Brasilia Rion karnevaalit ja Buzios

Unohtumattomia hetkiä Rion Karnevaalit! Lähde turvallisesti ja vaivattomasti kauttamme matkaan ja perillä Sinua odottaa kiihkeän rytminen tunnelma.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Brasilia Rion karnevaalit ja Buzios

Rantaloma ja karnevaalit

Ota irtiotto arjesta ja tempaudu mukaan sambarytmeihin Rio de Janeiron kuuluisilla sambakarnevaaleilla vuonna 2022!  Milloin Rion karnevaalit järjestetään vuonna 2022 – ota yhteyttä toimistoomme.

Lähde turvallisesti ja vaivattomasti kauttamme matkaan – perillä Sinua odottaa lentokenttäkuljetus ja majoitus, josta kuljetukset Sambodromolle. Sambaliput sisältyvät myös matkan hintaan.

Rion karnevaalit

Iloisten brasilialaisten joukossa koet unohtumattomia hetkiä Rion värikkäillä ja iloisilla karnevaaleilla.  Rion karnevaalit ovat kuumaa huumaa, glitterin kimallusta ja paljasta pintaa, kun kaduilla tanssivat värikkäästi pukeutuneet juhlijat. Samban tuliset rytmit saavat sinut tuntemaan ja villiä vetovoimaa tanssimaan ja juhlimaan läpi koko yön! Rio de Janeiron kadut täyttyvät sambakarnevaalien aikaan yli 2 miljoonasta juhlijasta ympäri maailmaa!

Buzios rantaloma

Jos matka-aikataulusi antaa myöten, suosittelemme varaamaan muutaman ylimääräisen päivän nähtävyyksien katsomiseen Riossa ja lisäretken n.190 km Rio de Janeirosta sijaitsevalle, viihtyisälle rantalomakohteelle, Buziokselle.  Buzios on kehittynyt pienestä kalastajakylästä kulinaristien ja taiteenrakastajien lomakohteeksi. Pientä ja intiimiä Buziosta ympäröi jopa 17 erilaista hiekkarantaa, josta varmasti jokainen löytää mieleisensä.  Kävely mukulakivikaduilla ja rannoilla, snorklaus ja sukellus, sekä purjehdus ovat täällä suosittuja. Illanviettopaikat ja lämminhenkiset ravintolat kutsuvat nauttimaan lomakohteen tunnelmasta!

Rion karnevaalit

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat harrastematkat>

Hintaesimerkkimme 5 pv:  1845 € / hlö 
1765 € / hlö jaetussa H3:ssa
2275 € / hlö majoitus H1:ssä

Hintaesimerkkimme 8 pv:  2060 € / hlö
1930 € / hlö jaetussa H3:ssa
2830 € / hlö majoitus H1:ssä

***

Buzioksen 2 yötä / 3 päivää lisäpaketti  

Boutique hotelli Porto Bay Buzios 4****
H2 sis. aamiaiset 540€ / hlö , lisäyöt 200€ / hlö/yö
H3 sis. aamiaiset 515€ / hlö, lisäyöt 196€ / hlö/yö
H1 sis. aamiaiset 920€ / hlö, lisäyötä 403€ / hlö/yö

Hintaan sisältyy:
* Meno-paluu kuljetukset Rio – Buzios – Rio
* Kahden yön majoitus Boutique 4* hotellissa Porto Bayssa aamiaisin

Posada dos Buzios hotel 3***
H2 415€ / hlö, lisäyöt 148€ / hlö/yö
H3 375€ / hlö, lisäyöt 130€ / hlö/yö
H1 710€ / hlö, lisäyöt 290€ / hlö/yö

Hintaan sisältyy:
* Meno-paluu kuljetukset Rio-Buzios-Rios
* Kahden yön majoituks Posada dos Buzios hotellissa 3* aamiaisin

Brasilia Buzios Porto Bay Buzios

Brasilia Buzios Porto Bay Buzios hotelli. Tämä viihtyisä ja kauniisti sisustettu boutique hotelli sijaitsee trooppisen metsän ympäröimänä, kuitenkin lähellä Buzioksen rantaa ja illanviettopaikkoja.

Lue lisää
Brasilia Buzios Pousada dos Buzios

Rauhallinen ja kauniin ympäristön omaava majatalohotelli. Kävelymatkan päässä Rua das Pedrasista, jossa viihtyisät pienet kaupat, baarit ja ravintolat sijaitsevat . Hotelli on suhteellisen uusi ja huoneet tilavat.

Lue lisää
Brasilia Rio de Janeiro Acapulco Copacabana

Siisti perustason hotelli erinomaisella paikalla Copacabanan rannan ja sokeritoppavuoren läheisyydessä. Ympäristössä kauppoja, kahviloita, baareja, ravintoita, vilkasta elämänmenoa.

Lue lisää
Brasilia Rio de Janeiro Golden Park Hotel

Siisti turistiluokan hotelli keskeisellä paikalla Rio de Janeirossa, kävelymatkan päässä maanalaisen asemalta. Hotellilla on siistit, vaikkakin yksinkertaiset huoneet, sekä erinomainen aamiainen.

Lue lisää

Brasilia  on Etelä-Amerikan suurin valtio ja se tunnetaan parhaiten sademetsistään, mutta heti seuraavalla sijalla tulee intohimo jalkapalloon.
Pääkaupunki: Brasilia
Virallinen kieli: Portugal
Valuutta: Brasilian real
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Brasiliassa turistina 90 päivää ilman viisumia. Passin tulee olla voimassa vähintään aiotun oleskelun ajan.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: – 6 tuntia Talvisin: – 4 tuntia
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Rio de Janeiro – Helsinki
* Lentokenttäkuljetukset kenttä-hotelli-kenttä Riossa
* Neljän yön paketissa majoitus Golden Park hotellissa *** ajalla 1.-5.3.2019
* Seitsemän yön paketissa majoitus Acapulco Copacabana hotellissa **** ajalla 1.-8.3.2019
* Kuljetukset hotelli – Sambodromo-hotelli
* Pääsyliput Sambodromoon 3.-4.3.2019 kulkueisiin alueilla 2 tai 3

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä

Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555