella upeista hiekkarannoistaan ja maailmankuuluista nähtävyyksistään. Corcovadon Kristus-patsas ja jyrkkinä seinäminä nouseva Sokeritoppavuori ovat kukkulaisen kaupungin tunnusmerkkejä ja toimivat kaupungin ikoneina valkokankaalla ja postikorteissa.

Brasilia Rio de Janeiro kaukomatka

Rio de Janeiro on upean arkkitehtuurin, varakkaiden asuinalueiden ja upeiden nähtävyyksien kaupunki. Turisti ei voi välttyä näkemästä myöskään kääntöpuolta eli köyhempää väestöä. Rion maine vaarallisena kaupunkina ei myöskään ole tuulesta temmattu, eikä matkailijankaan kannata sitä vähätellä.

Värikäs miljoonakaupunki

Parhaimmillaan Rio de Janeiro on kuitenkin värikäs miljoonakaupunki, jossa on aina tapahtumia ja vilkasta elämää. Brasilialaiset osaavat nauttia elämästä, ja suurkaupungin ainutlaatuinen tunnelma tarttuu nopeasti myös matkailijaan. Brasilian Rio de Janeiron matkat räätälöimme toiveidenne mukaan.

Brasilia Rio de Janeiro kaukomatka

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 7 pv: 1799 € / hlö

 

Matkaohjelma (opastus kohteessa englanninkielellä):

Päivä 1: BUENOS AIRES

Vastaanotto Río de Janeiron kansainvälisellä lentoasemalla. Kuljetus hotelliin. Loppupäivä vapaata saapumislennon mukaan. Majoittuminen.

Päivä 2: RIO DE JANEIRO

Aamiainen. Aloitamme vierailun ylittämällä kuuluisat Leblonin, Ipaneman, Copacabanan ja Lemen rannat, kunnes saavumme Vermelha-rannalle Hookerin kaupunginosassa.

Nousemme rautatietä pitkin kahdessa vaiheessa ”Pan de Azúcar” -vuoren huipulle. Ensimmäinen vaihe Urca-vuorelle kestää noin kolme minuuttia. Urca-vuorella puutarhat ja näkymät kutsuvat pysähtymään ennen matkan jatkamista huipulle.

Kukkulan huipulla ihailemme henkeäsalpaavia panoraamanäkymiä, jotka vahvistavat kaupungin kauneuden. Paluumatkalla kuljemme Flamenco-puiston läpi ja pysähdymme kuuluisassa uudessa katedraalissa keskustassa. Paluu hotelliin. Majoittuminen.

Päivä 3: RIO DE JANEIRO

Aamiainen. Siirrymme hotellista vierailemaan yllättävän Vapahtaja Kristuksen patsaalla, joka on yksi Rio de Janeiron kuuluisimmista luonnonihmeistä. Alueella on 3000 hehtaaria trooppista viidakkoa. Vuoren huipulla vieraat jäävät ihailemaan 36 metrin korkuista betonista ja saippuakivestä rakennettua patsasta, josta avautuvat upeat 360 asteen näkymät kaupunkiin.

Paluumatkalla kuljemme Tunnel Rebouzadasin kautta, joka vie meidät Lagoa Rodrigo de Freitasille, vihreiden kukkuloiden ja eksoottisten puutarhojen äärelle. Palattuamme hotellille olemme varmoja, että kokemus oli yksi elämämme hämmästyttävimmistä.

Illalla illallistamme yhdessä kuuluisimmista churrascarias-ravintoloista. Rodizio-tyylinen illallinen tarjoaa kaikkia lihalajeja buffetissa, jossa voit valita ja maistella herkullisia pihvejä oman makusi mukaan. Illallisen jälkeen menemme katsomaan show’ta, jossa kuullaan Brasilian upeaa kansanmusiikkia. Puvut ja karnevaalitanssit, jotka korostavat maailmankuuluja esiintyjiä ja kauniita mulattiotanssijoita, tuovat esiin eksoottisen mysteerin ja runollisen taian, joka heijastaa Brasilian henkeä musiikin ja tanssin kautta. Paluu hotelliin. Majoittuminen.

Päivä 4: RIO DE JANEIRO

Aamiainen ja vapaa päivä omiin aktiviteetteihin tai lisäretkiin. Majoittuminen.

Päivä 5: RIO DE JANEIRO

Aamiainen ja vapaa päivä omiin aktiviteetteihin tai lisäretkiin. Majoittuminen.

Päivä 6: RIO DE JANEIRO

Aamiainen ja kuljetus kansainväliselle lentokentälle paluulentoa varten kotikaupunkiin.

Brasilia Rio de Janeiro kaukomatka

Brasilia Rio de Janeiro Hotel Savoy Othon

Hyvätasoinen hotelli lähellä Copacabanan kuuluisaa hiekkarantaa ja Rion Kristus-patsasta.

Lue lisää
Brasilia

Brasilia  on Etelä-Amerikan suurin valtio ja se tunnetaan parhaiten sademetsistään, mutta heti seuraavalla sijalla tulee intohimo jalkapalloon.
Pääkaupunki: Brasilia
Virallinen kieli: Portugal
Valuutta: Brasilian real
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Brasiliassa turistina 90 päivää ilman viisumia. Passin tulee olla voimassa vähintään aiotun oleskelun ajan.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Terveysselvitys: Terveysselvityksen tarpeellisuus kannattaa tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstäsi.  (vakuutusyhtiö saattaa vaatia terveysselvitystä ja rajata sen perusteella korvausvastuuta hoidoissa, jotka liittyvät jo ennen matkaa olemassa olleeseen sairauteen)

Aikaero Suomeen: Kesäisin: – 6 tuntia Talvisin: – 4 tuntia
Ilmasto: Brasiliassa on trooppinen ilmasto paitsi eteläosissa ilmasto on subtrooppinen. Pohjoisilla alueilla lämpötilat ovat noin 30 astetta suurimman osan vuodesta, kun taas Rio de Janeiron alueella lämpötila vaihtelee 23 ja 28 asteen välillä.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Anguilla-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Vastaanotto ja avustus lentokentillä
* Lentokenttäkuljetukset
* Englanninkielinen opastus kohteissa
* Aamiaiset päivittäin
* 5 yön majoitus
* Rion kaupunkikierros ja Sokeritoppavuorelle nousu 
* Samba-illallinen ja Show
* Retki Corcovado kukkulalle

Lisämaksusta:

* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>