Belgia Brysseli pääsiäinen

Brysseli pääsiäinen on maistuvia olut- ja suklaanautintoja, suklaan tekoa omin käsin ja mahtavia shoppailumestoja. Varaa Brysselin pääiäismatka >

Belgia Brysseli pääsiäinen

Lomakohde perheille ja pariskunnille

Euroopan sydän sykkii Brysselissä, tee pääsiäisunelmistasi totta ja varaa Brysselin matka, lennä suoraan Euroopan hallinnon keskukseen. Bryssel on kasvanut Kaarle Suuren jälkeläisen perustamasta 100-luvun linnoituskaupungista suureksi maailman metropoliksi, jossa on yli miljoona asukasta. Se on muutakin kuin vain Belgian pääkaupunki, se on Euroopan unionin keskusta, joka tarjoaa paljon nähtävää. Brysseli pääsiäinen on nautintoja! Brysselin sydämellisin paikka on Grand Place, jota usein kutsutaankin maailman hienoimmaksi aukioksi. Brysselin yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä on Manneken Pis, pissava poika, brysseliläinen henkisen vapauden symboli

Brysseli pääsiäinen

Brysselissä matkaaja yllättyy positiivisesti rennosta ilmapiiristä, erinomaisista kahviloista ja ravintoloista, upeista shoppailumahdollisuuksista,  mahtavasta arkkitehtuurista ja nähtävyyksistä. Täällä on tarjolla monipuolista sisustustavaraa ja muotia sekä miehille että naisille. Place de Jeu de Balle -kirpputorilla ja Gare du Midin markkinoilla on tarjolla käytettyjä vaatteita ja tavaroita.  Hintataso on kohtuullinen ja valikoimat laajoja ja palvelu yleensä ystävällistä ja asiantuntevaa.

Herkuttelijoiden paratiisi

Herkkusuille Belgialla on tarjolla vaikka mitä! Belgialaisia vohveleita, ’moules-frites’ eli simpukoita ja ranskanperunoita ja tietysti maailmankuulua belgialaista suklaata. Pierre Marcollini -suklaapuoti (Place du Grand Sablon 39) sopii todellisille suklaan ystäville, mutta ei välttämättä matkabudjetillesi; sieltä nimittäin löytyy Belgian kalleinta suklaata! Oluen ystäville ehdoton tutustumisen arvoinen paikka on Musée Bruzellois de la Gueuze, joka esittelee Belgian maailmankuulua olutkulttuuria.

Lasten – ja sarjakuvanautiskelijoiden Brysseli

Sarjakuvasankari Tintti on ehkä tunnetuin belgialainen, jot pääset katsomaan kuuluisan belgialaisen sarjakuvan vaiheista kertovaan museoon Centre Belge de la Bande Dessinée. Lasten kanssa Brysselissä kannattaa pitää silmällä lapsille suunnattuja pääsiäismunien etsimiskilpailuja (eierjacht / chasse aux oeufs).

Brysseli pääsiäinen

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 995 € / hlö

Matkaohjelmaesimerkkimme:

1 pv

Lähdemme Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti suklaakaupunki Brysseliä. Saavuttuamme lentoasemalle, opas ja kuljettaja ovat odottamassa ja jatkammekin ohjelmaa suoraan Brysselin kiertoajelulla.

Bryssel on Euroopan pääkaupunki ja Belgian sydän. Tutustu Brysselin historialliseen keskustaan oman yksityisoppaasi kanssa. Tämä 3 tuntia kestävä kierros esittelee Brysselin tärkeimmät nähtävyydet. Tutustumme kuuluisaan Grand Place -huvipuisto, jossa on kauniita kiltitaloja ja ympäristöjä, kuten St Hubertuksen gallerioita ja Manneken Pis patsas.

Garonnejoen rannalla sijaitseva Place de la Bourse on tyylikäs aukio, voit ihailla aukion mahtavia palatsimaisia rakennuksia. Matka jatkuu Place de la Monnaie -aukiolle ja oopperatalolle sekä Saint Goedelen katedraalille. Vaellamme vielä Warande-puistossa, kunnes saavumme Royal Palacelle ja sieltä kävelemme Sablon-aukiolle ennen laskeutumista takaisin Grand Place -kadulle.

2 pv

Aamiainen hotellissa

Toisen päivän retkenä voi olla  päiväretki Gentiin ja Bruggeen. Upeasta Saint Bavon katedraalista seesteiseen rakkauden järveen voimme kävellä ja nauttia ikimuistoisista vaikutelmista ja näistä flaamilaisista kaupungeista. Tutustumme kahteen Flanderin lumoavimpaan kaupunkiin ja siirrymme ajassa taaksepäin, kuunnellessamme oppaan kertomuksia alueen historiallisesta ajasta. Retkellä kävelemme molempien kaupunkien läpi ja ihailemme niiden kuuluisimpia maamerkkejä, kuten Saint-Bavon Gentin keskiaikaista katedraalia, jossa on kuuluisa Mystic Lamb -maalaus, ohitamme Flanderin kreivien linnan, viehättävän keskiaikaisen Graslein sataman ja paljon muuta. Bruggessa voimme nauttia rauhallisesta Rakkauden järvestä ja vanhasta beguinagesta. Tutustumme kaupunkiin ja sen mukulakivikatuihin kävellen oppaan kanssa ja lisäksi on myös mahdollisuus nauttia miellyttävästä veneretkestä kapeita kanavia pitkin.

3 pv

Aamiainen hotellissa

Tänään varmaankin jo tekee mieli makeaa! Uppoudu suklaan maailmaan Chocolate Makersissa  sijaitsevassa suklaapajassa. Kääri hihat ja opi valmistamaan suklaapatukoita ja tryffeliä. Nauti kuumasta suklaasta tai lasillisesta virkistävää vettä työskennellessäsi. Ensin näet, mitä on suklaan temperointi marmoripöydällä. Sitten on aika kokeilla itse ja valmistaa omia suklaaherkkuja. Kuulet myös rubiinisuklaasta, äskettäin löydetystä kaakaopavusta, joka on 100 % luonnollinen ja siitä valmistetaan kauniita vaaleanpunaisia suklaaherkkuja. Maista myös aitoa kaakaopapua ja herkullista kaakaolikööriä. Huomaa, että täällä saat 10 % alennuksen suklaamyymälässä.

4 pv

Aamiainen hotellissa
Luovutamme huoneet ja lähdemme Brysselin lentoasemalle, josta lennämme Helsinkiin.


Belgia Bryssel tekemistä ja käyntikohteita

Tekemistä Brysselissä:

* Grand-Place ja keskusaukio
Brysseliin voi tutustua omatoimisesti ja käydä omilla tutkimusretkillä. Bryssel on lomailijan kannalta helppo kaupunki, sillä monet mielenkiintoiset paikat sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. Brysselin sydän on majesteettinen keskusaukio Grand-Place, jota pidetään koko Belgian kuuluisimpana nähtävyytenä. Aukiolla oli jo keskiajalla vilkas tori ja 1400-luvulla torin laitaan rakennettiin kaupungintalo kellotorneineen. Myöhemmin koko aukio rakennettiin tyyliltään yhtenäiseksi ja se on silmiä hivelevän kaunis. Aukion laidalla on kaupunginmuseo ja sen lähellä Euroopan ensimmäisiin ostoskeskuksiin lukeutuva Galeries St Hubert 1800-luvulta.

* Manneken Piss, pissaavaa poikaa esittävä patsa, on muodostunut Brysselin symboliksi.

* Heyselin Mini-Euroopassa voi tutustua koko Eurooppaan yhdellä kerralla. Se esittelee maanosamme kaupunkeja ja kohteita pienoismalleina.

* Automuseo Autoworldissä voi tutustua yli 400 veteraaniautoon

* Sarjakuvamuseossa voi vierähtää tunti tai pari.

* Viehättävä levähdyspaikka on Place du Petit Sablon -puisto suihkulähteineen ja käsityöläispatsaineen.

* Kaupunkikuvaa voi avartaa näköalahissillä, jonka kyytiin pääsee 1800-luvun lopulla valmistuneelta oikeuspalatsilta.

* Shoppailijat tekevät löytöjä mm. ihanissa suklaapuodeissa, Sablon-aukion antiikkikojuissa, Avenue de la Toison d’Orin tyylikkäissä ostosgallerioissa, uusimpien trendien Rue Antoine Dansaertilla ja Inno-tavaratalossa Rue Neuven kävelykadun päässä. Grand Palacen lähellä Euroopan ensimmäisiin ostoskeskuksiin lukeutuva Galeries St Hubert 1800-luvulta.

* Keskustassa on myös mm. tuhansien instrumenttien soitinmuseo sekä taidemuseo, jossa on sekä historiallisen että nykytaiteen osastot. Lisäksi kaupungissa on satakunta taidegalleriaa näyttelyineen.

* Vierailu Parlamentariumiin
Koe Euroopan parlamentti aivan uudella tavalla. Parlamentin vierailukeskuksessa Brysselissä niin lapset kuin aikuiset voivat tutustua kaikkia kansalaisia edustavaan parlamenttiin uudella, innostavalla tavalla. Dynaamiset, interaktiiviset multimedianäytöt johdattavat matkalle Euroopan yhdentymiseen ja kertovat sen vaikutuksista meidän kaikkien arkipäivään. Sisäänpääsy on ilmainen. Tilat ovat täysin esteettömät myös erityisryhmille.

* Experience Europe on Brysselissä sijaitseva uusi pysyvä näyttelytila. Sen viihdyttävässä ja interaktiivisessa näyttelyssä voit tutustua Euroopan komission tehtäviin, painopisteisiin ja politiikkoihin sekä EU:n arvoihin. Näyttelykeskus sijaitsee Brysselin EU-kortteleissa Schumanin liikenneympyrän laidalla. Se on avoinna joka päivä.

* Siirtomaavallan museo ja Waterloo
Lähde tutustumaan siirtomaavallan ajasta kertovaan näyttelyyn Tevureniin. Näyttelyyn tutustuminen englanninkielisen oppaan johdolla.

* Atomium
Atomium on insinööri André Waterkeyn sekä arkkitehtien André ja Jean Polak suunnittelema 102 metriä korkea monumentti, joka rakennettiin Brysselin vuoden 1958 maailmannäyttelyä varten. Monumentti kuvaa raudan kiderakenteen 165-miljardikertainen suurennosta. Aluksi tarkoitus oli, että Atomium olisi pystytetty vain puoleksi vuodeksi, mutta se jäi paikoilleen ja siitä tuli yksi Belgian tunnetuimmista nähtävyyksistä.

* Noin tunnin junamatkan päässä sijaitsevat idyllinen Brüggen kaupunki, keskiaikainen Gent ja Rubensin Antwerpen, joihin voi matkata helposti junalla.

Belgia Bryssel Hôtel Siru

Hôtel Siru on lähellä Brysselin keskustaa. Moderneissa huoneissa on oma kylpyhuone, jääkaappi sekä taulu-tv paikallisilla ja kansainvälisillä kanavilla. Yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi.

Lue lisää
Belgia

Belgiasta puhuttaessa tulevat varmasti monen mieleen ensimmäisenä suklaakonvehdit ja lukuisat olutmerkit.
Pääkaupunki: Bryssel
Virallinen kieli: Hollanti, ranska, saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen:
-1
Tiedot sitoumuksetta.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

 

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot veroineen Helsingistä
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa

Lisämaksusta:
* Kaupunkikiertoajelu tulokuljetuksen yhteydessä opastettuna
* Suklaanvalmistuskurssi
* Retkiohjelmat opastettuna
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat Finnairin lennoille
* Liityntälennot (Finnair) muualta Suomesta
* Kysy lisävuorokaudet toimistoltamme
* Kysy mahdollisia muita retkiä toimistoltamme

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>