Itävalta Bregenzin Musiikkijuhlat ryhmämatka

Bregenzin Musiikkijuhlat – Bregenzer Festspiele musiikkijuhlan pääesityspaikka on Bodensee-järvelle rakennettu ulkoilma-lava. Varaa ryhmämatka >

Itävalta Bregenzin Musiikkijuhlat ryhmämatka

Taikahuilu ooppera järvinäyttämöllä

Bregenzin Musiikkijuhlat – Bregenzer Festspiele musiikkijuhlien pääesityspaikka on Bodensee-järvelle rakennettu ulkoilma-lava, jossa esitetään Mozartin klassikkoa Taikahuilua. Mozartin Taikahuilu sisältää jokaiselle jotain: viihdettä, romantiikkaa, jännitystä ja komiikkaa. Se ei ole vain kertomus prinssistä ja prinsessasta vaan monisyinen tarina hyvän ja pahan taistelusta, johon voi löytää monta vaihtoehtoista tulkintaa.

Bregenzin Musiikkijuhlat ryhmille

Monipuolinen matkamme vie teidät musiikkiesitysten ja lintuesityksen kautta kolmen maan risteilylle.

Itävalta Bregenzin Musiikkijuhlat ryhmille

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 1360 €/hlö
Yhden hengen huoneen lisämaksu on 120€/hlö

1 päivä Sunnuntai

Bussikuljetus lentokentältä hotellille suomalaisen oppaan johdolla. Meille tarjoillaan lounas ja samalla pidetään infotilaisuus matkasta.

Iltapäivällä lähdemme kaupunkikierrokselle, jonka aikana vierailemme Bregenzin vanhassa kaupungissa, jossa on tarjolla erilaisia kierroksia kuten esim. vanhankaupungin tornit, muurit ja kellarit, tai Bregenzin nykyarkkitehtuuri. Valittavananne on myös taideteema tai ohjelma kirjailija Kaspar Hagen jalanjäljillä. Yöpyminen hotellissa

2 päivä Maanantai

Runsas aamiainen hotellissa ja puolipäiväretki Pfänder-vuorelle.

Pfänder vuori (1064m), josta ainutlaatuinen näkymä Bodensee-järvelle ja Konstanzin kaupunkiin, sekä 240 alppivuoren huippua, on alueen pidetyin näköalakohde. Selkeällä säällä näkymä kattaa kolme maata: Itävallan Allgäu- ja Lech alpit idässä, Sveitsin vuoret sekä lännessä Saksan Schwarzwald. Pfändervuorella on monta eri vaihtoehtoa nauttia luonnosta ja henkeäsalpaavasta näköalasta. Vuoristohissin lähistöllä on kolme eri vuoristoravintolaa aurinko- ja panoraamaterasseineen. Alpenwildparkissa austelee erilaisia alppieläimiä kuten villisikoja, saksanhirviä, vuorikauriita, roikkovatsasikoja (sak. Hängebauchschwein!), oinaita ja murmeleita. Kaivamissaan maanalaisissa onkaloissa murmelit nukkuvat talviunta lokakuun puolestavälistä maaliskuuhun asti.

Petolintuesitys

Kotkatilan ensisijainen tavoite on tutustuttaa kävijät petolintuihin, niiden maailmaan ja siinä ohessa antaa hieman tarkempaa tietoa näistä mahtavista eläimistä. Esittelyn linnut eivät ole olleet vapaita lintuja, vaan ne kasvatetaan erillisillä tiloilla tähän tarkoitukseen. Noin 40 minuuttia kestävän esityksen aikana näemme eri lintujen liitävän taivaalla. Linnut palaavat ylvään lentonsa päätteeksi takaisin ohjaajansa käsivarrelle. Uhanalaisten lintujen käyttäytymisestä ja niiden tottumuksista kerrotaan saksaksi, jonka suomenkielinen opas kääntää parhaansa mukaan. Huom! Jos nautit lounasta aurinkoterassilla, älä jätä schnitzeliäsi vartioimatta; punahaukka Felix nappaa sillon tällöin pieniä herkkupaloja ihmisten lautasilta…

Seuraavaksi meillä on hissiajelu alas laaksoon ja Bregenzin kaupunkiin.
Vapaa aikaa Bregenzissä, jossa opas neuvoo mielellään, minne kannattaa suunnata askeleensa. Paluu hotellille yleisillä kulkuneuvolla. Meille on varattu aikainen illallinen järven rannassa.

Klo. 19.30 orkesterikonsertti Musiikkijuhlatalossa

Wiener Symphoniker on Wienin konserttiorkesteri. Orkesterin toiminta on monipuolinen, keskeinen rooli perustuu kuitenkin tyypillisen wieniläisen musiikin vaalimiseen. 128 jäsenen suuruinen orkesteri on Euroopan merkittävimpiä, sen erikoisalana ovat romanttinen konsertit, kuten Brahms, Bruckner, Beethoven, Mahler ja Richard Strauss.

Yöpyminen hotellissa

3 päivä Tiistai

Runsas aamiainen hotellissa ja kolmen maan risteily: Itävalta/Saksa/Sveitsi

Mainau kukkasaari, Kreivi Bernadotten kukkaissaari, Ruotsalainen ”Bodenseen kuninkaana” tunnettu ruotsalainen prinssi herätti Mainaun saaren suudelmallaan ja muutti sen suureksi Eedenin puutarhaksi.  Vuonna 1932 kreivi Lennart Bernadotte ihastui palavasti tähän Bodenseen saareen, jota nykyään  hoitavat hänen lapsensa. Täällä Bernadotten kreivin perheen kodissa sykkii   saaren sydän. Linnankahvilan alueella vierailijat saavat liikkua vapaasti. Saari houkuttelee vuosittain yli miljoona kävijää välimerellisellä tunnelmallaan.

Mikä kaupunki voisi sijaita viehättävämmällä paikalla kuin Konstanz? Tätä eivät kysy pelkästään vierailijat, vaan myös kaupungin ylpeät ja innokkaat asukkaat. Bodenseen suurin kaupunki uskomattomine näkymineen ja historiansa ansiosta on todellakin huumaavan kaunis ja näkemisen sekä kokemisen arvoinen.

Vierailu Jan Hus-museossa: Jan Hus (tšekkiläinen uskonpuhdistaja ennen Martti Lutheria) saapui Konstanziin kirkolliskokouksen vuoksi edustamaan uskonpuhdistuksellisia teesejään. Vaikka hänelle oli luvattu vapaa kulku, hänet vangittiin ja poltettiin kerettiläisenä. Tästä tapahtumasta huolimatta kaupungin hurskaat herrat järjestivät pari vuotta myöhemmin paavin vaalit: vuoden 1417 paavinvaaleista tuli ainoat, jotka on koskaan pidetty Alppien pohjoispuolella! Satamasta löytyi sopiva rakennus tähän tarkoitukseen, vanhan kauppatalon ovet teljettiin, ikkunat muurattiin tai naulattiin kiinni ja sen edustalle määrättiin vahdit. Nämä vahdit pitivät tiukasti huolen siitä että yhteys rakennuksen ulkopuolelle oli katkaistu. Kolmen päivän kuluttua hämärässä salissa pelkässä kynttilänvalossa kardinaalit olivat valinneet uuden paavin, juhlallisuudet kaupungissa ovat tietenkin ikimuistoiset. Uusi Paavi ”Martin V” antoi Konstanzin kansalle siunauksensa. Hus-museo dokumentoi Jan Husin elämää ja toimintaa. Häntä kunnioitetaan vielä tänäänkin suuresti omantunnonvapauden filosofina.

Sveitsissä vierailemme St. Gallenin luostarissa, joka oli vuosisatojen ajan yksi Euroopan tärkeimmistä benediktiiniluostareista. Luostari on Unescon maailmanperintökohde, joka perustettiin vuonna 720. Varhaisista luostarirakennuksista on kovin vähän jäljellä; suurin osa nykyisistä rakennuksista on barokkia vuosilta 1755-1768. St. Gallenin luostarin kirjasto on yksi maailman parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kirjastoista. Vuonna 2005 siellä oli yli 160 000 teosta, joista 2200 käsin kirjoitettuja ja 500 yli tuhat vuotta vanhoja

Aikainen illallinen St. Gallenissa, Sveitsissä

Illastamme ennen paluuta Bregenziin ja Itävaltaan. Perinteinen sveitsiläinen alppiruoka maistuu kotoisassa ja viihtyisässä Wirtshaussissa St. Gallenin vanhassakaupungissa.

Paluu hotelliin ja valmistautuminen matkan seuraavaan kohokohtaan

TAIKAHUILU JÄRVINÄYTTÄMÖLLÄ

Kuuluisan Bregenzer Festspiele musiikkijuhlan pääesityspaikka on Bodensee-järvelle rakennettu ulkoilma-lava, jossa tänä vuonna esitetään Mozartin klassikkoa Taikahuilua.

Mozartin Taikahuilu sisältää jokaiselle jotain: viihdettä, romantiikkaa, jännitystä ja komiikkaa. Se ei ole vain kertomus prinssistä ja prinsessasta vaan monisyinen tarina hyvän ja pahan taistelusta, johon voi löytää monta vaihtoehtoista tulkintaa.

Taikahuilun musiikki sisältää monenlaisia aineksia. Yön kuningattaren ja Sarastron roolit edustavat enemmänkin eräänlaisia periaatteita – Yön kuningatar pimeyttä, luonnon voimaa, feminiinisyyttä ja Sarastro valoa, järjen voimaa ja maskuliinisuutta – kuin todellisia eläviä henkilöitä.

4 päivä Keskiviikko

Runsas aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus.

Retki Rappenlochschlucht-rotkoon, joka sijaitsee on noin parikymmentä kilometriä Bregenzistä etelään, Itävallan osavaltiossa Vorarlbergissä. Kyseessä on yksi Keskieuroopan suurimmista rotkoista. Sen synty johtuu Ebniter puron (myös Dornbirnin puroksi kutsuttu) virratessa kalkkivuorten halki Bregenziwaldissa.

tai…

Biosfäärialue Grosses Walsertaliin. Tämä ns. biosfäärialue, jonka tarkoituksena on säilyttää luontoa, biologista monimuotoisuutta ja kulttuuriperintöä ja jonka sosiaalis-taloudellisen kehityksen tulee olla paikallisluonteen mukaista. Alueen kasvisto on erittäin monipuolista. Riippuen kiinnostuksesta järjestetään lyhyt mutta kaunis vaellus, ja nautimme alppimaisemasta ja raikkaasta ilmasta vielä täysin siemauksin.

tai…

Tutustuminen alppijuustoon. Aamiaisen jälkeen ajo Bregenzerwaldin juustotielle. Matkan aikana nähdään Vorarlbergin tyypillisiä vuorimaisemia ja maalaistaloja. Osavaltion tunnetuin paikallinen tuote on juusto. Vierailu juustolassa ja juustonmaistiaiset. Lounas retken aikana.

Kuljetus lentokentälle ja hyvästelyt matkaoppaanne kanssa

Wiedersehen in Bregenz ja turvallista kotimatkaa!

Hotel am See ****

Tämä ylellisen moderni hotelli avattiin vuonna 2011. Sijainiti on mitä parhain, vain pari metriä Bodensee-järven rannasta Hardin kylässä, vain viisi kilometriä Bregenzin keskustasta. 2 min hotellista on junapysäkki, musiikkijuhlien lipuilla pääsee maksutta musiikkijuhlatalolle, yht. alta 10 min kävelymatka.

Kaikissa huoneissa on lasinen kylpyhuone, maksuton wifi, taulu tv sekä mukava oleskelutila jossa sohva. Eräissä huoneissa parvekkeet. Talo on savuton.

Hotellin 200 m² laajalle wellness-osastolle on asukkailla ilmainen sisäänpääsy. Saunoja löytyy myös infrapunalla ja höyryllä, kuntosalissa myös Power Plate koneita. Vyöhyketerapiahierontaa sekä muita kehon nautintoja myös tarjolla (edullisempia kuin Suomessa, kannattaa tarkistaa hinnat!). Aurinkoterassi saunan yhteydessä.

Hotellissa viihtyisä aulabaari jossa voi nauttia drinkin jos toisenkin. Läheinen ravintola Käth’r tarjoaa paikallisia erikoisuuksia.

www.hotelamsee.biz

Itävalta

Itävalta tunnetaan lukuisista tapahtumistaan ja festivaaleistaan sekä mahtavista Alpeista, patikoinnista ja laskettelusta.
Pääkaupunki:
Wien
Virallinen kieli: 
Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Hintaan sisältyy:
* Lennot Lufthansan lennoilla:
HEL  MUC 0635-0810
MUC HEL 1935-2305
* Majoitus hotellin Hotel am seessä kahden hengen huoneissa aamiaisella
* Kuljetukset lentoasemalta hotelliin
* Tulopäivän lounas
* Kaupunkikävely,  Vuoristohissiajelu
* Petolintunäytös,  Orkesterikonsertti
* 3 maan veneajelu,  Juhlaillallinen
* Liput taikahuilu esitykseen
* Lounas ja ½ retki viimeisenä päivänä
* Kuljetus lentoasemalle

Pyydä tarjous omalle ryhmällesi!

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>