Belgia Brysseli joulutori ryhmämatka

Belgia Brysseli joulutori ryhmille – jouluinen, ohjelmallinen matka Brysselin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja nauttimaan jouluisasta toritunnelmasta.

Belgia Brysseli joulutori ryhmämatka

Joulun tunnelmaan

Brysseli joulutori ryhmille on jouluntuoksuinen, ohjelmallinen matka jossa tutustutaan Brysselin tärkeimpiin nähtävyyksiin, nautitaan jouluisasta toritunnelmasta, herkutellaan hyvällä ruoalla ja tutustutaan suklaan valmistukseen. Kerrassaan herkullinen matka!

Belgia Brysseli joulutori ryhmämatka

Brysselin merkittävimmät nähtävyydet: EU rakennukset ja parlamentti, Heizel ja Atomium, Kiinalainen paviljonki ja japanilainen Pagoda, Kuninkaallinen Palatsi, Oikeus-ja parlamenttipalatsi, Sablon Square ja luonnollisesti ydinkeskustan kuuluisa Grand Place ja Manneken Pis.

Belgia Brysseli joulutori ryhmille

 

 

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 799 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 960 € / hlö

1 pv

Lähtö Helsingistä ja saapuminen Brysseliin
Suomenkielinen opas on ryhmää vastassa lentokentällä.

Matka jatkuu linja-autolla 2,5 tunnin kiertoajelulle läpikäyden Brysselin
merkittävimmät nähtävyydet: EU rakennukset ja parlamentti, Heizel ja
Atomium, Kiinalainen paviljonki ja japanilainen Pagoda, Kuninkaallinen Palatsi, Oikeus-ja parlamenttipalatsi, Sablon Square ja luonnollisesti ydinkeskustan kuuluisa Grand Place ja Manneken Pis.

Kierroksen jälkeen opas saattaa ryhmän hotellille. Majoittuminen kahden ja yhden hengen huoneissa. Ilta on vapaata aikaa.

2 pv

Aamiainen hotellilla

Lounas Chez Leon Ravintolassa kello 14
Leon Ravintola, simpukkaruokalajien temppeli, on ollut olemassa jo yli 100 vuoden ajan.  Jo v. 1958, maailman Expo päivänä, Brusselistä tuli todellinen simpukkaruokalajien pääkaupunki. Monsieur Paulin ottaessa tilauksia, Kokki Leon tarjoili 14 erilaista simpukka erikoisuutta ja 120 perinteistä belgialaista ruokalajia. Tästä tuli nimitys ” Joyful Belgium ” iloinen belgialainen ruoka. Tämä erinomaisen belgialaisen ruan koti on onnistunut saavuttamaan yleisön suosion ja korkealuokkaisimpien gourmetruokien standardit. Ravintolan lähin metroasema:  Anneensens, Junalla: South Station

Lounaan jälkeen nouto ravintolasta SUKLAANTEKOKURSSILLE Planete Chocolat’iin. PLANETE CHOCOLAT Workshopin aikana vieraat saavat itse tehdä Planeten ateljeessa oman makeisensa, askel askeleelta, ryhmä jaettuna pienempiin ryhmiin. Paikan päällä maistellaan makeisia kuuman kaakaon kera! Kesto: 90 – 120 min. kieli: Englanti

3 pv 

Aamiainen hotellilla

Puolen päivän retki joulutoreille, 3 h, suomenkielisen oppaan johdolla.
Joka talvi, Brysselin ydinkeskusta sykkii Talven Ihmeiden tahtiin – maagiset koristeet, kimalteleva Joulutori, jouluiset laulu-ja tanssinäytökset, karusellit  ja kuuluisa luistelurata keskellä Brysseliä houkuttelee kävijöitä vuodesta toiseen pääsemään Joulun Ihmeelliseen Maailmaan.

4 pv

Aamiainen hotellilla ja aamupäivä vapaata aikaa

kuljetus hotellilta  Brusselin kentälle.

Kysy ryhmällesi myös kuljetusta omalta paikkakunnaltasi, meillä on sopimusyhteistyössä liikennöitsijöitä koko Suomen alueella!

Belgia Brysseli joulutori ryhmille

Thon Hotel Brussels City Centre 4****

Moderni ensimmäisen luokan hotelli, joka sijaitsee kaupungin pohjoispuolella, lähellä Rue Neuven ostosalueita, vain 15 min. kävelymatkan päässä kuuluisalta Grand Placelta. 454 huonetta käsittävä hyvätasoinen hotelli. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, puhelin, modeemiyhteys, TV, minibaari, tee- ja kahvinkeitin, housuprässi ja hiustenkuivaaja. Hotellissa ravintola, baari ja kuntoklubi, sauna ja solarium. Metro:  Rogier Rail: Gare du Nord/North Station

Belgia Bryssel tekemistä ja käyntikohteita

Tekemistä Brysselissä:

* Grand-Place ja keskusaukio
Brysseliin voi tutustua omatoimisesti ja käydä omilla tutkimusretkillä. Bryssel on lomailijan kannalta helppo kaupunki, sillä monet mielenkiintoiset paikat sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. Brysselin sydän on majesteettinen keskusaukio Grand-Place, jota pidetään koko Belgian kuuluisimpana nähtävyytenä. Aukiolla oli jo keskiajalla vilkas tori ja 1400-luvulla torin laitaan rakennettiin kaupungintalo kellotorneineen. Myöhemmin koko aukio rakennettiin tyyliltään yhtenäiseksi ja se on silmiä hivelevän kaunis. Aukion laidalla on kaupunginmuseo ja sen lähellä Euroopan ensimmäisiin ostoskeskuksiin lukeutuva Galeries St Hubert 1800-luvulta.

* Manneken Piss, pissaavaa poikaa esittävä patsa, on muodostunut Brysselin symboliksi.

* Heyselin Mini-Euroopassa voi tutustua koko Eurooppaan yhdellä kerralla. Se esittelee maanosamme kaupunkeja ja kohteita pienoismalleina.

* Automuseo Autoworldissä voi tutustua yli 400 veteraaniautoon

* Sarjakuvamuseossa voi vierähtää tunti tai pari.

* Viehättävä levähdyspaikka on Place du Petit Sablon -puisto suihkulähteineen ja käsityöläispatsaineen.

* Kaupunkikuvaa voi avartaa näköalahissillä, jonka kyytiin pääsee 1800-luvun lopulla valmistuneelta oikeuspalatsilta.

* Shoppailijat tekevät löytöjä mm. ihanissa suklaapuodeissa, Sablon-aukion antiikkikojuissa, Avenue de la Toison d’Orin tyylikkäissä ostosgallerioissa, uusimpien trendien Rue Antoine Dansaertilla ja Inno-tavaratalossa Rue Neuven kävelykadun päässä. Grand Palacen lähellä Euroopan ensimmäisiin ostoskeskuksiin lukeutuva Galeries St Hubert 1800-luvulta.

* Keskustassa on myös mm. tuhansien instrumenttien soitinmuseo sekä taidemuseo, jossa on sekä historiallisen että nykytaiteen osastot. Lisäksi kaupungissa on satakunta taidegalleriaa näyttelyineen.

* Vierailu Parlamentariumiin
Koe Euroopan parlamentti aivan uudella tavalla. Parlamentin vierailukeskuksessa Brysselissä niin lapset kuin aikuiset voivat tutustua kaikkia kansalaisia edustavaan parlamenttiin uudella, innostavalla tavalla. Dynaamiset, interaktiiviset multimedianäytöt johdattavat matkalle Euroopan yhdentymiseen ja kertovat sen vaikutuksista meidän kaikkien arkipäivään. Sisäänpääsy on ilmainen. Tilat ovat täysin esteettömät myös erityisryhmille.

* Experience Europe on Brysselissä sijaitseva uusi pysyvä näyttelytila. Sen viihdyttävässä ja interaktiivisessa näyttelyssä voit tutustua Euroopan komission tehtäviin, painopisteisiin ja politiikkoihin sekä EU:n arvoihin. Näyttelykeskus sijaitsee Brysselin EU-kortteleissa Schumanin liikenneympyrän laidalla. Se on avoinna joka päivä.

* Siirtomaavallan museo ja Waterloo
Lähde tutustumaan siirtomaavallan ajasta kertovaan näyttelyyn Tevureniin. Näyttelyyn tutustuminen englanninkielisen oppaan johdolla.

* Atomium
Atomium on insinööri André Waterkeyn sekä arkkitehtien André ja Jean Polak suunnittelema 102 metriä korkea monumentti, joka rakennettiin Brysselin vuoden 1958 maailmannäyttelyä varten. Monumentti kuvaa raudan kiderakenteen 165-miljardikertainen suurennosta. Aluksi tarkoitus oli, että Atomium olisi pystytetty vain puoleksi vuodeksi, mutta se jäi paikoilleen ja siitä tuli yksi Belgian tunnetuimmista nähtävyyksistä.

* Noin tunnin junamatkan päässä sijaitsevat idyllinen Brüggen kaupunki, keskiaikainen Gent ja Rubensin Antwerpen, joihin voi matkata helposti junalla.

Belgia

Belgiasta puhuttaessa tulevat varmasti monen mieleen ensimmäisenä suklaakonvehdit ja lukuisat olutmerkit.
Pääkaupunki: Bryssel
Virallinen kieli: Hollanti, ranska, saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen:
-1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Finnairin lennot Helsinki – Bryssel – Helsinki
* Lentolippuihin tulevat lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset
* Kaupunkikiertoajelu suomenkielisen oppaan kanssa
* Majoitus 4* hotellissa buffet aamiaisin
* Lounas
* Suklaanvalmistuskurssi
* Joulutorikierros suomenkielisen oppaan kanssa

Hinta edellyttää minimi 20 henkilön ryhmää.

Räätälöimme ryhmämatkat toiveidenne mukaan!

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.