Brasilia Rion karnevaalit ja Buzios

Koe paikan päällä Rion Karnevaalit ja näe miten Corcovadon Kristus-patsas suojelee koko Rio de Janeiroa Corcovado-kukkulan laelta. Rio de Janeiron matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Brasilia Rion karnevaalit ja Buzios

Rantaloma ja karnevaalit

Ota irtiotto arjesta ja tempaudu mukaan sambarytmeihin Rio de Janeiron kuuluisilla sambakarnevaaleilla vuonna 2022!  Milloin Rion karnevaalit järjestetään vuonna 2022 – ota yhteyttä toimistoomme.

Lähde turvallisesti ja vaivattomasti kauttamme matkaan – perillä Sinua odottaa lentokenttäkuljetus ja majoitus, josta kuljetukset Sambodromolle. Sambaliput sisältyvät myös matkan hintaan.

Rion karnevaalit

Iloisten brasilialaisten joukossa koet unohtumattomia hetkiä Rion värikkäillä ja iloisilla karnevaaleilla.  Rion karnevaalit ovat kuumaa huumaa, glitterin kimallusta ja paljasta pintaa, kun kaduilla tanssivat värikkäästi pukeutuneet juhlijat. Samban tuliset rytmit saavat sinut tuntemaan ja villiä vetovoimaa tanssimaan ja juhlimaan läpi koko yön! Rio de Janeiron kadut täyttyvät sambakarnevaalien aikaan yli 2 miljoonasta juhlijasta ympäri maailmaa!

Buzios rantaloma

Jos matka-aikataulusi antaa myöten, suosittelemme varaamaan muutaman ylimääräisen päivän nähtävyyksien katsomiseen Riossa ja lisäretken n.190 km Rio de Janeirosta sijaitsevalle, viihtyisälle rantalomakohteelle, Buziokselle.  Buzios on kehittynyt pienestä kalastajakylästä kulinaristien ja taiteenrakastajien lomakohteeksi. Pientä ja intiimiä Buziosta ympäröi jopa 17 erilaista hiekkarantaa, josta varmasti jokainen löytää mieleisensä.  Kävely mukulakivikaduilla ja rannoilla, snorklaus ja sukellus, sekä purjehdus ovat täällä suosittuja. Illanviettopaikat ja lämminhenkiset ravintolat kutsuvat nauttimaan lomakohteen tunnelmasta! Brasilian Rio de Janeiron matkat räätälöimme toiveidenne mukaan.

Rion karnevaalit

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat harrastematkat>

Hintaesimerkkimme 5 pv:  1845 € / hlö 
1765 € / hlö jaetussa H3:ssa
2275 € / hlö majoitus H1:ssä

Hintaesimerkkimme 8 pv:  2060 € / hlö
1930 € / hlö jaetussa H3:ssa
2830 € / hlö majoitus H1:ssä

***

Buzioksen 2 yötä / 3 päivää lisäpaketti  

Boutique hotelli Porto Bay Buzios 4****
H2 sis. aamiaiset 540€ / hlö , lisäyöt 200€ / hlö/yö
H3 sis. aamiaiset 515€ / hlö, lisäyöt 196€ / hlö/yö
H1 sis. aamiaiset 920€ / hlö, lisäyötä 403€ / hlö/yö

Hintaan sisältyy:
* Meno-paluu kuljetukset Rio – Buzios – Rio
* Kahden yön majoitus Boutique 4* hotellissa Porto Bayssa aamiaisin

Posada dos Buzios hotel 3***
H2 415€ / hlö, lisäyöt 148€ / hlö/yö
H3 375€ / hlö, lisäyöt 130€ / hlö/yö
H1 710€ / hlö, lisäyöt 290€ / hlö/yö

Hintaan sisältyy:
* Meno-paluu kuljetukset Rio-Buzios-Rios
* Kahden yön majoituks Posada dos Buzios hotellissa 3* aamiaisin

Brasilia Buzios Porto Bay Buzios

Brasilia Buzios Porto Bay Buzios hotelli. Tämä viihtyisä ja kauniisti sisustettu boutique hotelli sijaitsee trooppisen metsän ympäröimänä, kuitenkin lähellä Buzioksen rantaa ja illanviettopaikkoja.

Lue lisää
Brasilia Buzios Pousada dos Buzios

Rauhallinen ja kauniin ympäristön omaava majatalohotelli. Kävelymatkan päässä Rua das Pedrasista, jossa viihtyisät pienet kaupat, baarit ja ravintolat sijaitsevat . Hotelli on suhteellisen uusi ja huoneet tilavat.

Lue lisää
Brasilia Rio de Janeiro Acapulco Copacabana

Siisti perustason hotelli erinomaisella paikalla Copacabanan rannan ja sokeritoppavuoren läheisyydessä. Ympäristössä kauppoja, kahviloita, baareja, ravintoita, vilkasta elämänmenoa.

Lue lisää
Brasilia Rio de Janeiro Golden Park Hotel

Siisti turistiluokan hotelli keskeisellä paikalla Rio de Janeirossa, kävelymatkan päässä maanalaisen asemalta. Hotellilla on siistit, vaikkakin yksinkertaiset huoneet, sekä erinomainen aamiainen.

Lue lisää
Brasilia

Brasilia  on Etelä-Amerikan suurin valtio ja se tunnetaan parhaiten sademetsistään, mutta heti seuraavalla sijalla tulee intohimo jalkapalloon.
Pääkaupunki: Brasilia
Virallinen kieli: Portugal
Valuutta: Brasilian real
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Brasiliassa turistina 90 päivää ilman viisumia. Passin tulee olla voimassa vähintään aiotun oleskelun ajan.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Terveysselvitys: Terveysselvityksen tarpeellisuus kannattaa tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstäsi.  (vakuutusyhtiö saattaa vaatia terveysselvitystä ja rajata sen perusteella korvausvastuuta hoidoissa, jotka liittyvät jo ennen matkaa olemassa olleeseen sairauteen)

Aikaero Suomeen: Kesäisin: – 6 tuntia Talvisin: – 4 tuntia
Ilmasto: Brasiliassa on trooppinen ilmasto paitsi eteläosissa ilmasto on subtrooppinen. Pohjoisilla alueilla lämpötilat ovat noin 30 astetta suurimman osan vuodesta, kun taas Rio de Janeiron alueella lämpötila vaihtelee 23 ja 28 asteen välillä.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Rio de Janeiro – Helsinki
* Lentokenttäkuljetukset kenttä-hotelli-kenttä Riossa
* Neljän yön paketissa majoitus Golden Park hotellissa *** ajalla 1.-5.3.2019
* Seitsemän yön paketissa majoitus Acapulco Copacabana hotellissa **** ajalla 1.-8.3.2019
* Kuljetukset hotelli – Sambodromo-hotelli
* Pääsyliput Sambodromoon 3.-4.3.2019 kulkueisiin alueilla 2 tai 3

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>