Brasilia Rion karnevaalit ja Buzios

Koe paikan päällä Rion Karnevaalit ja näe miten Corcovadon Kristus-patsas suojelee koko Rio de Janeiroa Corcovado-kukkulan laelta. Rio de Janeiron matkat >

Brasilia Rion karnevaalit ja Buzios

Rantaloma ja karnevaalit

Ota irtiotto arjesta ja tempaudu mukaan sambarytmeihin Rio de Janeiron kuuluisilla sambakarnevaaleilla. Ensi vuonna karnevaalit alkavat perjantaina 28.2.2025.

Rion karnevaalit

Iloisten brasilialaisten joukossa koet unohtumattomia hetkiä Rion värikkäillä ja iloisilla karnevaaleilla.  Rion karnevaalit ovat kuumaa huumaa, glitterin kimallusta ja paljasta pintaa, kun kaduilla tanssivat värikkäästi pukeutuneet juhlijat. Samban tuliset rytmit saavat sinut tuntemaan ja villiä vetovoimaa tanssimaan ja juhlimaan läpi koko yön! Rio de Janeiron kadut täyttyvät sambakarnevaalien aikaan yli 2 miljoonasta juhlijasta ympäri maailmaa!

Buzios rantaloma

Jos matka-aikataulusi antaa myöten, suosittelemme varaamaan muutaman ylimääräisen päivän nähtävyyksien katsomiseen Riossa ja lisäretken n.190 km Rio de Janeirosta sijaitsevalle, viihtyisälle rantalomakohteelle, Buziokselle.  Buzios on kehittynyt pienestä kalastajakylästä kulinaristien ja taiteenrakastajien lomakohteeksi. Pientä ja intiimiä Buziosta ympäröi jopa 17 erilaista hiekkarantaa, josta varmasti jokainen löytää mieleisensä.  Kävely mukulakivikaduilla ja rannoilla, snorklaus ja sukellus, sekä purjehdus ovat täällä suosittuja. Illanviettopaikat ja lämminhenkiset ravintolat kutsuvat nauttimaan lomakohteen tunnelmasta! Brasilian Rio de Janeiron matkat räätälöimme toiveidenne mukaan.

Rion karnevaalit

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat harrastematkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv:  1395 € / hlö 

 

Rion karnevaalit

Rion karnevaalit ovat maailman kuuluisimpia ja suurimpia festivaaleja, jotka pidetään vuosittain Brasiliassa, Rio de Janeirossa. Tämä nelipäiväinen tapahtuma, joka yleensä ajoittuu helmikuulle tai maaliskuulle, houkuttelee miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa nauttimaan musiikista, tanssista ja juhlahumusta.

Samba Parade

Karnevaalien kohokohta on Sambódromo-stadionilla järjestettävä sambakoulujen paraati, jossa kymmenet sambakoulut kilpailevat esityksillään. Sambakoulujen jäsenet harjoittelevat koko vuoden ja esityksissä nähdään upeita pukuja, tanssijoita ja näyttäviä vaunuja. Jokainen esitys kertoo tarinan ja yhdistää perinteistä ja modernia brasilialaista kulttuuria.

Blocos ja Katujuhlat

Karnevaalien aikana koko kaupunki herää eloon lukuisilla katubileillä, eli ”blocoilla”. Nämä epäviralliset juhlat keräävät ihmisiä tanssimaan ja laulamaan kaduille eri puolilla Rioa. Jokaisella blocolla on oma musiikkityylinsä ja teemansa, ja ne tarjoavat paikallisille ja turisteille mahdollisuuden juhlia yhdessä.

Musiikki ja Tanssi

Karnevaaleilla soi ennen kaikkea samba, mutta myös muita brasilialaisia musiikkityylejä, kuten frevoa ja maracatua. Tanssi on keskeinen osa juhlaa, ja karnevaalit tarjoavatkin erinomaisen mahdollisuuden oppia ja osallistua perinteisiin brasilialaisiin tansseihin.

Puvut ja Maskeeraus

Pukujen loisto ja värit ovat karnevaalien tunnusmerkkejä. Sambakoulujen esiintyjät pukevat ylleen upeita, usein käsintehtyjä pukuja, joissa käytetään paljon sulkia, paljetteja ja kirkkaita värejä. Myös katubileissä juhlivat ihmiset pukeutuvat usein teeman mukaisesti ja maskeerautuvat näyttävästi.

Yhteisöllisyys ja Kulttuuri

Karnevaalit eivät ole vain juhla, vaan myös tärkeä osa brasilialaista kulttuuria ja yhteisöllisyyttä. Ne tuovat yhteen eri taustoista tulevia ihmisiä ja tarjoavat mahdollisuuden juhlia elämää, iloa ja perinteitä yhdessä.

Rion karnevaalit ovat ainutlaatuinen kokemus, jossa yhdistyvät musiikki, tanssi, taide ja yhteisöllisyys. Ne ovat elämäniloa ja kulttuuria juhlistava tapahtuma, joka jättää unohtumattomia muistoja jokaiselle osallistujalle.

Lisäpäivät Búzios, Brasilia

Búzios on idyllinen rannikkokaupunki Rio de Janeiron osavaltiossa, noin 170 kilometriä Rio de Janeirolta koilliseen. Tämä pieni kaupunki, viralliselta nimeltään Armação dos Búzios, on tunnettu upeista rannoistaan, viehättävästä ilmapiiristään ja monipuolisista aktiviteeteistaan. Búzios oli aikoinaan pieni kalastajakylä, mutta nykyään se on yksi Brasilian suosituimmista lomakohteista, joka houkuttelee niin paikallisia kuin kansainvälisiä matkailijoita.

Rannat ja Luonto

Búzios tunnetaan erityisesti sen lukuisista kauniista rannoista. Kaupungin alueella on yli 20 rantaa, joista jokainen tarjoaa erilaisia kokemuksia. Joillakin rannoilla, kuten Geribálla ja Ferraduralla, on erinomaiset olosuhteet surffaamiseen ja muihin vesiurheilulajeihin. Toisaalta rauhallisemmat rannat, kuten João Fernandes ja Azeda, ovat täydellisiä rentoutumiseen ja auringonottoon.

Aktiviteetit

Rantojen lisäksi Búzios tarjoaa monia muita aktiviteetteja. Snorklaus ja sukellus ovat suosittuja, sillä alueen vedet ovat kristallinkirkkaita ja täynnä merellistä elämää. Vene- ja katamaraaniretket ovat myös suosittuja tapoja tutustua alueen maisemiin ja ympäröiviin saariin.

Ruokakulttuuri ja Yöelämä

Búzios on myös tunnettu erinomaisista ruokailumahdollisuuksistaan. Kaupungissa on monia ravintoloita, jotka tarjoavat tuoreita merenantimia ja brasilialaisia herkkuja. Ravintolat ja kahvilat rantakadulla, Rua das Pedras, tarjoavat erinomaisen valikoiman ruokia ja juomia, ja alueen ilmapiiri on erityisen vilkas iltaisin.

Historia ja Kulttuuri

Vaikka Búzios on tunnettu sen rennosta lomatunnelmasta, siellä on myös historiallisia kohteita ja kulttuuria tarjolla. Kaupunki on säilyttänyt viehättävän ja historiallisesti merkittävän arkkitehtuurinsa, joka antaa sille erityisen tunnelman. Brigitte Bardot teki Búziosista maailmankuulun 1960-luvulla, ja hänen kunniakseen on pystytetty patsas kaupungin rantakadulle.

Shoppailu

Búzios tarjoaa myös erinomaisia shoppailumahdollisuuksia. Kaupungissa on lukuisia putiikkeja, joissa myydään paikallista käsityötä, vaatteita ja koruja. Rua das Pedras -kadulta löytyy erityisesti paljon uniikkeja kauppoja ja liikkeitä, jotka myyvät laadukkaita tuotteita.

Majoitus

Majoitusvaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja budjettiin, luksushotelleista viihtyisiin boutique-hotelleihin ja viihtyisiin majataloihin. Useimmista majoituspaikoista on upeat näkymät merelle ja ne sijaitsevat kävelymatkan päässä rannoista ja keskustan palveluista.

Búzios on täydellinen kohde niille, jotka etsivät kauniita rantoja, monipuolisia aktiviteetteja ja viehättävää tunnelmaa. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä luonnonkauneutta ja vilkasta kaupunkielämää tekee siitä yhden Brasilian suosituimmista ja rakastetuimmista lomakohteista.

Brasilia Buzios Porto Bay Buzios

Brasilia Buzios Porto Bay Buzios hotelli. Tämä viihtyisä ja kauniisti sisustettu boutique hotelli sijaitsee trooppisen metsän ympäröimänä, kuitenkin lähellä Buzioksen rantaa ja illanviettopaikkoja.

Lue lisää
Brasilia Buzios Pousada dos Buzios

Rauhallinen ja kauniin ympäristön omaava majatalohotelli. Kävelymatkan päässä Rua das Pedrasista, jossa viihtyisät pienet kaupat, baarit ja ravintolat sijaitsevat . Hotelli on suhteellisen uusi ja huoneet tilavat.

Lue lisää
Brasilia Rio de Janeiro Acapulco Copacabana

Siisti perustason hotelli erinomaisella paikalla Copacabanan rannan ja sokeritoppavuoren läheisyydessä. Ympäristössä kauppoja, kahviloita, baareja, ravintoita, vilkasta elämänmenoa.

Lue lisää
Brasilia Rio de Janeiro Golden Park Hotel

Siisti turistiluokan hotelli keskeisellä paikalla Rio de Janeirossa, kävelymatkan päässä maanalaisen asemalta. Hotellilla on siistit, vaikkakin yksinkertaiset huoneet, sekä erinomainen aamiainen.

Lue lisää
Brasilia

Brasilia  on Etelä-Amerikan suurin valtio ja se tunnetaan parhaiten sademetsistään, mutta heti seuraavalla sijalla tulee intohimo jalkapalloon.
Pääkaupunki: Brasilia
Virallinen kieli: Portugal
Valuutta: Brasilian real
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Brasiliassa turistina 90 päivää ilman viisumia. Passin tulee olla voimassa vähintään aiotun oleskelun ajan.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Terveysselvitys: Terveysselvityksen tarpeellisuus kannattaa tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstäsi.  (vakuutusyhtiö saattaa vaatia terveysselvitystä ja rajata sen perusteella korvausvastuuta hoidoissa, jotka liittyvät jo ennen matkaa olemassa olleeseen sairauteen)

Aikaero Suomeen: Kesäisin: – 6 tuntia Talvisin: – 4 tuntia
Ilmasto: Brasiliassa on trooppinen ilmasto paitsi eteläosissa ilmasto on subtrooppinen. Pohjoisilla alueilla lämpötilat ovat noin 30 astetta suurimman osan vuodesta, kun taas Rio de Janeiron alueella lämpötila vaihtelee 23 ja 28 asteen välillä.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Lennot Helsinki – Rio de Janeiro – Helsinki
* Lentokenttäkuljetukset (kenttä-hotelli-kenttä) Riossa
* Neljä yötä majoitus Golden Park hotellissa
* Kuljetukset hotelli – Sambodromo-hotelli
* Pääsyliput Sambodromoon kulkueisiin alueilla 2 tai 3
* Buzios Boutique hotelli Porto Bay Buzios 4****
* Meno-paluu kuljetukset Rio – Buzios – Rio
* Kolmen yön majoitus Boutique 4* hotellissa Porto Bayssa aamiaisin

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä opastukset
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.